|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
29.9.2007 11:15:38   
citrončica
Darmar,soncek.d.,
sem že 4x naložila slike v album,
pa mi jih ne naloži??!!??
če kateri rata,naj naredi,prosim....
pa-pa

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
29.9.2007 11:42:59   
Anonimen
Citrončica zmanjšati jih moraš dovolj, potem pa ne bi smel biti več problemuser posted image

kako so pa nove nosečke, ki so danes šle po svoje sončkeuser posted image , javite se kaj, če glih najbrž uživate v blaženem stanjuuser posted image

pikovit user posted image user posted image user posted image

vsem prelipi sončni vikend želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.9.2007 11:59:11   
Crnitulipan
Dajamaja, to me pa veseli, da nisem edina teh let tu gori. Na kakih tujih forumih je precej več starejših žensk kot tu na RR. No, lahko pa da se mi samo tako zdi...

Skye -  na IVF.ca mi je všeč, da je kar nekaj strokovnjakov, ki ti lahko odgovorijo, še na tako neumna vprašanja. Sem kar nekaj zgodovine tam prečekirala. Veliko se naučiš, čeprav na koncu, ko berem njihov forum se mi pa zdi, da smo nekako na istem... ja, saj reprodukcijske težave so, glede nato, da smo vsi ljudje, lahko samo  iste.. Morda sem pričakovala več uspeha, več 'know how' odgovorov, 'čudežne terapije'.... pa mi je zanimivo primerjat. Kar se pa angleščine tiče  - hvala za pohvalo, čeprav sama s seboj nisem ravno zadovoljna... odvisno od dneva...včasih pozabim onovne besede kako se jih napiše - zaradi poklica preberem veliko strokovne literature v angleščini, pa pišem članke v angleščini, nenazadnje sem celo učila angleščino... tako, da nekako gre.  Trenutno sem kar doma na bolniški, tako da se tudi najde čas..
Tokrat sem tudi jaz na aspirinu, morda pa bo...  Itak smo si tako različne po etiologiji bolezni, starosti in zgodovini neplodnosti da je res težko primerjat naše rezultate.

Upam, da se bo tako srečanje, kot ste ga imele, še ponovilo. Tudi sama bi se ga udeležila, če ne bi bila ravno po transferju. V tem četrtem postopku sem se odločila, da po taki punkciji, in še vedno zelo bolečem trebuhu ostanem doma - itak me moj zdravnik ne pusti delat  - preveč stresa.

Kikaa
- tudi jaz sem - sicer pred punkcijo - naredila generalko v najinem domu. To naredim skoraj vedno, ker me sprošča in ker vem, da potem ne bom tega počela. Zdaj je transfer verjetno že za teboj ..??

Punce srečno,
Čarna

Neposredna povezava do sporočila: 2103
29.9.2007 14:05:45   
kajatina
No, mi smo že doma. Od osmih celic sta ratali le dve morule in obe so mi vstavili. Škoda, da ni bilo nič za zamrznit, ampak očitno je že tako prav. Danes bom še malo mirovala, jutri bom šla pa že na kakšen kratek sprehod.
Najprej sem bila kar malo razočarana, da ni bilo nobene blastocistice, glede na to, koliko je bilo jajčec, potem sem se pa kar hitro sprijaznila in sedaj močno čuvam moje dve morulce.user posted image user posted image .
Pija tvoji otroci so pa že spraševali zate in sem jim povedala, da prideš jutri zjutraj, tako da pohiti in veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiko sreče.user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.9.2007 14:08:59   
GoYa
Kajatina, čestitke user posted image . Saj ni pomembno, ali sta moruli (ne vem sicer, na kateri dan si imela ET), važno je da sta na toplem in da tam ostaneta. Če ni zamrznjenčkov pa tudi nič hudega. Jaz jih nikoli nimam, razen v prvem postopku sem imela enega, pa tudi od tega pol ni bilo nič.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.9.2007 14:11:56   
soncek.djukelica
dan,

pikovit te čist zastopim, sem tudi sama včeraj obtičala v gužvi in prišla kasneje na naš kofe! Za 3 km sem porabila cca 1 uro! user posted image  Za pop..user posted image ! Ampak se je splačalo! Res smo se fajn imele, pa tudi dežja nismo skuhale, kvečjemu odganale!user posted image
Darmar, citrončica, lepo je bilo vaju spoznat! Citrončica, hvala za vse stvari, ki si jih nama dala, že komaj čakam svoja dva sončka, da jima laske operem! user posted image user posted image user posted image
Upam,da ti bo ratalo slikice gor pripopat! Jaz sedaj šibam mal ven, grem spet špegat po štacunah!user posted image
Črnitulipan, kako si pa ti? Naj bo vsak naslednji dan krasen!
Kikaa in kajatina, a vidve pa že grejeta svoje otroke? Mal pa vseeno pridita naokoli,da nam potešite radovednost!user posted image user posted image
Pija, jutri si pa ti na vrsti! Navijam zate!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
29.9.2007 15:59:16   
kikaa
lepo pozdravljene vse po vrsti!

