|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
27.10.2007 17:32:23   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

abc, jaz sm mu pa prej kupla isto dudo kot jo ma tvoj Janez, k mi je bla full vsec oblika. In jo je zacuda zagrabil, ker drugace nemara nobene kot une k sm mu jo prvic dala v porodnišnici. Zdj je pa z novo dudo sladko zaspal user posted image

user posted image  Nuk ima cucelj v obliki bradavice in je zato kao najbolši. Sam sej veš kako je, vsak svoje hval. Kakšno pa si mu dala v porodnišnici?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
27.10.2007 17:38:57   
LadyB
Nuk ima cucelj v obliki bradavice in je zato kao najbolši. Sam sej veš kako je, vsak svoje hval. Kakšno pa si mu dala v porodnišnici?

ne res mu je full vsec. V porodnišnici sm mu pa dala od aventa, cist navadno, pol sm sm pa hotla zamenjat z eno drugo pa nikakor ni hotel, tole je pa zdj tko zagrabil, mu je pol res podobna bradavici

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
27.10.2007 18:03:35   
abc100
Men so dude tok lušne, da mu jih kr kupujem. Ma aventovo, nukovo, od lumpija, ampak rad ma samo nukovo. Hočem mu kupit še od mam, ampak moj prav da jih ma dost, glede na to da ma skoz samo eno v ustih.user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
27.10.2007 18:31:33   
LadyB
jaz sm pa obsedena z ceveljcki pa copatki, jooj jih ma tok, še dobr da niso tok dragi.
Dons mava pa skoz obiske, je tmal tok cunj dobil spet. Pol pa ko se priklopiva na josko pa se umaknem pred rač.. Me je se kr mal sram pred obiski dojit

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.10.2007 18:43:30   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Porodniška je enako velika kot plača ni nič večja nič manjša, seveda če pod plačo šteješ plačo in nič drugega. Eni imajo pa osnovo nizko pa razne dodatke ali pa so bile v bolniški in je zato porodniška nekoliko nižja.

Pri meni je med končnim izplačilom porodniške in plače razlike skoraj 200 eur. Razlika pride zaradi potnih stroškov (imam jih dokaj velike, ker se vozim 40 km daleč v službo) in malice. Zaradi tega bo v skupnih bruto prihodkih v letu naneslo kar nekaj razlike.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
27.10.2007 18:53:55   
abc100

jaz sm pa obsedena z ceveljcki pa copatki, jooj jih ma tok, še dobr da niso tok dragi.
Dons mava pa skoz obiske, je tmal tok cunj dobil spet. Pol pa ko se priklopiva na josko pa se umaknem pred rač.. Me je se kr mal sram pred obiski dojit

Jest sem tud tok cunc dobila, da mam 56, 62, 68 številko že vse, mi verjetno ne bo treba nič dokupit. Tisto kar mi pa manka, mi pa mami kupi ko kam gre. Čevlčkov pa copatkov pa še nisem vidla za tok mejhne, razen zanč k jih je mel od Pajaca Peter. Jest Janezu kr štumfke obuvam.

Jest pa doma kr podojim pred obiski, mi je pa bol neroden kje zunej dojit.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
27.10.2007 19:36:09   
Talika19
Sem našla en link, kjer so jedilniki iz vrtcev. To nam je lahko v pomoč pri vsakodnevnem kuhanju:
http://www.o-dobrepolje.lj.edus.si/jedilnik/

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.10.2007 21:00:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana
Kolk pa se jaz spoznam  na te reči, pa  ti mora  zdravnik  pregledat kri, preden  ti da  antibiotik, da  vidi če je okužba  sploh  bakterijska.  Tako da sem se odločla-mi je tudi pediatrinja Tanč na MON-u svetovala da  naj počakamo do ponedeljka  in  če ne bo  bolš k  svojmu pediatru.Bom šla kar  k Casermanu(mi je  sestra pri zdravniku povedala da  se je  vrnu user posted image )

user posted image user posted image user posted image končno!! To bi te bili veseli na naši kliniki.. Vseskozi trobimo kako predpisujejo preveč antibiotikov in zato kasneje ko bi morali ne primejo!!!

