|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
10.11.2007 22:02:19   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zadnjič ko smo se dobile sem videla kako vam user posted image  že držijo glavico in to tudi tisti, ki so mlajši od našega (Peter, Janez ...). Naš je še ne drži tolk, da mu je ne bi držala oziroma imela ves čas roko zraven ker še ful omahuje levo, desno, dol ...
A ste kaj posebnega delale z njimi ali pač je tako?
Mogoče je pa to zato, ker ima naš tolk las, pa je zaradi tega glava tolk težja in je še ne more držati.user posted image user posted image

Ziher zarad las!!!  Ponoč spi na trebuhu, pa zjutrej pol ful kravce pase. Pa sam je začel že dolg nazaj, da ko sva poderala kupčka, da sploh ni hotu na rami ležat, skoz je glavo pokonci držal.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
10.11.2007 22:02:24   
saskija
Jumpy se bom držala tvojega nasveta gledeuser posted image pa bom še malo tu gor viselauser posted image .

Kaj hodita z mihcem na fizioterapijo, medev z Zojo sva hodile ko je imela 6 kg, rodila se je z 2200g v 34 tednu. Bila je nekoliko hipotona, ampak pravijo da je to bolje kot zvišan mišični tonus. Telovadba ji je res pomagala.

Talika jaz z našim telovadim tako kot sem z Zojo se vsak dan kaj novega spomnim, sploh ne morem verjet da še po skoraj 7 letih nisem vsega pozabila, vedno znova kaj novega. Recimo božam mu z rokico nasprotno koleno diagonalno, pa podplatke božava, pa nogice dvigujeva, pa na bok ga zibam pa mu pomagam do kravic.

So mi v razvojni dejali da otrok naj kravice pase ko se sam obrne tako, da ga nič ne silim vendar njemu paše da mu pomagam ga zrolat na trebuh ker se potem on kot sem že pisala na hrbet meče.

Talika tvoj pa ima tako frizuro, da ne rabi šarmirat s telovadbouser posted image vse ob svojem času.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
10.11.2007 22:09:40   
Jumpy
Kaj hodita z mihcem na fizioterapijo, medev z Zojo sva hodile ko je imela 6 kg, rodila se je z 2200g v 34 tednu. Bila je nekoliko hipotona, ampak pravijo da je to bolje kot zvišan mišični tonus. Telovadba ji je res pomagala.

Eh, nič nimava fizioterapije, ker zanjo v našem ZD še slišali niso. user posted image  Sicer pa je res, da je bolje, da je hipoton, bo vsaj padal bolj na mehko, ne pa direkt na glavo. Se pa tudi jaz spomnim nekaj teh vaj še iz faxa, ampak je od takrat že ene 10 let, tako, da ne znam več najbolj. Se jim kar pozna ta nedonošenost, ja. Pa čeprav je bil moj 2 tedna več v trebuščku kot tvoja Zoja.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
10.11.2007 22:36:06   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zadnjič ko smo se dobile sem videla kako vam user posted image  že držijo glavico in to tudi tisti, ki so mlajši od našega (Peter, Janez ...). Naš je še ne drži tolk, da mu je ne bi držala oziroma imela ves čas roko zraven ker še ful omahuje levo, desno, dol ...
A ste kaj posebnega delale z njimi ali pač je tako?
Mogoče je pa to zato, ker ima naš tolk las, pa je zaradi tega glava tolk težja in je še ne more držati.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
10.11.2007 22:39:46   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

jst grem pa jutri z Zojo in user posted image  na košarkarsko tekmo in bo Zoja v kengorujčku in če bo tečna bom pa šla z njo malo na sprehod po Tivoliju! Upam, da bo pridna v kengorujčku in da ne bo tečka!

Wow, super! user posted image  Koliko časa pa traja tekma?

uro pa pol! Ampak sem zdejle razmišljala, da to pa mogoče ni glih pametno, ker je tam sirena, ki tuli, pa piščalka,... Pol se bo pa Zoja začela dreti, bojo pa vsi vame bulili kaj delam tam z tako majhnim otrokom! Bom še razmislila še bom šla, če ne bom pa malo po Tivoliju šetala (sprehajala)!

