![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:46:17
|
|
|
|
ledenka
|
ampak tole mi je pa dobro
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:50:52
|
|
|
|
polaris
|
a vama tud kaj računalnik šteka?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:51:37
|
|
|
|
ledenka
|
niti ne steka, ne Erin, lahko noc! pa lepe sanje!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:52:42
|
|
|
|
polaris
|
Ledenka, ne bom citirala, da slučajno spet ne rabim kaj brisat,,, ampak tokrat pa se moram kar strinjat s teboj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:54:11
|
|
|
|
polaris
|
LuNčiiiiiiiiiii a ti je cigaret zmanjkalo, da te tolk dolgo ni nazaj????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:54:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ledenka, ne bom citirala, da slučajno spet ne rabim kaj brisat,,, ampak tokrat pa se moram kar strinjat s teboj ne vem sicer, na kaj mislis, ampak tega, kar je zdaj, ne bom brisala, je cist nedolzno
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:57:45
|
|
|
|
ledenka
|
mah vrag, ko vse hopacupanje ne pomaga, da bi prisle luncika, a ti je cikov zmanjkalo?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:57:48
|
|
|
|
polaris
|
pr teb se nikdar ne ve, pol bo pa spet pisalo: cuj polaris, ti mors tud zbrisat slikco
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:58:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris pr teb se nikdar ne ve, pol bo pa spet pisalo: cuj polaris, ti mors tud zbrisat slikco jaz sem te sam opozorila, sliko je gor dala Luna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:58:41
|
|
|
|
LuNa73
|
Jaoooooooo, jst najboljš, da se tud spravim v meževo deželo ...ker postajajo stvari resne Čist sem..... vlažna ...tele teme so ble pa tri mač za mene.... Itak grem v vsakem primeru... čujta, lepo se mejta... pa ko bota šli nina nana... lepe sanje mwa mwa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:01:06
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jaoooooooo, jst najboljš, da se tud spravim v meževo deželo ...ker postajajo stvari resne Čist sem..... vlažna ...tele teme so ble pa tri mač za mene.... Itak grem v vsakem primeru... čujta, lepo se mejta... pa ko bota šli nina nana... lepe sanje mwa mwa Ledenka, niso bili cigareti, sam tuširala se je
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:02:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jaoooooooo, jst najboljš, da se tud spravim v meževo deželo ...ker postajajo stvari resne Čist sem..... vlažna ...tele teme so ble pa tri mač za mene.... Itak grem v vsakem primeru... čujta, lepo se mejta... pa ko bota šli nina nana... lepe sanje mwa mwa Ledenka, niso bili cigareti, sam tuširala se je jaz sem pa misla, da je sla plavat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:04:09
|
|
|
|
ledenka
|
lepo sanjaj, luncika, o dobrem kelnarju z veliko sadno kupo s smetano
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:04:24
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jaoooooooo, jst najboljš, da se tud spravim v meževo deželo ...ker postajajo stvari resne Čist sem..... vlažna ...tele teme so ble pa tri mač za mene.... Itak grem v vsakem primeru... čujta, lepo se mejta... pa ko bota šli nina nana... lepe sanje mwa mwa Ledenka, niso bili cigareti, sam tuširala se je jaz sem pa misla, da je sla plavat Ja, Dravo ma bliz . Daj LuNči, a ne bi mal razložila, da se ne ubijava vso noč, al si plavala, al bila pod tušem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:07:06
|
|
|
|
polaris
|
LuNa, tud teb prijazno nočko pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:07:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jaoooooooo, jst najboljš, da se tud spravim v meževo deželo ...ker postajajo stvari resne Čist sem..... vlažna ...tele teme so ble pa tri mač za mene.... Itak grem v vsakem primeru... čujta, lepo se mejta... pa ko bota šli nina nana... lepe sanje mwa mwa Ledenka, niso bili cigareti, sam tuširala se je jaz sem pa misla, da je sla plavat Ja, Dravo ma bliz . Daj LuNči, a ne bi mal razložila, da se ne ubijava vso noč, al si plavala, al bila pod tušem ja upam, da ni sla plavat v Dravo, sej se ziher tud kaj druga najde
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:08:49
|
|
|
|
polaris
|
Vidiš, zdaj bova pa ostali v nevednosti, me bo grizlo vso ljubo noč
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:08:50
|
|
|
|
ledenka
|
ze dolgo se nisem tak nasmejala sem kar boljse volje, kot sem bla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:09:49
|
|
|
|
ledenka
|
se caj izpred ene ure sem pozabla spit, da o ze tri ure opranem perilu niti ne govorim
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:10:56
|
|
|
|
polaris
|
Prav je tak, zato smo se pa našle tukaj. Ni umetnost sam jokat z nekom, potrebno ga je znat tud razvedrit,...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:12:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Prav je tak, zato smo se pa našle tukaj. Ni umetnost sam jokat z nekom, potrebno ga je znat tud razvedrit,... to si pa lepo povedala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:12:37
|
|
|
|
polaris
|
Tud jaz od dnevnika naprej nisem nič naredila, razen uničla še teh nekaj mandarin, ki mi jih je ostalo, pa spraznila skor škatlo cigaret,...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:17:48
|
|
|
|
ledenka
|
aaa, ti si tud kadilka no, jaz sem spila 4 caje, in to je blo to mi druzba, ceprav virtualna, dosti pomeni, vse ostalo lahko pocaka. a si slucajno kdaj ze probala kalcke kalit? sem kupla kalilnik, pa se moram zraven spravit hocem met svezo sojo pa to definitivno poskusam spremenit nacin zivljenja ze spet
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:19:03
|
|
|
|
polaris
|
ne nisem, imam bolj dve levi pr kuhi in podobnih stvareh,... rada pa dobro papam
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.1.2008 0:21:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris ne nisem, imam bolj dve levi pr kuhi in podobnih stvareh,... rada pa dobro papam jaz se zaj na stara leta ucim takih zadev mam par kuharskiuh knjig in ustvarjam na veliko grozo mojega, ki mora pol to jest
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.