|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
27.6.2008 14:46:20   
sirenetta
Azzu pa kje si ti? Jaz te čakam v šanbaldu s kuhano kavo in đelatom že cel teden... al tebe nema user posted image user posted image user posted image

Ale sem ti poslala ZS s svojo tel.št. tako da sem zdaj tudi s telefonom povezana z vsemi pikničarkami user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
27.6.2008 15:23:12   
aleži
Morem mojega tata pohvaliuser posted image user posted image ; mi je nabavil kalamare in mi jih zdaj že dve uri čisti......ma prišli smo šele na 1,200 g...do večera bo na 3kg!!!!! A ja, pa tudi sardele mi je očisti...ni hotel, da si mažem rokeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1427
27.6.2008 15:23:34   
aleži
Sirenetta sem ti poslala zs

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
27.6.2008 16:01:56   
amaya
Eco mene....

...ma ena škifeca od škifec je ta MR. Dobro, da je moj Etiennček tako priden fantina, ker to se je ful zavleklo. Moja mama je z njim šetala po hodniku, on pa se je baje vsem smejal in čakulal-čista mama user posted image . Drugače opravila sem, s tem, da sem lE enkrat pozvonila in je mogu ustavit in me zvečt ven. Problem je v temu, da sem malo klaustrofobična in mi ni gljih za bit v nekem tunelu tolko časa user posted image ....izvide pa dobim po pošti....baje drugi teden. Kot bi rekel moj: itak je vse OK user posted image .

Ma kaj se pripravlja za eno pišado venih? user posted image Magari, ker je taka sparina, da je za krepat....

PUNCE MOJE: hvala za skrb user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
27.6.2008 22:38:06   
sirenetta
Punce help!

Si moram nabavit nekaj proti komarjem in proti klopom zase in za Mihaelčka pa nimam pojma kaj je ok za tako mičkine. Kaj uporabljate ve zase in za user posted image ?

Amaya
itak da bo vse ok user posted image . Vidiš, kako imaš pridnega fanteka, ki te je tako lepo potrpežljivo čakal user posted image in ki lepo, da je takšen smejalček.
Moj je pa (na žalost) glede takih zadev čisti tata: je full resen, nič rad ne govori, in skozi neki njuri user posted image . Isti tata user posted image user posted image user posted image . Jaz bi eno pupiko, ki bi se smejčkala in gu gu gu ga ga ga, ne ta dva resneža tle...dobro ajde, nekdo mora bit resen v familiji če že jaz nisem user posted image .

Nočko vsem in se vidimo v nedeljo!

Marty kje si? Upam, da mi nisi zamerila za mojo prediko... Nisem mislila nič slabega, saj tiste stvari bi si morala tudi jaz v prvi vrsti kam nalimat...Jih govorim tebi, ma bi jih morala marsikdaj tudi sama sebi, eh ja, kdor uči druge itak istočasno tudi se uči samega sebe (ma kakšen stavek sem naredila, Amaya: "Sire sedi. Nezadostno ena.")user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
27.6.2008 22:44:33   
sirenetta
Aleži ma imaš pridnega tatota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da je do zdaj že prišel do 3kg,  ubožec uon, dej reči mu naj pride en điro v nedeljo, da se mu malo oddolžimo, mu damo eno birco al en glž beuga, da nazdravimo skupaj! Res je zlati ta tvoj tata, priden priden priden user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1431
27.6.2008 22:46:50   
Azzurra
Sire, ja ma jaz ne dohajam več! Ni šans! Meni je še ostalo od prejšnjega vikenda, ko sem bila sama in sem bla v zaostanku, da ne govorimo, da v soboto fešta, v nedeljo fešta, v sredo fešta, v četrtek fešta, jutri spet fešta in v nedeljo piknik...če jaz ne bom počla...??? Danes zjutraj smo bli brez mleka, brez sadja, brez kruha in brez praška. Popoldne pa obiski.
Sem pomislila, da bi lahko jutri dopoldne prišli, ma težko verjamem. Ti sporočim. Bi morala it še v supernovo po eno darilo in v lekarno po Novalac.

