|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
29.8.2007 19:48:45   
Antigona
Bi ga pa zelo rada oblekla v pravo moško obleko s kravato, čeprav ne vem, če bom kaj takega dobila???? Morda katera ve, kje bi kaj takega prodajali, ali bo treba po meri delat?

Srajčko s kravato so mel v H&M-u, drugače pa oblekice sposojajo v istih salonih kot poročne obleke. Lani ko sem se zanimala bi bila izposoja take male oblekice 5 tisoč sit. Upam da sem ti kaj pomagala. Pa zdi se mi da sem neki vidla tud v BC ampak ne vem če niso mel bolj oblekic za punčke...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.8.2007 19:51:54   
Antigona
Patronažna ga je tehtala in ima 4070 g. Pravi da je za tri tedne zelo veliko pridobil, saj naj bi do prvega meseca pridobil 0,5 - 0,6 kg Lovro pa je to že presegel.

Žan je v prvem mesecu pridobil precej več. Rodil se je z 3610, ob enem mesecu pa je imel 5060 g. Se pravi da je pridobil 1450 g... Pravijo da pri dojenih otrocih ni problem, če pa se dodaja, pa naj se res ne bi zredili toliko. Materino mleko naj bi šlo namreč v mišice, medtem ko prilagojeno mleko v maščobe. Smo se ravno o tem pogovarjala z patronažno na njenem zadnjem obisku...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.8.2007 20:52:40   
Anonimen
tonja, moj je bil oblečen v bel suknjič, bele hlače na rob zlikane, belo majčko, pa zlato kravato zraven. V bistvu je bila poroka in krst skupaj, tako, da so atiju in sineku sešili enake kravate. Bi ti prilepila slikico, vendar ne morem, ker nimam svojega računalnika. Če počakaš še par dni...Pa če ti bo všeč ti komot posodim.

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
30.8.2007 9:36:47   
Sisy
jutro

Mi se mormo pohvalit pa da že tretjo noč zaporedoma spimo in to v svoji posteljici-hvala bogu user posted image  Sem pogruntala da jo moram zvečer podojit pa še dodat pa je sita in spi kot ubitauser posted image  Samo ob štirih ponoč se nahraniva (in to sede-bravo za mami haha) in potem spi naprej user posted image  Edin problem je to ker jo podojim sede in se čist zbrihtam pol mam pa težave ker nazaj zaspat ne morem user posted image

Zgodil se je tudi še en čudežuser posted image -naša je dudo zagrabla-jupijajauser posted image user posted image  In v čem je finta? K sreči srečam sosedo,ki mi je svetovala naj v lekarni kupim sirup za dojenčke prot krčem (janež,kumina)ki je ful sladek ter naj kapnem eno kapljico na dudo...IN ZADEVA RES DELUJEuser posted image  K je tamala ugotovila da je duda sladka je začela vlečt kt norauser posted image  Jst pa srečna za znort...Zdej lahko pa čez dan celo pod tuš skočm pa še kdaj kej na hitrco nardim ker se tamala vsaj mal z dudo zamotiuser posted image

No tolk novga pr nas....

Zanima me če ste že oddale vloge za vrtec? Jst sem glih dons obrazce z neta snela..Je baje fajn čimprej oddat-no vsaj za ljubljanske vrtce to velja.... Sem slišala da ti lahko patronažna tudi neko priporočilo napiše,kej veste o tem?

Aha pa še to sm vas hotla vprašat (tiste ki imate doma ležalnike)-kolk dolg sme dojenček največ spančkat v ležalniku? Midva jo mava skor ceu dan not pa ugotavljava da verjetn ta položaj ni glih najboljši za cel dan...

Antigona-zanima me če si že nabavla štorkljo? Jst razmišljam da bi jo mogoče tudi kupila...Sam ne vem če bi Sara sploh hotela bit not....No če si jo že preizkusila prosim poročajuser posted image

Hej -a kej veste,je Tia že rodila?

