|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.1.2008 14:55:10   
LuNa73
sonček, pridi k meni in me odpelji od tuuuuuuuuuuuuuu.... pa bom pol mogoč lahk šla prej user posted image .

kaj pa delaš, ti za računalnikom???

Ej, sem včeri spraševala...me zanima, a si kej v kontaktu z bumbum... čist je nekam poniknala.... pa pikica36 je tud jo nekam mahnila user posted image  pa še nekej, sonček, a ti veš, katera je tista anonimna?user posted image  firbec babji pa sem!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.1.2008 14:57:56   
sonček33
bumbum se mi že dolgo ni javila na zs, jo moram  jaz
anonimna? madona, sploh ne sledim
ja pikica 36 - bogve kje je

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.1.2008 15:05:35   
LuNa73
sonček, jaz tebe ne razumem zdejle čist... a si ti slučajn slavistka? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajde ponovimo:
1. Bum bum se dolgo ni javila, se ji moraš ti!
2. anonimna - kaj te sploh sprašujem, iko pojma nimaš o kakšni anonimni govorim user posted image  - govorim o anonimni na ne pričakujemo januarja
3. pikica - pojma ne veš user posted image

o.k, sej 1. in drugo točko sem čist razumela.... 2. pa nisem čist user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.1.2008 15:08:29   
sonček33
no čakaj malo kaj zdej ne razumeš 2. ali 2.?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.1.2008 15:09:03   
ledenka
praznujemo eno rojstvo... kolk zna bit to zateženo user posted image

kake anonimne? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
18.1.2008 15:13:09   
sonček33
LuNa --aha sem si osvežila spomin - torej anonimna ja ne vem kdo je to..je pa očitno bla slabe volje in spet smo tam, da nič ni prav...ma se bo treba počas odvadt tega rr, ker je evlik tečnom tukej gor, ki se pucajo na naš račun...to pa ni ok...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
18.1.2008 15:16:41   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

no čakaj malo kaj zdej ne razumeš 2. ali 2.?

2. nisem razumela... veš mene so učil štet 1, 2, 3.... tak da mi preskakovanje dela probleme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.1.2008 15:17:41   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

LuNa --aha sem si osvežila spomin - torej anonimna ja ne vem kdo je to..je pa očitno bla slabe volje in spet smo tam, da nič ni prav...ma se bo treba počas odvadt tega rr, ker je evlik tečnom tukej gor, ki se pucajo na naš račun...to pa ni ok...

ne bi se čist strinjala s teboj.... če se pa ne motim, pa si med pogrešanimi.... user posted image

Ajsiiiiiiiiii, napijjjjjjjjj se gaaaaaaaaaa!!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
18.1.2008 15:22:27   
sonček33
Ma LuNa jaz te nič ne razumem...kar nekaj me kregaš pa  sploh ne vem zakaj....a me pogrešate na januraju...ma jaz sem že v aprilu...bom febr. pa marc kar preskočila...zdaj se ne grem več tega, a veš, da čakam tist dan v mescu...ker mi to vo energijo popije..

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.1.2008 15:30:58   
spelka12
sonček33 o špikah sem spraševala za kolegico. je ful žalostna ker misli, da so še premejhni pa jo hočem tolažit. Jest začnem šele 4.2.
erin - hvala. Babe žabe zdej pa vem, kakšna je naša erin, pa še poznam jo, zeloooo fejst punca je.
pa lunco poznam, no staro lunco poznam (ker zdej ima po novem sexy novo frizuro), ajsiko nameravam spoznat čez 3 tedne, sonček ti mi še manjkaš (gorenjke pa take a ne, še dobit se ne morva) pa Se* imam zaenkrat samo v čb varianti.....
luna zakaj si pa slabe volje user posted image  a ni lep petek, pa sonček vzuni, pa toplo, pa.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
18.1.2008 15:32:23   
LuNa73
sonček, pa jst te splohhhhhhhhhhhh ne kregam... sej pa jst znam kregat sam včasih user posted image user posted image user posted image , sej to že veš...user posted image ... očitno pa midve dans druga drugo ne razumema... pride tak dan user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Jah, ne čakanje.... a ni fajn tak mal svobodno dihat... pa ne gledat za vsako ko greš na WC, je prtekl al ni... a je že kaki flekec al ni...user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak navijam pa še vedn za vas... 3007/urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
18.1.2008 15:34:14   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

luna zakaj si pa slabe volje user posted image  a ni lep petek, pa sonček vzuni, pa toplo, pa.....

