|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.1.2008 12:07:32   
spelka12
A pridem pomagat? Vem, da ne boš verjela ampak men je fino pospravljat stanovanje, če me noben ne priganja. Pa še blizu si, bom kuj pri tebuser posted image .
Ja tam na januarju sem hotla mal navijat pa nimam za kero, ker so same nove pa še to se samo ene 3 iz tujine javljajo, ne pridem več zraven na žalostuser posted image . Na februar se pa še nočem vključit, se bom med postopkom, ko bodo hormoni nagajaluser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.1.2008 12:18:28   
Erin
Ni treba špelči, je že tu, me je ravno klicala da sta prispela v Rad. Nje se bi za zih spomnila (je bila moja sošolka)user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.1.2008 12:34:41   
spelka12
To ni feeeer, ti mene poznaš, veš kako izgledam jaz pa tebe neuser posted image . A nebi kako slikico na z.s. poslala? No samo vprašam. Tako s povečanim trebuščkom da mi še mal sline nardiš.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.1.2008 13:16:13   
ledenka
eh, praprot je že zdavnaj šla pa-pa, madam M prihaja naslednji teden. tokrat vem sigurno, ker nismo nič slončkali v tapravem času. če prav pomislim, je letos bolj slabo leto user posted image  ampak ne bom se pritoževala, čist nič user posted image  

mislim, nobene ni gor... jaz skor vsaki dan kavo skuham user posted image  sem našla tako lušte strani z lepo zgledajočimi kavicami user posted image  se moramo več semle oglašat.

januarke so čist odtavale, ja. me smo mele par vicev, pa je bil ogenj v strehi... ampak pustmo to, mogoče je moderatorka samo na dopustu user posted image  

vidim, da se vidve poznata user posted image  me zanima, kolk folka tu je takih, ki jih poznam v realnem svetu user posted image  za eno na MON sem ugotovila, kdo je, sam ji tega nisem povedala, itak tam ne čvekam dosti user posted image  jo pa lahko spremljam user posted image  (žal je takoooooooo dolgočasna user posted image ). upam sam, da mene folk ne prepozna user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.1.2008 13:41:05   
LuNa73
hja o prepoznavnosti teče debata... jst pa poznam ajsiko - čist tako živo....
špelčiko, prek fotke - torej sploh ne živo user posted image ... pa špelči mene neživo pozna... a ne špelči??? user posted image
pa polaris poznam ne nič vizualno, ampak sam po glasu... torej vseen mal živo user posted image
no ostalih pa ne poznam ne neživih in ne čist živih user posted image ... vas poznam sam tak kot pravljična bitja - moja predstava user posted image

a vete da se men nč ne da?????? klinc pa tak life.... uuuuuuuuuuuu, sem ravn vidla, da vuni sije sonček... grem na en čikuser posted image ...pridem nazaj!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.1.2008 13:44:19   
ledenka
ja dobr no, pejd se zastrupit user posted image  

lunčika, bolj je debata o tem, a poznaš koga tule že od prej. jaz sem sam eno ugotovila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.1.2008 13:46:49   
ledenka
oj, špelči, ti tud tule hodiš user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.1.2008 13:47:37   
sonček33
Ojla bejbe, dejmo kakšno rečt

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.1.2008 13:48:49   
ledenka
sonček, a veš, da se je tule ravno začelo jasniti nebo user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.1.2008 13:50:35   
LuNa73
no pol pa dejmo....
dam vam eno nalogo: mene spravit nazja v pogobn oz. boljšo voljo... sem sitna ko 300user posted image ....
a, bi šlo?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.1.2008 13:52:12   
sonček33
Luna - z lahkoto - naj te spomnim, da je petek - popoldan - pa če ni tonajboljši razlog za veselje.