Še mal pa se bomo lahko pr Orehku dobileuser posted image

Šibam...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 254
30.8.2007 10:27:39   
tonja
Hvala Antigona za odgovor, pa tudi tebi paštetka - seveda lahko počakam še par dni za slikice! Koliko pa je bil star tvoj, ko se je krstil - sprašujem zaradi velikosti?

sisy - bravouser posted image za take fajn noči!
Naš Lovro je tudi kar precej v ležalniku, mi je tok fajn, ko ga imam zraven, se z njim pogovarjam pa še kaj naredim zraven. Čez dan ga pa dam spat kakšno rundo v postelco. Sem pa ravno včeraj spraševala patronažno o tem ležalniku in je rekla da je vredu, ker se ga da čist poležat in da itak priporočajo, da ne leži vedno samo v enem in istem. Ga pa obračam iz enega boka na drugega in na hrbet.

Glede vrtca pa je povsod fino, da se da prošnjo čim prej, pa še ni čist nujno, da ti jo v jeseni odobrijo. Tako da ve, ki ste v Lj. lahko date prošnjo v več vrtcev, da boste imele ziher varstvo.

Tudi mi smo imeli vredu noč, čeprav je včeraj cel dan spal.

A ve svoje dojenčke vsak večer skopate?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.8.2007 11:00:44   
Jumpy
Sisy - bravo za prespano noč. Pa za dudo tudi. Pri nas tudi to s kuminovim sirupom na dudo prakticiramo. user posted image

Vloga za vrtec - pri nas moraš na žalost oddat že kakšno leto ali dve preden želiš, da ga bo otrok obiskoval, pa še to ni rečeno, da ga dobiš. Naš Mihi bo še kakšno leto ali dve v domačem varstvu.

Ležalnik - če se ga da čisto poležati, potem je o.k., sicer bolje čimmanj. Jaz za dnevno spanje prakticiram voziček.

Krst - Verjetno bo oktobra. Sicer se pa s sabo vzame malo čajčka, če ga slučajno med mađo prime lakota, pa je.

Kopanje - Vsak večer, milo pa le 1x  na teden.

Jaz sem imela pa danes ginekologa. Pravi, da je vse ok. Čez en teden pa lahko začnemo sexati. user posted image  user posted image  Sem se pa odločila, da vsaj še 5 let ne bom noseča, zato mi je vstavila Mireno.user posted image  Pol bom pa itak že prestara za otroke. user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.8.2007 11:03:25   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Krst - Verjetno bo oktobra. Sicer se pa s sabo vzame malo čajčka, če ga slučajno med mađo prime lakota, pa je.   

user posted image user posted image user posted image  mislila sem maŠo.user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 257
30.8.2007 11:57:23   
Petjana
vsaj še 5 let ne bom noseča, zato mi je vstavila Mireno. Pol bom pa itak že prestara za otroke.

kako je zdaj s to  mireno,ali  jo je treba plačati ali ne.pa kakšen poseg je to,ali kaj  traja.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.8.2007 12:00:49   
Petjana
Zanima me če ste že oddale vloge za vrtec? Jst sem glih dons obrazce z neta snela..Je baje fajn čimprej oddat-no vsaj za ljubljanske vrtce to velja.... Sem slišala da ti lahko patronažna tudi neko priporočilo napiše,kej veste o tem?

a že sedaj....pri nas  je treba oddati  do konca   maja.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.8.2007 12:15:58   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: janana

vsaj še 5 let ne bom noseča, zato mi je vstavila Mireno. Pol bom pa itak že prestara za otroke.

kako je zdaj s to  mireno,ali  jo je treba plačati ali ne.pa kakšen poseg je to,ali kaj  traja.

Nič ni treba plačat. Pokličeš v dispanzer, da ti napišejo recept. Pri prvem pregledu imaš Mireno sabo in ti jo vstavi. Postopek traja minuto ali dve, je pa malo neprijetno. Vstavljanje zgleda isto kot jemanje brisa. A, ja, pa od poroda do vstavitve ne smešuser posted image . Pa pol še en teden ne.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 260
30.8.2007 12:50:08   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: janana

a že sedaj....pri nas  je treba oddati  do konca   maja.

prej oddaš več točk si nabereš in imaš tako večje možnosti za sprejem

drugače pa mislim da moraš do konca maja oddat tisto tapravo prijavo, ko si že not. zdaj se samo napiše kot neka prošnja in ne taprava prijavnica oz. vpisnica.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 261
30.8.2007 12:53:48   
tonja
Jaz bom pa verjetno danes posta teta user posted image user posted image user posted image user posted image  so sestro obdržali not!!!!!

