|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
7.9.2007 10:54:41   
LuNa73
Dobro jutro še klele!!!! user posted image
user posted image
sej je to dost za začetek, a ne?user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.9.2007 10:59:07   
*sanela*
Lep začetek user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.9.2007 14:23:56   
spelka12
AAAAuser posted image
Zdej mam pa jaz tud tega dost.

Komej vas spravim ven iz depresije pa se vse obrne na mene.

Papam juhico,vesela da bolj ne morem bit pa pride moj lubi in pove veselo novico.
Znanka je po ENEM MESECU "TEŽAVNEGA IN DOLGEGA TRUDA" KONČNO NOSEČA.
Za popiuser posted image .
Kaj pa jaz pa moja dolga leta truda?
AAAA.
user posted image

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 10.9.2007 20:33:41 >

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.9.2007 14:30:14   
Lupita
Joj, spelka, saj je hudo, ampak vsi ne moremo takoj zanosit. Saj bo boljše, ne se preveč z drugimi obremenjevat, to je res najslabše. Tudi ti boš prišla na vrsto, brez skrbi, boš videla!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.9.2007 14:56:38   
spelka12
Hvala za objemčke ampak itak da se obremenjujem.Med našo družbo sem najstarejša in skoraj edina neuser posted image .
Pa sej vsem privoščim iz srca.
No enmu se pa moram izpovedat a ne?.Boljš da se vam zjokam,kot pa da se kakšni srečkiuser posted image .
Sej mogoče me pa PMS daje.Sem že blizu mojeuser posted image .
Sam v user posted image me pa ful boli.user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.9.2007 15:01:20   
pikapoka2
spelka, ne bodi žalostna!!!!!!!
Tud me pridemo na vrsto!!!!!!!
In to kmalu!!!!!!!!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.9.2007 15:01:48   
LuNa73
špelka moja zlata.... pozitivna energjija, pozitivna energija.....
Tak kot je lupita rekla, brezveze se z drugimi obremenjevat.... user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.9.2007 15:08:47   
spelka12
Sem probala,pa ne morem.Grem domov ležat.
Bo jutri boljš.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.9.2007 15:10:08   
Neža7
Spelka12... Jaz sem spontano zanosila letos, vendar sem svojo Nežo izgubila pri 19. tedov (prva nosečnost) Ful je hudo, ko se ti to zgodi. Verjamem, da je še bolj hudo, ko tako dolgo se trudiš imeti otroka.
Čudeži se zgodijo vsak dan in verjamem, da se bo tudi vam. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.9.2007 17:35:55   
ritka
Špelca saj veš, bolj ko se boš obremenjevala slabše bo! Depro na stran in GREMO novim zmagam naproti! Nič slabih misli in slabe volje.... nasmeh na ustnice in marš dungat!
Za vse upajoče sončice user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.9.2007 20:28:39   
aja aja
punce moje glih v tem je smisel...ne se sikerat, saj vem da so nekatere stvari res za zjokat in vem da vam je takrat tud hodo ampak ce si zelite nove moznosti in ljupko bitje spocet prosim ne se sikerat. odzenite vse slabe misli in vse prav vse naj gredo nekam na stran bodite optimisti in moje sproscenke pa bo kr bolsi zalavfalo..men osebno se zdi da ta mesec pa bo nekaj..saj sma z dragemo oba mirna in optimisticno gledama..man je napetosti in res je veliko bolsi..delama naso user posted image  z uzitkom in ljubeznijo..dajte potrudite se in pozabite na vse slabo...mi je kr tesko ko vam to pisem..sam vseeno probajte

(odgovor članu ritka)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.9.2007 22:06:52   
LuNa73
ajajaja dober da mamo tebe kle gor, da narediš mal reda s to depresijo in slabo voljo! user posted image

(odgovor članu aja aja)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.9.2007 13:13:04   
LuNa73
špelka moja, upam da si se danes zbudila v nov sobotni dan z bolj pozitivnimi mislimi! Veste kaj punce, zadnji čas je da nehamo bit pridne pa sam čakat, kdaj NE pride na obisk teta z amerike z rdečimi kufri... skrajni čas je, da se ji malo zoperstavimo in se spremenimo v

user posted image !

