![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:22:07
|
|
|
|
polaris
|
Bravo, se vid da sva z iste vasi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:24:47
|
|
|
|
ledenka
|
eh, jaz pa ne kadim zadev, ki gorijo na trznici so meli pa sam se take brez zob, sem prepozno prisla kako si ti kaj, kaj dogaja? ta ponedeljek spet nekam sibas, ne
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:26:13
|
|
|
|
ledenka
|
vasi ja, itak je cela Slovenija ena sama mala vas men je to tako smesno, ko je ob 8h zvecer vse prazno
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:31:33
|
|
|
|
polaris
|
Ne, sem vzela dopust in bom veeeeeeeeeeessssssssssssssss teden lenarla, v četrtek pa grem v Düsseldorf na sejem. Ja, za tržnico pa velja: rana ura, zlata ura
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:33:22
|
|
|
|
polaris
|
Kdaj ga pa ti šibaš v Makedonata
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:36:25
|
|
|
|
ledenka
|
madonis, sem ti faus za dopust mislim, ne za kaj drugega moj naslednji dopust bo najbrz za prvi maj, do takrat imam pa skos razne zadeve. mogoce kak dan tu in tam... upam sem pogledala, 1. in 2. maj sta cetrtek in petek to si lahko privoscim doooooolg dopust jaz pa jo v torek maham v Makedonijo. vsaj hrana bo dobra ceprav bo moja dieta trpela, se dobro, da je fitnes v hotelu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:38:49
|
|
|
|
ledenka
|
pred mnogimi leti sem bila 3 tedne v Mak, in sem se zredila za 5 kil upam, da se tokrat ne bom, definitivno racunam se kako kilco dol dat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:39:00
|
|
|
|
polaris
|
JA, hrano pa imajo res dobro. Sem bila pred leti 14 dni v Skopju, pa mal na Ohridu, je bilo fenomenalno,... ti kar malo zavidam.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:40:49
|
|
|
|
polaris
|
Ti kr upaj, ampak gostoljubnosti vseen ne boš mogla zavrniti, sploh pa ne, ko ti pred nos prinesejo vse tiste dobrote,... saj pilates ne bo pobegnil, pa solatke tud ne
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:43:32
|
|
|
|
ledenka
|
no ja, od spremljevalcev ne pricakujem cudeza itak bo precej delovno. ampak naslednjic, ko bom kaj v MB, se mormo dobit, MBjevske cvekulje ne vem, kdaj bom mela naslednjic kaki pregled, ker drugace pridem sam med vikendi in se to na kosiloo in nic kaj vec
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:46:50
|
|
|
|
polaris
|
Obvezno . Posluš, kje pa so danes kaj naše klepetulje?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:47:35
|
|
|
|
LuNa73
|
koklešpiklešpokle mojeeeeeeeeeee najljubše..... jst vas ma tak rada... ampak hin sem pa tak, da grem sam še spat... Naporen dan mi je bil danes... malo nervozen... Se beremo kaj jutri... a se dobimo na popoldanski kavici in kadilke na čikecu??? Pa nekavopilke seveda, vam skuham čajčeka po želji..... mmmmmmm se mi je zdej zaluštu od cedevite čaj: pomaranča-cimet Lepo pančajte...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:47:52
|
|
|
|
ledenka
|
ja, poznam to! vsi nasi juzni bratje so taki, in bog ne daj, da se po obisku pri njih vrnes z enako tezo eh, tale moj pilates... vsaj 3x na teden bi morala it, pa se kako drugo vadbo delat mam kar ene 10 kil prevec in hocem to do morebitnega postopka dol spravit, tam nekje do marca. pol ne bom suha, bom pa v okviru normale
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:49:33
|
|
|
|
ledenka
|
luncika moja mooncika (to se pa se rima ), in ti nas kar zapuscas! eh, cisto neresna si skuhaj si cajcek in bodi z nami, dokler ga pijes
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:50:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa jo v torek maham v Makedonijo. vsaj hrana bo dobra ceprav bo moja dieta trpela, se dobro, da je fitnes v hotelu jaz pa v četrtek in petek preživljam prosti čas v LJ ...spet seminarji.... Sej dober da te ni, ker če bi še enkrat mogla pol ljublane prehodit zastonj, sam zato da pridem do tebe.... bi ...... pač še enkrat to nrdila
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:50:38
|
|
|
|
polaris
|
LuNččččččččččččččččiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , pa ne nam no pobegnit. Zato pa smo me tuki, da te malo razvedrimo, boš takoj boljše volje, pa še utrujenost te bo minila
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:53:01
|
|
|
|
LuNa73
|
babike moje, komej še gledaaammmmmmm..... se res beremo jutri... hin sem... sej pa ve me vedn v dobro voljo spravte... Itak pa se juter dobimo.... čav bav
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:53:15
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ja, poznam to! vsi nasi juzni bratje so taki, in bog ne daj, da se po obisku pri njih vrnes z enako tezo Ja, zgleda pa nekako takole: Ma jedi sine. Što, nije dobro??? Da da, pa dobro je, sam ne morem toliko... Ne ne, nije ti dobro. Kaži sine, slobodno, čemo spremit nešto drugo,....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:54:02
|
|
|
|
ledenka
|
lunci, a tehj seminarjev pa ne mores prestavit sej bi z aftejom po tebe prisla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:54:25
|
|
|
|
polaris
|
OK Lunči, pa lepo sanjaj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:55:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ja, poznam to! vsi nasi juzni bratje so taki, in bog ne daj, da se po obisku pri njih vrnes z enako tezo Ja, zgleda pa nekako takole: Ma jedi sine. Što, nije dobro??? Da da, pa dobro je, sam ne morem toliko... Ne ne, nije ti dobro. Kaži sine, slobodno, čemo spremit nešto drugo,.... o ja, in takrat, ko sem bla tam, sem mela rada palacinke. recimo tako - nekaj mesecev po vrnitvi jih nisem mogla videt luncika, te pa nic, no. te pa fajn spi, pa se kaj vidimo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:57:54
|
|
|
|
ledenka
|
na POPu je film z Georgejem Clooneyem *smajlikiseslini* kok je ta tip... aaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:59:33
|
|
|
|
polaris
|
Uh, jaz pa sem tolkla bosanske bakljave, pa sladko,... Sem bila na koncu že vsa zlepljena
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:01:49
|
|
|
|
ledenka
|
men je bilo svetovno najboljse kislo mleko na Ohridu oz. v unih hribih okoli... pa ga sicer absolutno ne maram
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 21:02:37
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na POPu je film z Georgejem Clooneyem *smajlikiseslini* kok je ta tip... aaaaaaaaaaaaaa je ja,... čeprav men Denzel Washington bolj sede (se vsaj ne bova prepirali )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.