|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
1.9.2007 15:49:47   
Sisy
Neki me še zanima-a vaši user posted image  med spanjem tut tko piskajo, pa glasno dihajo pa spuščajo razno razne zvoke? Naša tko "glasno" spi user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.9.2007 18:58:00   
Anonimen
Naša Maša je zaspala. Upam, da vsaj do štirih user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
1.9.2007 20:40:56   
pajac
joj malo berem, pa vidim enake probleme..
Kupček? Kaj je to? Samo da naš potem ne samo kolca ampak ga tudi vetrovi matrajo..

Danes je zaspal ob 12. in je spal skoraj do šestih, se mi je zdelo da je nekaj narobe...
Koliko spijo novorojenčki v prvih dneh???
Zdaj spet spi... in ne vem kdaj se bo zbudil...

Sisy pri nas na MŠ so rekli da so eni user posted image po kopanju ful zbujeni drugi pa ful zaspani... in glede na to, kaj se pokaže je boljše user posted image kopati zjutraj oz. zvečer...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.9.2007 20:41:37   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Neki me še zanima-a vaši user posted image  med spanjem tut tko piskajo, pa glasno dihajo pa spuščajo razno razne zvoke? Naša tko "glasno" spi user posted image

naš tudi...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.9.2007 20:47:37   
Anonimen
pajac na začetku res samo spijo.

Meni bo pa joške razgnalo od mleka. cel dan že polento žrem, ker se mi je zdelo, da je včeraj bilo nekaj malo mleka.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
1.9.2007 21:19:11   
birdy
Paštetov kruh, blagor tebiuser posted image  Za mlek namreč.
Naša tud tok glasno spi. Zanima me pa če majo vaši tud tok neenakomeren ritem dihanja? Sej mislim, da em brala da jer to normalen sam vseen rajš uprašam kako je pri drugih.
Sisy, pa je možno, da se je mala preveč najedla? k sem jst patronažni rekla, da včas zvečer je dodatek, pol pa še joško k se carta (pa itak zraven mal tud poje) pa vsen joka in ne spi, je rekla da je možno da se ful preveč naje in ji je ubistvu pol slabo. moram priznat, da mislim, da je bilo pri moji res to problem
kupčki so pri nas tako tako. če se ful naje ga kar sama podre, če se srednje ga z najino pomočjo, če pa glih mal pomalca pa ga sploh ne.
PAJAC, dobrodošla med nami. upam da bo tvoj mali ostal taKO priden.
jst mam pa malo v naročju pa tole pišem tko da je ful napak, pa marskje ni velkih začetnc...
se opravičavamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.9.2007 21:42:50   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Neki me še zanima-a vaši med spanjem tut tko piskajo, pa glasno dihajo pa spuščajo razno razne zvoke? Naša tko "glasno" spi

naš tudi...

pod to se tudi mi podpišemo Ta veliki sin je spal veliko bol mirno ta naša mala Ula pa jamra na polno.Se včasih prav nasmejimo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 307
1.9.2007 22:50:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

pajac na začetku res samo spijo.

Meni bo pa joške razgnalo od mleka. cel dan že polento žrem, ker se mi je zdelo, da je včeraj bilo nekaj malo mleka.

Hvala, me je res skrbelo.--- Pa Antigona mi je dnas omenila pir pa polento in delam na tem...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.9.2007 3:21:20   
bonaro
Na zadnji avgustovski dan se je točno na PDP (priden in redoljuben fant user posted image ) rodil tudi naš Rok.

Zaenkrat sta z mamico seveda še v Postojni, prvo fotografijo pa smo že dali v naš album.

Prijeten dan!
BoNaRo - tri prijazne pošasti

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.9.2007 7:49:45   
Anonimen
bonaro čestitke za Roka. user posted image user posted image user posted image

Glede kupčka. Jaz se ne sekiram, ker pri Maxu, ga nismo nikoli podirali, ker je bila misija nemogoče. Zdaj pa jo dvignem na rabo in če ga v roku 15 sekund podre Ok, če ne, pa gre v posteljko. Imam pa posteljo (vzglavje ) rahlo dvignjeno, da ne poliva in tudi pri kolcanju pomaga. Tako se zrah lažje dvigne iz trebuščka in ne kolcajo. Poskusite. Sicer pa njih kolcanje ne moti. Sem brala 1x v eni strokovni reviji. Moti bolj nas. Moja je že komot naspala nazaj med kolcanjem, kje v avtu ali na sprehudu.

