Azzurra
|
Amaya! Ma imaš potrjeno diagnozo? Sicer se ne spoznam, ma jaz bi kar šla k zdravniku! Kako pa to zgleda? Da te ni samo ušlatalo sonce? Kar se pa tiče pol leta strahu pred ponovitvijo, pa o tem nekaj vem, ker sem anksiozna in imam občasne napade tesnobe, ki sicer niso tako nevarni, niso pa luštni. No, zdaj se že več let ne pojavljajo v hudi obliki, tiste bolj mile pa sem se naučila kolikor toliko obvladovat. Ma vedno si mislim "kaj pa če me prime..." No, jaz sem tudi bolj malo spala, pa nista kriva ne Daša, ne Liam za to... Marsy, kaj to dobite opremljeno stanovanje? Tako, mi gremo 12.7. na dopust, torej tisti teden med 6. in 12. gremo na kavo? Zmenjeno! Pika. Marty - popoldne je kriza! Mi smo večinoma notri, ker imamo vrt na zahodni strani in imamo popoldne sonce in bolj malo sence. Na zgornjem, južnem vrtu je preveč nevarno, ker je dvignjen v nadstropje in je podprt z zidom in seveda Liam hodi točno tja. Na vzhodnem vrtu ni v redu, na severnem pa raste zelenjava Cazzarola, tolko vrta, pa nikjer ni v redu. Za na plažo pa smo na žalost prepozni, ker pride M. prepozno domov, jaz na plažo z obema ne grem niti slučajno, poleg tega pa se letos ne nameravam spravit v kopalke sploh!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|