|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
31.8.2007 9:24:02   
Caarmen
Vidim da veselo čvekate. Povejte kje dobite čas...

Moja Nadja se je v 16. dneh od porodne teže zredila 610g. Tudi mi se ponoči zbujamo samo enkrat - upam, da bo tako ostalo...

Zanima pa me nekaj. Tiste ki ne uporabljate benkic. Ali svojemu user posted image  oblečete  body na golo telo ali imate spodaj kakšno drugo majčko?

Tudi jaz sem postala v ponedeljk teta. Nadja pa je dobila bratranca...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 276
31.8.2007 9:33:49   
Antigona
Zanima pa me nekaj. Tiste ki ne uporabljate benkic. Ali svojemu oblečete body na golo telo ali imate spodaj kakšno drugo majčko?

Oblečem mu samo body, drugače bi mu bilo preveč vroče...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
31.8.2007 10:04:39   
Antigona
Tonja in Caarmen čestitke ob rojstvu nečakinje oz. nečaka!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa glejta, da bosta dobri teti user posted image  user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 278
31.8.2007 11:59:38   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Tonja in Caarmen čestitke ob rojstvu nečakinje oz. nečaka!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa glejta, da bosta dobri teti user posted image  user posted image ...

Se bom potrudila user posted image

Me pa nekaj zanima: Ali mislite, da greva lahko z Lovrom na obisk v porodnišnico; seveda bova čist kratka ene 10-15 min??

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 279
31.8.2007 12:03:56   
Sončni žarek
V albumu lahko pogledate sliko najine Eve.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 280
31.8.2007 12:48:48   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

kot bi našo  gledala, obe  imata  remne in  dolge lase. poglej  v  moj album.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 281
31.8.2007 13:17:22   
PUJKEC
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   tia čestitke za otročka

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 282
31.8.2007 14:17:10   
tonja
sončni žarek - to pa je frizura user posted image

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 283
31.8.2007 14:35:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image . Čupavka pravauser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
31.8.2007 14:41:46   
Anonimen
janana, tvoja petja je še bolj podobna moji maši. user posted image

Evo, moja dva cukra:

user posted image

MAŠA na kopališču

user posted image

in v ležalniku v svoji 1. kikli user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 31.8.2007 14:53:00 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
31.8.2007 17:30:29   
PUJKEC
MOJ PIŠEK

user posted image ko smo prišli iz bolnice

user posted image
tu pa smo že stari nekaj dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
31.8.2007 18:22:00   
Klarita
Pozdravljene avgustovke,
no pa sem tudi jaz dočakala svojega korenjakauser posted image . Vidim, da se že pridno slikate in da ste že kar utečeni doma, no midva se še privajama, navajama in spoznavama. Moram še malo za nazaj prebrat vaše debate, da vidim o čem ste že čvekale in da se vam lahko pridružim. user posted image
LP vsem.

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 287
31.8.2007 20:01:35   
PUJKEC
klarita-čestitke tebi in malemu korenjaku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

paštetovkruh-lepe slikice in še lepši otroček user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 288
31.8.2007 21:14:28   
Anonimen
Pujkec tvoj Pišek pa ima ful lepo kožo. Moji so se pa naredili taki mozoljčki, da joj. Še po lasišču. Tam, je najhuje. user posted image

JAz sem se pa končno OKOPALA. uf kak paše...A se ve že kopate?

(odgovor članu PUJKEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
1.9.2007 7:44:00   
Jumpy
Paštetka, tud moj je imel pikice po obrazu, lasišču, pa je v dobrih dveh tednih izzvenelo. Zdej je spet luškan! user posted image

Jest pa se še ne kopam?? user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem zakaj, pa čišče že en mesec nimam več. Dobro, da si me spomnila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.9.2007 12:10:55   
chips
Dan.Tudi jaz sem dala slikice v album,si jih lahko ogledate!!lp

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.9.2007 12:27:28   
Anonimen
Chips, luštne slikice. daj povej mi, glede na to, da je tvoja Tea stara kot moj max, kako ti uspe opoldne oba pošlihtat (nahranit in dat spat), ko si sama doma. user posted image  Meni se je zdaj skoraj user posted image  med letanjam, ker ne morem nobenega pustit jokat.

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
1.9.2007 13:01:06   
chips
Ja Paštetka,je bolj hudo in ful divjanje pa se bom že mogla navadit.Tea je ful ljubosumna če ima Nik-a kdo drug v rokah,se začne kr jokati in  govori mamici(da mi ga morejo dati nazaj).
Drugače pa  če gre Tea jesti  dam Nik-a v ležalnik in na mizo da se Tea naje.Potem gremo pa skupi v otroško sobo pa Tea riše al se igra.Edino smotano je ker imamo stanovanje v dveh nadstropjih ,tako da imamo sobe v mansardi in je treba najprej  da Nik-a nesem gor potem pa grem še po Teo ,je še ne pustim da gre sama po stopnicah ,ker imamo ful strme.Drugače pa še kr gre.
No pa sem se razpisala,kr neki.
Nik danes kr je in spi tako da sem lahko celo stanovanje pospravilauser posted image user posted image user posted image .Uživajte,zdaj grem pa še jaz malo po dolgem,upm da se ne bo zdaj zbudil.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.9.2007 13:07:50   
Anonimen
A imaš Teo v vrtcu?

