Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 11:33:21
|
|
|
|
kodrana
|
podzavest ima veliko vlogo. če želiš zaradi , potem (vsaj jst) ni to to. moram zarad mojega .. da si ga želim.. saj si ga.. on me vzburja še pa še.. samo neki me črviči te dni. mogoče še ta mraz pripomore. zadnjič pred M sem bila tud čist fertik.. sploh mi ni blo do (ker običajno mi full paše) in sem bla skos živčna.. čeprav sem vedla, da so možnosti za minimalne, pa sme vseeno upala in .. ah.. dejmo punce.. uživat in ne mislit sam na . ker je pritisk. ga čutite? vsi pritiskajo. kdaj bo ? ti si jo želiš, da si že čist nor.. pol pa ni in ni.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 11:41:58
|
|
|
|
KAHLO
|
MIslim, da se moram še s drugim okupirat, da se ne bo vrtelo le vse okoli delanja Ampak kaj bi blo lahko takšnega da bi me odvrnilo od misli na
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 11:42:10
|
|
|
|
vita80
|
Kahlo vidim, da bova obe v soboto žurale! Tudi jaz grem na poroko. Mislim, da je naša Lunca kr začela delat, da se nam ne oglasi!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 11:43:09
|
|
|
|
KAHLO
|
Vita80 upam da ne bo samo na žuru pestro da bo tudi pol me rjuhami
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 11:45:34
|
|
|
|
vita80
|
Ja itak, da bo pol proti jutru v postelji najbolj pestro, če le ne bo preveč alkohola.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 11:46:05
|
|
|
|
vita80
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 11:54:53
|
|
|
|
KAHLO
|
ah vita mal pa je lahko da se še svet bl rozast obarva
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:32:30
|
|
|
|
vita80
|
Ja itak! Tak ne bom rabla več kot deci spit pa bom ž fajhna! Nisn več ulavfana! Ne vem kaj je to! Temperaturo imam 37.1C! Je kak prehlad al pa "mogoč" kaj drugega!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:37:28
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz tud sem čist iz forme, tak da če spijem deci dva rdečga bo pomoje ta obremenjujoča psiha padla, in veselo na , čeprav bo čas O že za mano Veš kaj lahko pa da tvoja temp. kaže kaj druga kot na bolezen mogoče moraš veselo na
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:39:12
|
|
|
|
kodrana
|
jst, če kaj spijem in sem rahlo v oblakih..kar sem takoj.. ne morem .. oz. si želim, sam sem bolj dehidrirana, ker tud čist suha artam..sam si želim . če pa že, pa nikakor ne moem prit do vrhunca .
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:43:35
|
|
|
|
vita80
|
Sem zadnjič rekla, da bom nucala kapalno in mislim, da jo bom res! Včeraj so se "uradno" zaključili O dnevi in mislim, da si bom danes privoščla enodnevno pavzo, da si spočijem , drugo pa je, da grem jutr na kontrolo k ginek. Jutr pa spet veselo . Sem ž zastavla vprašanje, če ima katera po Elevitu čuden okus v ustih, pa ga še enkrat. Hvala punce! Lunce se ni kaj? Kaj sem vam rekla še mal pa bo nas prek šihtovskega računalnika pozdravla!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:44:35
|
|
|
|
pikica36
|
punce kar veselo spite kak deci, je svet bolj lep, pa malo pozabimo na probleme ponavadi ravno takrat rata saj vem da je mal bolj težko ampak malo se je treba potrudit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:45:15
|
|
|
|
vita80
|
Kodrana, pr men je pa tej lih kontra reakcija! Sem v oblakih!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:48:50
|
|
|
|
kodrana
|
vita blagor tebi.. saj jaz si tud želim.. smao ne gre.. jst jemlejm ceenta med mami pa mi ej čist ok. kaj če si ? ali je že od prej ta okus prisoten?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 12:54:48
|
|
|
|
vita80
|
Ne zaj pred par dnevi se mi je pojavil! Pa zvečer ko sem hotela zaspat sem se vlegla na trebuh(tak najraje zaspim) me je pa nekot tiščalo, mi ni pasalo. Eh PSIHA! Se mi zdi, da bi še za kakšne znake bilo prehitro ne pričakujem okrog 18.9. itak pa tak ne vem točno kdaj pride na obisk ta hudičevka. Zadnja 2 ciklusa sem jo celo dobila na 28. dni. Ponavadi se je prikazala 35-37 dan. Čudna so pota gospodova oz. !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 13:10:35