Očko ji spiraj s fiziološko pa počak pregled...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.10.2007 21:02:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

pajac res sem vesela zate in za tvojega Petrčka, hura za tvoje mlekarneuser posted image in pogum, da si se odrekla dodatku.

user posted image user posted image user posted image sem res res vesela.. me je to iz začetka obupno morilo... Sem kar malo s strahom šla tja.. Pa je dobil 500 gramov v 18 dneh... čisto dosti se mi zdi... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.10.2007 21:07:26   
pajac
No samo na kratko!! Danes sem mislila da so mi zamenjali otroka??!!??. Spal je ponoči do pol treh nato do petih .. Potem smo bili zunaj in je zaspal ob pol enih in spal od 16. ure user posted image user posted image user posted image pa vozil se je v vozičku brez dretja (sem se vdala in mu dvignila vzglavje - no zadnjič pa ni vžgalo..), doma se je ves čas smejal.. zspal je zdaj brez joka... Sem mu pa res šla izmerit vročino, kr sem trobila da je nekaj narobe.. pa je nima user posted image . Moj pravi da sem paranoična in zmešana.. Da bi večina staršev ubijala, da jim mulci spijo, jaz pa trobim kako je nekaj narobe in si grizem nohte iz strahu user posted image user posted image user posted image Hmmm.. zdravstveni delavci pač...

Šibam mojemu moralno podporo dajat za jutrišnji maraton...user posted image user posted image

Pupe uživajte!! Pobožajte user posted image od naju s Petrom...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.10.2007 21:07:58   
LadyB
evlčkov pa copatkov pa še nisem vidla za tok mejhne, razen zanč k jih je mel od Pajaca Peter

ja ceveljckev res ni skor nikjer, sm ubistvu mislila copatke, pa jih skor povsod dobis

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.10.2007 21:09:41   
pajac
Pa še to.. pazite da dude menjujete vsake toklo (naj jih ima več) ker poznam par primerv, ko je otrok imel 1 dudo ves čas in je bila zlizana na točno določen način da je bil cel hudič ko so jo hoteli stran zabrisati user posted image . Peter ima Chicco, NU in MAM..pa n vsakem vogalu se valja (enih pet ziher...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
27.10.2007 21:10:54   
pajac

evlčkov pa copatkov pa še nisem vidla za tok mejhne, razen zanč k jih je mel od Pajaca Peter

ja ceveljckev res ni skor nikjer, sm ubistvu mislila copatke, pa jih skor povsod dobis

Sem jih videla v HM pa mislim da je Tin imel čevljčke a se ne motim.. No vsaj zgledaliso kot čeveljčki...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
27.10.2007 21:24:49   
LadyB
m spet besna na naše zdravnike. Sem peljala petjo zjutraj k dežurni,ker je imela zvečer full bogi uček,dosti bolj kot prejšne dni. ji je gnojček kar v potokih tekel. Ponoči je imela pa tok zlepljen uček da ga še odprt ni mogla dokler nisem spucala.
Sem mislila da mi da kapljice in greve,ne ona mi da antibiotik-sirup. Pa ji rečem da bi raje kapljice, da to hitro deluje,pa pravi ja da bo dala kar sirup ker ima smrklj v nosu. Kolk pa se jaz spoznam na te reči, pa ti mora zdravnik pregledat kri, preden ti da antibiotik, da vidi če je okužba sploh bakterijska. Tako da sem se odločla-mi je tudi pediatrinja Tanč na MON-u svetovala da naj počakamo do ponedeljka in če ne bo bolš k svojmu pediatru.Bom šla kar k Casermanu(mi je sestra pri zdravniku povedala da se je vrnu )
mislm, naj bolj da ji kar za vsak slučaj vsak dan mal antibiotika dam. res me je razkurl.

dobr da si se se odločila počakat.
Jaz sem tud mela s Tinovo ucko full probleme, se mu je res ornk gnojil, je kr tekel. Pa mi je pediater sam kapljice dal, in je blo po treh dneh ucka cist zdrava. Kapljicam se  rece TOBREX, je ze mesec nazaj od takrat pa je se vedno ucka uredu.
Jaz sem tudi proti antibiotikom, no če je le sila.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.10.2007 21:26:42   
LadyB

Sem jih videla v HM pa mislim da je Tin imel čevljčke a se ne motim.. No vsaj zgledaliso kot čeveljčki...

ja tam sm jih tud kupla, ja kao "sopergice". Vsec so mi ker so full tople, k ma nas skoz mrzle nogice.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.10.2007 22:36:06   
Talika19
Janana, dobro da veš, da se uporabljajo kapljice za učke. Jaz ne bi imela pojma in bi sigurno vzela to kar bi mi dali. Zdravniki naj bi itak najbolj vedeli. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
28.10.2007 8:26:39   
pajac
kaj zdaj a vse spite ali se cartate s svojimi user posted image in user posted image ??