(odgovor članu bonaro)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
2.9.2007 8:53:51   
Sisy
Paštetka-tut mi mamo dvignjen jogi (bolj zarad širokega povijanja) pa naša user posted image  če ne podre kupčka glih tko kolca pa poliva.... user posted image

Birdy-a misliš da se lahko user posted image  prenaje? Jst sem imela skos občutek da ko bo sita bo flaško že ven plunla...(to namreč zelo dobro znauser posted image )

Pajac-blagor tebi ker tvoje dete toliko spi...Tud Sara je prve dni fuuul spala-ampak to zato ker je bla mal zlatenična...Zdej je pa skos akcija...Hvala bogu si zdej lahko vsaj mal z dudo včas "pomagam"

Mojca-pa tvoja tut v spanju kdaj "težko diha"? Men se zdi včasih kot da bi se fuul matrala z dihanjem....user posted image
Bonaro-čestitke za novega člana user posted image  Lepo ime sta mu dala user posted image

Aja pa še glede vrtcev-jt sem v petek klicala v vrtec kamor bova tamalo dala pa so rekl da je treba vlogo čim prej oddat...Baje upošteva komisija tudi datum oddaje vloge-prej oddaš,večjo prednost imaš ...Tko da jo bom jaz kar jutri že poslala...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.9.2007 9:37:12   
pajac
no še ena noč za nami...

Sem naše sončece zbudila ob polnoči, ga previla in podojila, nato pa smo jedli ob 3. in ob 6. Zdaj skopan in napol sit (ker je vmes zaspal) spi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem razmišljala da bi ga pustila spat samo je spal čez dan od 12 - 18 in nato od 20 do polnoči pa se mi je zdelo da je to malo preveč na kupu.... Pa še kako naj se mi mleko dela če samo spi...... Pir pa polenta sta pomagali... vsaj zdi se mi.. Pira nisem pila sto let ker mi je negravžen, Uni je pa isto sruser posted image samo, če pomaga...

Grem zdaj ....

Ja pa duda... Meni se je mali prisesal že v porodni tako, da sem dobila ragade in je babica rekla, da če imam dudo naj mu jo kar dam, ker me bo čisto razjedel.. da ima ful močan refleks sesanja... Zdaj pa si jo že pomalem sam drži user posted image user posted image user posted image user posted image prav hecen je....

Bonarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Roka!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.9.2007 11:47:06   
Anonimen
Pajac jaz jo podnevi kar zbudim, če spi več kot 3 ure. ravno zaradi mleka, pa da potem  bolj ponoči spi oz. več ur v kosu. Pred spanjem jo pa ziher držim gor vsaj 2 uri. POnoči je pa ne budim, četudi spi po 9 ur skupaj. Pa previojam je tudi ne, če se pokaka po 3 uri. Če se pa pokaka prej jo pa previjem. sem jo včeraj previjala, ker je že smrdela meni v posteljo in sem jo tako zbudila, da pol ni eno uro zaspala.

Sisy, če ponoči kolca jo kar pusti. Nič ji ne bo. Se boš čez čas tudi tako navadila zaspati user posted image . Nje ziher to ne moti.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
2.9.2007 12:34:29   
katis
Čestitke vsem user posted image novim mamcam in njihovim malčkom user posted image !

Glasno spanje? Pri nas je to že 'rutina' user posted image . Med tednom mož baje tega jamranja, stokanja, vzdihovanja, prdenja itd. mož sploh ne sliši več. Ko pa zaslišim comaknje, greva pa z Borom itak v kuhinjo po flaško in nato v dnevno, da pojemo in da zraven očija ne zbudimo. imam pa povsod ponoči tak polmrak (da se malce vidi), tamalega pa ne zbudimo čist. Mora vedeti, da je noč.

Ampak smo pa fasali problem zadnje 14 dni. Sedaj, ko ve, da se lahko do sitega naje, bi pa vseeno jedel zelo različno - včasih nam rata zdržat  3 ure, spet drugič bi pa jedel vsako uro. saj čez dan ni problema, če to dela. Ampak ponoči user posted image  Poje, ga dam spat in zaspi. Ko v spanju slišim cmokanje in protestiranje skočim pokonci, da ga nahranim in seveda pogledam na uro in oh, user posted image , spet je minila le ena ura.