Danes sem dala Dašo čičat na kolena, da podre kupček. Liam pa je zraven čital eno knjigico. Daša ga je gledala in na lepem se je začela tako smejat - ma kot tisoč zvončkov se je smejala, na glas, in vriskala zraven! user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 1432
28.6.2008 8:35:52   
amaya
Azzu: jaz na aptamil ti na novalac....ma smo prav ena kombinacija midve user posted image Ma veš, da ta AR od aptamila je megamega megastičen....enkrat mi ne polije, ker je ful gost. Od novalaca ni bil tako gost in mi je ponavadi polival še dve uri po hranjenju....zdej pa nič. Mi že drugi dan papamo. Smo na bučki in na korenčku: je pa en manjon. Še-še-še-še....in cepeta z nogami in krili z rokami in gruli user posted image .....Mu dam mleko, potem malo papice in končam z mlekom....Pa v pjat mi gleda in se zraven slini user posted image ....kdo bo tega futral....user posted image

Ma kaj je s tem vremenom danes? JOJ JE LEPO FRIŠKO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.6.2008 8:43:07   
leni5
Ma ke čakulone...en dan me ni gor in komaj dohajam...
No, da vam še povem, da se je Vita zredila za 1200 g in je zdaj težka 5640, dolga 59cm.
Ale, tvoj tata je res zlat. Kako se mu oddolžimo? Mu kaj spečemo???
Pol je za jutri vse zmenjeno, ne? Eviii, če prideš kasneje pokliči in ti damo koordinate, al pa počakaš na pumpi Bivje in pridemo pote.

Sire, bodi točna, da ne boš spet zamudila  user posted image (se hecam, veš)!!!

Sej, če bo kaj zmanjkalo za pit skočimo na pumpo in bo...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
28.6.2008 9:45:28   
aleži
Ciao,

no ste vidle dež zjutraj. Upajmo samo, da ne bo jutri user posted image .
Žiga mi je končno vstal ob 9h-zmantran je bil, delavci pa tolčejo in delajo njemu pa nič. Ko je pa tiho in mir se zbudi, ko pa kaj delajo spi. user posted image
Danes se mi pa res ne da nič. Mogoče zato, od te sopare te dni!!!
Grem dat otrok zajest in gremo pred hišo dokler ne bo vročine.
Leni: sem rekla Žigcu če bi šel na plavalni tečaj,.... in je rekle da NE user posted image . Saj tudi po mojem, ne bi bil sam, ker je zdaj spet zalepljen name...... Ful sem si želela, da bi šel. Drugo leto pa res ga dam!!!

Azzurra: lepo se imej na RD in ne  se preveč zmantrat za jutri!!

Sirenetta: končno vidimo tvojega Mihaela jutri.user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
28.6.2008 9:58:18   
mixi
ojla!

No vidim da ste naklofale kar neki od kar me ni blo gor. Meni se je začelo čupat od te vročine, tamala mi noče spat in mi njuri non stop čez dan mi je zbujena po 8 ur in zvečer ne more zaspat od utrujenosti in ji rabi tudi do ene ure in pol za zaspat user posted image user posted image user posted image user posted image .  Ma upam da gre ta vročina kmalu mimo ki se mi dela že tema pred očmi.
Leni tvoja tamala se je lepo zredila in zrasla. Veš da moja je šla gor 1450 kg in zrasla 11 cm v enem mescu in pol niti ne, ker ni še mela en mesec in pol ko smo ble v posvetovalnici no en teden manj je mela, je pa buckasta ko žogica ni kaj to je aptamil. Jaz ko ji dam za jest se spomnem na galofak za piščance to mleko v prahu je isto kot galofak.

Amaya kaj zdaj si rekla da me boš poklicala pa nič od tega kaj spiš???????????

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
28.6.2008 10:28:09   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Punce help!

Si moram nabavit nekaj proti komarjem in proti klopom zase in za Mihaelčka pa nimam pojma kaj je ok za tako mičkine. Kaj uporabljate ve zase in za user posted image ?

Juuuhuu pupe, kaj uporabljate, da je ok za ta mickine?

Neposredna povezava do sporočila: 1437
28.6.2008 10:34:44   
amaya

Punce help!

jaz sem kupila tisto od Chiccota v BC roll on za proti komarjem....ma itak imam jaz to vedno s sabo, tako da ne rabiš danes noret kupit user posted image ....baje je to najboljše na tržišču....in jim gre kot za med user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.6.2008 10:56:44   
amaya
Malo Italije :

http://www.youtube.com/watch?v=g2WfZ-OgRNQ

http://www.youtube.com/watch?v=KCfkLPwYx5I (to je Eros napisal, ko se mu je rodila hčerka Aurora)

http://www.youtube.com/watch?v=G4jHQL1t0Mw&feature=related (joj...kolko sem ob tej prejokala )

http://www.youtube.com/watch?v=0l5Hw3-4wqM (ta mi dvigne vedno kocine.....)

in še zadnja:
novejša
http://www.youtube.com/watch?v=WsQ4TL0d7MQ&feature=related

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.6.2008 11:08:23   
aleži
Sirenetta bomo itak imele vse s seboj. Jaz ima od offa ne punti ne......