< Sporočilo je popravil mony5 -- 10.11.2007 22:43:26 >

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
10.11.2007 22:47:48   
Sisy
čer čvekiceuser posted image

Jst sem našga buhtlčka dala že spat,pogledala kmetijo (matr je blo napetuser posted image ) zdej pa sm rabla spet en cajt da sem vse za nazaj prebrala...

popoldne sem bila pr dohtarju ker mam gnojno angino,dobila antibiotike pa Sare ne smem nekaj dni lupčkat user posted image  po mojem bom kr umrla ker sm skos nanjo prlimana user posted image

Poopsie,Mony-jutr se pa res loh kej vidmo...Mogoče bomo pa res kej zavil v Tivoli user posted image

Jumpy-a ti si pa home alone? Ampak ti si pa zame največja "carica" kar jih je,resno...3 otročke pa taka faca.... pa vse poštiman in to brez desca user posted image  Jst se pa že pr eni štruci tresem kadar sem sama doma user posted image user posted image  ma ne,sej zdej je že lažje ker je tok pridna pa ker tok spi...ampak včas je bla pa kriza ja....Ful mi je všeč tvoje načelo "kokr jih bo bog dal" user posted image  Jst bi tut kej tacga... sam pr men bolj velja "kokr jih bo dr.Reš dal" user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 10.11.2007 22:48:11 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
10.11.2007 22:50:03   
Sisy

Pol se bo pa Zoja začela dreti, bojo pa vsi vame bulili kaj delam tam z tako majhnim otrokom! Bom še razmislila še bom šla, če ne bom pa malo po Tivoliju šetala (sprehajala)!

Če mene vprašaš je po mojem kr mal preveč gužva pa galama tm not...Razn če jo hočš čist u bodočo košarkašico prelevit user posted image  (za kar ima pa itak dobre predispozicije ane user posted image )

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
10.11.2007 22:54:01   
Sisy
neki ste čvekale okol držanja glavice..Naša je še par dni nazaj z njo mahedrala okol kt da ni njena...zdele pa že kr ornk firbca okol brez da bi jo blo treba neki ful podpirat...je hecna zgleda kot en pavijan k se tok steguje naokol user posted image

Kdaj nej bi jo pa čist držal-tm okol 4.meseca ane? Zanima me zarad plavanja...Aja ko smo že glih pr tem...Mony-a si ti vaju že prjavla za januar?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
10.11.2007 23:02:26   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Pol se bo pa Zoja začela dreti, bojo pa vsi vame bulili kaj delam tam z tako majhnim otrokom! Bom še razmislila še bom šla, če ne bom pa malo po Tivoliju šetala (sprehajala)!

Če mene vprašaš je po mojem kr mal preveč gužva pa galama tm not...Razn če jo hočš čist u bodočo košarkašico prelevit user posted image  (za kar ima pa itak dobre predispozicije ane user posted image )

Predispozicije ima res ampak jst upam, da si bo rajši kateri drugi šport zbrala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Karkoli bo počela jo bom seveda podpirala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
10.11.2007 23:08:29   
mony5

neki ste čvekale okol držanja glavice..Naša je še par dni nazaj z njo mahedrala okol kt da ni njena...zdele pa že kr ornk firbca okol brez da bi jo blo treba neki ful podpirat...je hecna zgleda kot en pavijan k se tok steguje naokol user posted image

Kdaj nej bi jo pa čist držal-tm okol 4.meseca ane? Zanima me zarad plavanja...Aja ko smo že glih pr tem...Mony-a si ti vaju že prjavla za januar?

Ne še, bom poklicala v ponedeljek in vprašala kaj in kako, pa ti sporočim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
10.11.2007 23:09:03   
Sisy
Birdy, a si prebrala tole?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1672039

ne vem če bova kej dobili,slabo kaže...user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
10.11.2007 23:10:28   
Sisy

Ne še, bom poklicala v ponedeljek in vprašala kaj in kako, pa ti sporočim!

ja baje v pon. lahko pokličeš od 10-12 h...Dej če boš glih klicala vpraši za ceno pa do kdaj se mormo prjavt pa kako...Pa magar še naju prjav user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
10.11.2007 23:17:50   
mony5

Ne še, bom poklicala v ponedeljek in vprašala kaj in kako, pa ti sporočim!

ja baje v pon. lahko pokličeš od 10-12 h...Dej če boš glih klicala vpraši za ceno pa do kdaj se mormo prjavt pa kako...Pa magar še naju prjav user posted image

OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.11.2007 0:10:43   
LadyB
kva je babe, a se že vse stiskate ob svoje dragije??
Men je pa pred komaj pol ure nazaj Tin zaspal, medtem ko so vaši user posted image že fajn trdo spal pa sanjal o dojenčicah in dojenčkih. Ta moj sonček je dons neverjetno živahen, kot da se je včeraj čez noč prelevil. Gleda, pa gleda pa gleda okol, še med dojenjem se obrača da ja neb kej zamudil.

