|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
11.11.2007 22:02:21   
birdy
****, kdaj bo kaka fotka od tvojga v albumu da mo dokažeš, da je Maša njemu podobna?user posted image user posted image
Probi res dat kako fotko, men se zdi pa Maša ful teb podobna.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.11.2007 22:04:50   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

hvala punceuser posted image .

zdej sva ga opazovala in spet ne morem lulat, smo spet poklical veterinarja in evo zdej ga je moral moj še 1x peljati tjauser posted image .

mony jst že cel mesec razmišljam, d bi se ful postrigla pa ne upamuser posted image ...se greva skupajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.11.2007 22:06:48   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

zdej sva ga opazovala in spet ne morem lulat, smo spet poklical veterinarja in evo zdej ga je moral moj še 1x peljati tjauser posted image .

mony jst že cel mesec razmišljam, d bi se ful postrigla pa ne upamuser posted image ...se greva skupajuser posted image

Držim pesti za mucija. Kako mu je pa ime?
Zakaj se pa ne upata it strižt? A se bojita, da bi vaju zafušal? Mislim, resno vprašam k jest mam tako fajn frizerko že ene 15 let k je res ful nadarjena. Me ni še nikol zafušala, še celo tko je, da k mislm, da me bolš ne more ostriužt, me še bolj k zadnje ostriže. Pa še pocen je k dela na "fuš"

Jst mam že par let dolge lase in bi se na paž-a postrigla, pa spredaj malo krajše pa mi je malo žal mojih laskov!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.11.2007 22:12:45   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Jst mam že par let dolge lase in bi se na paž-a postrigla, pa spredaj malo krajše pa mi je malo žal mojih laskov!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se na to frizuro (paž) ostrigla kakšen mesec nazaj, pa sem imela tudi daljše. Pa mi je čisto fajn. Saj hitro zrastejo. Jaz sem taka, da ne zdržim dolgo z eno frizuro (sem imela že vse živo). Paž sem si že dolgo želela, letos pa je menda celo v modi. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.11.2007 22:19:18   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jaz sem se na to frizuro (paž) ostrigla kakšen mesec nazaj, pa sem imela tudi daljše. Pa mi je čisto fajn. Saj hitro zrastejo. Jaz sem taka, da ne zdržim dolgo z eno frizuro (sem imela že vse živo). Paž sem si že dolgo želela, letos pa je menda celo v modi. user posted image

Sem že vse napisala, pa me je ven vrglo!
No še enkrat!
Poopsie lepo, da je vse ok z muckom!
Jst sem se tudi kakšen mesec nazaj kar ornk postrigla, in mogoče se pa res odločim pa grem še ta teden k frizerki! Mam pa že par let dolge laske in mi je kar težko se za tako korenito spremembo odločiti!
Talika19 tebi pa res paše ta frizura! A te kar vsi ogovarjajo zdej,a ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
11.11.2007 22:21:05   
abc100
Jutri dopoldne grem na vikend in se ne slišmo verjetno do vikenda. Sem dones mogla vse spakerat, pa zlikat, pa pospravt. Mava karavana, pa je avto čist povhn, tok je enih stvari, ki jih s sabo vlečeva.

Pa ta teden ne preveč čvekat, ker drgač se vam bom lahko javla šele nasledn teden, ker vas bom cel vikend sam brala.

Poopsie, držim pesti za tvojega mucija.

Lepo se mejte, pa se slišmo.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
11.11.2007 22:21:53   
Talika19

Talika19 tebi pa res paše ta frizura! A te kar vsi ogovarjajo zdej,a ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja me, pa ful... ampak ne zaradi mene in moje frizure ampak zaradi malega. user posted image

Saj se hecam, sem ful vesela in itak ful ponosna mamica. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
11.11.2007 22:22:41   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jutri dopoldne grem na vikend in se ne slišmo verjetno do vikenda. Sem dones mogla vse spakerat, pa zlikat, pa pospravt. Mava karavana, pa je avto čist povhn, tok je enih stvari, ki jih s sabo vlečeva.

