|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
12.11.2007 10:37:19   
April
ne to pa res ne, sem jih pa skor pozabla oddat za znižano plačilo vrtca. je pa to isti šmorn, ker bi potem dobila položnico za 432 evrov.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
12.11.2007 10:39:12   
April
pa mleka itak že 2 m ne jem, tako da ga jaša tud ne dobi.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
12.11.2007 10:39:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

ne to pa res ne, sem jih pa skor pozabla oddat za znižano plačilo vrtca. je pa to isti šmorn, ker bi potem dobila položnico za 432 evrov.user posted image

meni je porodniška potekla 3.11, pa naj bi oddala 30 dni prej.... Saj ti pravim tolaži se!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
12.11.2007 10:41:36   
pajac
Upam da bom za veseli december imela za kruh....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
12.11.2007 10:42:11   
Sisy
Pajac-jst pa zdele ceuu cajt razmišlam kako to da si papirje poazbla oddat user posted image  Sej če bi pozabila tut prve tri mesece ne bi dobila ne odločbe ne denarja...user posted image

Glede striženja in las-najprej naj povem da imamo iste probleme...Ful mi izpadajo pa sem mislila da je kaj z mano narobe user posted image  No pr men je pa tko da tut nimam jajc da bi si tele moje podalške dala ven ker sem se tok čustveno navezala na njih kaj šele da bi se postrigla user posted image  Pa mi grejo že ful na živce ker sem mi uzadi vse feclja ker nimam več časa za nego...Pr podaljških pa morš met cajt za te stvari....Tko da se psihično prpraulam da jih dam ven....Pa da bom imela lase "samo" do ramen user posted image

Poopsie-joj bogi tvoj muci user posted image  Vem kako hiudo ti je...pa takšen lep mačkon je user posted image  Mi imamo doma 17-letno maltežanko (seniorko na kvadrat) pa je odkar imamo Saro kar mal zapostavljena,sploh nimam časa zanjo...imam tako slabo vest..Pa še tako stara je da nikoli ni veš...Ah sploh raje ne ramišljam...user posted image  Držim pesti da bo z mucijem vse ok!

Pajac-ponoči jst tut včasi opazim da je plenička suha...Pa jo vseen zamenjam pa se glih takrat v ta svežo polula user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
12.11.2007 10:43:09   
April
važn, da je za mlek. user posted image  petru se pa žvižga za vse ostalo. kar poglej na avatar. je tak, kot da bi žvižgal.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
12.11.2007 10:45:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Pajac-jst pa zdele ceuu cajt razmišlam kako to da si papirje poazbla oddat user posted image  Sej če bi pozabila tut prve tri mesece ne bi dobila ne odločbe ne denarja...user posted image

Pajac-ponoči jst tut včasi opazim da je plenička suha...Pa jo vseen zamenjam pa se glih takrat v ta svežo polula user posted image

Za porodniško sem oddala, za dopust za nego in varstvo otroka pa moraš 30 dni pred potekom porodniške, ki traja 105 dni...

No pa Peter ni edini za odvajajnje od pleničke...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
12.11.2007 10:45:15   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image user posted image user posted image

no no... ne tako obupano... Moje roke se tudi dajo kosati z rokami kakšnega bodybilderja in ja Peter je zdaj tudi v mojem naročju!

Revica... zdaj pa nič mleka več... Samo čuj kaj ima Jaša še prebavne težave?? Mogoče on tudi ne prenaša mleka pa ga to zvija...

....ker mi ne rata otroka urihtat tko, kot si jaz predstavljam, da bi blo ok...
ko ti to rata sporoči kako, da bomo tudi ostale probale....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ne daj se floki!!! Enkrat že mora biti boljše. Vidiš ti poleg 2 otrok nisi pozabila oddati papirjev na CSD !!!!!!!!!!!!

Kaj moramo še kaj oddati? Jst sem takoj po porodu dobila neko odločbo, da imam porodniško do 11.7.! A moram še kaj odnesti na CSD?

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
12.11.2007 10:45:45   
pajac

važn, da je za mlek. user posted image  petru se pa žvižga za vse ostalo. kar poglej na avatar. je tak, kot da bi žvižgal.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
12.11.2007 10:46:27   
mony5
Tisto verižico se pa kupi v Avstriji, baje jih pri nas nimajo!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
12.11.2007 10:48:08   
pajac
Mony mogoče si obenem oddala za vse... Na Ptuju to ni možno... Sicer uradno oddaš za dopust za nego in varstvo otroka po otrokovem rojstvu, ker ti sicer ne pripada (če se bognedaj kaj zalomi)...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
12.11.2007 10:48:12   
Jumpy
April, tko kot pravi pajac: NE DAJ SE! user posted image user posted image  Sej ga bo prej ali slej minilo. Je pa res težko, ko imaš dva taka majhna otročka, pa še sama težave. V tolažbo: tudi naš falot je rad v naročju. Velikokrat crkljam kar dva, ko se mi v naročje zbaše tudi naš ljubezni in topline željni ta srednji. user posted image  Samo je res lažje, ker je naš star že 3 leta in brez plenic,...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
12.11.2007 10:52:12   
Jumpy
A se lahko pohvalim? jaz imam porodniško do 5.8.2008! Takrat bo mali star že skoraj 14 mesecev! Juhej!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.11.2007 10:52:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Glede striženja in las-najprej naj povem da imamo iste probleme...Ful mi izpadajo pa sem mislila da je kaj z mano narobe user posted image  No pr men je pa tko da tut nimam jajc da bi si tele moje podalške dala ven ker sem se tok čustveno navezala na njih kaj šele da bi se postrigla user posted image  Pa mi grejo že ful na živce ker sem mi uzadi vse feclja ker nimam več časa za nego...Pr podaljških pa morš met cajt za te stvari....Tko da se psihično prpraulam da jih dam ven....Pa da bom imela lase "samo" do ramen user posted image

