|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 14:28:08
|
|
|
|
Crnitulipan
|
pikovit - morda pa še ničas za test? Verjetno sem spregledala, da si že 14 dan po ET? Jaz verjamem v urinski test samo 14 ali 15 dani po ET; najbolj zanesljiv je le krvni test. Če pa je negativen, nikar ne obupaj - sama vem kako zelo slabo se lahko človek počuti ko zagleda negativen test. Sama sem ga zagledala že 4x!!! Na tak dan bi najraje samo spala in spala.. če me moj ne bi spravil ven, bi znala kar tako obviseti v stanovanju. Prav neverjetno se mi zdi, vsaj meni se to dogaja, da me vsak tak postopek tako zelo izolira od vsega... takrat so pomembne injekcije, pa datumi UZ, pa punkcija, pa ET, to stalno pričakovanje me vedno znova odnese stran od realnega sveta... Naj še povem, da sem pri sebi naredila prelomnico, ko sem slučajno pristala pri Rešu - privolila v IVF v spontanem ciklusu, tvegala... celico smo ujeli, lepo se je oplodila, še LA-hatching so naredili, da so embriju naredili luknjico v ovojnico.. pa nič. In tu sem prvič pomislila, da morda, mi pa res NE BO uspelo. Dopustila sem tudi to možnost in naenkrat sem začutila kot, da bi mi eno veliko breme padlo z ramen... Pa to ne pomeni, da se ne grem več - že drugi dam sem prišla k Rešu, da sva začela s kratkim postopkom... I evo ET, spet čakam ta dva tedna... Sploh pa sem mislila na službeno potovanje po punkciji, vse sem nekaj planirala..Pa so me bolečine ustavile. Kljub zahtevnemu delu, ki čaka samo name, sem se odločila, da bo kar doma, saj sem še vedno v bolečinah z napihnjenim trebuhom... Bo kar bo. Če tudi tokrat ne bo nič, bom pa vzela te dni bolniške kot en zelo dober počitek pred novim študijskim letom in novimi nalogami, ki me čakajo. Po novem letu, pa ponovno v boj.. Vmes pa zajemnje življenja z največjo žlico tega sveta - s svojim Drži se!!! Čarna
|
|
|