Pa še nekej.... sam dumdumat pa je tud treba user posted image . Da ne bote slučajn tega pozable!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.9.2007 8:37:42   
pikica36
jutrouser posted image  uf.. najhujši dan v tednu pooooonedeljek!!
še vam tukaj enouser posted image
špelkauser posted image , tudi zate bo slej ko prej posijal sonček.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.9.2007 9:09:03   
vita80
Jutro punce! Pikica hvala za kofe, je bil baj dober, prav pasal je!No jaz sem preživela ful fajn poroko v soboto, ujela sem šopek, se ga nalumpala in vse skupaj se je končalo z dobrim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.9.2007 11:11:51   
spelka12
Evo me,evo me.
Hvala vsem za podporo.
Sem končno ugotovila izvor moje slabe volje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   je kriva.Sem ravno lubiju povedala da je prišla,pa me je kuj potolažil,tko da sem spetuser posted image .
Ja nč,se bom pa še 1 mesec boksala pa tepla zuser posted image .

ZDAJ PA EN ZANIMIV IZZIV ZA NAŠO LUNO IN SEVEDA ZA VSE VAS OSTALE:

Ta vikend sem imela relax pa sem mal bolj razmišljala,opazovala okolico in ljudi,rožice...
Pa naletim slučajno na zelo zanimivo zagato.

Luna če sem prav prebrala tvojo tabelo:vaginalna tekočina - 3,5 Ph
                                                              semenska tekočina - 7,5 - 8,00 Ph.
Če se še spomnim(lahko da se motim) ima ta Lactacyd al kaj je že,pa tud ostali, Ph 5,5user posted image .A pol če se z njim umivaš spreminjaš svoji tam spodaj Ph al kaj.Pa tud njegove bojevnike potem ubijaš s tem milomuser posted image .
In kako sem prišla do tega?Pod tušem sem pela in plesalauser posted image ,pa mi pade iz rok moja žajfca za "ta malo".
In se spomnem na vas punce,pogledam Ph in glej zlomka,Ph te zadevšne je 3,5user posted image .

Kaj je zdaj to?

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.9.2007 11:17:31   
*Mojca*
Hmmm zanimivo user posted image

Po mojem ta mila ne prodirajo tako globoko, da bi dejansko vplivale na pH na mestu kjer pride do oploditve (jajcevod oz. maternica).

Stvar nevtralizirajo bolj površinsko, tako da po mojem ni fore, da bi škodovale paglavcem user posted image

Naj me kdo popravi...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.9.2007 11:30:13   
KAHLO
Spelka če mentorica potrdi tvojo teorijo oz. vprašanje .........grejo takoj žajfice za tamalo v smeče taaaaaaaaaaaakojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image kje je za Lunca da potrdiuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.9.2007 11:33:14   
spelka12
*mojca* maš sigurno prav.
Ampak to sem napisala tud zato,ker sem imela prej eno milo s Ph 5,5 in me je spodaj vse srbelo,kar koža se mi je luščila,bel tok se mi je povečal,pa sem šla k g.in ni bilo vnetje.Pol sem pa žajfko zamenjala in je blo OK.
Zato me pa zanima če je možno da mam jest kej sfuzlan Ph tam dol in zato ne zanosm.Mogoče sem pa taka borka,da še vse vojačke od lubija pretepem in ubijemuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.9.2007 11:36:45   
*Mojca*
Spelka možno da je bla alergija, ampak da bi zaradi tega pobila vse paglavce dvomim, ker jih spet spusti noter. Kak pH maš tam notri pa ne veš user posted image

Mogoče si res preveč borbena in pocrkajo od strahu še preden pridejo do cilja user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.9.2007 11:41:43   
LuNa73
Špelka.. evo, kemijska razlaga! Kislina, nižji kot ma ph bolj je močna in "ubijalska". Ravno obratno je za bazičnost-višji ko je ph bolj je močna baza!
Nevtralno pa je sedem! pH lestvica gre pa od 1-14. torej, od 1-6 (kislo) 7  (nevtralno) 8-9 (bazično).

