|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
27.10.2007 9:42:27   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: April

oj talika, veš koliko boš potem šeke vrtca plačevala. res, da najboljš še enga naštimateuser posted image

Kako to izračunajo? A je to povsod enako, al je odvisno od vrtca? A ste ve že oddale prošnjo?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.10.2007 12:25:34   
*lenc@*

lenča, če si oddala za otr. dodatek na grosupeljskem csd-ju, raje še enkrat preveri. tam namreč dostikrat kaj narobe zračunajo. sem slišala že vse mogoče. najbolje je, da sama zračunaš, koliko ti pripada, potem se pa pritožiš, če kaj ne štima.
lahko pa ima tvoj res preveč plače. saj ne rabič bit bogataš, da nč ne dobiš. moja mami zame ni nikol dobivala.

hvala aprila za vse info!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
27.10.2007 12:26:03   
*lenc@*
ne aprila apriluser posted image , sorry

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
27.10.2007 12:30:11   
abc100
Janez je zdele že skor eno uro čist priden in gleda igačke. Tok časa se še ni zamotu sam. Jest sem pa zdele dala kruh pečt, me zanima kakšen bo. A ma kera od vas aparat za kruh pečt? A mate kšn dobr recept poleg teh ki jih dobiš zraven?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
27.10.2007 12:33:22   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Mi pa dobimo otroškega! user posted image user posted image user posted image

Sej bi raj vidla, da bi blo tko: Ja gospodična, pri vas mata pa toook dnara, da otroškega tud če bi mel 5 otrok ne dobite. Žal!bruto dohodek presegata, ne neto, je velka razlika.

Ah, sanje!

Mogoče, pa ko diplomiram dobim tok dobro službo, da se bo to res zgodil.
Sej če maš preveč denarja tud ni v redu, ker pol ni več stvari ki bi se je lahko veselil. jaz pa mislim, da so stvari , ki te veselijo, vsaj približaš se jim lahko. jaz pa lah sam sanjam. se pa tud jaz ne pritožujem, da le tako ostane kot je pa bom srečna!!!
Jest sem čist zadovolna.

R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.10.2007 12:40:36   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Mi pa dobimo otroškega! user posted image user posted image user posted image

Sej bi raj vidla, da bi blo tko: Ja gospodična, pri vas mata pa toook dnara, da otroškega tud če bi mel 5 otrok ne dobite. Žal!bruto dohodek presegata, ne neto, je velka razlika.

Ah, sanje!

Mogoče, pa ko diplomiram dobim tok dobro službo, da se bo to res zgodil.
Sej če maš preveč denarja tud ni v redu, ker pol ni več stvari ki bi se je lahko veselil. jaz pa mislim, da so stvari , ki te veselijo, vsaj približaš se jim lahko. jaz pa lah sam sanjam. se pa tud jaz ne pritožujem, da le tako ostane kot je pa bom srečna!!!
Jest sem čist zadovolna.

Da me nisi narobe zastopila, midva nimava tok, jest sem napisala, da si želim da bi mi na socialni tko rekli.
Če maš enkrat tok dnara, da si vse lahko privoščiš, te materialne stvari ne veselijo, ker si itak lahko vse kupiš. Nematerialne stvari, kot so ljubezen, zdravje,... to maš pa zmeri ene cilje. Sam jest sem mnenja, da bogati ljudje niso srečni. Na zunej že zgledajo, v sebi pa nosijo same skrbi.

Men je prov fajn, ker morva za vsako stvar šparat, pol se nama pa fajn zdi ko kupiva stvar.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.10.2007 12:48:06   
LadyB
Janez je zdele že skor eno uro čist priden in gleda igačke. Tok časa se še ni zamotu sam. Jest sem pa zdele dala kruh pečt, me zanima kakšen bo. A ma kera od vas aparat za kruh pečt? A mate kšn dobr recept poleg teh ki jih dobiš zraven?