A katera ve, kje bi lahko dobila kakšen res lep album za vstavljanje fotografij user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
30.8.2007 13:12:40   
Antigona
Antigona-zanima me če si že nabavla štorkljo? Jst razmišljam da bi jo mogoče tudi kupila...Sam ne vem če bi Sara sploh hotela bit not....No če si jo že preizkusila prosim poročaj

Zaenkrat je še nisem kupila, tako da ti žal ne morem še nič poročat. Pa kr neki še odlašam... Ne vem, se bom počas mogla odločit a jo bom vzela al ne...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.8.2007 13:18:39   
Antigona
Luka zaenkrat ni bil še nič v ležalniku, večinoma čez dan spi na najini postelji, včasih pa v dnevni na kavču. Dokler tako spi ga bom pustila, ko pa se bo začel več zbujat ga bom dala pa tudi v ležalnik. Dude zaenkrat ne rabimo, pa tudi kadar bi jo rabil (ko smo kje zunaj) je pa niti ne sprejme. bo treba še mal počakat, Žan jo je sprejel šele nekje pri enem mescu.

Trenutno se sicer še ne kopamo, čakamo da bo popek suh, umivamo se pa vsak dan. In ful mu paše da ga umivam dopoldne. Ko sem ga umivala zvečer se je ful pritoževal, dopoldne se mi zdi pa prav uživa user posted image ...

Še dobr da ste me spomnil tud za vlogo za vrtec. Sem bla danes v vrtcu, sem nesla Lukijev rojstni list, da nam znižajo plačilo vrtca za Žana, na vlogo za vrtec sem pa čisto pozabila. No, saj menda imamo tisti ki že imamo enega otroka v vrtcu prednost. Upam. Sigurno jo bom pa kmalu odnesla...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 264
30.8.2007 13:33:18   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Jaz bom pa verjetno danes posta teta user posted image user posted image user posted image user posted image  so sestro obdržali not!!!!!

A katera ve, kje bi lahko dobila kakšen res lep album za vstavljanje fotografij user posted image

Čestitke teta!!!

Za lepe albume pa poglej v kakem foto studiu (Foto Tivoli ali Kodak ali kaj podobnega), imajo jih pa tudi v Intersparu...

user posted image  ali user posted image

Meni so všeč taki, in tega bom zdej kupila, je pa za 200 slik, pa ob strani ma za pisat. Pa ne me vprašat kje jih točno prodajajo, ker ga bo moj dobil pri uvozniku...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 265
30.8.2007 13:53:41   
birdy
Albume za slike dobiš v foto studiih. Jaz sem ravno nazadnje vidla, da so mel ful lepe albume v foto studiu Fuji al neki tacga. Najbolj da gresta v več studijev, ker nimajo povsod istih. Midva mava zaenkrat dva albuma kupljena še pred rojstvom, zdej bom pa verjetn še kkšnga kupila. Sam moj ne sme vedet k je uzadnje reku da zaenkrat morva tedva napovnt, pol bova pa novga kupla. Sam kaj k so tok leeeepiiiii!!!!
Sisy, bravo!
Spanje v svoji pojstli je pa pr nas tko. K je moj doma spi v svoji pojstli. K mojga ni doma (k ma nočno) pa spi mala pr men da nisem čist sama v tisti velki pojstli.
Drgač je pa moja začela mal več spat. Ni več po več ur skupi pokonc, tko da mam zdej dost več časa. Včer zvečer sem ji brala Levjega kralja, dons pa pela stare rokerje (Doors, Janis Joplin, Queen, Guns n roses,...). Ja rokerji ostajamo rokerji in pojemo svojim dojenčkom take komedeuser posted image
Jst sem tud ob tem zrasla, pa upam da bo tud mala mal vedla o tem. Raj vidm da posluša to k pa tehno...
Na kaj jst že zdej mislm,... Mat bl trapasta k otrok...user posted image  Nimaš kej...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 266
30.8.2007 14:47:34   
*lenc@*
A veste kaj mene zanima? A ve ponoči dojite leže v postelji al vstanete? Jst sem ponoč taka koma da to nardim kar leže pol pa ponavad kr pr nama naprej spi...