Mixi: kaj zdaj, prideš da ali ne jutri????? daj daj, pridi, da malo poklepetamo. Zadnjič smo šle z azzuro hitro domov...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.6.2008 11:16:24   
mixi
Aleži ja pridem ma brez tamale ker jo bom pustila pri tašči v klimi in ker si nisem vzela termosa za vodo in aptamila sabo aptamil mam tle pri tašči ma termos ne mogoče če dobim termos  pridem z njo. Mi je rekla Amaya da se začne ob 2h. Bom prinesla še jaz neki za pit kako vodo , sok, kokakolo,.. No neki za pit v glavnem glede na to da vsi nosite za jest

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.6.2008 12:46:14   
sirenetta
Azzu ni panike, boš že prišla ko boš lahko, intanto se itak vidimo na pešepikinku user posted image .

Ama, Ale hvala! Sem že poslala mojega v nabavo v trgovino pa se je usput še ustavil v BC po antizanzara, če pa pozabimo vzet s sabo pa računam na vas user posted image .

Leni ne se hecat!!! Sem komaj dobro pozabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.6.2008 12:52:36   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Ma ke čakulone...en dan me ni gor in komaj dohajam...
No, da vam še povem, da se je Vita zredila za 1200 g in je zdaj težka 5640, dolga 59cm.

Bi rekel moj (kot je rekel za Mihaela pred kratkim): "Je ko ena žogica user posted image ... il bimbo  dice user posted image : "ho fame io" (ki skozi hoče papatuser posted image )" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.6.2008 13:00:43   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Aleži ja pridem ma brez tamale ker jo bom pustila pri tašči v klimi in ker si nisem vzela termosa za vodo in aptamila sabo aptamil mam tle pri tašči ma termos ne mogoče če dobim termos  pridem z njo. Mi je rekla Amaya da se začne ob 2h. Bom prinesla še jaz neki za pit kako vodo , sok, kokakolo,.. No neki za pit v glavnem glede na to da vsi nosite za jest

Mixi ma imam jaz termosko pa lahko ti prinesem s sabo vročo prekuhano vodo in aptamil tudi, imam še par vrečkic tistih za enkratno porcijo pa če češ... Ni panike, komot lahko prinesem. Mi smo eliminirali dodatek in je zdaj samo na joški, termosko pa še imam in aptamila tudi za ga izvažat (en poln škatulon in vrečkice)...Javi, ker komot vzamem s sabo za tvojo ta malo. Pa mislim, da bojo tudi ostale vesele, če vidijo tvojo sončkico user posted image .
Če te skrbi priprava obroka tam na pikniku pa ti lahko tudi jaz pomagam (obvaldam, smo "skuhali" enih dodatkov v teh dveh mesecih...moj je en tak požerušček)...

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
28.6.2008 13:41:50   
aleži
Mixi: tudi jaz ti lahko prinesem termos z vodo, mi se samo dojimo!!! daj, daj pa še tvojega pripelji saj bodo tudi moški gor!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.6.2008 14:23:13   
pina-1
PUNCE NAS NE BOuser posted image user posted image user posted image . JE PRIŠLO NEKI NENAPOVEDANEGA VMES. SKUZAJTE ME.

naj pol ena druga prevzame kruh.

mi je fulllllllllllllllllllll žal

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.6.2008 10:22:22   
aleži
Allora, katera bo spekla ali šla po kruh! Če ima katera voljo it po kruh naj sporoči, pa vodne balone če katera lahko kupi!!
Azzurra: bi lahko prinesla pumpo za bazenček!!
Se vidimo 13.45 pred Vina kp?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.6.2008 10:37:39   
mixi
ojla

Ena novička jaz uletim sigurno, moj gre delat tamikena pa spet full prehlajena in ostane doma ker če mi zakuha sem pečena. komaj sem se rešla čiščenja noska pa spet bo verjetno treba. No bomo vidli kaj še bo sej bo cajt za spoznat mojo srakico.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.6.2008 10:39:04   
mixi

Punce help!

Baje je en full dober gel ki se ga dobi v lekarni, in je tudi da če je že popikanuser posted image  da ne srbi in da zginejo bule.

Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.6.2008 11:18:09   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Punce help!

Baje je en full dober gel ki se ga dobi v lekarni, in je tudi da če je že popikanuser posted image  da ne srbi in da zginejo bule.

Ta gel je  od aloe vera esi. Je res zelo v redu!!
http://www.althealth.co.uk/product/details/esi_optima/aloe_vera_gel_aloe_pura/200ml/

< Sporočilo je popravil aleži -- 29.6.2008 11:19:51 >

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?