midva sva ga tud prejsn teden dobila, sam še nč nisva pekla, jaz grem raj v pekarno user posted image , sm full lena za take stvari.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.10.2007 12:53:56   
LadyB
Mene pa zanima če ga vaši user posted image tud previjajo??? Joj mi gre tok na živce k me folk sprašuje če ga moj kej previja, pa rečem takrat ko ga merka, pa vsi: kaaaaj, to mora večkrat, to ga moraš navadit...!!! haloooo, zakaj že?? Kot da je men problem ga čez dan previt, prov rada to delam, zakaj bi mojga v kej silila.  Kr neki sm zdele prov jezna, k me je spet ena to vprašala, nevem zakaj je to tok važn a ga al ne. Ne res skor vsak me to vpraša, al pa njega, naj me raj kakšn vpraša če rabm kakšno pomoč, k bi mi full prov prsla,  ne pa take bedarije.  mal sm jezna

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.10.2007 12:58:53   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Mene pa zanima če ga vaši user posted image tud previjajo??? Joj mi gre tok na živce k me folk sprašuje če ga moj kej previja, pa rečem takrat ko ga merka, pa vsi: kaaaaj, to mora večkrat, to ga moraš navadit...!!! haloooo, zakaj že?? Kot da je men problem ga čez dan previt, prov rada to delam, zakaj bi mojga v kej silila.  Kr neki sm zdele prov jezna, k me je spet ena to vprašala, nevem zakaj je to tok važn a ga al ne. Ne res skor vsak me to vpraša, al pa njega, naj me raj kakšn vpraša če rabm kakšno pomoč, k bi mi full prov prsla,  ne pa take bedarije.  mal sm jezna

Moj ga je prvi dan ko sem iz pirodnišnice pršla, pa še pokakan je bil. zdej ga pa zmeri mnkrat. Ga pa skor vsakič sleče pred kopanjem, jest pa ta čas vodo prštimam.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.10.2007 13:04:10   
LadyB
m
Moj ga je prvi dan ko sem iz pirodnišnice pršla, pa še pokakan je bil. zdej ga pa zmeri mnkrat. Ga pa skor vsakič sleče pred kopanjem, jest pa ta čas vodo prštimam.

moj pa vsakič do zdej ko ga je previl, mu je vse ćez pršlo user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.10.2007 13:08:19   
abc100

midva sva ga tud prejsn teden dobila, sam še nč nisva pekla, jaz grem raj v pekarno user posted image , sm full lena za take stvari.

Jest sem pa mal zračunala, kmok dava na mesec za kruh pa me je kr na rit vrgl. Res je drag ratu. Da pa v mašino zmečem, mi je pa prejle 5 minut uzel, ko bom pa na pamet recept znala pa še manj.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.10.2007 13:09:29   
abc100

m

moj pa vsakič do zdej ko ga je previl, mu je vse ćez pršlo user posted image

Da ne nardi to zanalašč, sam da mu ga nebi blo več treba.user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.10.2007 13:44:14   
birdy
Mene pa zanima če ga vaši tud previjajo??? Joj mi gre tok na živce k me folk sprašuje če ga moj kej previja, pa rečem takrat ko ga merka, pa vsi: kaaaaj, to mora večkrat, to ga moraš navadit...!!! haloooo, zakaj že?? Kot da je men problem ga čez dan previt, prov rada to delam, zakaj bi mojga v kej silila. Kr neki sm zdele prov jezna, k me je spet ena to vprašala, nevem zakaj je to tok važn a ga al ne. Ne res skor vsak me to vpraša, al pa njega, naj me raj kakšn vpraša če rabm kakšno pomoč, k bi mi full prov prsla, ne pa take bedarije. mal sm jezna

Moj jo kr dostikrat previje. Pomoje jo ene tokrat k jest, če je doma vsaj pol dneva. S tem mislim, da če ne gre po šihtu še dam delat in pride ob ene osmih zvečer zmatran k pes. Pa zvečer če je doma jo tud on zrihta. Moram rečt, da če je doma skor več naredi kot jaz. Je pa res, da moram pa jest za njim pospravlat. Se pravi, plenica odvita ostane na tleh (pa mava palčka zavijalčka zraven previjalne), umazane cunje ostanejo na tleh (tako od Neli kot njegove), koš za smeti je neko čudo (smeti se meče zraven, čist tok da vesteuser posted image )... Pa sej razumete kaj mislim s tem. Sem mu že ene stokrat rekla, pustila in čakala da sam pospravi... Po ene treh dneh sem obupala, ker tak razsul pa tud ne morva met!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.10.2007 13:47:36   
LadyB
Da ne nardi to zanalašč, sam da mu ga nebi blo več treba.