SE podpišem pod to!

DRgač pa vas berem, za pisanje pa kar ni časa. Pa saj je, sam moram tud mal še ležat. K sem že štartala orbg z vozkom, pa mi pravjo kaj tok hitr!...
Vidim, da mamo enaka vprašanja in problemčke. Ena je spraševala o času lege v ležalniku. Pravjo, da do 2h največ na dan. Moja kolegica jo je mela res dolg tud v ležalniku, pa je dr rekla, da naj bo otrok čimveč na ravni, trdi podlagi pa da telovadi z rokicami... od začetka.

Antigona, berem, da tvoj full pridno je. KOlk je pridobil v 14dneh? Naša tud, zelo rada je!!!!! Jutr pride patronažna, se vagamo pa bomo vidli.
DRgač smo ok, tole eno leto bo ql, sam jaz vidim jaz pogrešam družbo, ne morem bit skoz doma, moram kar ven med ljudi na čvek s kolegicami. Če bo tako, bo prav ok.

Sissy, maš enako mizo sem opazla, pa plastične za jest tud. Gledam slike, pa mi je blo vse tak znanouser posted image .

Gledam tud albume, krasni otročki so, res!!! Jaz ne vem, ampak men so vsi full simpatični bejbiji.

Srečno punce!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 267
30.8.2007 14:59:59   
Antigona
Antigona, berem, da tvoj full pridno je. KOlk je pridobil v 14dneh?

Naš je dobil v 14 dneh 570 g, če štejem od porodne teže...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
30.8.2007 15:57:12   
MalaPika07
Ohoj!

Evo, ta post pišem že uro in poluser posted image ... seveda sem vmes skuhala kosilo in ga pojedla, podojila Romana in ga previla+uspavala pa še cunje obesla... sem se vrgla v pospravljanje, ker odkar sem rodila bajta ni bila še pošteno pospravljena. Me čaka še sesanje in pomivanje tal, brisanje prahu, likanje pol se bom pa na kavč zvalila in bo možek rihtal Romana.

Tonja, čestitke za nečaka/nečakinjo! user posted image user posted image user posted image  Sporoči, kaj bo, kdaj bo.. user posted image

Duda: pri nas jo uporabljamo bolj malo, ampak jo Roman niti povoha ne, če nanjo kanem janežev sirup.

Naš je v ležalniku največ uro na dan(ponavadi ko kuham in me tko veselo gleda)... podnevi spi kar v košari od vozička al pa v košku k ma kolesca in ga lahko pol vlečem povsod.

Morem tud jst dat kake nove slikce v album, sam more prej mož kabel prnest iz službe. To mu je res blazno težko. user posted image

No, grem naprej pospravljat. Lepo se mejte!

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 269
30.8.2007 18:22:33   
PUJKEC
hej.

evo mene. že spet sem malo pozabila na rr user posted image .
no, imamo že slabe 4kg user posted image  pred  5dnevni in smo za 150g "pre"težki user posted image . drugače smo se kopali in je bilo zeloooo faaaaajn user posted image . mali je užival 100/h in tudi koža se je olupila user posted image .

mi je pa uspelo včeraj, da je Lui obdržal dudiko v ustih user posted image  in tudi danes jo imauser posted image . uporabim jo samo če se prehitro zbudi ali če joka za zizo, saj se je začel pri meni cartljat. z dudiko mi tako uspeva hranjenje na vsake 3ure user posted image , razen ponoči je premor malo daljši. če pa na dudiko kapnem kaj sladkega, bi pa Lui kr bruhnil in se kremžil user posted image .
poskusila sem tudi že s flaško, za vroče dni bi mu dala malo tekočine, pa tudi noče niti zagrabit in se kr jokat začne.