Transfer  je za nami, imela pa sem samo eno oplojeno celico od štirih. Po ET so mi pa rekli, da je bila zjutraj še morula, pred transferjem pa je že bila blastocista. No, upam da bo ta ena močna in kvalitetna za vse ostale...
Hvala vsem, ki ste mislile name in držele pesti!
Pija 76 - srečno jutri!!!user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
29.9.2007 16:37:29   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 1.10.
MARTINŠČICA - UZ
user posted image ZAlazoya - pregled
user posted image darmar - pregled

Torek, 2.10.

Sreda, 3.10.

Četrtek, 4.10.

Petek, 5.10

Sobota, 29.9.
kajatina -ET
kikaa - ET

Nedelja,30.9.
pikovit - TEST
pija76 - ET
blanč - UZ
Abra - UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 30.9.
mandarinca greje user posted image user posted image - TEST 8.10.
dajamaja greje user posted image user posted image  - TEST ???
Crnitulipan greje user posted image user posted image  - TEST ???
kajatina greje user posted image user posted image  - TEST ???
kikaa greje user posted image  - TEST ???

user posted image DaisyEuser posted image
user posted image upajočauser posted image

user posted image

user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8, punkcija 19.9. ET 24.9. 
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon, ET 16.9.
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur, punkcija 24.9.  , ET 29.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 26.9.
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur
  • pija76 (IVF; LJ), punkcija 25.9. ET 30.9.
  • kikaa (1.IVF,LJ,dr.Tomaževič) Suprefact, Gonal , punkcija 24.9, ET 29.9.
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.9.
  • Crnitulipan (4.IVF/ICSI?;PO,dr.Reš) ET 28.9.
  • reni70 (3.IVF;PO, dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline, nato Menopur
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline nato Menopur

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), pokliče 1. dan nov. M
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra zamrznjenčki
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja
  • konina začetek pri okt. M
  • user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie
user posted image  

user posted image NOSEČKEuser posted image

user posted image  FORTUN (PO) pregled 8.10.
user posted image GOYA (PO) user posted image user posted image
user posted image DARMAR (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYA (PO) pregled 1.10.
user posted image SKYE (MB) pregled 8.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
29.9.2007 16:38:00   
sayuri
Trepetalke, sporočite datume testov. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
29.9.2007 16:43:49   
kajatina
Test 15.9.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
29.9.2007 18:17:58   
kajatina
Ups, prej sem se malo zmotila- test 15.10.user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
29.9.2007 19:16:07   
cati
Drage moje da se še jaz malo javim.
No najprej čestitke vsem novim nosečkam, pesti za vse trepetalke in lep pozdrav vsem novim.
Pri men je novo to, da si od pondeljka pikam Diherline. V petek 5.10 imam UZ in pa dobim gonal. No tako na hitro od mene
Lp

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
29.9.2007 19:16:50   
cukica
Imam eno vprašanje:ali ste tudi ve čutile ko ste se špikale kakšen pritisk oz. kot da bi vam jajčniki rastli?
Jaz mam občotek kot da me napihuje!

Neposredna povezava do sporočila: 2113
29.9.2007 19:55:00   
pikovit
Sayuri mene daš lahko med Upajočo in Dejzico se mi je tako ulilo pa boli me tudi tako da je za znort. Lahko me pa daš tudi na seznam za december. Sem se odločila da grem še na kakšne preiskave pa da vidimo če se da še kakšno stvar rešit.
Punce moje za vse držim pesti da vam rata.
Sonček res mi je žal da me ni bilo,vendar sem bila že tako pozna.Zvečer pa še obiskiuser posted image Upam da se bomo/boste še kaj dobile in se vam bom z veseljem pridružila.
Kajatina in Kikaa user posted image user posted image user posted image  važna je kvaliteta in ne kvantiteta.
Mišek hvala ti za vse.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
29.9.2007 20:33:09   
soncek.djukelica
čer,

pikovit draga, žal mi je! Naj se ta user posted image  že enkrat poslovi se od tebe ! Tako sem si želela in upala s teboj,da ti rata! Sej enkrat ti bo!user posted image

Nabavila sem 2 kompletka za moja dva sončka! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.9.2007 8:49:35   
sayuri
Joj pikovit  user posted image . Jaz sem pa tako upala, da te vseeno dam med nosečke. Mi je všeč tvoja trdna volja in optimizen. user posted image  Vidim, da si močna punca in da gledaš s svetlimi očmi naprej v prihodnost. user posted image  En velik user posted image  zate. Decembra pa v nove boje user posted image .
Čveke, ste se načvekale v Zbiljah? Jst sem imela cel petek zelo slabo vest user posted image . Ko sem ob petih popoldne stala na križišču, nisem vedela ali naj proti Lj zavijem ali proti domu. No...zdaj berem, da so bile grozna gužva in če bi se odpravila tja, bi ravno okrog 8h prišla user posted image .
Meni spet zamuja user posted image . Tole ni nič po mojem okusu user posted image  Rada imam točne stvari user posted image . Jutri bo že oktober user posted image . Kaj bomo potem novo temo odprle? user posted image  Uf, gre hitro cajt....

Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.9.2007 8:52:30   
reni70
Dobro jutro,...

Draga PIKOVIT,tudi meni je žal zate,ko vem,da so  ti dnevi težki.Želim ti,da bi ta žalost čim prej zbledela.Življenje ni tako preprosto,da bi lahko bili predolgo
žalostni.Želim ti veliko osebne moči,in naj sonček čim prej posveti v tvoje življenje.user posted image
No jaz pa še kr čakam M,da začnem z Menopurjem.PIKICA26,si ti že dobila Muser posted image Sej vem,da po Dipherelinu zamuja,pričakujem dons ali pa jutr,da se pokaže.
Drugač pa kr vsak dan popijem en kozarček pivca,una brezalkohola.
V prejšnih postopkih ga nisem nikol,tko da bom vidla reakcijo foliklov zdej,kako res to deluje pri men.
Punce lepo nedeljo vam želim....cao

Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.9.2007 8:53:44   
blanč
Pikovit user posted image Pa tako sem navijala zate.Bom decembra spet tvojauser posted image    navijačica.
Jaz sem danes ob 5.40 h imela UZ in danes ob 21 uri dobim stop inekcijo. Še vedno so samo tri jajčka.
Punce a veste kaka gužva je nastala, ko sem odhajala od Reša. Totalno nabita čakalnica ob 6 uri zjutraj. Noro!!! Škoda, ker ni še več IVF-jevk tukaj.
Želim vam lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.9.2007 9:02:05   
sayuri
blanč, tri jajčka so dovolj za trojčke user posted image  Dobro si zapiči stopku zvečer. user posted image  Kaj to pomeni - v torek punkcija?
JA, gneča je tkole pri Rešu zjutraj. Človek ne more verjet, koliko parov se trudi za user posted image . Se mi zdi, da čedalje več....

reni70, navijam da tvoja user posted image  čimprej pride user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.9.2007 9:05:51   
blanč
Sayuri za statistiko si pravilno predvidevalauser posted image user posted image user posted image uh le kako nebi, ko pa vemo že več ko dohtarji. Punkcija v torek ob 7.30 uri in Reševa pripomba "upajmo, da bo kaka polna" Uh, pa ti vso moralo pobere za kake par minut. No ja, je to pač naš realn Reško.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.9.2007 9:15:22   
Abra
Pikovit, žal mi je, da tudi tebi ni ratalo user posted image user posted image user posted image
Kikaa, Kajatina vama pa čestitam za et in držim pesti za user posted image user posted image
Pija76 danes pa je tvoj dan, kajne? Tudi zate že navijam zauser posted image user posted image

Jaz sem pa danes kar malo razočarana. Na uz je bilo polno cist, endometrij komaj 7 in Reš je rekel, da bomo z zamrznjenčki kar počakali na drug ciklus. Ne vem, od kje so se te ciste vzele, ker jih nikoli prej ni bilo. Tudi v kartonu tega nisem imela napisanega in pri ivf-ju mi je napisal razlog nepojasnjena neplodnost, zdaj mi pa govori, da imam že skoz policistične jajčnike. Ne vem, no .. jaz imam kar občutek, da mi je to od stimulacije ostalo, ker sem imela res veliko dozo menopurja (3 enote). V juniju sem imela laparoskopijo in b.p. izvid, od kje so se pol te ciste vzele??? Aja, pa brez, da bi karkoli v karton pogledu, mi je govoru, da nikoli nimam svojih ovulacij user posted image , me je pa vsaj 5x na 12 dan ciklusa pregledal z uz in hvalil kok imam lep folikel, pa endometrij vedno ok. 10-12 ... res, ne vem, kaj naj si mislim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.9.2007 9:22:04   
Abra
blanč, ti si bla pa zgodnja. Jaz sem se pa kar načakala, ko sem prišla ok 6. Ne vem, kako vam rata prit tko zgodi, jaz sem iz LJ, pa komaj pridem tja do šestih, pa še vedno sem čist fuč ...
Sayuri, tebe pa še nisem pohvalila za seznam, zelo profi zgleda. Najboljše pa so seveda navijačice user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.9.2007 9:36:21   
blanč
Ja abra "zgodba mojega življenja" vstajanje 4.20 h in kavica in v službo. Je danes moj opazu, da sem samo jaz prisotna in prisebna vsi ostali pa so oz. ste bili še v nekem stanju polsna z mojim vred. Ja, ja pa Reškota je bil dones faca s tisto kapico na glavi. Se mu ni dal mantla oblečt si je pa kr kapo gor nataknuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
30.9.2007 9:39:24   
kikaa
Aja, saj res - test 15.10.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
30.9.2007 9:50:56   
Abra
kapa je zgleda nedeljska "gmašna oprava" user posted image user posted image user posted image
sej je včasih res čuden oblečen, k kakšen nono
Jaz sem ga danes tko in tko bolj sumničevo gledala, ker se mi zdi, da mi kej prikriva user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?