|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
5.9.2007 17:06:02   
ledenka
to s Ph lističi je pa pogruntavščina. ampak a misliš, LuNa, da se toliko spremeni PH, da lahko to vidiš? sem že malce pozabila srednješolsko kemijouser posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 251
5.9.2007 17:29:05   
LuNa73
ledenka, če so migitalčki bazični, se kr more... bomo naredl preizkus pa vidl... :) zgubit nimamo kej... pa še debata bo padla o tem... :) je pa res, da ne vem kolk so bzaični ti migitalčki.... hmm... bo treba literaturo mal pregledat! :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.9.2007 19:47:53   
pikica36
user posted image user posted image  prava znanstvenica si  LUNA, uf sem radovedna kaj pogruntašuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.9.2007 22:16:11   
spelka12
Evo mene-Na šihtu je bila norišnica.
Luna bom še 14 dni držala pesti za tebeuser posted image .
Moj je pa dobu službo.1.10.začne.Jupiiiii.user posted image user posted image
KOdrana,KAHLO,Lupita a ste že boljš?Smo se zmenele,da delamo nauser posted image -depra pa res ne paše tuki zraven.Boste vidle jutri bo sonček,počutle se boste fino,lubi bo ves nežen do vas...
Mal vas moramuser posted image da ne boste tkouser posted image .
Vita a me moje očke varajo a jest vidm ene znake zauser posted image pri tebiuser posted image user posted image .

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.9.2007 8:13:58   
KAHLO
OJla dobro jutro!!!

Verjetno ste še vse v jutranji mrzlici...evo vam en topel user posted image user posted image

Drgače paLuna ti si res špica, me veseli da si imela včeraj uspešen dan!:) še blj pa sem vesela da je mentorica dobila material za preizkus..........joj....kar napeto postaja tole s tem ph!?!?!  čeprav mi je dala kodrana kr malo za mislit tist da sta ob zdrava sam da ph pobije njegoveuser posted image user posted image .  Upam, da pri nama ni to to.....

Je pa res da se je včeraj moja O zaključila z njo pa moje tužno razpoloženje in suša tudi tam spodaj!!!!!user posted image Sem bla prav jezna, ker sva se vse dneve O trudla za user posted image in sem mela full probleme, ker je blo kr vse suho pr gospe....no včeraj se je pa omehčala in ji je kar pasalo......mislim, da bova mogle met en resen pogovoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.9.2007 9:10:07   
vita80
Ojjjj punce! Mislim, da to niso user posted image  znaki ampak eno vnetje v telesu!user posted image  Mislim, da je ker mal čudno, da bi imela kr tak 37.4C! Glava me boli za ****, križ..... V glavnem grem si zdaj en Lekadol privoščit! user posted image  Aja danes zjutraj sem opazila ful vlko količino prozornega izcetka, včeraj so me pa še jajčniki boleli za ****! Mislim, da je ti O bla! Danes grem k ginek. na kontrolo pa bomo vidli kakšno je stanje z mojimi vnetji.
Luna ti si prava znanstvenica! user posted image Upam, da bojo eksperimenti uspeli in da potem lahko še nam zaupaš postopke....user posted image
LP

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.9.2007 10:03:26   
spelka12
KAHLO hvala za topel čajuser posted image .Mmmmm kak paše.
Sem šla danes že v bundi v službo.Kakšen mraz.
Vita če maš pa O pa hitro pod rjuhe z user posted image .Bo vročina sama od sebe padla dol.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.9.2007 10:14:02   
KAHLO
Joj punce mene danes tudi tako zebe,  zgleda da bo res treba zimske cunje ven zvlečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Ja ja ta O pa nas ma vse na štriku, skačemo okrog nje k zmešaneuser posted image saj nevem a nas ta O za juser posted image ali user posted image .

V glavnem Naty* je svetovala da skočimo med rjuhe če se le da vsak dan, pa ne lezatuser posted image user posted image , delat delatuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.9.2007 10:23:46   
Lupita
Luna, super za uspešen dan:

1. Držim pesti za službo!
2. Navdušena sem nad tole pH raziskavo, čeprav bomo morala pH merit kar same user posted image user posted image user posted image , nekako ne bo šlo preko tebe..., ampak rezultati so važni in kaj napravit, da bo pH manj kisel - kava, cigareti ipd. sigurno pokislijo vse skup, kaj praviš? Sami Einsteini user posted image , no, veselim se tvojih odkritij, kateri bo sigurno pomagalo.
3. Tisto o navijaštvu ne razumem čist, ampak če je prava odločitev, potem sem s tabo seveda - mislim, da nisem prov sledila temu pogovoru... user posted image Skratka: zveniš odlično!

Kako ste moje zdeprimirane sotrpinke? Jaz sem danes malo boljše, verjetno me je tudi PMS dotolkel, ampak res sem si želela (očitno preveč :))...

Ampak v nove boje z dobro voljo!!!!

