|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
26.10.2007 20:22:58   
*lenc@*
aja, to sem hotrla napisat. Tud jaz kar pogrešam večerne izhode. Zdaj smo se skolegicam zmenle, gremo na večerjo in bovlat, tud men je skoz doma bit za znoret. Tale dež-mori, ker ne morem z vozom nikamor. Raje imam sneg!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
26.10.2007 20:24:42   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Vprašanje za mamice, ki polno dojite! Ali otročku dajati čaj ali ne? Vsak pravi drugače, Janano je celo sestra napizdla da mu more dat za pit.

A mu ga ve date in pa koliko na dan?

Men je p tko rekla, ja, če full rada je da se zamoti mal z njim ampak ker ne je rada, ji čaja ne smem dajat.

R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
26.10.2007 20:26:06   
*lenc@*
otroški dodatek-sem oddala, pa ga ne dobivauser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
26.10.2007 20:39:10   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

zakaj pa ne?

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
26.10.2007 20:48:22   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

zakaj pa ne?

Moj ma najbrž preveč, jaz ne. Prošnja se ne odobri piše.

R. K.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
26.10.2007 20:56:56   
*lenc@*
Sem brala o dojenčkovem jeziku. Vse lepo, kaj pa pomeni wa... Jaz to slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image in si glavo razbijam,kaj bi mogla slišat k o wa ni govorauser posted image user posted image user posted image

ne ne ne pa res slišim večkrat

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
26.10.2007 20:58:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Naš je pa čez dan malo spal, ene 3x po pol ure. Zdej sem ga pa skopala, pa je čisto omagal in tudi po 5 min dojenja mrknil. Zdej se pa bojim, da se je premalo najedel in se bo ponoči hitro zbudil. user posted image

Evo se je res zbudil kar sedaj, sva se še nahranila. Zdej pa res upam, da bo tam do 3h spal. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
26.10.2007 21:01:45   
*lenc@*

Naš je pa čez dan malo spal, ene 3x po pol ure. Zdej sem ga pa skopala, pa je čisto omagal in tudi po 5 min dojenja mrknil. Zdej se pa bojim, da se je premalo najedel in se bo ponoči hitro zbudil. user posted image

Evo se je res zbudil kar sedaj, sva se še nahranila. Zdej pa res upam, da bo tam do 3h spal. user posted image user posted image

blagor, talika, pr nas pa ob 11h zaspi

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
26.10.2007 21:17:11   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Vprašanje za mamice, ki polno dojite! Ali otročku dajati čaj ali ne? Vsak pravi drugače, Janano je celo sestra napizdla da mu more dat za pit.

A mu ga ve date in pa koliko na dan?

Jaz mu še nikoli nisem dala nobenega čaja. Le tisto malenkost prekuhane vode na žlički, ko mu dam kapljice. Pravijo, da ni potrebe, razen, če bi bilo peklensko vroče, ali pa ta varianta, da se hoče ves čas dojit, pa ga s tem malo zamotiš.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
26.10.2007 21:51:37   
pajac
Evo še mene na hiterco... Peter je zaspal malo kasneje kot ponavadi (ob pol devetih) krivec sva pa midva ko sva šla na potep z njim...

Danes smo imeli tehtanje in moj škratek tehta 5550 gramovuser posted image user posted image user posted image user posted image Še posebej sem vesela, ker je dobil pol kg v 18 dneh samo in izključno od mojega mleka!!! Bravo jaz in Peter!! Res sem vesela... tisti dodatek me je prav tiščal kot žulj... Upam da bo trajalo čim dlje...
Še izmerila ga bova čez vikend pa sporočim koliko smo veliki user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam spat, ker  Peter ima neke težave z dojemanjem, da je noč rezervirana za spanje...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
26.10.2007 21:52:28   
pajac
Lenča koga pa imaš na avatarju??? user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
26.10.2007 22:00:16   
birdy
Mi smo bli pa danes spet v BTC-ju. Je blo treba it kupit darilo za mojga fotra. Pa kartuše za printer in fotopapir. Pa je moj probAvu kako kej zgleda k bova nardila koledarje z Neli za božička. Bo tole kar pocen varjantauser posted image
Mala je pa danes kar pridna, ves čas čeblja in se smeje. Očitno ji tokrat tale dež paše. Spala je pa bolj malo. Ampak ker je bila pridna je to o.k.
Lenča, kako to da ne dobita dodatka, sej vsakmu pripada? Mislm, razen če mata res fuuuuuul keša vama ne. Ampak s fuuuuuul keša mislim tam ene 2000 eurov plače vsak, vsaj tok. Jst bi se na tvojem mestu pozanimala, da ga niso kaj posral, oziroma ga nista vidva posrala pri izpolnjevanju vloge.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
26.10.2007 22:19:39   
abc100
Zdej grem pa še jest spat!