|
|
|
|
kodrana
|
vita upam, da je to to. 18.9..pa to si si vzela zdej za rezervo še zraven? si si računala najdaljši ciklus?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 13:11:33
|
|
|
|
kodrana
|
pri ans je zaćčelo grmet..se bom malo odklopila.. pa,pa.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 13:16:09
|
|
|
|
vita80
|
Kodrana, zadnjo sem imela 18.8. in če bo po sreči je okrog 18.9. ne pričakujem! Saj pravim, če bo isto kot zadnja dva ciklusa bo oz. naj ne bi prišla torej 16.9. (2 dni prej). Madonca kompliciram, ni čudno, če je moja tudi skomplicirana! Kak je še to daleč!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 13:46:26
|
|
|
|
pikica36
|
uf.. men se tud zdi, da je od "tistih uradno nevarnih dnevov" pa do takrat ko NE čakam cela večnost
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 13:51:47
|
|
|
|
vita80
|
A ne da? Čist mal smo pa neučakane!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 15:03:37
|
|
|
|
pikica36
|
kaj moreš, če pa se non stop ubadamo - bo, ne bo, bo , ne bo..........shit kk smo neumne. ko pa nam bo ratalo, bomo pa spet "paničarile" kdaj bo ns, pa stokrat preverile rezultat, pa ne bo pravi cajt pobrcal pa.....eh, miljon stvari
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 15:06:26
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo mene babe! tu sem! Razgovor: filing dober! Čez 14 dni zvem! Hvala za lepe želje! štiriintridest..mater se to težk napiše, hvala bogu se vsaj mal lažje izgovori! Grem mal počivat ker sem od neprespane noči hin! Prosim lepo, če vse ki se vas loteva depra, le to ODDEPRATE.... Je pa kr prav da sem se odločila za navijaštvo! KAHLO skor bi pozabla najpomembnejš! Nabavla pH listke (so me stal sam en kofetek pa lep pogled ). Oz. na konc pa še kofetek ne, ker je moj bivši sodelavec imel slabo vest da je pozabu na moj RD in je vztrajal da on plača! Evo zdej pa se bojo začele raziskave.... Pikica, Kahlo, lupita, pikapoka, aja aja, špelka....... en veliiiiiiik poljubček in objemček!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 16:03:48
|
|
|
|
kodrana
|
ja, dejmo oddeprat . mene tko boli srednji del hrbta. malo sem se prehladila. mislte, da bi blo lahko od prehlada? da me mal pljuča oz. pljučna mrena boli? grozno. težko sedim. ta mraz me je čist iz tira vrgel. malo se prehladim, pa še v depro padem. joj, joj. luna držimo pesti za službo. a lahko vprašam kake ph lističe si kupila? (baba firbčna. če je za kaj dobro, bi še jst kupila, seveda ).
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 16:26:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 punce, na netu je tolk tega napisan, da sem se kr zgubila. Sem se odločla, da bom jaz se šla mal raziskovalca. Sicer še ne danes, ampak v kratkem. Mogoče že jutri. Bom si pH listke nabavla pa mal eksperimentirala s to sluzjo. Sej piše, da se pH sluzi v času O spremeni, torej bom jst šla mal eksperimentirat. Bomo vidl, kak bo uspešno to moje testiranje. Me predvsem zanima kaki je odnos pH in videz oz. oblika sluzi. boste rekle da sem nora, ampak, bom zdej mal svoj magisterij "vnovčla" pa se bom po dolgem času šla mal znanstvenico. Pa to človk crkne kake ideje jst vse kle gor ne dobim ! Evo to je debata o pH lističih
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 5.9.2007 16:39:11
|
|
|
|
kodrana
|
hvala Luna. ja, baje je med ovulacijo ph manj kisel.. druge dni pa bolj, tako da preprečuje škodljivim klicam iz vagine v matrenico, prav tako potem semenčeca ta kisel ph ubija. zadnjič sem pa prebrala tudi, da će je ženska posiljena, ne more zanosit, ker ji ph postane bolj kisel in tako pobije nezaželene semenčeca. nam je pa tudi v sš rekla profesorica, da nekatre ženske zavračajo partnerja, kot potencijalnega očeta njenih otrok in zato ne zanosijo.. čeprav sta oba telesno zdrava. zanimivo, ne?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?