abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana čestitke za janeza. sem prav prejle razmišljala kaj je zdaj z vama,a sta doma,pa nimata časa se oglasit, ali še vedno v porodnišnici. Ko boš imela kaj več časa malo bolj opiši svoj porod,me zanima kako je bilo potem s to svečko,a so tebe tudi tolk popadki boleli. Kaj pa je zdaj s to infekcijo, a je res zaradi prenošenosti prišlo do nje. A zdaj je ok? V ponedeljek sem pršla na pregled, pa mi je zdravnica že rekla, da nej pridem v torek, pa sem ji rekloa, da sem že živčna zarad brata (sem vse povedala kako je blo), pol mi je pa takoj daqla svečko. Ura je bla 12. Pol so se pa počasi začeli popadki, CTG jih pa ni čist nč zaznavov. S Pajacom sva kilometre skupi nabirale v 4 štuku porodnišnice. Ob 6 so me pregledal, pa sem bla sam 2 cm odprta. Blo mi je pa ful slabo in sem bruhala. Pa mi niso dal še ene svečke(pojma nimam zakaj ne). Pol so se pa popadki mal začel umirjat. Ob 22 so me spet pregledal, in me poslal dol, ker sem bla odprta 3cm. Pol so me pa zrihtal in sem bla ob polnoči v porodni. Preden sem pršla v porodno sem spet bruhala in to samo žolč. Pol je bil pa problem, ker se nisem odpirala (po 2 urah mojih popadkov se nisem nič odprla), sem kar na 3 cm ostala. Pol pa ne vem kaj je babca nardila, ampak ko je pršu popadek je neki pošarla po men(bolelo je zverinsko), pol je pa rekla no pa smo te mal odprl. Pol sem pa dobila proti bolečinam in sem seveda spet bruhala. Pol sem bla pa tok zadeta, da nč ne vem kaj se je dogajal. Med enim in drugim popadkom sem spala. So mi umetne popadke našopal, pa so bli tud uni prekratki. En je traju 45 sekund, drug pa 25. CTG pa skor ravn. Pa Janez je delu probleme. Ko se je spustu dol med popadkom, je pol nazaj gor šou(tok sem slišala k sta se doktarja pogovarjala). K se je pa začel ta glavn, so mojga vn poslal, ker je bil čist bled, ker je mene gledu, k se matram. Okol mene je blo 6 ljudi. Dva zdravnika, pa 4 babce. No in ob 6.50 je Janezek pršu vn. Na trebuh mi ga niso dal, ker so mu mogl vodo vn spumpat. Ko pa zdej pomislm na bolečine, se sam spomnem, da ful boli k me je šivov. Drugih bolečin se pa ne spomnim kakšne so. V glavn nč luštna, ampak se je splačal! Na odpustnici mi pa piše: Porodne nepravilnosti: Nepr. spu. vod. plodovega dela Kaj pa to pomen pa ne vem. Aja, a kera ve kaj pomeni, da je imel znižan mišični tonus? Po porodu sva bla oba ful zmatrana. Slikice sem neki probala priložit v album, sam ne vem če mi je ratal.
|