In zaradi tega mi ful različno poje - enkrat bi pojedel 120-130 ml na eks, spet durgič bi pa samo 30 dol spravil. No v povprečju večinoma jemo nekje 90-100ml. In seveda skoraj vsakič se še dojimo zraven. Fora je le, da daljši čas med obroki niti ne pomeni, da bo potem takrat več pojedel user posted image  Eh, se bo že unesel user posted image

Evo, se že zbuja. Grem kar flašo zamešat, ker drugače si bo roke pojedel user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.9.2007 12:46:45   
Anonimen
katis zakaj pa ga hraniš za vsako cmokanje?user posted image  Jaaz mojo, ko cmoka smao poslušam in vam povem, da skoraj vedno nazaj zaspive obe user posted image  še preden je cmokanja konec. Hranim jo pa, ko se začne fajn dret. Saj lahko samo cmoka, ker sanja, da je. jaz sem na vsako cmokanje Maxa hranila, in sva bila potem že na 10 minut ponoči tudi user posted image . Kar pusti ga. Ko se bo pa drl, pa ga nahraniš. saj ko bo lačen, bo jokal  kot zverinica user posted image .

(odgovor članu katis)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
2.9.2007 13:05:39   
Anonimen
Maša danes praznuje svoj 1. mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
2.9.2007 13:28:00   
katis
Ej Paštetka, ne hranim ga na čisto vsako cmokanje, ker potem bi bila res lahko na 10-20 minutah.

Sva z možem že prav ugotavljala, kaj pomeni lakota in kaj ne - in pri našem fantu je lakota, če konkretno cmoka, pred tem še malo prdi, med cmokanjem rine roke v usta in se že pripravlja na konkretno vpitje. Sicer mi ga še ni uspelo nahranit, preden bi začel vpit, ampak imaš prav - to je tisti super končni znak, da gre zares.

Pri samem hranjenju pa je tako, včasih podirava kopičko in mu takoj rata, drugič preizkušava več pozicij (rama, stegno, na trebuhu preko roke...) in mu uspe šele po 10-15 minutah. Včasih pa sploh ne. Sicer v takem primeru tudi zaspi, vendr imamo več stokanja, vetrov in podobno med samim spanjem.

Aja, pa še nekaj smo poštudirali - ko ga hranimo in naenkrat neha jest, pri Boru ni vedno znak, da je sit, ampak le, da rabi malo pavze. In če je še lačen, ugotovimo tako, da mu v usta damo mezinec ali dulec od flaše in če začne sesati, je še lačen, če pa le premetava po ustih ali ust sploh ne odpre, je pa sit.

No prejle se je dojil po cca 3-4 minute na vsaki strani in potem še 90ml na flaški. Je sit, kupček smo podrli en tak mali. Malce je 'polil' po hranjenju.Sedaj leži malce drema, potem pogleda okrog sebe, pomaha z rokicami, se nasmeje in zadrema dalje... user posted image  je tak hecko ta naš Borči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.9.2007 13:34:16   
katis
Pa čestitke Maši za svoj 1.mesec! user posted image user posted image user posted image

Mi smo že zakoračili krepko v drugega user posted image  

Najbolj hecno je bilo zadnjič, ko sem se spomnila, da se nam je Bor rodil ravno na 1.obletnico najine zaroke. Da se je rodil 2 dneva pred 9-mesečnico poroke mi je takoj kapnilo že ob rojstvu. Sva se z možem prav smejala, da sedaj bodo pa vsi mislili, da sva ele s poroko začela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.9.2007 13:56:10   
Petjana
ČESTITKE vsem novim  mamicam....
pajac, kdaj  bomo lahko  videle  kakšno  slikco od  vašega korenjaka.
kaj  je pa  s  abc 100...a si jo kar  pustila  v  porodnišnici.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 319
2.9.2007 14:16:26   
Antigona
Bonaro čestitke za Roka!!!

Moji otroci sedajle vsi spijo (eden izmed njih je moj user posted image  user posted image ) jaz pa imam nekaj minutk za RR...

