|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
18.6.2008 21:52:19   
leni5
Jaz pridem jutri malo več ksnu, ker bom pol cel dan okrog.
se vidimo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.6.2008 21:59:32   
amaya
Ja jaz sem jutri v KP že ob 8....tako da Aleži se vidimo...in pa ostale valda user posted image user posted image user posted image

kje je naša Pepelka? a pride? Azzurra, nehaj brckat po pepelu in pridi na kafe na Popotov grad user posted image user posted image user posted image

Leni: OK, te špetamo

Tudi druge se lahko javite!!!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
20.6.2008 21:02:39   
aleži
Ej, kaj je zdaj touser posted image user posted image user posted image user posted image Že dva dni slabo pišemo!!! je krivo sonce in kaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se ravno prej vrnili iz plaže, Žiga je ostal v Izoli, jaz pa sem zdaj mortus. Grem v ležeči položaj!!

pa pa in lep vikend
lahko nočka

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.6.2008 21:12:59   
leni5
Ja, ni čudno, je leno vreme in mi tudi. Mi smo pa danes zaključili s še zadnjo obveznostjo...zaključni plesni nastop, včeraj plavanje...zdaj pa mir do septembra!

Lep vikend!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
21.6.2008 9:09:24   
Azzurra
Kaj me lahko prosim kdo močno uščipne, da se zbudim, ker meni ni jasno, kdaj so šli ti 4 meseci mimo?!?!?!?!?! user posted image user posted image user posted image  
Danes ji bom naredila odtis nogic in rokic v eno tako das maso, ki se pol zapre v tako lepo škatlico, da bo imela za spomin. Vi sploh ne veste, kako sem pridna za zbirat spomine. Perfin odpadli popek sem spravla, no...uno ščipalko user posted image user posted image user posted image

No, midve smo to noč prespale same. Liam je spal pri mojih v zgornjem štuku, brez problema. Si je prisvojil celo zakonsko posteljo, se razširil po širini in dolžini in drnjohal do 8. Naš tati pa je na Hvaru s službo. Daša je spala dobro, tudi skoraj do 8. ure, jaz pa nisem dobro spala. Nisem jaz tip za bit sama doma.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
21.6.2008 9:10:28   
Azzurra
Aleži, lepe slikice in se vidi, da uživajo v vrtcu! Upam, da bo moj Liam tudi tako, speriamo bene.
Sem pa vidla ene par mojih sodelavk med mamicami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
21.6.2008 9:19:32   
aleži
Najprej čestitke Mihaelu za user posted image user posted image  meseca in Daši za user posted image user posted image user posted image user posted image  mesece. Ajej, kako gre res čas,.... še malo pa smo že mi na vrsti!!!

Pridne ste bile in še posebno Liam. No si vidla, da pri tvojih spi brez problemov... doma pa tata in tata.... razvajenček!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš mi povedala katere so tvoje sodelavke!!
Lepo se imjte na RD in se vidmo v pondeljek, da se zmenimo konkretno kdo kaj prinese,..... pa list in pisalo v roke

user posted image        pospravljat, saj jo ima pranona v varstvu

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
21.6.2008 11:14:05   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Pridne ste bile in še posebno Liam. No si vidla, da pri tvojih spi brez problemov... doma pa tata in tata.... razvajenček!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

/quote]

Ja, zanimivo je, da včeraj tatija sploh ni omenil, niti danes še ne. Bogve kaj si misli v tisti glavici! user posted image   Kar se pa ponoči tiče, zdaj pa res nekaj tednov že nič ne kliče ponoči. Samo pa šteka vse, ko nas sliši se pogovarjat, ker mi smo rekli, da so bli res mogoče zobki in pol ko mu kdaj rečemo, kaj si takrat tolko kričal ponoči, tako za foro mu rečemo - on pa odpre usta, pokaže zob in reče: je prišu vun, je bolelo user posted image user posted image user posted image