Pa ta teden ne preveč čvekat, ker drgač se vam bom lahko javla šele nasledn teden, ker vas bom cel vikend sam brala.

Uživajte. Se boste lahko res posvetili drug drugemu.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
11.11.2007 22:25:25   
*lenc@*
Vidim, da je govora o frizurah. Tud sama sem se pobarvala na rjavo oz na tako medeno(iz večno blond) barvo. Sem mogla mal spremembe nardit.

Abc uživajte!!!!!!!!!!!

POopsie, da bo le ok z muckom!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
11.11.2007 22:30:39   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

UŽIVAJTE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
11.11.2007 22:35:00   
mony5
Jst sem pa dobila neko verižico za tamalo, ki je kao za zobke (ni glih ful lepa, take krogce ma gor), da je ne boli nič ko le-ti rastejo, zdej pa ne vem, če bi ji sploh dala gor, da ne bodo mislili, da sem malo čudna! Pa baje prodajajo te verižice za zobke tudi v Avstriji! Poznam pa par ljudi, ki so to dali svojim user posted image  in niso čisto nič jokali, ko so jim zobki rastli!
Kaj vi mislite?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
11.11.2007 22:37:39   
mony5
Pa ne se mi smejat al pa mislt, da sem malo čudna!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
12.11.2007 7:05:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Vidim, da je govora o frizurah. Tud sama sem se pobarvala na rjavo oz na tako medeno(iz večno blond) barvo. Sem mogla mal spremembe nardit.

Abc uživajte!!!!!!!!!!!

POopsie, da bo le ok z muckom!

jst sem se poleti isto iz večne blond na medeno, pa sem zdržala 2 mesecauser posted image .

z muckom je zaenkrat vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
12.11.2007 7:07:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Držim pesti za mucija. Kako mu je pa ime?
Zakaj se pa ne upata it strižt? A se bojita, da bi vaju zafušal? Mislim, resno vprašam k jest mam tako fajn frizerko že ene 15 let k je res ful nadarjena. Me ni še nikol zafušala, še celo tko je, da k mislm, da me bolš ne more ostriužt, me še bolj k zadnje ostriže. Pa še pocen je k dela na "fuš"

no tole sem jt naredila...iz dolgih las sem šla na krajši paž in potem še na krajšega in še fru fru sem si omislilauser posted image ...samo na krajše si pa ne upamuser posted image , sicer pa bi tebi mony po moje prov vse pasalo na tako čeden obrazekuser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
12.11.2007 7:07:46   
pajac
MENE BO KAP!!!

Jaz sem čisto pozabila na to, da porodniška traja 105 dni in nisem oddala papirjev pravočasno. oz jih še sploh nisem oddala... Zdaj sem se spomnila med dojenjem...

A se je kateri to zgodilo??? Ma res me bo kap.. Pa še do 8 moram počakat da na CSD odprejo in vprašam kako naprej...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
12.11.2007 7:09:25   
Anonimen

Jst sem pa dobila neko verižico za tamalo, ki je kao za zobke (ni glih ful lepa, take krogce ma gor), da je ne boli nič ko le-ti rastejo, zdej pa ne vem, če bi ji sploh dala gor, da ne bodo mislili, da sem malo čudna! Pa baje prodajajo te verižice za zobke tudi v Avstriji! Poznam pa par ljudi, ki so to dali svojim user posted image  in niso čisto nič jokali, ko so jim zobki rastli!
Kaj vi mislite?

to pa prvič slišim......zanimivo...mogoče pa zna celo pomagat, boš poskusila pa boš videla aneuser posted image .
pa nič nisi čudnauser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
12.11.2007 7:17:38   
pajac
poopsie kako je mucek??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
12.11.2007 7:21:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

poopsie kako je mucek??

