Jumpy
|
Vidim, da vse razmišljate o hujšanju Jaz pa ravno razmišljam, kako obdržati kilograme, ki jih še imam. Sem na 5+, če gledam na kile pred nosečnostjo in sem tako srečna. Tko fejst zgledam sama seb. Imam vsaj malo špeheca na rokah in okoli bokov,... Pa vem, da bo šlo vse dol. Še zmeri je šlo vse in še kakšna kila več. Eh, kar bo, pa bo. Zdejle se mam tako fino. Ta starejša je šla na nek verski tabor (oratorij), ta mlajša dva pa spita. Mami pa, namesto, da bi likala in cunje zlagala surfa po internetu. Za mano je dobra noč, dan pa bo najbrž kar naporen. Naš miki čez dan ne spi več, oziroma spi po 10-15 minut, pa se zbudi in zopet želi pozornost. Tako ne morem narediti nič. Včasih se zamoti z gledanjem kake igračke, a to je 5 minut, potem pa že zahteva akcijo. Ponoči ga pa jaz nikoli ne nosim, pa če je še tako hudo. Ponavadi pomaga, če ga dam ležat na moje prsi tako, da je obrnjen na trebušček. Tako posluša moj srček in to ga pomirja. Spi pa tudi ne več na boku, ker se že toliko premika, da se vedno obrne na hrbet. Celo rata se mu obrnit na trebuh. Jaz ga sicer vedno položim na bok, a rezultat je vedno isti, pa če ga še bolj podlagam za hrbtom. To pa ni dobro. Sem pa ugotovila, da njemu najbolj paše spanje na trebuščku, a tega ne prakticiram, razen, če ga res črviči in napenja ves dan. Samo potem sem jaz zraven in ga skoz gledam, če še diha. Sem pa včeraj ugotovila, da se zna lump že prav spretno obrniti s trebuščka na hrbet. Ko ga na previjalni dam malo na trebuh, da se razgleda naokoli še s te perspektive, on samo malo zacinca in "zažnari" in že je na hrbtu. Prav luštno je gledati kako se razvijajo dojenčki. Vsak dan kaj novega. Pridne bodite!
|