Punce, se opravičujem, če potem sprašujem kake neumnosti, ki ste jih že 100x napisale, ampak ste tok pridne, da vas komaj dohajam - in potem preveč površno preberem ali pa spustim kako stran po nesreči in sem potem user posted image user posted image user posted image .

Vita 80: Meni je tudi Elevit čuden, potem ga pač na hitro popijem in zraven ne diham, da ima čim manj okusa user posted image

Kodrana:
Ampak tisto s plavalčki je pa spuki! Si predstavljaš, da smo tok agresivne - ok, ob hudem PMS mogoče, ampak ob O? user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.9.2007 10:24:34   
LuNa73
Jutro najboljše borke!

špelka to pa je sploh in oh in superrrrr! čestitam tvojemu dragemu!!!!user posted image  No, mene pa čaka še 2 tedna negotovostiuser posted image . Ampak je to sam špukec v morje, tak da se da preživet!user posted image

Tak zdej pa je bil narjen 1. poskus merjenja pH sluzi! Včeraj! Ampak mislim, da to nekak ne bo držal, ker mi je pokazal, da ima sluz pH 5-6. To pa je bazčno.user posted image  Pnovim merjenje pH danes. Kar se ciklusa tiče pa ga bom spremljala po tem koledarčku, ki je prpopan gor če date miško na moj nick, zato da bote vse vedle, pa sodelovale user posted image !

KAHLO bučka, sej obstajajo lubrikanti, da mal podmažeš, ko je suša tam doli! Pol pa daš svoji tam spodi mal vetrauser posted image . Tak se to dela, sej pa ne more tista tam spodi si zmišljevt kdaj bo, pa kdaj ne bo, če pa ti veš da je cajt za največ akcijeuser posted image ! Pje, bom jst mogla bit tvoja mentorca še kje drgje kot pa sam pr temle pH-ju!user posted image

vita, kaj ti se zdej prepričuješ, da je vnetje al je res?!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.9.2007 10:27:43   
Lupita
Bravo, Luna! user posted image To pa je stimulacija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.9.2007 10:29:34   
KAHLO
Luna73 pa to ni res, zdaj sem se pa mogla tvojemu odgovru na moje blebetanje tak nasmejatuser posted image user posted image
Saj sem se s temi lubrikanti tud že srečala, ampak je filing meni čist drgač, tak nek ueeeeeeekiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.9.2007 10:30:44   
spelka12
če je pa Naty-srečnauser posted image -to svetovala,potem mora pa res učinkovat.
KAHLO pravijo,da od preveč dela glava boli in mene včasih res po O kar glava od tolkuser posted image boli.
Sej vem da je dobr,da je treba,da moram ampak men moja gospodičnica tam dol že ene 3 dni štrajka.
Sem včerej vprašala mojgauser posted image kaj si želi za diplomo,pa je rekel da bi on eno mejcenouser posted image .
Sem se kar stopila.
AMPAK ČE NE GREEEEE.user posted image user posted image user posted image
A ma katera od vas kake lepe novice za nas,preden me tale žalosten,deževen dan čist posrka? 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.9.2007 10:31:47   
KAHLO
luna73 mogoče neumno vprašanje, ampak glede na to da bom zdaj spremljala tvoj ph...a mi poveš če obstaja kakšna lestiva npr. najmanjša 1-2, srednja 2-3, pa tko. Joj pa še veš kaj me zanima kakšna je idealna vrednost ph....
mogoče so to neumna vprašanja ampak v to se nisem nikoli podrobneje poglabljala, grem pa še malo po surfatuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.9.2007 10:33:51   
KAHLO
Spelka veš kaj, moja je tudi zaj v času 0 štrajkala z neko sušo tam doli, ampak sem se včeraj odločila da nema ništa.... in sem nama lepo nardila večerjo pašto, pa rdeč vinček zraven.....pol pa ni mela nič več protiuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.9.2007 10:36:45   
spelka12
Luna na tvojemu koledarčku vidim 2 pridni čebeliciuser posted image .
Da te malo spomnem zdej ko imaš toliko dela z Ph-jiuser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.9.2007 10:38:29   
Lupita
Kahlo, ta prava vprašanja si postavla - mene tud vse našteto zanima.

Spelka12, pusti depro pri miru, je bla ful prezaposlena te dni user posted image user posted image user posted image , pa čist je bedna gostja, nč simpatična!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.9.2007 10:40:20   
LuNa73
lupita tale raziskava je pač splošna raziskva kr tak maluser posted image . Sam da vidmo, da tud če mamo v času O bolj mal izcedka, kaki je pH. user posted image  Pa da se mal dogaja kle gor, da mal negativne misli odfrčijo stran user posted image , koje treba mislt pa diskutirat o pH-ju :)!
Mater, sam veš da jst se pa nisem ukvarjala na tele slabe razvade pa o pH-ju nožnice. Bom mogla dva mesca delat pol to razisklavo. Prvi mesec kot kadilka in kofetarica, drugi mesece pa nekadilka in nekofetarica!user posted image user posted image  Evo mogoč bom pa mela en zadosten razlog, da se odvadim te grdo grde najgrše razvade!user posted image

Glede navijanja, pa je tako prav in se kot navijačica počutim prav fino. In resnično izgledam nekako takole user posted image .

