![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 12:07:32
|
|
|
|
spelka12
|
A pridem pomagat? Vem, da ne boš verjela ampak men je fino pospravljat stanovanje, če me noben ne priganja. Pa še blizu si, bom kuj pri teb . Ja tam na januarju sem hotla mal navijat pa nimam za kero, ker so same nove pa še to se samo ene 3 iz tujine javljajo, ne pridem več zraven na žalost . Na februar se pa še nočem vključit, se bom med postopkom, ko bodo hormoni nagajal .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 12:18:28
|
|
|
|
Erin
|
Ni treba špelči, je že tu, me je ravno klicala da sta prispela v Rad. Nje se bi za zih spomnila (je bila moja sošolka)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 12:34:41
|
|
|
|
spelka12
|
To ni feeeer, ti mene poznaš, veš kako izgledam jaz pa tebe ne . A nebi kako slikico na z.s. poslala? No samo vprašam. Tako s povečanim trebuščkom da mi še mal sline nardiš.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:16:13
|
|
|
|
ledenka
|
eh, praprot je že zdavnaj šla pa-pa, madam M prihaja naslednji teden. tokrat vem sigurno, ker nismo nič slončkali v tapravem času. če prav pomislim, je letos bolj slabo leto ampak ne bom se pritoževala, čist nič mislim, nobene ni gor... jaz skor vsaki dan kavo skuham sem našla tako lušte strani z lepo zgledajočimi kavicami se moramo več semle oglašat. januarke so čist odtavale, ja. me smo mele par vicev, pa je bil ogenj v strehi... ampak pustmo to, mogoče je moderatorka samo na dopustu vidim, da se vidve poznata me zanima, kolk folka tu je takih, ki jih poznam v realnem svetu za eno na MON sem ugotovila, kdo je, sam ji tega nisem povedala, itak tam ne čvekam dosti jo pa lahko spremljam (žal je takoooooooo dolgočasna ). upam sam, da mene folk ne prepozna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:41:05
|
|
|
|
LuNa73
|
hja o prepoznavnosti teče debata... jst pa poznam ajsiko - čist tako živo.... špelčiko, prek fotke - torej sploh ne živo ... pa špelči mene neživo pozna... a ne špelči??? pa polaris poznam ne nič vizualno, ampak sam po glasu... torej vseen mal živo no ostalih pa ne poznam ne neživih in ne čist živih ... vas poznam sam tak kot pravljična bitja - moja predstava a vete da se men nč ne da?????? klinc pa tak life.... uuuuuuuuuuuu, sem ravn vidla, da vuni sije sonček... grem na en čik ...pridem nazaj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:44:19
|
|
|
|
ledenka
|
ja dobr no, pejd se zastrupit lunčika, bolj je debata o tem, a poznaš koga tule že od prej. jaz sem sam eno ugotovila
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:46:49
|
|
|
|
ledenka
|
oj, špelči, ti tud tule hodiš
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:47:37
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla bejbe, dejmo kakšno rečt
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:48:49
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, a veš, da se je tule ravno začelo jasniti nebo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:50:35
|
|
|
|
LuNa73
|
no pol pa dejmo.... dam vam eno nalogo: mene spravit nazja v pogobn oz. boljšo voljo... sem sitna ko 300 .... a, bi šlo?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:52:12
|
|
|
|
sonček33
|
Luna - z lahkoto - naj te spomnim, da je petek - popoldan - pa če ni tonajboljši razlog za veselje. ledenka - jah, jaz sem posiajla zdaj, k je konec tedna
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:56:34
|
|
|
|
ledenka
|
lunčika, a kake lažje naloge nimaž, recimo z golimi rokami skopat 3 km dolg jarek ej punca, se hecam! veeeeelik objemček ti pošiljam, da te vsaj malce dvigne s tal, pa tole virtualno torto sonček, ja, res je vikend, in se ga veselim. po šihtu še telovadba, ta teden nisem bila pridna pri hrani, pa moram zato trpet
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:57:54
|
|
|
|
LuNa73
|
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv babike... za začetek bo o.k... ampak še en mal se potrudita
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 13:58:44
|
|
|
|
sonček33
|
saj res ledenka, kaj to jaz berem eno čudno sadno kosilo imaš ti...ma punca jej, da boš lahko na veliko telovadila - obvezno v dvoje, če ne gre drugače lahko tudi sama s sabo...izjemoma tudi v troje :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:02:22
|
|
|
|
spelka12
|
Moja madam tud pride naslednji teden. Pa kot pri tebi, zarad istih razlogov sem 100% da pride. Ja erin me pozna, sva hodile na isto sr.šolo. Me je tud na začetku skrbel, da me ne bo katera prepoznala, zdej mi pa dol visi. Mogoče bo pa kdaj kdo prišel k meni in rekel, da sem mu z nasveti pomagala naredit (ja pa kaj še ). sem že pustila pečat na januarkah in zagovarjala anonimno. Men se zdi, da je čist prav napisala. Naslednji mesec greva pa med borke a ne??????????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:03:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 saj res ledenka, kaj to jaz berem eno čudno sadno kosilo imaš ti...ma punca jej, da boš lahko na veliko telovadila - obvezno v dvoje, če ne gre drugače lahko tudi sama s sabo...izjemoma tudi v troje :) ..... hmmmmmm, zdej pa sem jst dobila mal pokvarjene misli na tole trojeeeeeeee.... ampak, saj nisi mislila, kej pohujšljivega. A,nda, ne?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:06:31
|
|
|
|
sonček33
|
Luna, kje pa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:13:07
|
|
|
|
sonček33
|
špelka,a se men sam zdi, a nisem jaz na sosednji temi brala o enih špikah???
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:14:43
|
|
|
|
ledenka
|
hm, v troje me, myself and I, recimo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:16:36
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka - po želji pa brez zamere
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:22:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ledenka - po želji pa brez zamere ah, domišljija nima meja ni zamere, ne skrbi - še mogoče kaka ideja za osebne fantazije
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:45:51
|
|
|
|
Erin
|
Evo špelči želja izpolnjena Trebuščka pa še ni..vsaj ne toliko da bi se videl.. Ravno prej je prijateljica rekla: oooooooo kakšnega buhija maš žeeee Jaz pa: Neeeeeeee, to je špeh
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:49:36
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ledenka - po želji pa brez zamere ah, domišljija nima meja ni zamere, ne skrbi - še mogoče kaka ideja za osebne fantazije jah, ampak jst sem v službiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... pa še sama.... brez vseh dedov.... no razen mopseka... ampak, drage moje, moja domišljija še ima malo dostojanstva
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:51:06
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo špelči želja izpolnjena Trebuščka pa še ni..vsaj ne toliko da bi se videl.. Ravno prej je prijateljica rekla: oooooooo kakšnega buhija maš žeeee Jaz pa: Neeeeeeee, to je špeh hočem videt bušija, hočem videt bušija.... takoj zdaj.... drgač se vržem na kolena in zganjam ipiko, kot jo znajo triletniki..... a hočeš, to? sigurn ne...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:51:56
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa - ja kaj pa še delaš v službi..gremo na sonce...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.