|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
5.9.2007 11:33:21   
kodrana
podzavest ima veliko vlogo. če želiš user posted image  zaradi user posted image , potem (vsaj jst) ni to to. moram user posted image  zarad mojega user posted image .. da si ga želim.. saj si ga.. on me vzburja še pa še.. samo neki me črviči te dni. mogoče še ta mraz pripomore. zadnjič pred M sem bila tud čist fertik.. sploh mi ni blo do user posted image  (ker običajno mi full paše) in sem bla skos živčna.. čeprav sem vedla, da so možnosti za user posted image user posted image  minimalne, pa sme vseeno upala in .. ah..

dejmo punce.. uživat in ne mislit sam na user posted image . ker je pritisk. ga čutite? vsi pritiskajo. kdaj bo user posted image ? ti si jo želiš, da si že čist nor.. pol pa ni in ni.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.9.2007 11:41:58   
KAHLO
MIslim, da se   moram  še s drugim okupirat, da se ne bo vrtelo le vse okoli delanjauser posted image

Ampak kaj bi blo lahko takšnega da bi me odvrnilo od misli na user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.9.2007 11:42:10   
vita80
Kahlo vidim, da bova obe v soboto žurale! Tudi jaz grem na poroko. Mislim, da je naša Lunca kr začela delat, da se nam ne oglasi!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.9.2007 11:43:09   
KAHLO
Vita80 upam da ne bo samo na žuru pestro da bo tudi pol  me rjuhamiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.9.2007 11:45:34   
vita80
Ja itak, da bo pol proti jutru v postelji najbolj pestro, če le ne bo preveč alkohola.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.9.2007 11:46:05   
vita80
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.9.2007 11:54:53   
KAHLO
ah vita mal pa je lahko da se še svet bl rozast obarvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.9.2007 12:32:30   
vita80
Ja itak! Tak ne bom rabla več kot deci spit pa bom ž fajhna! Nisn več ulavfana!user posted image user posted image user posted image  Ne vem kaj je to! Temperaturo imam 37.1C! Je kak prehlad al pa "mogoč" kaj drugega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.9.2007 12:37:28   
KAHLO
jaz tud sem čist iz forme, tak da če spijem deci dva rdečga bo pomoje ta obremenjujoča psiha padla, in veselo na user posted image , čeprav bo čas O že za manouser posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kaj lahko pa da tvoja temp. kaže kaj druga kot na bolezen mogoče moraš veselo na user posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.9.2007 12:39:12   
kodrana
jst, če kaj spijem in sem rahlo v oblakih..kar sem takoj.. ne morem user posted image .. oz. si želim, sam sem bolj dehidrirana, ker tud čist suha artam..sam si želimuser posted image . če pa že, pa nikakor ne moem prit do vrhuncauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.9.2007 12:43:35   
vita80
Sem zadnjič rekla, da bom nucala kapalno in mislim, da jo bom res!user posted image user posted image user posted image Včeraj so se "uradno" zaključili O dnevi in mislim, da si bom danes privoščla enodnevno pavzo, da si spočijemuser posted image , drugo pa je, da grem jutr na kontrolo k ginek. Jutr pa spet veselo user posted image . Sem ž zastavla vprašanje, če ima katera po Elevitu čuden okus v ustih, pa ga še enkrat. user posted image user posted image    Hvala punce!user posted image
Lunce se ni kaj? Kaj sem vam rekla še mal pa bo nas prek šihtovskega računalnika pozdravla!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.9.2007 12:44:35   
pikica36
punce kar veselo spite kak deci, je svet bolj lep, pa malo pozabimo na problemeuser posted image user posted image
ponavadi ravno takrat rata
saj vem da je mal bolj težkouser posted image ampak malo se je treba potrudituser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.9.2007 12:45:15   
vita80
Kodrana, pr men je pa tej lih kontra reakcija! Sem v oblakih!user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.9.2007 12:48:50   
kodrana
vita blagor tebi.. saj jaz si tud želim.. smao ne gre..
jst jemlejm ceenta med mami pa mi ej čist ok. kaj če si user posted image ? ali je že od prej ta okus prisoten?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.9.2007 12:54:48   
vita80
Ne zaj pred par dnevi se mi je pojavil! Pa zvečer ko sem hotela zaspat sem se vlegla na trebuh(tak najraje zaspim) me je pa nekot tiščalo, mi ni pasalo. Eh PSIHA! user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da bi še za kakšne znake bilo prehitro user posted image  ne pričakujem okrog 18.9. itak pa tak ne vem točno kdaj pride na obisk ta hudičevka. Zadnja 2 ciklusa sem jo celo dobila na 28. dni. Ponavadi se je prikazala 35-37 dan. Čudna so pota gospodova oz.user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.9.2007 13:10:35   
kodrana
vita upam, da je to to.user posted image  
18.9..pa to si si vzela zdej za rezervo še zraven? si si računala najdaljši ciklus?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.9.2007 13:11:33   
kodrana
pri ans je zaćčelo grmet..se bom malo odklopila..
pa,pa.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 242
5.9.2007 13:16:09   
vita80
Kodrana, zadnjo sem imela 18.8. in če bo po sreči je okrog 18.9. ne pričakujem!user posted image Saj pravim, če bo isto kot zadnja dva ciklusa bo oz. naj ne bi prišla torej 16.9. (2 dni prej). Madonca kompliciram, ni čudno, če je moja user posted image  tudi skomplicirana!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak je še to daleč! user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.9.2007 13:46:26   
pikica36
uf.. men se tud zdi, da je od "tistih uradno nevarnih dnevov" pa do takrat ko NE čakam user posted image  cela večnost