Punce, danes se tudi jaz počutim bolje! Glavobola ni! Slabosti ni (včerej pred zagovorom sem bruhala)! Pozitivnih misli pa je vedn več! Edino kar je, zeeeeeebebebeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeee in to nesramno! Tak da klele sedim v pižami in v kocico zavita! Mislim, da bo to še kr se zavlekl v pozno popoldan!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.9.2007 10:44:11   
spelka12
Pa sej jaz bi večkrat poskrbela za kakšen vinček in večerjo sam zuser posted image še ne živiva skupaj in sva čist natempirana na tiste 2 ure ki jih imava preden zaspiva.
Pa vidiva se vsaki 2-3 dan zdej ko še diplomo piše.
Niso glih idealni pogoji ampakuser posted image je treba v vsakem primeru.
Pa men tud tole s Ph ni čisto jasn.

LUna ko bojo rezultati skup zbrani prosim za bolj obširno razlago npr.koliko bi mogla bit,katere vrednosti so dobre,slabe,zadovoljive,pri kolk Ph začet norouser posted image itd.
Si pa res kot ena naša prfoksauser posted image .Kot bi bla spet 14 v šolski klopi,željna znanjauser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.9.2007 10:44:36   
spelka12
benika ku-ku

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.9.2007 10:45:05   
Lupita
Tole veselo skakljanje s pom pomi bi te moralo malo pogret, čeprav sem danes vzela iz omare grdo zimsko bundo! user posted image Mislim, poletja splozh še konec ni, pa smo kot sredi decembra. Januarja bo pa spet treba na morje, k bo zuni pretoplo!user posted image

No, danes držim pesti za sneg pozimi - lani je blo vse bolj klavrno,

držim pesti za vse, ki upate spetembra

in držim pest, da bo tale pH raziskava obradila sadove.

Javim se za asistentko!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.9.2007 10:51:34   
benika
Sem včerej vprašala mojga kaj si želi za diplomo,pa je rekel da bi on eno mejceno .
Sem se kar stopila.
AMPAK ČE NE GREEEEE.

Ja, Beni pa 'Franc' bi tud že imela bratranca al pa sestričnouser posted image !

Ampak ljuba moja sestrica, sej bo šlo. Boš vidla, no. Sej vsi držimo user posted image  za vaju.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.9.2007 10:52:00   
LuNa73
Kahlo nekej mam za tebe!
pH-vrednosti v naravi: pH 1= kislo, pH 7= neutralno, pH 14= bazično (skala je logaritmična)
  • voda 7,0
  • človeška kri 7,4
  • kri reptilij 6,9
  • rakasta celica 6,3
  • bolečine 6,2
  • nenadna smrt 1,0
  • ugoden vonj 8,1
  • smrad 3,0

Človek je bazično bitje. Človeško življenje se razvija devet mesecev v bazični porodni vodi. Telesne tekočine (pH-vrednost)
  • kri 7,35 – 7,45
  • slina 7,5
  • trebušna slina 8,8
  • urin 6,5 – 7,0
  • porodna voda 8,0 – 8,5
  • želodcna kislina 1,5
  • vaginalna tekočina 3,5
  • semenska tekočina 7,5 – 8,0

nisem čist prebrala sem sam preletela-nimam neke posebne volje za prebiranje resne teme! Razen vas sevedauser posted image ! Mogoče pa se najde kej na temle linku: www.familia.si/vsebina.htm in temle http://www.pharmagan.si/wolff/dercome/dercome_femme.htm!

Ej madam, sej pa obstajajo različni podmazivači user posted image -tak po "zgradbi" kot po okusu - ziher najdeš enga, ki bo vzel tvojo tam spodi v red in ji bo odgovarju. no, to z okusom še mogoč kirmu drugmu zapaše! he he he

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 273
6.9.2007 10:56:05   
spelka12
Super luna,zdej pa že več vem.

Benika sej se trudim za sestričnco al pa bratranca tvojmu Benjaminu.
Najprej ti ta druzga ven dej,pol bom pa jaz tud bolj pohitela OK?
Pa hvala za miškeuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 274
6.9.2007 10:57:19   
LuNa73
špelka če maš pa klele gor še navijačico iz družinbskih krogov, pol pa nema kaj da razmišlaš: ČE PA NE GREEEEEE! Vse gre! Tvojemu pa reč da naj mal mogoč diplomo prestavi, pa bota lohk več user posted image , pa naj si da za nagrado diplomo takrat ko zagledata user posted image . Pa bo potešena in tvoja in njegova želja! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?