zaenkrat še nima krčev in tudi spi še vedno user posted image . popoldan je sicer začel bedeti malo več časa user posted image  ampak še vedno pretežno pančka.

js imam še vedno +6kg user posted image , 6 pa sem jih pustila v bolnici, me pa malo skrbi ta moj apetit user posted image  user posted image . lahk bi kr skoz jedla pa bi še vedno imela lušte. kura, še v nosečnosti nisem imela luštov. no ja, za breskve in lubenico že, sam zdaj pa tega ne smem jesti, ker napenja  user posted image .

malapika07- ja, ja. js poznam to ničkaj pospravljeno stanovanje user posted image  od kar sem prišla domov. js imam kr vsak dan na sporedu nekaj. en dan kuhinja, drugi dan dnevna, tretji dan malo kopalnica in tako naprej user posted image . me pa že pošteno moti, ne vem če ne bom en dan Luia namestila v voziček in fanta za krmilo, pa jih pognala na 3urni sprehod user posted image  in bom imela čas za pospavit celo stanovanje. sam res, sej js vem da so naši partnerji pridni user posted image  ker nam zelooo pomagajo, apmak so pa malo površni a ne user posted image . mi je rekel moj fant zjutrja: ej, v enem mesecu se bom naučil vse kuhat user posted image  user posted image  .  sem kr ponosna na njega user posted image .

aha pa še to. nekdo je vprašal za sprehode. no, js grem vsaki dan ven. tudi danes ko je grdo vreme smo že bili zunaj in meni prav paše, ker te stene in tv doma so že dolgočasni.

zdaj pa lep pozdrav in veliko sprehodov.

(odgovor članu MalaPika07)
Neposredna povezava do sporočila: 270
30.8.2007 18:24:24   
Anonimen
Ležalnik - Maša je mogoče vse skupaj kakšno uro na dan v ležalniku. vedno po par minutk, ko npr. rabim proste roke. Drugače pa  spi vedno v svoji posteljki. podnevi in ponoči.

Dude nima - je ne bomo uvajali, če ne bo sile, ker potem kasneje ne mislim spet vsakih 5 minut v temi iskat kam je padla dudka, ko ne bo vedela brez nje nazaj zaspat kot njen bratec.

tonja čestitke za nečakinjo. Max je bi star takrat 4,5 mesecev, ko je bil pri krstu. Nekje do 6 mesece bi mu sigurno bilo prav, če ne še več.

Dojenje ponoči - ponoči jo dojim sede. Naslonim se nazaj, in dremam zraven. tako, da ko jo položim nazaj v posteljo, mi ni problem takoj zaspati. Sčasoma se naučiš spati, sploh, če ne spi kot je bilo to pri Maxu. user posted image

(odgovor članu MalaPika07)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
30.8.2007 19:19:37   
PUJKEC
user posted image

EVO. to pa je moj otroček. druge slik pa si lahko ogledate v mojem albumu.

danes nima več zmučkane uhice, saj je tukaj star dobre 4ure user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.8.2007 22:04:00   
birdy
A slučajno kera ve, a je Tia že rodila??

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 273
31.8.2007 7:56:37   
Antigona
No, pa bom pripopala še tukaj:

Tia sporoča:

user posted image user posted image user posted image

Apartma "pri mamici" je postal premajhen, zato sem se odločil da prijokam na svet. Sem Timon, velik 53 cm, težek 3680 g in se že veselo crklam. Mamica Špela in očka Maks pa sta me zelooo vesela.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke za Timončka in obilo cartanja mamici in očiju!!!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
31.8.2007 9:12:57   
tonja
Včeraj ob 19.10 pa se je rodila še ena avgustovka - moja nečakinja Tajda. user posted image  user posted image  user posted image  Porod je bil kar naporen saj se je rodila z ritko naprej.

Tia - bravo, pa si dočakala svojega Timona user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?