No jaz sem spet budna od pol štirih.. verjetno pa je krivo to da sem včeraj jedla piro z grahom in mi je šele kasneje kapnilo da grah napenja...

bo že...

lepo se imejte na ta deževen dan...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
28.10.2007 9:37:28   
JORJA
Mi smo že od 6.00 pokonci.Sem mojga user posted image  zbudila, mu pripravila zajtrk
ker je šel na lj. maraton. Danes me čaka prava norišnica. Ima
Valentin 6. rojstni dan in imamo popoldne zabavo za domače.
Avgustin na srečo še spi tako da šibam malo pospravit
po stanovanju.
Lepo nedeljo vam želim kljub dežju.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
28.10.2007 10:03:46   
Sisy
čau babnce user posted image

Evo mi smo prežvel prvih par urc brez najine lubice...Kot nalašč zvečer ni hotla zaspat-kot da bi vedla da se mami pa oči odpraulata na lepše user posted image  no pa sva kar šla, ko pa sem klicala domov čez 1 urco je baje tamala že spala...V glavnem bravo za babi user posted image  Morm pa rečt da sem bla na zabavi kr mal nervozna, skos sem na tamalo mislila tko da sem ob polnoči že spokala domov user posted image  

Berem da se pogovarjate okol otroškega dodatka-midva sva že dobila odločbo in tudi že nakazana 2 dodatka (še za nazaj)..dobiva ga pa 25 EUR...Madonca morte met pa ornk plače da ne dobite nč dodatka user posted image ..Sem si pa neki tut za vrtec računala in pri najinih ne tako bogatih plačah padeva v 4 ali pa celo 5 razred user posted image user posted image user posted image  Kar pomeni okol 200 EUR vrtca user posted image   katastrofa....Da bi pa mojo mami obremenila s čuvanjem tamale se mi zdi pa 2much...Vseen to pomeni skor kot 8 urna služba-hranjenje,previjanja,čuvanja...mah raje ne...tko da jo bova dala kar v vrtec.Se mi zdi ne fer da bi jo tok obremenjevala.

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
28.10.2007 10:06:01   
Sisy
aja pa nism napisala da smo spal (brez dojenja) od 22.00-6.00 user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
28.10.2007 10:08:12   
Sisy
Pajac-bravo za kilogramčke user posted image

Je pa ful dober občutek ko ni treba dajat več umetnga mleka ane...user posted image

Jst sem kr mal ponosna na našo user posted image  ker ga že ene 10 dni sploh noče več...niti tist mal zvečer kokr smo ji ga dajal user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
28.10.2007 10:10:20   
Sisy

tole je pa zdj tko zagrabil, mu je pol res podobna bradavici

Jst iščem točn tako !!! Kje pa si jo kupila?

Sicer mam eno Nukovo pa ni podobna bradavici...user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
28.10.2007 10:11:20   
*lenc@*
No, sissy saj je šlo brez a? Tud jaz sem skoz mislnla nanjo ko naj ni bilo pa čeprav zelo zaupam tašči!

vretc-zelo drag ja.Pa pr nas morš v jasli še plenice prnest, to mi ni jasno, že tako drago... a je to povsod?

včer sva šla na pico, jo je dajal zvečer, ampak ne tok k mesec nazaj, se je kr umiriluser posted image user posted image user posted image je zaspala ob 23h, do 3h, ji dam dudo, povlekla do 4h k sva se hranli. Pol pa ob8h jedla in še spi.na splošno naša spi kot piše v knjigah za tok stare. ponoči 10-11h, čez dan pa 2-3h.  In čist tak je pr nas!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
28.10.2007 10:12:07   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

aja pa nism napisala da smo spal (brez dojenja) od 22.00-6.00 user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
28.10.2007 10:12:08   
abc100
Kje zračunaš za vrtec?  Midva dobiva pa 80,75 eur otroškega dodatka. Sem mislna da ga bova več, ampak upoštevajo moje delo preko študenta, pa k sem dividende dobila. Vse upoštevajo, banda hudičeva!!!!!

Janez je pa zaspal ob 20, pa se je mal čez 6 zbudu, sem ga nahranila, pol smo pa vsi spal do 9.30.user posted image  po ta stari uri. Midva sva šla pa ob polnoči spat.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.