![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:33:05
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lunci, mam dober konjak se zaprt To pa jst ne bi... jst mam pa pelinkovec... sam ga ne bom... je pregrenek... uuuuuuuuuuu pišuka...sem ja včeri delala tiramisu...sem čist pozabla... not je pa rum... grem probat.... pridem koj nazaj....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:36:29
|
|
|
|
LuNa73
|
njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....kak je dober.... drugič bom dala še mal več rumčka not.... pa še nekej.... kekse sem napojila kr s kakavom..... je boljš kot s kavo...njamiiiiiiiiiii A prideta????? Polaris, dej se pozanimi no za pilates... bova skup hodile in se namučile....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:37:09
|
|
|
|
ledenka
|
mam se vodko, pa kak juice se tud najde polaris, toloe o hrenovki pa sem spregledala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:39:44
|
|
|
|
ledenka
|
vidis, cuker pa se mi ne je pretirano sem se pa ful na mes vrgla.... mmmm, ze vem, jutri bom naredla biftek pa solata in se riz za mojega, ce bo priden
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:40:49
|
|
|
|
LuNa73
|
packa, me alkoholno zavajaš .... jaz sem prejle spila ob pici enega barona in se mi je že vrtel v glavi.... ob vodki pa po moje itak cela odvrtim kam ja...tole s hrenovko...se fajn sliši, a ne????? A je tud teb kej luštov nardila?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:41:19
|
|
|
|
ledenka
|
hmmmmm, kaj pa dogaja takega, da so vsi dedi nekje drugje?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:43:40
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooooooooooo Oktavija, a ti si se pa dolgem cajtu spet zgubila oz. a ti je smerokaz po dolgem času pokazal da se da tud sem pridet... jaooooooooooooo.... vodkarke.... grem po kozarc vode, da bom lahk z vama nazdravljala,... sej je to isto, a ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:44:37
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 in to ziher una nizko kalorična oz, null kalorij se bom polulala od smeha... pa domišljija dela tud 10000 na uro ne vprašaj kako se topijo kalorije ,... poskus, sam na svež duracel ne pozabi Ledenka, ti pa kar zajtrk papcaj, tud pomaga
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:44:51
|
|
|
|
ledenka
|
eh, pr men bo moral delo opravit vrtalni stroj hrenovka ni zadost no, kaj pa kaj takega
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:44:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hmmmmm, kaj pa dogaja takega, da so vsi dedi nekje drugje? no, če šteje to pod drugje, da je moj v meževi deželi...potem ja...tud moj je drugje a mi poveš kam je mrknila polaris???? Polaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiissssssssss
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:45:58
|
|
|
|
ledenka
|
eh, moj ma eno vecerjo al kaj, sej ne sledim vec
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:46:45
|
|
|
|
Erin
|
Še meni nekaj brezalkoholnega prosim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:46:49
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris ne vprašaj kako se topijo kalorije ,... poskus, sam na svež duracel ne pozabi Ledenka, ti pa kar zajtrk papcaj, tud pomaga aha, si že tukaj..... ja, pr unem ko vibrira gre še več kalorij..... najboljši je un vitaminski..... eh bučka, beljakovinski
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:48:22
|
|
|
|
Erin
|
moj dedc je tud ušel ven...pa sem ga lovila, zavajala, in mu obljubljala nemogoče...pa ga ni...joke...ani fajn ko je miiiiiiiiiiir
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:49:23
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooooooooo nosečka naša.... sem že v luftu, da padem na kolena... usta so napol odprta....sam da me neha čeljust bolet, pa bojo odprta tako, da bo ven prihajal ipičen in neposlušen glas.... veš, jst ko zaipičarim, premagam v tem vseh tvojih 20 al 30 otrok Hočem bušija, hočem bušija..... Jst ti lahk ponudim vodo, če hočeš.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:50:11
|
|
|
|
ledenka
|
bo? talevi je za Erin, brez alkohola
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:50:56
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin moj dedc je tud ušel ven...pa sem ga lovila, zavajala, in mu obljubljala nemogoče...pa ga ni...joke...ani fajn ko je miiiiiiiiiiir Ja to je tebi zdej, ko ne smeš hip hop se it.... kr spomen se kak je blo, preden si zagledala dve črtici....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:52:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris ne vprašaj kako se topijo kalorije ,... poskus, sam na svež duracel ne pozabi Ledenka, ti pa kar zajtrk papcaj, tud pomaga aha, si že tukaj..... ja, pr unem ko vibrira gre še več kalorij..... najboljši je un vitaminski..... eh bučka, beljakovinski tak zgodaj zjutraj pa res ne pase pa spodobi se tud ne, k pol hodis po svetu nasmejana duracel je zaaaakooooon
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:52:36
|
|
|
|
Erin
|
o hvala...še prosim, moja žeja in lakota ne poznata omejitev zadnje čase Lunca, premal se dereš, nč te ne slišm.... Pa kakega bušija hočeš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:54:55
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Erin moj dedc je tud ušel ven...pa sem ga lovila, zavajala, in mu obljubljala nemogoče...pa ga ni...joke...ani fajn ko je miiiiiiiiiiir Ja to je tebi zdej, ko ne smeš hip hop se it.... kr spomen se kak je blo, preden si zagledala dve črtici.... jah no, prav maš...sej ful pogrešam sex, ampak bomo še vse nadoknadil, prosim da takrat ne najemate detektivov da me poiščejo ko me ne bo na spregled kak teden...v postelji bom grešila
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:55:09
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, pust jo cakat se kake 3 tedne, pol bo zadovoljna polaris, a si lacna postala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:56:36
|
|
|
|
ledenka
|
sem nasla pa se koktejl s cimetom... neki za nas in nase dede, da bojo bolj poskocni Erin, ti lahko to septembra
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:57:13
|
|
|
|
Erin
|
a loh sam penco poližem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:58:43
|
|
|
|
polaris
|
Nič se nisem izgubila, sem mal klepetala po telefončku,... Kje so naši Sončki sprašujete? Ja, moj je v avtu nekje me LJ in MB
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.