Hm, saj sploh ne vem kje naj začnem? No pa gremo, mogoče ne čisto po vrsti.

Tudi Luka med spanjem glasno gode, stoka in podobno... Včasih ga hočm it že dvignit, ampak še preden pridem do postelje spi dalje kot da ni bilo nič. Je še zmeraj zelo priden in fulspi, ga pa mučijo krčki. Včeraj zvečer smo se tako mučili zaspatkar nekaj časa. Je bil prov bogi. No, potem sem mu s telovadbo nogic pomagala da se je sprdel, pa je bilo potem bolje in je končno zaspal okoli pol enajstih... Ponoči se je potem sicer dvakrat dojil, ampak je takoj nazaj zaspal user posted image ... A ja, pa še kušček. Včasih ga podre, včasih ne, če ga ne podre ga dam kar spat naprej in d sedaj ni bilo zaradi tega nobenih težav. V najslabšem primeru, moram vstati še enkrat čez kakih deset minut, da ga dvignem, takrat ga potem podre in spi mirno dalje. Ponoči ga pa ponavadi previjem okoli 3eh, po dojenju na eni strani... Včasih se med previjanjem zbudi, pa ga dam pol še na drugo stran, večinoma pa kar spi naprej...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.9.2007 15:15:34   
Jumpy
-Čist na kratko glede kupčkov. Pri nas je bilo prvi mesec čisto vseeno, če ga je podrl ali ne. Sedaj, ko je star že skoraj 2 meseca, pa ima bolj rahel spanec, tako, da ga že zbudijo tudi glasnejši zvoki, pa se veda tudi nepodrt kupček. user posted image  Tako čez dan spi bolj malo, veliiiko bi se dojil, no, bolj crkljal user posted image . Ko zaspi, morajo biti podrti vsi kupčki, v hiši mir - brez vpitja in razbijanja (kar je težko in se zgodi le sredi dneva, ko spi tudi naš srednji fant), pa nič ga ne sme napenjati. Če ima vetrove, se zbudi. Ponoči pa ga vse te reči nič ne motijo, on poje, pa spi dalje, čeprav nikoli ne podre kupčka in ga pogosto napenja. Tud prov, a ne?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.9.2007 18:59:14   
Talika19
Živjo!

No pa da poročam še jaz malo o našem sončku. Sedaj je star že 8 dni in smo se že mal navadili drug na drugega. Je pa vsak dan večji cukrček, se mu tudi začenjajo delati večja lička, tako, da je prav luštkan (bom dala kakšno slikco v album)

Največji problem nam dela hranjenje.
- najprej to, da nimam dovolj mleka (načrpam si ga iz obeh dojk 40 ml user posted image ), tako, da smo že od porodnišnice dalje poleg dojenja na dodatku; sedaj se bašem s polento, danes sem spila tudi malo piva in bomo videli
- drugi problem pa je, da med dojenjem ful hitro zaspi, potem ga moram ves čas žgečkati, da nadaljuje, prvo dojko še nekako uspe piti 15 min, pri drugi pa je še večji problem; tako, da naš proces dojenja, previjanja in hranjenja z dodatkom, kupčkanja traja cca. 1,5 ure.
- patronažna nam je rekla, da ga moram hraniti na 3 ure in tudi ponoči (tudi zaradi mojega mleka); tako, da ga moram potem ponoči zbujat in ga sploh ne morem zbudit, tako, da mi potem kar vmes spi; danes ponoči je cel obred trajal 2 uri user posted image ; meni se to zdi že vse skupaj brezveze, da ga silim v en ritem, ker ravno takrat ko bi se moram hraniti on spi in ga moram buditi, ko pa bi lahko spal, pa seveda ne spi in joka
- no glede kupčka pa imamo tudi težave, zelo težko ga podre, potem pa včasih kar obupam; na srečo nič ne bruha ali poliva

Danes sem se odločila, da ga bom ponoči pustila spati in se bom sama zbudila enkrat po 3 urah in si izčrpala mleko, da se mi bo še naprej delal; bomo videli kaj bo user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.9.2007 19:49:09   
birdy
Birdy-a misliš da se lahko prenaje? Jst sem imela skos občutek da ko bo sita bo flaško že ven plunla...(to namreč zelo dobro zna )

