|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
11.11.2007 19:11:01   
mony5
Poopsie upam, da bo vse ok s tvojo mucko!user posted image user posted image user posted image

Mi mamo pa kužka in si tudi ne predstavljam, da bi se mu kaj zgodilo!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.11.2007 19:16:46   
mony5
No jaz potem nisem šla na tekmo, da se tamala ne bi jokala, sem pa zato šla peš iz Bežigrada do Tivolija in potem sem se malo sprehajala po Tivoliju in se okoli dveh dobila z mojim user posted image , da smo šli k mojim na kosilo!

Zdej sem pa eno uro pospravljala, zdej pa grem nalogo pisat (ker hodim na tečaj za ANG) potem pa počasi spat!

Jst tud razmišljam, da bi se postrigla pa nimam jajc za to!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.11.2007 19:18:06   
mony5
Danes pa res ni nobene gor, se vidi, da je bil zelo lep dan!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.11.2007 19:37:55   
birdy
Hoj!
Mi smo bili pa danes na kosilu v gostilni. Tašča je praznovala roj. dan. Madona, kakšne dobre pleskavice majo! Sem pa pojedla samo eno, ker so tok velike. In mala mi je celo kosilo prespala, me je že vse bolel (zize). Pa ven mi je tekl, mi je blo tok neroden ko sem opazila flek na majci, pa brez blazinicuser posted image
Sliko z novo fruzuro bi dala pa smo pozabil fotkiča v Smledniku, že spet.
Poopsie, držim pesti da bo z mucijem vse o.k. Jaz mam tud tok rada živali. Sem mela prvo psičko 14 let. Sem jo dobila, ko sem bila stara 3 leta in ko je umrla sem ful jokala za njo. Nisem se mogla niti poslovit od nje, ker jo je mami peljala na injekcijo. Sej mami pa tud razumem da je tako naredila, ker ji je blo tako hudo Megi peljat, da niti govorit ni hotela o tem. Sva tisti dan obe jokali kot dežuser posted image  Še isti dan sem rekla, da za rojstni dan želim novo kužo in potem smo čez pol leta dobili mojo Roryuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.11.2007 19:41:17   
Anonimen
hvala punceuser posted image .

zdej sva ga opazovala in spet ne morem lulat, smo spet poklical veterinarja in evo zdej ga je moral moj še 1x peljati tjauser posted image .

mony jst že cel mesec razmišljam, d bi se ful postrigla pa ne upamuser posted image ...se greva skupajuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.11.2007 19:41:53   
Anonimen
birdy kako si se pa ostrigla???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.11.2007 19:46:03   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

zdej sva ga opazovala in spet ne morem lulat, smo spet poklical veterinarja in evo zdej ga je moral moj še 1x peljati tjauser posted image .

mony jst že cel mesec razmišljam, d bi se ful postrigla pa ne upamuser posted image ...se greva skupajuser posted image

Držim pesti za mucija. Kako mu je pa ime?
Zakaj se pa ne upata it strižt? A se bojita, da bi vaju zafušal? Mislim, resno vprašam k jest mam tako fajn frizerko že ene 15 let k je res ful nadarjena. Me ni še nikol zafušala, še celo tko je, da k mislm, da me bolš ne more ostriužt, me še bolj k zadnje ostriže. Pa še pocen je k dela na "fuš"

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.11.2007 19:49:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Držim pesti za mucija. Kako mu je pa ime?
Zakaj se pa ne upata it strižt? A se bojita, da bi vaju zafušal? Mislim, resno vprašam k jest mam tako fajn frizerko že ene 15 let k je res ful nadarjena. Me ni še nikol zafušala, še celo tko je, da k mislm, da me bolš ne more ostriužt, me še bolj k zadnje ostriže. Pa še pocen je k dela na "fuš"

hvala za pestkeuser posted image , ime mu je jaki...evo gauser posted image kako pančava skupajuser posted image user posted image user posted image ...

mah jst se bolj bojim, da mi kratki lasje nebi pasali..rada bi se postrigla na kratko, ker imam tolk uničene lase od barvanja, da se moram skoz likat in sedaj, ko imam Tjaško enostavno ne najdem več časa za friziranje, likanje in ne vem kaj še...

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.11.2007 20:02:12   
Anonimen
Talika kako pa da imate tako vlažnost,a ni pozimi bolj suh zrak?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.11.2007 20:10:48   
Talika19
Poopsie, držim pesti, da bo s tvojim muckom vse ok. Je ful lep. Jaz sem tudi imela mucka in vem kako je, če je bolan, ko sem ga vozila k veterinarju. Na žalost pa mi ga je povozil avto. Sem bla ful žalostna. user posted image user posted image  Sem pa ful nora na mačke, vsakega ogovorim, ko ga kje vidim.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.11.2007 20:12:54   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Talika kako pa da imate tako vlažnost,a ni pozimi bolj suh zrak?

