|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
28.10.2007 10:13:58   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

tole je pa zdj tko zagrabil, mu je pol res podobna bradavici

Jst iščem točn tako !!! Kje pa si jo kupila?

Sicer mam eno Nukovo pa ni podobna bradavici...user posted image

Sej men se tud ne zdi v obliki bradavice, sam mogoče jo on v ustih tko oblikuje. Jest sem jo kupila v Arielu, pa v Pikapolonci se mi zdi da jo majo tud.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.10.2007 10:17:16   
*lenc@*
jaz sem včer kupla 2 dudi v paketu od tomee tippija. Sta full velki, sem rekla kok sta hudi to morm kupt. user posted image user posted image user posted image ji dam, pa tok čudna zgleda k bi mela cigaret, sploh se ne "usede" tk k treba, v glavnem ni ne men ne tamali, nepraktična je.

dans pa upam, da mi bo ratal gledat zrneca pa bizovičarja. zrnec je men full hud, res pa da do zdaj se ni pojavljal tok in ni blo težko ogret folk, zdaj  pa vsak teden hecat se in afne guncat Upam, da mu bo uspel.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.10.2007 10:19:47   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

jaz sem včer kupla 2 dudi v paketu od tomee tippija. Sta full velki, sem rekla kok sta hudi to morm kupt. user posted image user posted image user posted image ji dam, pa tok čudna zgleda k bi mela cigaret, sploh se ne "usede" tk k treba, v glavnem ni ne men ne tamali, nepraktična je.

dans pa upam, da mi bo ratal gledat zrneca pa bizovičarja. zrnec je men full hud, res pa da do zdaj se ni pojavljal tok in ni blo težko ogret folk, zdaj  pa vsak teden hecat se in afne guncat Upam, da mu bo uspel.

Men je tud Zrnec dober. Pa to je čist res, vsake tok časa se pojav, pa je zanimiv, kaj bo pa zdej?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.10.2007 10:22:00   
Sisy

jst tut komi čakam...men sta oba tok huda...a si šla mogoče gledat predstavo 5 moških.com? Tok huda stand up komedija-poleg zrneca pa bizovičarja sta bla še obadva Cavazza pa un iz NMK-ja (Mileuser posted image ) Smo se tok narežal....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.10.2007 10:39:22   
LadyB
Kje zračunaš za vrtec? Midva dobiva pa 80,75 eur otroškega dodatka. Sem mislna da ga bova več, ampak upoštevajo moje delo preko študenta, pa k sem dividende dobila. Vse upoštevajo, banda hudičeva!!!!!

ane da so banda, ja mene je kr mal dol vrgl ko sm vidla da so mi štel delo prek študenta, to nism pričakovala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.10.2007 10:45:07   
abc100

Kje zračunaš za vrtec? Midva dobiva pa 80,75 eur otroškega dodatka. Sem mislna da ga bova več, ampak upoštevajo moje delo preko študenta, pa k sem dividende dobila. Vse upoštevajo, banda hudičeva!!!!!

ane da so banda, ja mene je kr mal dol vrgl ko sm vidla da so mi štel delo prek študenta, to nism pričakovala

A ti si zaprosila za štipendijo? Tuki mi je bl ušeč, ker moraš dat prihodke sam od tistih ki so moral dohodnino oddat.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.10.2007 10:54:56   
LadyB

A ti si zaprosila za štipendijo? Tuki mi je bl ušeč, ker moraš dat prihodke sam od tistih ki so moral dohodnino oddat.

sm zaprosila za rep. štipendijo, pa še čakam a bodo odobril. Ko bi blo fajn da bi se tm mal pokesiral.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
28.10.2007 11:44:04   
abc100

sm zaprosila za rep. štipendijo, pa še čakam a bodo odobril. Ko bi blo fajn da bi se tm mal pokesiral.

A kej veš kdaj bojo odločbe začel pošilat?

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
28.10.2007 11:46:19   
LadyB

sm sla zanc vprasat pa so rekli v sredini novembra

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
28.10.2007 11:55:24   
abc100
Midva z Janezom sva tud sama doma, je Jernej šou na rally. Jest bi tud šla, sam ne zgleda da si tm z dojenčkom.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
28.10.2007 11:56:06   
abc100

sm sla zanc vprasat pa so rekli v sredini novembra

A šele? Tok pozn.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
28.10.2007 13:54:38   
abc100
Punce, kje ste vse? Men je tok dolgčas. user posted image Mojga še zmeri ni, Janez spi, pospravla sem po tavelkem vse, za kuho mam vse prpravlen, vas pa od nikoder.

KJE STE???user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
28.10.2007 14:24:32   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jst tut komi čakam...men sta oba tok huda...a si šla mogoče gledat predstavo 5 moških.com? Tok huda stand up komedija-poleg zrneca pa bizovičarja sta bla še obadva Cavazza pa un iz NMK-ja (Mileuser posted image ) Smo se tok narežal....

ja, sem gledala, boljši so mi bli deci od 5žensk.com.
top!!user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
28.10.2007 14:26:04   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

kaj zdaj a vse spite ali se cartate s svojimi user posted image in user posted image ??