Hja, sej mala men tud zlo dobr flaško vn pluneuser posted image  Da bi vidla kako duda včasih letiuser posted image  Ampak vsen, se ti mala pol še kej na joški crkla? K men se, in pr crklanju pol zravn še kej poje... In pol je nažrta. Pa jst tud tko gledam na to... Če se jst odrasla kdaj  tako nažrem da skoraj počim, pa mi noben žlice ne poriva v usta...user posted image  
Je pa itak ful varjant, kaj bi lahko blo. Jst si včas želim, da bi lohk pršla mali v možgane da bi vidla in vedla za ziher kaj hoče.... Sanja svina kukuruz, a kukuruz nema, al neki podobnega...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.9.2007 19:50:42   
mojca 32
Mojca-pa tvoja tut v spanju kdaj "težko diha"? Men se zdi včasih kot da bi se fuul matrala z dihanjem....

ja seveda HROPI ampak tako je tudi med dojenjem tako da se morava večkrat ustavit in malo pokonc nosit potem pa naprej ampak to je zato ker tako slastno je da nima časa ne dihat in prehitro požira jaz si včasih malo mleka vn stisnem in potem je bolje ker bol počasi teče. ponoči imamo pa seveda vasaj jaz mislim da je od tega ker prehitro je in nima skoraj nikoli dovolj

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.9.2007 20:18:43   
PUJKEC
hej mamčkice.

birdy-ja, js sem dala vlogo na csd-ju in je rekla tista gospa tam, da ko pride odločba, jo moraš dvignit in ko ona dobi nazaj poročilo o tvojem dvigu, potem pride nakazilo. nisem pa čisto 100% a je 20 ali 15 v mesecu.

paštetovkruh-ja lepa koža. meni se zdi da so za to zaslužne kile breskev med nosečnostjo user posted image . moram pa rečt, da moj pišek ima tako kožo že od rojstva user posted image .
menda pa pomaga če dojenčka po glavi fajn zdrgneš s tisto rokavičko za umivanje. pa nič ni treba skrbet za fontanelo, kr brez strahu, lahko kr fajn zdrgnete (mi je povedala babica).
ja, polenta res dela mleko in kurja juhica tudi user posted image .

chipsy-ful luban bebek. sam se mi zdi da je bil kr velik in težek? pa postlice za male so pri vas železne, pri nas pa so take kot da bi bilo okoli steklo.

pajac-veliko sreče in veliko mirnih noči user posted image  user posted image  user posted image .
moj mali je prvo noč doma spal zraven naju in tudi celo noč, razen za hranjenje se je zbudil. pa še vedno se zbudi ponoči samo enkrat.za hranjenje. mislim da novorejnčki, če so siti in da jih ne šravfa, potem se zbujajo na 3-5ur.

sisy-moj Lui tudi niče podirat kupčka in sem vprašala babico zakaj. mi je rekla, da izgleda da tako lepo je, da ne požira zraka in da če ga ne podre naj niti ne forsiram s tem kupčkom, ker če ga bo v trebušku tiščalo se bo itak zbdil in zajokal user posted image . meni je tudi muka kupčke podirat sredi noči, ko ga ne in ne podreuser posted image .
ja pa še to. moj Lui tudi spušča neke čudne glasove, kot kak dedek user posted image . sam res!
js sem dobila mastitis ko se mi je tolk mleka nabralo-pozor-pazit user posted image .

bonaro- joj kaki mali pišek. pa tako lepo okroglo glavico ima. čestitke! user posted image  user posted image  user posted image .

mi se hranimo na 3ure, včasih ga celo zbudim da ne spi predolgo. če smo na sprehodu pa bi brez zize spal tudi 6ur.
meni se mleko lepo naredi v teh treh urah ko Lui spančka in je potem dovolj za en velik obrok. ponoči se zbudimo ob 23.00 zadnji obrok, naslednji ob 03.00-04.00 in potem se vidimo že zjutraj ob 7.30.
dude še vedno noče, flaške pa še manj.

kdaj pa ve nazadnje previjete? js ob zadnejm obroku in potem zopet zjutraj.

no pa sem napisala, malo veliko a ne. lep večer in vsaj malo spanca. čao.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?