Zdele sm pa sla peril obest in sm bla tok jezna. Sm zanč dubla full lep benetonov brezrokavnik za Tina, lih za spomlad bi mu blo prav. In sm ga na 40 stopinj prala in je vn pršel še enkrat manjši. kaj je taka vročina tud pr 40 stopinj da tko skrč??  Tko da ga zdaj lahko oblečem le medvedku ki leži nad njegovo posteljico user posted image user posted image .

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.11.2007 0:13:23   
LadyB
madonca sm komi zdj vidla kok je ura. Šibam v posteljo, še dobr da moj spi k se mi res neda user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.11.2007 10:03:45   
birdy

Birdy, a si prebrala tole?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1672039

ne vem če bova kej dobili,slabo kaže...user posted image

Tole sem pa že enkrat prebrala. Ja, ko sem to prebrala je tud mene mal stresel, če bom dubla. Pa sej ne veš, mensezdi da izbirajo kdo je upravičen tko da vržejo papir, pol pa vloge k so na mozo dobijo, ostale ne.
Mislm, pa kje ti rečejo da zarad tega k tvoj otrok ni popolnoma slep ne dobiš dodatka? Če jst ne bom dobila se bom prtožla in napisala kok mam stroška s tem. Ker mam, tud če greve peš v ZD.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.11.2007 10:07:14   
birdy
Drgač sem se pa jst včer ostrigla. Mi baje ful paše tale čupa, pa še ful huda mi je.
Sam sem ga posrala. Nama je frizerka dala barvo za lase (šenkala, ker se že dolg poznamo) in sva se oba z mojim včer farbala. Hja, bila je kao blond barva, pa sem jest premalo časa gor pustila pa mi bolj na oranžno vleče vse skupi.
Moj pa je blond (prameni) sam on je že tko al tko blonduser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.11.2007 10:23:11   
Jumpy
Jumpy-a ti si pa home alone? Ampak ti si pa zame največja "carica" kar jih je,resno...3 otročke pa taka faca.... pa vse poštiman in to brez desca Jst se pa že pr eni štruci tresem kadar sem sama doma ma ne,sej zdej je že lažje ker je tok pridna pa ker tok spi...ampak včas je bla pa kriza ja....

user posted image  Hvala za kompliment!
Sem pa tudi jaz pri prvi bila čisto fertik, če ga ni bilo doma. Kar tresla sem se kako bom vse to sama zmogla. user posted image  Sej ni tko hudo, samo zorganizirat se je treba. V bistvu jih lažje sama zrihtam, kot pa če sva dva. Ker potem eden čez drugega hodimo,... user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.11.2007 10:24:10   
Jumpy
Jst bi tut kej tacga... sam pr men bolj velja "kokr jih bo dr.Reš dal"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.11.2007 15:53:25   
*LAVRA*
Antigona podatki za tabelo, Vid 3. meseci * 6100 g, 61 cm.

lp Lavra

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.11.2007 16:51:12   
*lenc@*
držanje glavce_ naša jo ze full dolg časa in tud k kravce pase, kar dolg zdrži oz jo jaz prej odstranbim. Pa glasove spušča k pase, očitno ji paše.

Opažam pa zadnje čase, da preden zaspi se dere in dere. Pa ponudim joško nč..., pol pa čez ene 10 min pade v komo.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *LAVRA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.11.2007 17:25:33   
Talika19
Danes je bilo pa spet tako lepo vreme. Mi smo šli volit in potem na sprehod in je mali spal več kot 2 uri (od tega 1 uro ko sem ga imela zunaj pred hišo, jaz pa sem se martinčkala na sončku). user posted image

Meni sta tudi največji faci Jumpy in Saskija. Prav občudujem obe, pri 3 otroceh, pa tak kot je rekla Sisy vse pošlihtano, pa še za RR imata čas. Upam, da bomo me tudi take (no sicer se za 3 zaenkrat še nismo odločili user posted image ).
Jumpy ona fora z refoškom je bila huda. Upam, da se ga res nisi napila. user posted image user posted image