sej sem že cel teden... ni ravn moj teden... user posted image  Ampak sej mam vas tu gor, pa mi je prec lažje user posted image user posted image user posted image  Veš, je tak fajn občutek, ko veš, da te ma nekdo radddddddddddddd user posted image user posted image user posted image user posted image  in ti maš rad drugeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.1.2008 15:36:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Evo špelči želja izpolnjenauser posted image

Trebuščka pa še ni..vsaj ne toliko da bi se videl..
Ravno prej je prijateljica rekla: oooooooo kakšnega buhija maš žeeeeuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa: Neeeeeeee, to je špehuser posted image

hočem videt bušija, hočem videt bušija.... takoj zdaj.... drgač se vržem na kolena in zganjam ipiko, kot jo znajo triletniki..... a hočeš, to? user posted image  sigurn ne...user posted image

nimam še nobene slikce na kateri sem celauser posted image tako da boš morala še malce potrpeti, če se boš vztrajno metala po kolenih bom pa mojega nažohala da me v bližnji prihodnosti malo pofotkauser posted image ...otroške ihte sem pa navajena, punca, spomni se, delam v vrtcuuser posted image

V glavnem..image coming soonuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
18.1.2008 15:39:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

erin - hvala. Babe žabe zdej pa vem, kakšna je naša erin, pa še poznam jo, zeloooo fejst punca je.

Jest se že topim...nisem navajena da me kdo hvali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
18.1.2008 15:43:57   
Erin
baj d meme, jest mam tud vas ladaaaaaaaaaaa

Ježeš marija...kje je pa Se-ki????user posted image user posted image user posted image user posted image

Še nekaj sladkega.....

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
18.1.2008 15:46:19   
ledenka
uuuuuu, uau, Erin, kje pa dobiš tegale? a jih majo v Merkatorju al Šparu? user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.1.2008 15:54:39   
Erin
u, te pa sam na tržnic dobišuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.1.2008 16:15:28   
spelka12
Na keri tržnci pa? imam že košaro v rokah in avto zakurblan, samo lokacijo še izvem pa šibam. No kje?????

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
18.1.2008 16:22:34   
ledenka
ma kaki košaro, jaz mam šajtrgo user posted image user posted image user posted image  

sonček, en mal se strinjam s tisto anonimno, ker je debata, v katero se katera koli nova težje vklopi. pa zelo hitro gre in je težko sledit user posted image  no, sej tu tud, če smo v elementu user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
18.1.2008 16:30:51   
Erin
user posted image user posted image user posted image

ne povem mi boste vse pobraleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ej sem našla eno hudo skico, sem se tako nasmejalauser posted image

user posted image

Sedaj bi eni rekli da tako gorenjci kadimo, da za zih ne gre kaj v ničuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
18.1.2008 16:59:27   
Erin
Kaj ste vse otrpnile ob tej sliki da se nobena ne javiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.1.2008 20:05:37   
ledenka
hm,. ocitno smo vse hkrati pobegnile dol user posted image  Erin, tvoja slika je bla tko smesna, da sem se komaj zaj pobrala s tal user posted image user posted image user posted image  

ce bo katera tule... jaz sem nekje, sam poZSjajte me user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
18.1.2008 20:16:08   
polaris

hja o prepoznavnosti teče debata... jst pa poznam ajsiko - čist tako živo....
špelčiko, prek fotke - torej sploh ne živo user posted image ... pa špelči mene neživo pozna... a ne špelči??? user posted image

user posted image user posted image user posted image   jaz tud poznam Špelčiko prek fotke user posted image user posted image user posted image

pa polaris poznam ne nič vizualno, ampak sam po glasu... torej vseen mal živo
no ostalih pa ne poznam ne neživih in ne čist živih ... vas poznam sam tak kot pravljična bitja - moja predstava 

no, zdaj ti pa še pošljem fotko, pa združ user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.1.2008 20:18:46   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image  

tebe pa poznam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.1.2008 20:20:11   
polaris
user posted image user posted image user posted image Ja Erin, fotka je res posrečena. Jaz bi bila prva (pa ne odzadaj naprej user posted image user posted image user posted image ).

Ledenka, a si našla kaj uporabnega na tržnici?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.