uh podaljški, jst sem jih imela skoraj 2 leti in sem bla tud ful navezana na njih inko sem jih dala dol sem mislila, d me bo kap...se nisem mogla navadit in sem si jih ponovno dala delatuser posted image ...sej bi jih zdej tud mela ampak je s tem res dela, da popizdiš in se mi enostavno vč ne da, ja inko se začnejo frcljati je luštn jauser posted image
Poopsie-joj bogi tvoj muci user posted image  Vem kako hiudo ti je...pa takšen lep mačkon je user posted image  Mi imamo doma 17-letno maltežanko (seniorko na kvadrat) pa je odkar imamo Saro kar mal zapostavljena,sploh nimam časa zanjo...imam tako slabo vest..Pa še tako stara je da nikoli ni veš...Ah sploh raje ne ramišljam...user posted image  Držim pesti da bo z mucijem vse ok!
hvalauser posted image . sej mi smo našega tudi tko nehote malo zaspotavljali samo si ap vedno vzamem čas in ga pocrkljam , ko damo tamalo spančkat ptide pa njegov čas.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.11.2007 10:54:36   
Talika19
Mislim, kaj naš počne na trebuhu. Vse štiri dviga v luft in se gunca na trebuhu. Kako naj mu dopovem, da so roke in noge zato, da si z njimi pomaga. user posted image

Pa še ful se bojim, da ima naš ekstenzijski vzorec. Sedaj se trudim, da ga nosim v položaju lupinice (kot kaže handling), pa se včasih kar upira in se mi ful steguje nazaj in trebuh gor tišči. Pa rokce tudi dostikrat nazaj vleče, na primer pri dojenju, potem pa mu jih primem in držim na njegovih prsih. Saj to so znaki tega vzorca kajne?

Si moram začet pisat kaj vse moram vprašat v posvetovalnici, ki jo imamo čez dobre 14 dni. A vsi pediatri vedo za to in za handling? Da me ne bo gledala kot da sem z lune padla o čem namreč govorim.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.11.2007 11:04:37   
birdy
Pajac, za kruh boste pa ja mel. Če ne bomo pa tuki na RR-ju zbiral denar za mlado družino, ki je šla v bankrot, ker je mamica pozabila oddat papirje za nego otrokauser posted image
Sej se sam hecam, sej bo o.k., boste že zrihtal.
Poopsie, a ti Jaki mal nagaja, a ne? Pa sej ga čist razumem da je to naredu, kako bi blo pa teb če bi mela neki tko noter, da bi bla vsa ujetauser posted image
Sisy, tvoja kuža je pa res seniorka! Si zasluži ta naziv.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.11.2007 11:09:07   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mislim, kaj naš počne na trebuhu. Vse štiri dviga v luft in se gunca na trebuhu. Kako naj mu dopovem, da so roke in noge zato, da si z njimi pomaga. user posted image

Pa še ful se bojim, da ima naš ekstenzijski vzorec. Sedaj se trudim, da ga nosim v položaju lupinice (kot kaže handling), pa se včasih kar upira in se mi ful steguje nazaj in trebuh gor tišči. Pa rokce tudi dostikrat nazaj vleče, na primer pri dojenju, potem pa mu jih primem in držim na njegovih prsih. Saj to so znaki tega vzorca kajne?

Si moram začet pisat kaj vse moram vprašat v posvetovalnici, ki jo imamo čez dobre 14 dni. A vsi pediatri vedo za to in za handling? Da me ne bo gledala kot da sem z lune padla o čem namreč govorim.

Nočem te strašit ampak to pa bni dober, da tako dela na trebuhu, pa tud da se ti nazaj steguje. Res opozori pediatra na to.
s Pediatri je pa tako, eni vejo eni pa ne. Ti kar vztrajaj naj te da na razvojno da ona presodi!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.11.2007 11:26:19   
Talika19
Ej, a veste kaj se pri nas dogaja? Sije sonce in PADA SNEG. Noro!!!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.11.2007 11:27:58   
Anonimen

sneži???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
12.11.2007 11:29:40   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

sneži???user posted image user posted image user posted image

Sneži??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.11.2007 11:51:40   
Talika19
Ja ena snežna ploha je bila. Prov noro je izgledalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
12.11.2007 11:54:04   
Talika19
A se vaši tud kaj derejo ko se hranijo? Naš namesto, da bi bil zadovoljen ko je sit, se dere kot zmešan. Sploh ne vem kaj mu je. Se že kar malo bedno počutim, kot da zavrača mene oz. moje mleko. Pa to se ful dostikrat dogaja. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
12.11.2007 12:03:03   
April

A se vaši tud kaj derejo ko se hranijo? Naš namesto, da bi bil zadovoljen ko je sit, se dere kot zmešan. Sploh ne vem kaj mu je. Se že kar malo bedno počutim, kot da zavrača mene oz. moje mleko. Pa to se ful dostikrat dogaja. user posted image user posted image

tud jauser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
12.11.2007 12:06:12   
April
talika pa naš se tud podobno steguje. jaz sem naši p kar rekla naj ga da v razvojno, saj lahko edin kaj koristi. pokonc ga pa probaj čimmanj nosit. jaz ga poskušam tako kot je prav, v jajčki, a tamalmu kaj dost ne paše in se začne pritoževat.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
12.11.2007 12:21:03   
pajac

tud jauser posted image

tud ja

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?