![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:05:04
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men je bilo svetovno najboljse kislo mleko na Ohridu oz. v unih hribih okoli... pa ga sicer absolutno ne maram jaz ga sploh ne maram, pa je z Ohridskih hribov al ne
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:05:41
|
|
|
|
ledenka
|
pa lahk si izmenjujeva izkusnje men pa Denzel ne sede tko zelo, ceprav za ponucat bi bil
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:06:50
|
|
|
|
polaris
|
O, pa zagotovo bi še kakšnega našle,...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:09:17
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da se tud pri hrani ne bi kregale men je blo sam tam vsec... sem zbircna sej mogoce si to ze povedla, ampak moj EMSO je precej visok pa pozabljam - keri letnik si? jaz 73
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:11:04
|
|
|
|
polaris
|
OK Ledenka, še bova kakšno rekli al greš osvajat Georgija na pop-tv? Jaz imam že vso tipkovnico lepljivo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:11:40
|
|
|
|
polaris
|
Joj, pa ne od tega kar ti zdaj misliš, ampak od mandarin
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:12:59
|
|
|
|
polaris
|
Ne nisem povedala, je pa moj višji
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:13:51
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pa sem mislila, da od baklave jaz sem kar tule, skacem malce po bajti naokoli. tako da sem kar cvekavo razpolozena
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:15:32
|
|
|
|
ledenka
|
se pravi sva obe dobro staro vino kot pravijo nekateri - zenske sele po 30 dozorijo in postanejo dobre ...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:15:32
|
|
|
|
polaris
|
Krasno, jaz sem tud že uspela razkužit tipkovnico in umit roke, zdaj pa me te moje mandarince še bolj zapeljivo gledajo. Bo treba še kakšno uničit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:16:29
|
|
|
|
polaris
|
Jaz bom kmal dobila certifikat za arhivsko
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:17:19
|
|
|
|
ledenka
|
uf, jaz sem jih vceraj unicla eno kilo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:18:13
|
|
|
|
polaris
|
jas sem danes kupila 3, pa jih je sam še 7
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:18:45
|
|
|
|
ledenka
|
dokler je stoplc dober, se ne pokvari
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:19:23
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dokler je stoplc dober, se ne pokvari
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:20:14
|
|
|
|
ledenka
|
a, pol mas ti sadni vecer jaz pijem pa shujsevalni caj, pa mi ni ravno pretirano vsec so mi kaki drugi caji boljsi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:23:44
|
|
|
|
polaris
|
Uh, to ba pa jutr veselo na wc-ju. REci, a hodiš že dolgo k pilatesu? Daj mal mi opiši na kakšnem principu to laufa. Na bazi aerobike al bolj telovadni, mislim šponanje mišic ipd. Se tud sama odločam za kaj podobnega, al pa morda za plavanje, sam mi je pr plavanju vso to slačenje pa oblačenje kar mal odveč, pa še kapo zahtevajo v bazenu.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:27:42
|
|
|
|
ledenka
|
ja, jaz bi tud plavala, ce bi mela bazen na dvoriscu pilates ti krepi notranje misice - tiste ob hrbtenici, pa v nogah in vse trebusnjake, tako da se ti poveca gibljivost in izboljsa drza. tu, kamor hodim, imajo vec vrst pilatesa - lahko gres na jogo, navadni pilates, taki, ki je mesan z aerobiko itd. tu je link http://www.pilates.si meni je vsec, ni pa poceni. ustreza mi, da si sam sproti sestavljas urnik ker pac vsak teden nimam casa ob istih dnevih
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:34:38
|
|
|
|
polaris
|
Super, bom pogledala. Sem imela poleti poškodovan gleženj, pa so me po mavcu rehabilitirali v špitalu na terapijah, pa so rekli, da je ta ¨telovadba¨ neke vrste pilatesa. Trajalo je sam 20 minut, pa sem imela tak muskelfieber, da sem se komaj privlekla do avta. Po 14 dneh sem bila kot nova. Iščem nekaj prav takega. So pa delali ful simpl vaje, predvsem so temeljile na kontra zategovanju in napenjanju mišic. A je to to?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:38:51
|
|
|
|
ledenka
|
ja, tud nekaj takega je lahko. poanta je, da drzis taprave misice napete, vsaj pri osnovni vadbi. v MB je menda fajn na Fontani, ne vem, ce ti je to blizu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:43:59
|
|
|
|
polaris
|
Ja, mi je. Sem preverjala mal v Pristanu, pa še v enem studiu na Pobrežju, pa imam občutek, da vsi temeljijo predvsem na aerobiki (za katero nimam lufta - krive razvade ), bom pa se jutr res pozanimala tud na Fontani.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:44:07
|
|
|
|
LuNa73
|
A se jst režim.... sem vgasnala računalnik, pa se porihtala, pa prletela nazaj...in evo..na januarkah cele užaljene... sem se tok nasmejala.... ampak norica jaz, grem pa še odgovarjat...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:45:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ne nisem povedala, je pa moj višji kdaj pa boš povedala???? Ko ti odegovorim na ZS????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:46:26
|
|
|
|
polaris
|
Ledenka, ga šibava pogledat??? Eh Lunči, svs slutili, da naju ne boš kar tako zapustila pa nina nana. Si hotela sam preverit, če ti bova zaželeli lepo nočko, a ne? Krasno da si spet tukaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:47:18
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris Ne nisem povedala, je pa moj višji kdaj pa boš povedala???? Ko ti odegovorim na ZS???? Se boš pa morala že bolj potrudit
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.