V hišah običajno ni suh zrak, ker je tudi manj toplo. Težko toliko ogreješ kot v blokih, kjer imaš stanovanje ogreto z več strani. V spalnici pa na splošno manj kuriva, ker se bolje spi.
Samo sedaj pa se mi zdi, da je to vseeno malo kriza za malega. Čeprav se meni ni zdelo, da je taka vlaga, tudi oblačila nikoli ne smrdijo po vlagi. Pa ponavadi pol dneva luftava.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.11.2007 20:17:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Poopsie, držim pesti, da bo s tvojim muckom vse ok. Je ful lep. Jaz sem tudi imela mucka in vem kako je, če je bolan, ko sem ga vozila k veterinarju. Na žalost pa mi ga je povozil avto. Sem bla ful žalostna. user posted image user posted image  Sem pa ful nora na mačke, vsakega ogovorim, ko ga kje vidim.

hvala talikauser posted image .
potem si pa takšna kot jst, ker sem jst tudi nora na živali še posebej pa na mucke in ravno tako vsakega ogovorimuser posted image .
Bogi tvoj mucekuser posted image .

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.11.2007 20:23:10   
Talika19
Kako prilepiš slikco direktno v post?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.11.2007 20:27:40   
Anonimen
me je glihkar lubi klical...bogi naš revček je prestal manjši poseg, sedaj so mu vstavili kateter v mehur, da bo lahko lulal, v sečevodu je imel kristale,ki zamašijo sečevod in tako ne more lulatiuser posted image . no zdej so mu to vstavili, je bilo pa baje zelo zamašeno in je komaj prodrl notri...mi je tolk hudo za znortuser posted image user posted image user posted image je rekel zdravnik, da dobro da je prišel nazaj, ker bi se lahko zgodilo, da bi se tolko zamašilo, da bi mu mogli odrezati lulčkauser posted image user posted image user posted image , hvalabogu se je pravočasno rešilo. zdej bo dobil antibiotike in inekcijo in upamo, da se bo popravilo.
hvala bogu!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.11.2007 20:27:43   
Talika19
Glede striženja pa vam predlagam sledeče, če vas je strah prevelikih sprememb. Strižite se postopoma. Vsakič malo krajše tako, da se počasi navajaš. Jaz sem na ta način pristala na čisto kratkih laseh in nekaj časa rdeče pa potem celo oranžne barve.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.11.2007 20:28:52   
Anonimen

Kako prilepiš slikco direktno v post?

talika slikco moraš imeti v albumu in potem klineš nanjo in daš copy, in potem odpreš RR in daš paste.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.11.2007 20:29:41   
Anonimen

Glede striženja pa vam predlagam sledeče, če vas je strah prevelikih sprememb. Strižite se postopoma. Vsakič malo krajše tako, da se počasi navajaš. Jaz sem na ta način pristala na čisto kratkih laseh in nekaj časa rdeče pa potem celo oranžne barve.

sej jst sem se mesec nazaj ostrigla še na malo krajše, zdej bi se pa čisto ampak nimam jajcuser posted image kot je mony rekla.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.11.2007 20:33:25   
Talika19
No hvala bogu, da se je lepo uredilo. Res bošček.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.11.2007 20:36:02   
Anonimen
Prej,ko še nisem imela otrok sem bila nora na živali,sploh na mačke.Tudi doma smo jo imeli.Ja ni bilo živali,da je jaz ne bi imela doma.Razen dinozavrauser posted image
Nooo odkar pa sem dobila Mašo pa sploh nočem slišat da bi imela kakšno žival.Sploh mi ne pomenijo več isto kot so mi.Mogoče zato,ker sem 100 na uro zaposlena s planicam in igranjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.11.2007 20:36:51   
Anonimen

No hvala bogu, da se je lepo uredilo. Res bošček.user posted image

ja, res!!sem tolk veselauser posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.11.2007 21:04:34   
birdy
Poopsie, fino, bogi Jaki, sam da je zdej o.k. Zdej ko pa dam pride ga pa še v mojem imenu mal k seb stisnuser posted image  
Mi bomo mel pa verjetn mladičkeuser posted image  Kužika se ful čudn obnaša tako da upam da se je prijeluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.11.2007 21:06:57   
birdy

Ja, uzadi precej kratko, spredi pa ful različno, od zelo dolgih do čist kratkih. Taka bolj panki frizura.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.11.2007 21:09:23   
Anonimen

Ja, uzadi precej kratko, spredi pa ful različno, od zelo dolgih do čist kratkih. Taka bolj panki frizura.

uuu hudouser posted image user posted image user posted image user posted image . a bo kakšna slikca na voljo???user posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.11.2007 21:11:52   
Anonimen

Poopsie, fino, bogi Jaki, sam da je zdej o.k. Zdej ko pa dam pride ga pa še v mojem imenu mal k seb stisnuser posted image  
Mi bomo mel pa verjetn mladičkeuser posted image  Kužika se ful čudn obnaša tako da upam da se je prijeluser posted image

sej ga bom tolk stiskala, da se mi bo zmešal al pa njemuuser posted image .
mladičke...iiiuser posted image user posted image ...jst bi tud še kakšnega mladička kužija, sej sva rekla zmojim, da ko bo tjaška malo zrastla bomo še pa peska ubodl, pol bomo pa ornk familijauser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.11.2007 22:00:57   
birdy

uuu hudouser posted image user posted image user posted image user posted image . a bo kakšna slikca na voljo???user posted image

Bo že, sam ne takoj. Pomoje v en petek pa bo. Morva it kej v Smlednik, da fotkiča vzamem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?