Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin412 Živjo od mene in Mihca! Zgoraj ena piše, da mora bodije zamenjat za 68, naš jih že nekaj časa nosi, in tudi vse drugo-se pozna, da je velik (ima 6 kg). Temenca - jaz jih že kak mesec umivam z Mustelinim šamponom in grejo počasi dol. Samo namažeš in pustiš par minut, potem pa spereš. Nam je rekla farmacevtka vsaka 2-3 dni. Za kremo, ki pa baje bolj učinkuje, pa jo je provala moja kolegica, je rekla, da je dol spravila v 1 tednu. Tisto mazanje z oljem se mi zdi, da je imel še več temenc. Sicer je pri nas zelo pestro, ker imam Ajlo doma, stara je 21 m, oba sta v plenicah, ko oba jočeta je za znoret... Časa nimam nič, včasih se ne oblečem in umijem do opoldanskega spanca Ajle. Da ne rečem, kako si moram vzeti čas za telovadbo trebuha,ki je prav bogi, in moram se potruditi. Pa tudi kile grejo bolj počasi dol, čeprav dojim. Poleg tega se ubadam še s hemoroidi, ki jih prej nisem imela. Ma važno, da smo vsi zdravi. Zdaj sem tudi bolj naspana, Miha že spi 5 ur, enkrat celo 7 ur ponoči. Lepo se imejte in se kaj še oglasim. karin pri vas je pa res pestro lepo, da si se oglasila in uživaj s svojima sončkoma.
|