Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.1.2008 21:41:25
|
|
|
|
LuNa73
|
he he he... pr mojih letih, se kr hiter konča... noč mislim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.1.2008 21:55:09
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 he he he... pr mojih letih, se kr hiter konča... noč mislim še dobr da sam noč, sicer bi bila še v skrbeh zate
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.1.2008 22:09:30
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 he he he... pr mojih letih, se kr hiter konča... noč mislim še dobr da sam noč, sicer bi bila še v skrbeh zate ja kaj...če je pa res... evo, ugašam računalnik... pa še sebe bom kmal ... tak ti je to. kva je pa še druzga tazga, da bi lojhk pa tebe zaskrbel - mislim tole s končanjem ... ah bluzim.. grem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.1.2008 22:12:57
|
|
|
|
polaris
|
nočka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.1.2008 17:54:30
|
|
|
|
LuNa73
|
Hoj hoj babuške hruške ... evo, jaz sem danes bila doma... je bla noč burna in zjutri sem bila crkjena ko hudič... pa sem ostala doma. slabo mi sicer še je, ampak s školjko pa se dons nisva še nič pogledali iz oči v oči . zdej grem pa spet mal v postlo počivat, ker prav fajn paše to lenarjenje... jutri bo po moje že boljše! Pridne bodte pa lepo se mejte... če pa ne bom zaspala pa vas pridem še kej pogledat....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.1.2008 20:45:41
|
|
|
|
Serendipity
|
Miške .... Se* tu. Rabim vaaaaaaaaaaaas! Ma kje za pocukranega vr* hodite spet? Ni ledenkice, zato ni kavice je via Makedonia (upam, da senam vrati), ampak kaj pa imate ostale za izgovora? Ok, LuNa ima sestanke z WC školjko, ji je oproščeno.. Hm - sončece, pa polaris (saj vem, včeraj si bila gor - ampak danes te pa nega), špelka, pikapoka in vse ostale? Kje vr* Hodite? Khm... Sem vas malo skregala. Zdaj pa grem sebe v rit brcnit!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.1.2008 21:22:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Te pa tak, no. Sem hotela deliti z vami, zdaj pa bom pač sama spila ... Upam, da sem vam naredila kaj luštov. ps: Amm, Erin, kaj imaš za izgovora da se nam nič na javljaš? Ha?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.1.2008 22:06:59
|
|
|
|
polaris
|
Čao Se*, jaz sem že tukaj, sem bila na pilatesu. Hvala za pirček, kdaj drugič morda, sicer bo treba še več trebušnjakov naredit, tako da bom kar pri vodi ostala . LuNči, še migaš??? Sem te danes pogrešala na pretegovanju. Je bilo super, sam pr dihanju se še mal zavozlam, pa potem sploh ne diham več . Me pa že zdaj vse boli, kaj bo šele jutr .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.1.2008 22:17:38
|
|
|
|
polaris
|
No fino, pa sem spet sama . Se* se ga je napila, LuNca je v wc padla, Ledenka se potepa po svetu,.... kje ste pa ostale?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 14:37:20
|
|
|
|
LuNa73
|
Haloooooooooooooo, a ste ve čist divje al kaj???? A se bo mogla še tu pojavit kaka anonimna pa po mizi udarit?????? Zgleda da ja! Ker tolk ko pa ve čvekate...vas sploh ne sledim več! nč, bom počakala, če se kje najde kakšna anonimna, ki si upa po mizi udart in povedat da je zadost... jst si ne upam
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 14:38:09
|
|
|
|
Erin
|
Oj punčke moje Nisem se nič javila ker sem imela vsak dan obiske pa lena sem ko ****s, pa moj je okupiral komp ko sem imela čas in sem morala gledat TV, kaj mi je pa drugega preostalo...no in sedaj sem tu, vas pa nikjer ... Če bo šlo tako naprej bomo še izumrle ... No in kje se ve potepate, babe žabe moje??? Jaz sem si včeraj privoščila frizerja naskrivaj (sem bila kot strašilo pa še pri frizerju itak samo sediš...me je pa potem rit bolela..ampak lepa pa sem ). Pa tko je fletno ko je sonček...jaz pa noter ...upam da ga boste vsaj ve izkoristile malo.... Lep pozdravček od mene in Erin junior (še nekaj tednov pa bo menda že brcal-a )
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 14:41:45
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooooooooo Erin, jaz pa se razburjam, da nikjer nobene... sem pa dans že mela mal slabe misli glede tebe ... sem misla, da so te v špetal peljal... in zdaj sem vesela, ko vidim, da si spet tu... Mi je dans še ena stara uporbanica polepšala dan, ko se mi je javla na ZS - BUMBUM
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 14:45:43
|
|
|
|
Serendipity
|