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.9.2007 13:51:47   
vita80
A ne da? Čist mal smo pa neučakane!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.9.2007 15:03:37   
pikica36
user posted image kaj moreš, če pa se non stop ubadamo - bo, ne bo, bo , ne bo..........shituser posted image kk smo neumne.

ko pa nam bo ratalo, bomo pa spet "paničarile" kdaj bo ns, pa stokrat preverile rezultat, pa user posted image ne bo pravi cajt pobrcal pa.....eh, miljon stvariuser posted image user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.9.2007 15:06:26   
LuNa73
Evo mene babe! tu sem!

Razgovor: filing dober! Čez 14 dni zvem! user posted image

Hvala za lepe želje! štiriintridest..mater se to težk napiše, hvala bogu se vsaj mal lažje izgovori!user posted image

Grem mal počivat ker sem od neprespane noči hin!user posted image

Prosim lepo, če vse ki se vas loteva depra, le to ODDEPRATE....

Je pa kr prav da sem se odločila za navijaštvo! user posted image

KAHLO skor bi pozabla najpomembnejš! Nabavla pH listke (so me stal sam en kofetek pa lep pogled user posted image ). Oz. na konc pa še kofetek ne, ker je moj bivši sodelavec imel slabo vest da je pozabu na moj RD in je vztrajal da on plača! user posted image  Evo zdej pa se bojo začele raziskave....user posted image

Pikica, Kahlo, lupita, pikapoka, aja aja, špelka....... en veliiiiiiik poljubček in objemček! user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.9.2007 16:03:48   
kodrana
ja, dejmo oddepratuser posted image user posted image .

mene tko boli srednji del hrbta. malo sem se prehladila. mislte, da bi blo lahko od prehlada? da me mal pljuča oz. pljučna mrena boli? grozno. težko sedim. ta mraz me je čist iz tira vrgel. malo se prehladim, pa še v depro padem. joj, joj.

luna držimo pesti za službo. a lahko vprašam kake ph lističe si kupila? (baba firbčna. če je za kaj dobro, bi še jst kupila, sevedauser posted image ).

sanje so se uresničile..

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.9.2007 16:26:40   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

punce, na netu je tolk tega napisan, da sem se kr zgubila. Sem se odločla, da bom jaz se šla mal raziskovalca. Sicer še ne danes, ampak v kratkem. Mogoče že jutri. Bom si pH listke nabavla pa mal eksperimentirala s to sluzjo. Sej piše, da se pH sluzi v času O spremeni, torej bom jst šla mal eksperimentirat. Bomo vidl, kak bo uspešno to moje testiranje. Me predvsem zanima kaki je odnos pH in videz oz. oblika sluzi.
boste rekle da sem nora, ampak, bom zdej mal svoj magisterij "vnovčla" pa se bom po dolgem času šla mal znanstvenico. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa to človk crkne kake ideje jst vse kle gor ne dobimuser posted image

Evo to je debata o pH lističih user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.9.2007 16:39:11   
kodrana
hvala Luna. ja, baje je med ovulacijo ph manj kisel.. druge dni pa bolj, tako da preprečuje škodljivim klicam iz vagine v matrenico, prav tako potem semenčeca ta kisel ph ubija.
zadnjič sem pa prebrala tudi, da će je ženska posiljena, ne more zanosit, ker ji ph postane bolj kisel in tako pobije nezaželene semenčeca.
nam je pa tudi v sš rekla profesorica, da nekatre ženske zavračajo partnerja, kot potencijalnega očeta njenih otrok in zato ne zanosijo.. čeprav sta oba telesno zdrava.
zanimivo, ne?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?