jaz tud mislim da je to to , eni so prebrisani user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
27.10.2007 14:02:39   
Petjana

Jest sem pa mal zračunala, kmok dava na mesec za kruh pa me je kr na rit vrgl. Res je drag ratu. Da pa v mašino zmečem, mi je pa prejle 5 minut uzel, ko bom pa na pamet recept znala pa še manj.

verjamen da je doma cenejši, samo pa  ne bo tolk  dobr. Vem za več primerov ko so rekli da bodo sami pekli,potem pa   to  ni to.No  mogoče pa tebi rata.user posted image

Sem spet  besna na  naše zdravnike. Sem peljala  petjo zjutraj  k  dežurni,ker  je imela  zvečer  full  bogi uček,dosti bolj kot  prejšne dni.  ji je gnojček  kar  v  potokih tekel. Ponoči je imela pa tok  zlepljen uček da ga še odprt ni mogla dokler nisem  spucala.
Sem  mislila da mi da kapljice in greve,ne ona mi da  antibiotik-sirup. Pa ji rečem  da bi raje kapljice, da to  hitro deluje,pa  pravi  ja  da bo dala kar sirup ker  ima  smrklj v nosu. Kolk pa se jaz spoznam  na te reči, pa  ti mora  zdravnik  pregledat kri, preden  ti da  antibiotik, da  vidi če je okužba  sploh  bakterijska.  Tako da sem se odločla-mi je tudi pediatrinja Tanč na MON-u svetovala da  naj počakamo do ponedeljka  in  če ne bo  bolš k  svojmu pediatru.Bom šla kar  k Casermanu(mi je  sestra pri zdravniku povedala da  se je  vrnu user posted image )
mislm, naj bolj da  ji kar  za vsak  slučaj vsak dan mal  antibiotika dam. user posted image res me je razkurl.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.10.2007 14:06:48   
Talika19

oj talika, veš koliko boš potem šeke vrtca plačevala. res, da najboljš še enga naštimateuser posted image

Do 3. leta nič, ker bo pri babici in dedku. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.10.2007 14:14:17   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

verjamen da je doma cenejši, samo pa  ne bo tolk  dobr. Vem za več primerov ko so rekli da bodo sami pekli,potem pa   to  ni to.No  mogoče pa tebi rata.user posted image

Sem spet  besna na  naše zdravnike. Sem peljala  petjo zjutraj  k  dežurni,ker  je imela  zvečer  full  bogi uček,dosti bolj kot  prejšne dni.  ji je gnojček  kar  v  potokih tekel. Ponoči je imela pa tok  zlepljen uček da ga še odprt ni mogla dokler nisem  spucala.
Sem  mislila da mi da kapljice in greve,ne ona mi da  antibiotik-sirup. Pa ji rečem  da bi raje kapljice, da to  hitro deluje,pa  pravi  ja  da bo dala kar sirup ker  ima  smrklj v nosu. Kolk pa se jaz spoznam  na te reči, pa  ti mora  zdravnik  pregledat kri, preden  ti da  antibiotik, da  vidi če je okužba  sploh  bakterijska.  Tako da sem se odločla-mi je tudi pediatrinja Tanč na MON-u svetovala da  naj počakamo do ponedeljka  in  če ne bo  bolš k  svojmu pediatru.Bom šla kar  k Casermanu(mi je  sestra pri zdravniku povedala da  se je  vrnu user posted image )
mislm, naj bolj da  ji kar  za vsak  slučaj vsak dan mal  antibiotika dam. user posted image res me je razkurl.