No jaz sem spet budna od pol štirih.. verjetno pa je krivo to da sem včeraj jedla piro z grahom in mi je šele kasneje kapnilo da grah napenja...

bo že...

lepo se imejte na ta deževen dan...

faca si!user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
28.10.2007 15:06:51   
birdy
Hoj, kako ste?
Jst, no mi vsi, smo krasen. Neli je prvo rundo spala kar pet ur in pol in sem ful naspanauser posted image user posted image user posted image  Bravo, Neli, pa še tako naprajuser posted image
Smo šli pa včer ob enajstih zvečer v Smlednik, ker je imel oči žurko za rojstni dan. Ta žurka je bla pa ornk žurka s petjem, navijanjem muske, plesanjem,... Še dobro da so bili vsi sosedje pri nasuser posted image , ker če ne bi bil verjetno jojuser posted image  Posledično pa seveda Neli ni zaspala, ker je blo kot v diskaču. Tako da je lubi ob pol enajstih prišel domov, videl stanje, me začel spraševat, če bi šla raj v Smlednik, in po pol ure sem ugotovila da je to najboljša rešitevuser posted image
Sisy, vem čudna prošnja ampak dej povej kdaj si ti mela tisto krvavitev, ki bi lahko bila menstruacija. Sva jo mele istočasno kokr se spomnim. Pa da vem kdaj jo pričakovat, ker ... Ker upam da jo bom dobila. Pa sej ni velik ljudi, ki so po prvem spolnem odnosu po porodu zanosili, a ne? Ja posrala sva ga, sam lušten je pa blouser posted image  Jst upam da se ni kej nepričakovanega zgodluser posted image
Odločbe za štipendije pridejo enkrat sredi novembra? Fajn vedetuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
28.10.2007 15:08:32   
birdy
Midva z Janezom sva tud sama doma, je Jernej šou na rally. Jest bi tud šla, sam ne zgleda da si tm z dojenčkom.

Kje je pa biv tale rally? Ko sva šla midva iz Smlednika sva ful teh avtov za rally vidla v Ljubljani.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
28.10.2007 15:37:02   
Talika19
Evo še mene.
Dones smo se mi potepali. Dopoldan smo šli v City park naročit merino dekico. Potem pa sva šla še jest v restavracijo, mali pa je takrat lepo zaspal (kako je uvideven, kajne?). Potem smo bili še malo pri babici in dedku, zdej pa je mali končno (z muko) zaspal, jaz pa kuham golaž (za ene 10x user posted image ). Popoldan pa dobimo na obisk še eno mlado družinico.

Mi smo spali kar ok. Spal je od 20:30 do 1:30, potem sva se hranila še ob 6h in 8:30 (še po stari uri).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
28.10.2007 15:38:22   
Talika19
Jorja, Pajac, vse čestitke vašim fantom, da so šli na maraton. Pa v takšnem vremenu. Kako jim je šlo?

Res bravo!! user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
28.10.2007 15:49:42   
Talika19
A veste kaj pa je najlepše? Ko ti oba fanta lepo zaspita.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
28.10.2007 15:53:00   
Talika19
Glede dude je pa pri nas tako. Jaz sem mu kupila od Nuka, ki je v obliki bradavice. Pa je ni maral kaj preveč. Potem pa sem poleg Aventove stekleničke dobila še njihovo dudo, ki pa je čisto ravna in se meni zdi ful čudna, zato mu je nekaj časa sploh nisem dala. Ampak ima sedaj to Aventovo veliko raje. Nukova je vedno na previjalni, če je glih kriza.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
28.10.2007 16:10:04   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sisy, vem čudna prošnja ampak dej povej kdaj si ti mela tisto krvavitev, ki bi lahko bila menstruacija. Sva jo mele istočasno kokr se spomnim. Pa da vem kdaj jo pričakovat, ker ... Ker upam da jo bom dobila. Pa sej ni velik ljudi, ki so po prvem spolnem odnosu po porodu zanosili, a ne? Ja posrala sva ga, sam lušten je pa blouser posted image  Jst upam da se ni kej nepričakovanega zgodluser posted image

mah ne vem kdaj je blo...kakšnih 10 dni nazaj user posted image  Sam pr men zihr kej tacga kot ti sumiš ni blo ker jst sem zanosila z epruvetko...razen če bi se čudež zgodil....

Je pa vse možno tko da naredi test-za vsak slučaj user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
28.10.2007 16:20:28   
birdy
...razen če bi se čudež zgodil....

Čudeži se dogajajo!user posted image

Sej problem je ker sva včer... 10 dni pravš, ajajaj, to pa ni dobr. Pa sej valda nč ne bo. Sam mal me skrbi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
28.10.2007 16:35:47   
LadyB
A veste kaj pa je najlepše? Ko ti oba fanta lepo zaspita.

talika, a ti mas se enega otroka, al si to mislila se na svojega dragija user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
28.10.2007 16:38:55   
LadyB
A veste kaj pa je najlepše? Ko ti oba fanta lepo zaspita.

talika, a ti mas se enega otroka, al si to mislila se na svojega dragija

aja men se vcasih zazdi da mam dva otroka, sam enega mal starejšega od mene user posted image . Sm dons skor celo noc bla budna zarad njega k ga je neki full trebuh bolel, je bil prov bogi. Tin je pa spal od 22.00 do 5.00, kok bi se lahko lepo naspala user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
28.10.2007 16:47:46   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Kje je pa biv tale rally? Ko sva šla midva iz Smlednika sva ful teh avtov za rally vidla v Ljubljani.

Ne vem točno, okol ljubljane so se vozil nek. Janče pa še neki se mi zdi. Mi smo šli pa zdele en krog po Vrgniki s kengorujčkom, pa pr Brezi smo kremšnite kupil, ker ma Janez dones 2 meseca.user posted image user posted image user posted image user posted image

V torek mava pa pregled, pa me prov zanima kok je težak, ker se mi zdi da se je full zredu.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.