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
1.9.2007 13:38:14   
LadyB
Živijo vsem mamicam. Jst se vam končno pridružujem, čeprav že dolgo berem vaše forume. Jaz tud pašem med avgustovke user posted image , saj je naš TIN  prijokal na svet 16.08., sva šla kr teden čez rok.
Danes smo bli pa celo noč budni, ni pa ni hotel zaspat ponoč, zgleda da ga je nekaj zvijal fajn, zdele pa spi k top. Drugače je pa kr f pridn, saj si še ni zgleda dobro zbrusil glasilk in ne joka kej preveč velik.
Lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.9.2007 14:05:47   
chips
Paštetov kruh-ja Tea hodi v vrtec,danes je šla pa babici na v varstvo do takrat da pride moj domov.
Če pa ne bi hodila v vrtec bi bilo pa kar pestro sedaj. Par mesecev bo bolj težko ampak se bomo že navadili.
lp

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.9.2007 15:07:19   
birdy
Pujkec, a ti si še študentka in prejemaš tisto nadomestilo porodniške? A kej veš kdaj izplačujejo, če majo prov kak datum? K jst sem dobila odločbo, da sem do tega nadomestila upravičena, dnarja pa še neuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.9.2007 15:39:11   
pajac
Samo da se pofočkam še uradno med vami!!!!!!!!!!!!

Evo nas doma.. prva noč čudovita, danes pa bomo pa videlai ker Peter že kar nekaj časa spi...user posted image .. Pa še atija ne bo doma ker ima žurko za sinovo zdravje.... Bo pa teti lase kravžljal user posted image user posted image user posted image ...

Glede na kremžanje in opletanej z rokami, mislim da sledi odpiranje očk...

Lep pozdrav vsem skupaj!!!!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.9.2007 15:45:45   
Sisy
dan

Evo tut naša princeska je zaspančkala...jst pa namest da bi plenice likala tlele gor visim user posted image

Smo mel danes tut burno noč,se je naša user posted image  odločila da se ji kljub dve-urnemu cartanju na joški+flaški se ne da še spančkat in smo bli pokonc do dveh ponočuser posted image  men se je ob ene enih že kr bledl pa sploh nism vedla kako naj jo pomirim-sita,previta pa še kr joka...tut dude ni hotla...kriza vam rečem...kaj sem hotela druzga kt da jo v postlo k nama uzamem in pol je zaspančkala...Tri dni je blo tko fino,smo se sam enkrat na noč zbudil... dons pa tko...user posted image

Probleme imava tudi pri podiranju kupčka-ga noče in noče podret,jo dam potem ko obupam vseen dam spančkat no in pol jo kolcanje zbudi...kako jim pa ve podirate kupčke?

Pa še zmeraj hrope...Sva bila že 2x z njo pri zdravniku in so ji pogledal pljučka,merl kisik,ustka,nosek-vse izgleda super , mala pa še kar hrope in hrope in ne more spatuser posted image Tko da sva že čist pop...od tega in greva jutr spet,že tretjič k dohtarju in ker mam pa zdej čist dost teh pediatrov bom zahtevala napotnico za ORL....Najhuj je to ker zmer ko prideva k pediatru NIKOL ne hrope in je vsa živahna in lepo diha,no doma se pa spet ponovi...Po mojem misljo da si zmišlujem....Sem rekla da jo bova to noč na fotiča posnela da jim dokaževa kako težko diha....

Komaj je prišla na svet pa že sam okol dohtarjev letamouser posted image

Drugač se je pa lepo poredila in je v dobrem tednu dobila gor skor 500 gramov in ima zdej že 3 kilce in pol user posted image

Smo se pa včeraj tut kopal (prvič sami) in blazno uživa...Ker sem jo kopala zvečer razmišljam da ni mogoče to krivo da ni hotela zaspančkat...user posted image  Pa pravijo da voda pomirja...hm kaj pa vem...

Včeraj sva tut prešaltala iz Aptamila na Novalac in je mogoče tut to krivo za nespanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 1.9.2007 15:48:28 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.9.2007 15:47:10   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Samo da se pofočkam še uradno med vami!!!!!!!!!!!!

Evo nas doma.. prva noč čudovita, danes pa bomo pa videlai ker Peter že kar nekaj časa spi...user posted image .. Pa še atija ne bo doma ker ima žurko za sinovo zdravje.... Bo pa teti lase kravžljal user posted image user posted image user posted image ...

Glede na kremžanje in opletanej z rokami, mislim da sledi odpiranje očk...

Lep pozdrav vsem skupaj!!!!!!!!!!!!!!

OOOO DOBRODOŠLA PAJAC-SMO TE NESTRPNO PRIČAKOVAL user posted image user posted image user posted image

Zdej sam še Tia manjka pa so tuto-kompleto user posted image user posted image

p.s. a tvoje dete pa tko pridno pančka? Blaaaaaagoooor tep! user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?