Ima pa zdaj malo zamašen nosek in mu črpamo ven te miške (so bolj pantige, kot miši...) in tuli zraven kot jesihar. Joče na vse kriplje in kriči zraven. Ma ajde, da bi kričal tipo "nehaj, au, nočem...." ne, on joče (s solzami) in vrešči in se umika in zraven kriči: "ne boli, ne boli, je lepo, je lepo" user posted image user posted image user posted image  Ma to ne moreš verjet.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
21.6.2008 11:14:33   
Azzurra
eh, ma sem neki spackala s tem citiranjem...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.6.2008 9:45:26   
amaya
evo mene...zdej sem se zbudila in sem še vedno vsa kisla.....včeraj je mama klatla in je prišla domov ob 2 zjutraj, vsa namazana, zrihtana, s črno boršo v rokah in polno denarnico user posted image user posted image user posted image user posted image ko k****** user posted image user posted image user posted image user posted image Neeeeeeeeee....sem plesala in je bilo ful dobro in komaj čakam ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image ........ Naslednji vikend imam tudi enega Abrahama za obdelat, tako da komaj čakam....I'm back user posted image user posted image user posted image . Samo ta moj Erik je pa prou en njokolo. Valda smo me babe po nastopu šle še malo en giret v Izolo, ki je bla fešta dol in sem ga klicala in mu to tudi povedala. Valda sem imela v glavi, da je šel spat in se bo on jutri zbudil za primo pappo itd. Pridem domov tip za računalnikom user posted image In me čaka....ma on to vedno dela in ne štekam zakaj user posted image

danes sem sanjala da sem se poročila in sem zbirala obleko user posted image Same neke škifaste so mi ponujali, take da jih ne bi imela niti za na spiaggio user posted image user posted image

Danes bom pa verjteno kar doma, ker sem res cela kiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssslllllllllllllaaaaaaa.....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.6.2008 11:33:16   
Azzurra
AMAYA - ne jezi se ženo, ti pošiljam eno pesem samo zate, je iz tvojega imena zato........

.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=bws2DRb28OQ

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.6.2008 11:35:47   
aleži
Amaya: čestitke za plesoči večer..... pridna.... upam,da nam boš kdaj pokazala tvoje miganje.
Jutri se dobimov Izoli, a ne, ker si rekla, da boš dol do srede?

Moram vam povedat žalostno novico, da moj dragi je šel lovit ribe včeraj z mojim očetom in nista nič ulovila.... samo enega majhnega ribona...ni rib!!!! ter da v petek je začel tast rušit kamin, ker dela nov prostor za kamin in mizo.... skratka pri nas odpade, ker bo narejeno do 12.7 za njegov RD. To pa je tako, če živiš pri drugih!!!! Jaz sem se vse lepo zmenila z mojim (on tudi ni vedel 100% da bo res, ker včasih reče da bo kaj delal, pa vedno pride kaj vmes in prestavi) tako, da mi je prav žal user posted image user posted image .  Upam, da mi ne boste zamerile, ker sem se sama javila, da naredimo pri nas piknik!!!
Moremo se jutri dobit in se zmenit, kje bi lahko naredile. Danes grem v Vanganel na RD in bom provala dobit tel. št. za vprašat glede prostora. Dvomin, da bo ravno fraj drugo nedeljo, ma bom vseeno se pozanimala! Če ima katera kakšno idejo, kje narediti in če koga pozna, naj pove!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.6.2008 14:24:23   
amaya
Aleži: ne sekiraj se, se bomo znajdle...smo babe al ne? user posted image user posted image user posted image user posted image Ja jutri Izola...pa kemik in list.....sej v končni fazi bi bili lahko tudi pod Belvederjem: kaj ve kdo kako je s placom tam?

Azzurra: sem že skulirana....ker ga ni user posted image . je šel delat v izolo. Samo res, jaz ko nisem naspana bogi Erikuser posted image ....ja pa na koga naj se znesem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sej sem nežna, ga ne boli user posted image

Ej je pa danes za se scvret....jaz se skrivam not in ne kukam ven user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.6.2008 21:51:38   
leni5
JUHU!

Ma kako je vroče. Smo se namakali cel vikend in se vmes hladili na klimi. Mega!