No HB... sem že jaz hotela neanonimno po mizi tučti, ker nobene ni bilo na spregled! Hm, LuNa - kaj ti groziš? Pazi, pazi, te bojo spet v LJ poslali polaris - zato pa imam danes takega tigra, da bi mi še Whiskas pasal za kosilo ... Erin - zaenkrat ti naj bo. Drugič pa ne pozabi na nas. Iiii, maš novo frizurco! Jaz bi se tudi morala aktivno spravit k frizerju, ampak sem si zaželela malo novega frizerja, pa še iščem, kje/kaj/kako .... Pozdravček Erin junior. Upam, da bo bolj pridna kot mamica...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 14:46:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Mi je dans še ena stara uporbanica polepšala dan, ko se mi je javla na ZS - BUMBUM Iiiiiii!!! Kak je kaj naša rožica?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 14:49:56
|
|
|
|
Erin
|
Verjemi če bo junior še bolj priden kot jaz bo že pravljično popoln O pišuka, lačna sem(sva), pa čakam mami da pride k meni da naredi njeno njami omakico za k makarončkom, mljask mljask In zakaj se BUMBUM nič ne javi???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 14:53:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Verjemi če bo junior še bolj priden kot jaz bo že pravljično popoln O pišuka, lačna sem(sva), pa čakam mami da pride k meni da naredi njeno njami omakico za k makarončkom, mljask mljask In zakaj se BUMBUM nič ne javi??? No, vidiš kake fajn želje sem imela? Ja to za BUMBUM, se pa tudi jaz sprašujem.. Pa kar nekaj cvetkic je izginilo ... sončece, pa špelkica in lupitka, itd ... Za ledenko še najdem razlog, ampak za ostale pa...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:02:19
|
|
|
|
Erin
|
Pa novo slikco maš...kako pa to da si se za štikle odločila? Ne verjameš več v angele, samo še v škornje? Hec... No ja, če so dobre kavalitete te dlje popeljejo, kajne? Sedaj imaš pa kmalu pregled (saj si rekla da v začetku februarja, kajne) ...si že kaj živčna? Jaz bom držala pestke takooooooo močno
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:02:28
|
|
|
|
LuNa73
|
Alora! A, dam še jst mrknit???? Sej zdej že itak vemo kak kira zgleda... nekatere mamo telef. številke... kaj pa se zamudim? No, sej sam naglas razmišlam.... al pa tole razmišljajo virusi v meni... še ne vem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:04:28
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Pa novo slikco maš...kako pa to da si se za štikle odločila? Ne verjameš več v angele, samo še v škornje? Hec... No ja, če so dobre kavalitete te dlje popeljejo, kajne? Jah Erin, dej povej ji, da ji tile štikle pač ne pašejo... so tak prevč elegantni . Se* pa se mi zdi bolj kul ... no, sam tak za info... mojmu dragemu so najbolj kul živali: žabe.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:16:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Babe žabe! Najprej je Luna bila skeptična (hm, kao) do mojega avatarčka, eto zdaj pa še Erin To je simbolika - prikaz mojega osebnostnega razvoja. Na začetku, naivna, verujoča v čudeže, nevidno, nadnaravno, v pravljice. Zdaj pa - vem, da bom nekam prišla, le če vzamem pot pod noge . Realist. Pregled imam pa v ponedeljek 4.2.08. Me že grabi neka ''panika''. Full, me nekaj mota sem in tja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:17:33
|
|
|
|
Serendipity
|
mojmu dragemu so najbolj kul živali: žabe. Jaz pa imam občutek, da se jih moj boji Tu ziher tiči kakšna psihološka fora, le do nje se bo potrebno dokopati.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:19:51
|
|
|
|
Serendipity
|
A, dam še jst mrknit???? Te jaz mrknem! ps: A cool, ha? Sem zrastla za cela dva cm... Jao, če bi jaz najprej vsa sporočila lepo prebrala in nato napisala le eno sporočilo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:21:15
|
|
|
|
Erin
|
Bom mislila nate ...ti pa nam le ne pozabi poročat kako je šlo, važi? Luna, veš kaj sem opazila, da si se nekam umirila....ne mi rečt da si se zresnila...hm...le kaj se dogaja tam v tvojem koncu???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:22:39
|
|
|
|
Erin
|
P.S.: Iskrene čestitke ob napredku osebnostnega razvoja
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.1.2008 15:27:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin P.S.: Iskrene čestitke ob napredku osebnostnega razvoja Hvala, hvala. Za svoj razvoj bi se rada zahvalila... Hm, ampak poročam, da sem napredovala. LuNa dovolj sexi & cool? Sem v googla vpisala cool, pa mi je tudi to slikco ven vrglo! Do ya like it?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.