ledenka - jah, jaz sem posiajla zdaj, k je konec tedna

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.1.2008 13:56:34   
ledenka
lunčika, a kake lažje naloge nimaž, recimo z golimi rokami skopat 3 km dolg jarek user posted image  ej punca, se hecam! veeeeelik objemček ti pošiljam, da te vsaj malce dvigne s tal, pa tole virtualno torto

user posted image

sonček, ja, res je vikend, in se ga veselim. po šihtu še telovadba, ta teden nisem bila pridna pri hrani, pa moram zato trpet user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.1.2008 13:57:54   
LuNa73
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv babike... za začetek bo o.k... ampak še en mal se potrudita user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.1.2008 13:58:44   
sonček33
saj res ledenka, kaj to jaz berem eno čudno sadno kosilo imaš ti...ma punca jej, da boš lahko na veliko telovadila - obvezno v dvoje, če ne gre drugače lahko tudi sama s sabo...izjemoma tudi v troje :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.1.2008 14:02:22   
spelka12
Moja madam tud pride naslednji teden. Pa kot pri tebi, zarad istih razlogov sem 100% da pride.user posted image
Ja erin me pozna, sva hodile na isto sr.šolo. Me je tud na začetku skrbel, da me ne bo katera prepoznala, zdej mi pa dol visi. Mogoče bo pa kdaj kdo prišel k meni in rekel, da sem mu z nasveti pomagala naredit user posted image  (ja pa kaj šeuser posted image ).
sem že pustila pečat na januarkah in zagovarjala anonimno. Men se zdi, da je čist prav napisala.
Naslednji mesec greva pa med borke a ne??????????

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.1.2008 14:03:11   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

saj res ledenka, kaj to jaz berem eno čudno sadno kosilo imaš ti...ma punca jej, da boš lahko na veliko telovadila - obvezno v dvoje, če ne gre drugače lahko tudi sama s sabo...izjemoma tudi v troje :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... hmmmmmm, zdej pa sem jst dobila mal pokvarjene misli na tole trojeeeeeeee.... ampak, saj nisi mislila, kej pohujšljivega. A,nda, ne?!user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.1.2008 14:06:31   
sonček33
Luna, kje pa user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.1.2008 14:13:07   
sonček33
špelka,a se men sam zdi, a nisem jaz na sosednji temi brala o enih špikah???

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.1.2008 14:14:43   
ledenka
hm, v troje user posted image  me, myself and I, recimo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.1.2008 14:16:36   
sonček33
ledenka - po željiuser posted image pa brez zamere

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.1.2008 14:22:37   
ledenka

user posted image user posted image user posted image  ah, domišljija nima meja user posted image user posted image user posted image  ni zamere, ne skrbi - še mogoče kaka ideja za osebne fantazije user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.1.2008 14:45:51   
Erin
Evo špelči želja izpolnjenauser posted image

Trebuščka pa še ni..vsaj ne toliko da bi se videl..
Ravno prej je prijateljica rekla: oooooooo kakšnega buhija maš žeeeeuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa: Neeeeeeee, to je špehuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.1.2008 14:49:36   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  ah, domišljija nima meja user posted image user posted image user posted image  ni zamere, ne skrbi - še mogoče kaka ideja za osebne fantazije user posted image

jah, ampak jst sem v službiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... pa še sama.... brez vseh dedov.... no razen mopseka... ampak, drage moje, moja domišljija še ima malo dostojanstva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.1.2008 14:51:06   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Evo špelči želja izpolnjenauser posted image

Trebuščka pa še ni..vsaj ne toliko da bi se videl..
Ravno prej je prijateljica rekla: oooooooo kakšnega buhija maš žeeeeuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa: Neeeeeeee, to je špehuser posted image

hočem videt bušija, hočem videt bušija.... takoj zdaj.... drgač se vržem na kolena in zganjam ipiko, kot jo znajo triletniki..... a hočeš, to? user posted image  sigurn ne...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.1.2008 14:51:56   
sonček33
LuNa - ja kaj pa še delaš v službi..gremo na sonce...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.