Amaya, kaj si spet delala šimi, šimi? Dej jaz razumem tvojega, ker sem ista. Ne morem zaspat sama v postli. In pol si prinesem Tajo k sebiuser posted image ! Ni čudno, da nas pol obiskuje ponoči.
Aja, sem srečala Sirenetto in končno videla Mihaelauser posted image , je lep in velik, pravi fant!
Jutri ste baje v Izoli, tako da bom štrajkala, pa še vroče bo za umret in ne bi rada preveč kuhala Vite!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
23.6.2008 7:48:35   
aleži
Amaya, jaz se počasi odpravljam in priletim v Izolo.
user posted image  

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
23.6.2008 18:12:08   
amaya
Leni: ma kaj ti imaš mogoče tel št. od tistega tipa za Sermin? Magari provamo kej dobit za nedeljo.....punce...ideje kje bi lahko bile?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
23.6.2008 21:20:47   
aleži
Be ma kej zdej? Nobena ne bo dala nobenega predloga,..... ste vse pod klimo, da ni žive duše že nekaj dni!!!user posted image

Za jutri kaj vam odgovarja Kp ali Iz?

Jaz morem dat še Žigo spat in potem grem še jaz. Smo bili na plaži in smo crknjeni od vročine....akcija je z dvema biti...
user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
23.6.2008 22:03:46   
amaya
Ja ma res....KJE STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.6.2008 7:28:46   
leni5
Ja, ja ekko me!

Bom vprašala, če je v ned fraj sermin. upam, da nismo že pozne. Kolko pa nas cca bo???

Jaz grem danes po grande špežo v HM (imam popust), na kakšno hudo šetanje pa nisem računala v tem soncuuser posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.6.2008 7:39:05   
aleži
Ciao Leni, škoda da te ne bo, ker bi se zmenile. Če pa bilo kaj izveš napiši, da vidimo, sploh kdo 100% pride!!
Jaz grem v Izolo, saj se tam dobimo a ne?
Morem še ta teden izkoristit in prit sama, ker potem za naprej bom imela družbo.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
24.6.2008 7:54:07   
marty5
Ojla,

na žalost za piknik nimam ne ideje in ne placa....na tako kratki rok pa bo po moje kr težko kaj dobit.

Včeraj smo bili na prvem sestanku za vrtec, zvedli nismo prav nič novega, nas pa čaka veselica z uvajanjem septembra user posted image .

Danes imamo eno goro opravkov - spet! moramo po plenice. Se mi zdi, da samo še to kupujemo user posted image . Se vidi, da imamo še vedno kar dva pleničarja doma. Pa še malo špeže, en skok na ogled pohištva, ker Matija počasi prerašča zibelko in bo treba razmislit premike za naprej user posted image . Jutro bo tik tak mimo...

Mene zanima kaj delate popoldan v tem soncu? Jernej in user posted image  gresta na plažo, samo Matija je še premajhen, mora bit v strogi senci. Jaz pa se itak tudi še vedno ne morem kopat. Kam se dat? Ideje, ideje...dobrodošle vse user posted image

Eko Matija se oglaša, moja ziza ga nasiti natanko za pol urce user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.6.2008 9:03:40   
amaya
marty: če uporabljaš Pamperske bodo ta teden znižane v Mullerju. Ne vem pa kdaj točno začne akcija user posted image

Jaz danes tudi ne grem ven, ker se ne počutim ok. Sm imela kar pesto noč...za to pa ni Etienne kriv. Ne vem od kje za vraga in zakaj se mi je ponovil epi napad. Malo sem zdelana, ker me vse mišice bolijo in imam malo vrtoglavice, tako danes definitivno ne smem na sonce. mogoče bom edino do zdravnika skočila....pa še tam ne vem, če bi šla, ker itak mi ne da nič in mi ne more pomagat user posted image Ah.....k*****....zdej bom zopet pol leta vsa v strahu zaradi tega user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
24.6.2008 10:34:57   
Marsy
Ojla!
Da se spet mal oglasim čisto izven konteksta. Takole, datum, kdaj prideva v Izolo, je določen. Prideva v nedeljo, 6.7. Pol bi pa rada kakšno družbo a ne user posted image .
V soboto me je dragi peljal na ogled stanovanja. Prejšnjič ste me spraševale, kje je. Ker Izole ne poznam ravno dobro, upam, da ne bom preveč nerazumljiva: v bistvu je stanovanje v eni od ozkih ulic, ki potekajo s tržnice. Pa ena ribarnica je na vogalu te ulice.
Tudi plažo sva šla pogledat - k svetilniku in mi je bilo kar všeč, saj je ogromno sence.
Pa še v Koper sva šla pogledat ene vozičke BabyBoom - a kaj poznate? Nama je zelo všeč. Ali priporočate kaj drugega (pogoj je, da ima velika kolesa)? Menda iz vaših koncev vse nabavljate čez mejo. Ampak midva tam res nič ne poznava.
V bistvu imam precej vprašanj... Med drugim me tud zanima, kje bi lahko prišla do interneta v Izoli. Mal sem gledala za knjižnico, pa je 3€ na uro. Pa tudi knjižnica se mi zdi kar precej daleč (gledala sem zemljevid).
No, lepo se imejte, pa se beremo!
M