Če je pH naše drage gospe tam doli (lule) okoli 3,5 pomeni da je že kr močno kisla. pH najboljše (nisem rekla najokusnejšeuser posted image ) tekočine na svetu pa je 7,5 torej, skoraj nevtralna oz. slabo alkalna!user posted image

In ko je naša sluz neplodna je najbolj kisla in zato "pobije" vse te migitalčke. Vedno bolj, ko pa se bližajo plodni dnevi, pa se pH naše sluzi bliža proti 7 (nevtralnemu), torej se viša in tako nima več takšne "morilske" moči. pH-ja obeh tekočin sta tako nekako blizu!

Kar pa se intimnega mila tiče pa ima ta pH bolj prijazen migitalčkom. Prav tako pa si verjetno z milom ne umivaš notranjosti "vašega veličanstva" ampak samo površinsko. (No to slednje, upam da je res).

Iz vsega tega lahko sklepamo, da milo ni direktni "ubijalec" migitalčkov! Je pa nekej res, če ti milo mal preveč uporabljaš in preveč "globoko" se začne vaše visočanstvo braniti, na ta način da postaja vse bolj kislo. Od tod tudi neprijetni vonji, sirast izcedek.... (primer-ko pravimo da se mleko skisa postane sirast in neprijetnega vonja).

Upam, da sem ti vsaj mal razložila. Če pa to bere kakšen strokovnjak pa le naj me popravi! Jaz sem to napisala čisto iz mojega kemijskega znanja in potem logičnega sklepanja! user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.9.2007 11:45:02   
LuNa73
jst se tu matram pa pišem.... ve pa čvekate user posted image !

Te žajfe naj bi imele enako sestavo - vse.... ampak, poglejmo navadno milo... vsi obljublajo mehko in žametno kožo- jst pa morem pol pr nekterih, ko pridem izpod tuš špahtl uporabit da si suho kožo dol spravim...pa še celo tubo mleka...
Ampak nekaterim pa ta žajfa paše....user posted image
Isto je pr intimnih..enmu odgovarja ta drugim druga.... probat je treba, pa videt katera je najboljš...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.9.2007 11:56:03   
spelka12
luna sem med poukom sedela mirno in pridno požirala tvoje znanjeuser posted image .
Nč se bat,nisem obsedena s čistočo se umivam samo površinsko pa še to večkrat samo z vodo,kar naj bi blo najbolj zdravo(a me boš tuki tud kej popravila)user posted image .
Jaz mam zdej že tolk tem za obdelovat,da se mi kr mal meša.Sem živčna če pride delo,k pol ne morem RR spremljat.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.9.2007 12:18:33   
KAHLO
LUna dobro si se spomnila............jaz bom mojo gospo tam doli tud zdaj imenovala njeno veličanstvo, ker je itak zdaj tud od nje dost odvisno.....oz...... moram rečt da se mi zdi da me tud ona včasih rada malo zajuser posted image . AMpak upam da ji bo korenjak od user posted image pokazal kaj se ji zagre!!!!!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.9.2007 15:50:01   
LuNa73
user posted image sam nekej še...s pH listki slabo kaže....user posted image  direkten nanos sluzi kaže oslarije... morem nekej druzga poštudirat!
Če ne bo šlo z listki pa je pol še sam pH meter.... ampak ne ne...če je ktera to za trenutek pomisla..... je enkrat na let pr G čist dost.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?