Lahko noč.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
26.10.2007 22:21:39   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Lenča koga pa imaš na avatarju??? user posted image user posted image

jude law, igralec, mal za spremembo, moram sonji kako novo user posted image slikco poslat, če mi jo bo zmanjšala

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
26.10.2007 22:26:16   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Lenča, kako to da ne dobita dodatka, sej vsakmu pripada? Mislm, razen če mata res fuuuuuul keša vama ne. Ampak s fuuuuuul keša mislim tam ene 2000 eurov plače vsak, vsaj tok. Jst bi se na tvojem mestu pozanimala, da ga niso kaj posral, oziroma ga nista vidva posrala pri izpolnjevanju vloge.

user posted image user posted image user posted image ja, jaz tud ne vemuser posted image user posted image user posted image . Padeva ven, saj je obrazložitev..glede na dohodke ne dobiva, pa nimava kolkr ti pišeš.če bi mel tok plače, niti neb bi bla razočarana... čeprav več k maš, bl si požrešen, pravjo.Ne bi vedla...user posted image

R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
26.10.2007 22:49:27   
saskija
pajac res sem vesela zate in za tvojega Petrčka, hura za tvoje mlekarneuser posted image in pogum, da si se odrekla dodatku.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
26.10.2007 22:57:18   
Anonimen
Kakor sem jaz seznanjena otroški dodatek pripada vsakemu.Minimalen-to pa je okoli 15 evrov.

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
26.10.2007 23:10:25   
*lenc@*
tud jaz sem mislnla to, podatke sva vnesla prave. Bom pa poklicala in se še pozanimala, če res ne dobijo vsi.

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.10.2007 1:36:00   
tia01
Pajac - res me poklič ko se naslednjič dobite, ker na žalost ne spremlam tok pogosto več, ker mi ne znese...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
27.10.2007 8:40:07   
April
lenča, če si oddala za otr. dodatek na grosupeljskem csd-ju, raje še enkrat preveri. tam namreč dostikrat kaj narobe zračunajo. sem slišala že vse mogoče. najbolje je, da sama zračunaš, koliko ti pripada, potem se pa pritožiš, če kaj ne štima.
lahko pa ima tvoj res preveč plače. saj ne rabič bit bogataš, da nč ne dobiš. moja mami zame ni nikol dobivala.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
27.10.2007 8:42:35   
April
tukaj

imaš informativni izračun

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
27.10.2007 8:53:21   
Talika19
Otroškega dodatka ne dobi vsak. Je neka zgornja meja glede dohodka na člana. Na linku, ki ga je dala April si lahko izračunate, če dobite in koliko.
Midva tudi glih za glih ven padeva. user posted image  Kaj češ, bo treba še enga otroka naštimat.user posted image  

Pajac in Peter, bravo za kilograme. Kar tako naprej!user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
27.10.2007 8:57:10   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sem septembrka, pa tudi  vam velikokrat pokukam. Tudi mi ne dobimo dodatka, in sicer ker imava skupaj več kot 100% višji dohodek od povprečne plače v RS. Povprečna bruto plača pa je 1212 €.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
27.10.2007 9:00:05   
April
oj talika, veš koliko boš potem šeke vrtca plačevala. res, da najboljš še enga naštimateuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
27.10.2007 9:41:40   
abc100
Mi pa dobimo otroškega! user posted image user posted image user posted image

Sej bi raj vidla, da bi blo tko: Ja gospodična, pri vas mata pa toook dnara, da otroškega tud če bi mel 5 otrok ne dobite. Žal!

Ah, sanje!

Mogoče, pa ko diplomiram dobim tok dobro službo, da se bo to res zgodil.
Sej če maš preveč denarja tud ni v redu, ker pol ni več stvari ki bi se je lahko veselil. Jest sem čist zadovolna.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.