Moram pa povedat, da se nam zdi, da nam te kapljice Antiflat kar malo pomagajo. Vsaj ni tistih ful hudih krčev. Pa upam, da se to ne bo spremenilo sedaj ko sem se pohvalila. user posted image

Sva pa z mojim naredila celo disertacijo, ker Mark kašlja in se mu maši nosek. Ker se to dogaja samo ponoči v spalnici sva imela naslednje domneve:
1. suh zrak: sva si sposodila merilec vlažnosti in veste koliko imava ponoči... od 65 do 72% vlažnost. user posted image  A ni to malo preveč?
2. alergija na prah: sva naredila celo čistilno akcijo, vse oprala, prezračila, pomila, če je slučajno to. No to bomo videli danes ponoči.
3. prehlad: no če bo danes še kašljal bom jutri poklicala v ZD in jih vprašala, če naj se prideva pokazat.

No zaenkrat sva tam kjer sva bila na začetku. Pojma nimava kaj bi lahko bil vzrok. user posted image

Birdy, daj kakšno svojo slikco v album, da te vidimo z novo frizuro.

LadyB, pa naj ima medvedek oblečen brezrokavnik, bo vsaj za eno korist.user posted image Ampak meni tudi ni jasno, da se je tolk skrčil, bi razumela, če bi ga dala v sušilca. user posted image

Sisy, a ti si pa kar upaš naokrog hodit z gnojno angino? Bolje, da se pozdraviš, da ne bo še slabše. Držim pesti, da se čimprej pozdraviš.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.11.2007 17:27:21   
Anonimen
Živjo!user posted image

Danes smo preživeli ful lep dan, zjutraj smo opravili državljansko dolžnostuser posted image  potem pa smo se odpravili tašči na kosilo...njami, njamiuser posted image , pa se sprehajali na sončku, Tjaška je bila ful pridna...res čudovit dan.....
dokler nismo prišli domov. Groza, naš  2 leti star mucek je tako glasno mjavkal in spuščal tako boleče glasove, da sem bla čist konec, bogi revček  je jokal kot zmešan, in potem sem opazila da cel dan ni lulal v svoje stranišče in ko je hotel lulati ni mogel, takoj sem poklicala dežurno veterinarsko in moj lubi ga je moral takoj peljati k zdravniku, ker so reklli, da lahko zaradi tega pogine in da je treba čimprej urgiratuser posted image user posted image user posted image ...sem jokala kot dež, bogi revček mi smo bili ves dan na izletu on pa tako trpel, si ne morem oprostituser posted image user posted image user posted image . Pa je bilo do zdjle vse vredu z njim očitno se je to danes pojavilo in sploh ne smem preveč razmišljat kako je trpel, ker mi bo počilo srce...sem čist nora nanj in on je moj cartljivček, ga imamo vsi tako radi...zdej pa čakam na novičke...mi je kar slabouser posted image ...
Pismo no vsak dan je nekaj....
tolk mi je hudo....ker imam nenormalno rada živali in tolk trpim, če je karkoli narobe....

Sem vam mogla mal potožit....to mi je prišlo že kar malo v navadouser posted image , ne mi zamert ampak tiste, ki imate doma svoje živalce verjetno razumete kako je to hudo.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.11.2007 18:17:14   
*lenc@*

Poopsie_jaz te čist razumem, mamo doma že skoz pse. Mi je en k sem bla stara 20, umrl na mojih rokah in sem ga pol držala še celo noč dokler ni bil že čist trd. poznam to ljubezen do živali. Res, takrat je bil to moj 1. večji šok v življenju. Sem bla čist povožena še kar neki časa, pol pa takoj druzga, je bilo najboljše zdravilo to.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.11.2007 18:34:55   
Anonimen
joj, lenča si sploh ne predstavljam tega, da mi na rokah  umre, mene kr pobereuser posted image user posted image user posted image ...

no situacija je taka...so mu naredili UZ mehurja in dr. je rekel, da je kokr uredu, da še ni take krize in da mehur ni preveč poln , kateter mu je tudi nekaj vstavljal ampak ni čisto prepričan kaj je narobe,  zato ga morava danes opazovati in če spet ne bo mogel lulati nujno nazaj. lahko bi mu dal narkozo in podrobno pogledal samo si ni upal ,ker ne ve točno kaj jeuser posted image sej še sama ne razumem...zdej ga pa skoz gledam in upam, da bo ok.
pismo so me prestršil s tem, da lahko pogine, zdej bom pa cela napsihirana...

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?