ah...sem ga šla zdjle pogledat in si je spulil ovratnico( tisto okroglo, da si nebi izpulil katetra)...no in kaj vidim...vse si je ven populiluser posted image user posted image , kateter so mu prišili na kožo, da ne bi ven padel in si je to vse ven spraskal, mislim katastrofa in zdej bo moral š enkratpod narkozo, da mu ga nazaj vstavijo...user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
12.11.2007 7:29:59   
pajac

poopsie kako je mucek??

ah...sem ga šla zdjle pogledat in si je spulil ovratnico( tisto okroglo, da si nebi izpulil katetra)...no in kaj vidim...vse si je ven populiluser posted image user posted image , kateter so mu prišili na kožo, da ne bi ven padel in si je to vse ven spraskal, mislim katastrofa in zdej bo moral š enkratpod narkozo, da mu ga nazaj vstavijo...user posted image

ojej...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
12.11.2007 7:35:49   
pajac

Kaj vi mislite?

probat ni greh...
če bo delovalo še ostale kupimo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
12.11.2007 7:39:02   
pajac
Antigona dodaš pri Petru dolžino 64 cm? Sva z Janijem izmerila pa sem pozabila napisat. user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
12.11.2007 8:14:29   
Talika19

MENE BO KAP!!!

Jaz sem čisto pozabila na to, da porodniška traja 105 dni in nisem oddala papirjev pravočasno. oz jih še sploh nisem oddala... Zdaj sem se spomnila med dojenjem...

A se je kateri to zgodilo??? Ma res me bo kap.. Pa še do 8 moram počakat da na CSD odprejo in vprašam kako naprej...

Čudno, da te v službi niso na to opozorili, ker tudi oni niso dobili papirjev, pa jih morajo, da vedo ali si še na porodniški ali mogoče prideš nazaj (po 3 mesecih bi lahko kdo drug vzel porodniško). Pokliči pa boš videla kako in kaj.

Ja dinarčkov ne bo. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
12.11.2007 8:19:55   
Talika19

Kaj vi mislite?

Na kakšnem principu pa deluje. A je magnetna verižica.
Hvala bogu, če obstaja kaj, da bi pomagalo. Za otroke bi itak naredili vse, da jim olajšamo bolečine, kajne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
12.11.2007 8:30:58   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Čudno, da te v službi niso na to opozorili, ker tudi oni niso dobili papirjev, pa jih morajo, da vedo ali si še na porodniški ali mogoče prideš nazaj (po 3 mesecih bi lahko kdo drug vzel porodniško). Pokliči pa boš videla kako in kaj.

Ja dinarčkov ne bo. user posted image

Nihče me ni nič opozoril... Saj sem vedla, da jih je treba oddat samo sem (butl, kaj naj drugega rečem) računala 3 mesece od PDPja 

Zdaj sem klicala bodo vse uredili če jutri prinesem, samo moram danes v službo ponovno po papirje....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
12.11.2007 8:46:40   
Antigona
Jutro punce!

Ste bile pa pridne čez vikend. Ogromno ste napisale...
Tudi mi smo uživali v tem lepem vremenu. Včeraj smo bili pri tašči na kosilu, potem pa smo uživali na sončku. Luka je bil ful priden in je lepo pančkal uzuni... Ker mi je pred kosilom zaspal v vozičku, sem ga na dvorišču parkirala pod oknom, tako, da sem imela direkten razgled in vsake par minut preverjala če še zmeraj spi. Sem enkrat za spremembo v miru pojedla user posted image . Sej verjetno imate vse isti problem. Tud če spijo, se zbudijo glih k maš na krožniku hrano user posted image !

Lukec zdele gonča v postelji bo počasi spet zaspal... Se je pa ponoči tista prva, ta dolga faza (7 urna) med enim in drugim dojenjem skrajšala na 3-4 ure... Upam, da bo kmal spet mal podaljšal...

Upam, da sem vse podatke za seznamček vnesla, če sem pa kaj spustila me pa popravte...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?