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.6.2008 13:23:35   
Azzurra
Amaya! Ma imaš potrjeno diagnozo? Sicer se ne spoznam, ma jaz bi kar šla k zdravniku! Kako pa to zgleda? Da te ni samo ušlatalo sonce? Kar se pa tiče pol leta strahu pred ponovitvijo, pa o tem nekaj vem, ker sem anksiozna in imam občasne napade tesnobe, ki sicer niso tako nevarni, niso pa luštni. No, zdaj se že več let ne pojavljajo v hudi obliki, tiste bolj mile pa sem se naučila kolikor toliko obvladovat. Ma vedno si mislim "kaj pa če me prime..."

No, jaz sem tudi bolj malo spala, pa nista kriva ne Daša, ne Liam za to...user posted image

Marsy, kaj to dobite opremljeno stanovanje?  Tako, mi gremo 12.7. na dopust, torej tisti teden med 6. in 12. gremo na kavo? Zmenjeno! Pika.

Marty - popoldne je kriza! Mi smo večinoma notri, ker imamo vrt na zahodni strani in imamo popoldne sonce in bolj malo sence. Na zgornjem, južnem vrtu je preveč nevarno, ker je dvignjen v nadstropje in je podprt z zidom in seveda Liam hodi točno tja. Na vzhodnem vrtu ni v redu, na severnem pa raste zelenjava user posted image user posted image user posted image  Cazzarola, tolko vrta, pa nikjer ni v redu. Za na plažo pa smo na žalost prepozni, ker pride M. prepozno domov, jaz na plažo z obema ne grem niti slučajno, poleg tega pa se letos ne nameravam spravit v kopalke sploh!

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.6.2008 16:15:30   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Ojla!
Da se spet mal oglasim čisto izven konteksta. Takole, datum, kdaj prideva v Izolo, je določen. Prideva v nedeljo, 6.7. Pol bi pa rada kakšno družbo a ne user posted image .

ni panike, ker me itak vedno klatimo user posted image

V soboto me je dragi peljal na ogled stanovanja. Prejšnjič ste me spraševale, kje je. Ker Izole ne poznam ravno dobro, upam, da ne bom preveč nerazumljiva: v bistvu je stanovanje v eni od ozkih ulic, ki potekajo s tržnice. Pa ena ribarnica je na vogalu te ulice.

Si pa blizu mene...mislim, da je to Koprska ali ljubljanska ulica. Vedno mešam ti dve...ali pa Dvoriščna....no ena od teh treh je user posted image . Jaz sem naprej čez tisti trg in takoj levo gor. Tako da ziher se bova videvali. sicer še ne živim v Izoli, ker prenavljamo hišo, amapk upam, da bomo kmalu...novo leto morda...

Tudi plažo sva šla pogledat - k svetilniku in mi je bilo kar všeč, saj je ogromno sence.
Pa še v Koper sva šla pogledat ene vozičke BabyBoom - a kaj poznate? Nama je zelo všeč. Ali priporočate kaj drugega (pogoj je, da ima velika kolesa)? Menda iz vaših koncev vse nabavljate čez mejo. Ampak midva tam res nič ne poznava.

Jaz imam Bebe conforta - high trek in je za Izolo super, ker so vse ulice tlakovane in kar ruka.

http://images.google.com/images?ndsp=18&um=1&hl=en&safe=off&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&q=bebe+confort+high+trek&start=36&sa=N

V bistvu imam precej vprašanj... Med drugim me tud zanima, kje bi lahko prišla do interneta v Izoli. Mal sem gledala za knjižnico, pa je 3€ na uro. Pa tudi knjižnica se mi zdi kar precej daleč (gledala sem zemljevid).
No, lepo se imejte, pa se beremo!

Internet imajo v kafiču na tržnici...joj ne spomnem se imena....Drugače ima pa izola kabelsko, tako da si ga lahko tudi doma poštimaš...se pač zmenite z najmenikom. Kdo vam je pa to dal v najem?
M

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?