Moja mami ga na vikendu dela, pa mi je tok dobr, da mu ni enakega. Dela ga pa z orehi. Njama, njama,...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.10.2007 14:15:41   
Talika19
Moj našega user posted image  tudi ne previja. Ga je samo enkrat ko sem šla jaz na pregled. Meni to tudi ni problem. Raje vidim, da se malo z njim igra. Moram pa rečt, da veliko večkrat pomije posodo ali jo pospravi odkar imava dojenčka. Pa itak naredi vse kar mu rečem (sam se itak bolj malo spomni user posted image ).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.10.2007 14:20:50   
Talika19
Otroški dodatek: Informacija za vse tiste, ki ga ne dobite!!
Mi je na CSD rekla, da naj oddam še enkrat vlogo po novem letu, ko bom lahko dala dohodke od leta 2007, če bodo manjši. Kar pa seveda bodo, ker je porodniška le nižja kot plača. Če si upravičen, potem dobivaš od takrat naprej, za nazaj seveda ne. Tolk da veste. Midva za malo zgrešiva. Je pa res, da nimava ne vem kako velikih plač. Za najino izobrazbo dostikrat tudi nižjo kot jo ima dosti najinih prijateljev.

Je pa res, da raje vidim, da imava oba službo (vem kako je, če je nimaš), pa takšne plače, kot pa ful majhne plače, pa otroški dodatek, ki je itak mizeren v primerjavi s stroški, ki jih imaš z otrokom. Tistim, ki imajo ful nizke plače, bi itak morali dati veliko večje dodatke.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.10.2007 14:22:45   
birdy
Evo tukaj se najde o tem:
www.dunstanbaby.com

Drugače pa hitra predstavitev teh besed:

Neh = "I'm hungry" (lačen)
Owh = "I'm sleepy" (zaspan)
Heh = "I'm experiencing discomfort" (neudobje)
Eair = "I have lower gas"(spustiti pline-prdniti)
Eh = "I need to burp" (podreti kupček)

Kaj bi pa ah, ah, ah, lohk pomenil? 
Sem kr tko mal s temle uletela sam me res zanima.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.10.2007 14:52:36   
LadyB
abc, jaz sm mu pa prej kupla isto dudo kot jo ma tvoj Janez, k mi je bla full vsec oblika. In jo je zacuda zagrabil, ker drugace nemara nobene kot une k sm mu jo prvic dala v porodnišnici. Zdj je pa z novo dudo sladko zaspal user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
27.10.2007 15:39:49   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Otroški dodatek: Informacija za vse tiste, ki ga ne dobite!!
Mi je na CSD rekla, da naj oddam še enkrat vlogo po novem letu, ko bom lahko dala dohodke od leta 2007, če bodo manjši. Kar pa seveda bodo, ker je porodniška le nižja kot plača. Če si upravičen, potem dobivaš od takrat naprej, za nazaj seveda ne. Tolk da veste. Midva za malo zgrešiva. Je pa res, da nimava ne vem kako velikih plač. Za najino izobrazbo dostikrat tudi nižjo kot jo ima dosti najinih prijateljev.

Je pa res, da raje vidim, da imava oba službo (vem kako je, če je nimaš), pa takšne plače, kot pa ful majhne plače, pa otroški dodatek, ki je itak mizeren v primerjavi s stroški, ki jih imaš z otrokom. Tistim, ki imajo ful nizke plače, bi itak morali dati veliko večje dodatke.

Porodniška je enako velika kot plača ni nič večja nič manjša, seveda če pod plačo šteješ plačo in nič drugega. Eni imajo pa osnovo nizko pa razne dodatke ali pa so bile v bolniški in je zato porodniška nekoliko nižja.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.10.2007 16:17:39   
Jumpy
A mi pride kera pospravit, pa cune zložit? Jaz ji pa tačas spedenam njenega dojenčka v zameno? user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.10.2007 16:55:57   
Jumpy
user posted image  Aha......... nobena noče. Ste vse kar nekam pobegnile........ user posted image  

Prov grem pa delat!!!! user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.10.2007 17:27:41   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

user posted image  Aha......... nobena noče. Ste vse kar nekam pobegnile........ user posted image  

Prov grem pa delat!!!! user posted image

Kje si te smajlije dobila?

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.