|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
30.9.2007 11:12:36   
Pija76
Čau punce,

najprej PIKOVIT žal mi je za tebe, da ti ni uspelo. Pojdi pozitivno naprej.
Pri meni je bil pa danes ET in od 6 celic, 4 oplojene, 2 so mi vstavili, za 2 se pa še ne ve ali bosta za zamrznit ali ne, bodo do jutri počakali.

Vsem skupaj želim lepo tole sončno nedeljo, ve pojdite na sonce še za mene, jaz pa pred TV, me že Alešič navdušujeuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.9.2007 11:26:55   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 1.10.
MARTINŠČICA - UZ
user posted image Zalazoya - pregled
user posted image darmar - pregled

Torek, 2.10.
blanč - punkcija

Sreda, 3.10.

Četrtek, 4.10.

Petek, 5.10
cati UZ

Sobota, 6.10.

Nedelja,30.9.
pikovit - TEST
pija76 - ET
blanč - UZ
Abra - UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

mandarinca greje user posted image user posted image - TEST 8.10.
dajamaja greje user posted image user posted image  - TEST ???
Crnitulipan greje user posted image user posted image  - TEST ???
kajatina greje user posted image user posted image  - TEST 15.10.
kikaa greje user posted image  - TEST 15.10.
Pija76 greje user posted image user posted image  - TEST ???

user posted image DaisyEuser posted image
user posted image upajočauser posted image
user posted image  pikovituser posted image

user posted image

user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8, punkcija 19.9. ET 24.9. 
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur, punkcija 24.9.  , ET 29.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9. , punkcija 2.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 26.9.
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur
  • pija76 (IVF; LJ), punkcija 25.9. ET 30.9.
  • kikaa (1.IVF,LJ,dr.Tomaževič) Suprefact, Gonal , punkcija 24.9, ET 29.9.
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.9.
  • Crnitulipan (4.IVF/ICSI?;PO,dr.Reš) ET 28.9.
  • reni70 (3.IVF;PO, dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline, nato Menopur
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline nato Menopur

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), pokliče 1. dan nov. M
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja
  • konina začetek pri okt. M
  • pikovit v nove boje
  • user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie
user posted image  

user posted image NOSEČKEuser posted image

user posted image  FORTUN (PO) pregled 8.10.
user posted image GOYA (PO) user posted image user posted image
user posted image DARMAR (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYA (PO) pregled 1.10.
user posted image SKYE (MB) pregled 8.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.9.2007 11:42:43   
blanč
O sayuri   user posted image  si pridna. 100x hvala za tvoj seznam.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.9.2007 11:44:06   
dajamaja
Pikovit, žal mi je! Naj ti tale krasen jesenski dan vlije dovolj energije za naslednji poskus!

Kajatina, Kikka,Pija bravo za uspešen ET! Zdaj pa srečno naprej.

Blanch, kot je ena že omenila 3 so dovolj za trojčke, Reš pa itak raj daje mal upanja tako, da je uspeh pol večje veselje. Čim manj boleči in uspešno punkcijo v torek! 

Zdej pa nazaj za šporhet, da bom lahk popoldan cel dan na sončku. Uživajte tudi ve!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.9.2007 11:48:38   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Pikovit, žal mi je! Naj ti tale krasen jesenski dan vlije dovolj energije za naslednji poskus!

Kajatina, Kikka,Pija bravo za uspešen ET! Zdaj pa srečno naprej.

Blanch, kot je ena že omenila 3 so dovolj za trojčke, Reš pa itak raj daje mal upanja tako, da je uspeh pol večje veselje. Čim manj boleči in uspešno punkcijo v torek! 

Se bom kar pod našo dajamajo podpisala.Vse punce uživajte na tem lepem sončem jesenskem popoldnevu.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.9.2007 12:40:59   
soncek.djukelica
ojla,

Pija, čestitke na uspešnem ET!user posted image user posted image user posted image
blanč, ti ga pa rada žuraš, a ne! user posted image  In to čist do jutranjih ur!user posted image  Sej pravijo,da pošten ljudje po svetlem domov hodijo!user posted image  No, naj te potolažim, jaz sem imela le 4 celice in 75% izkoristek! Tudi tri so super, in te so bombastične!user posted image
Abra, tudi pri meni so se mnenja menjala! Na enem UZ je rekel,da lahko naravno zanosim, drugič je rekel,da gremo vseeno na IVF! user posted image  Kljub temu,da je rekel,da imaš polno cist, in da si pred 3 meseci imela laparoskopijio... moja laična ocena je, al ti niso vse spucal, kar je malo verjetno ampak možno! user posted image  Da bi se pa od zadnje laparoskopije naredile nove....v tako kratkem času tudi skoraj ne verjamem!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.9.2007 13:37:07   
Crnitulipan
Ojla punce,

to pa je nedelja - tak sonček pomaga odplaviti kake 'negativne' misli....

Pikovit - tudi jaz sem dobila po prejšnjem postopku tako user posted image   - prišla je s takimi krči, da sem se kar zvijala.... 2 dni po prenehanju jemanja prometriuma. To mi je tako grozno - poleg tega, da je postopek neuspešen, smo kaznovane s takimi bolečimi user posted image . Res je pametno, da se pred naslednjim postopkom posvetuješ z Rešem, kako naprej - ali so potrebne še kake dodatne preiskave... Iz tvojih postov se vidi, da si res polna optimizma in imaš trdno voljo, kot je tudi Sayuri že napisala. Drži se!!!!

Jaz imam test 12.10. - uf, je še daleč... sem se pa tokrat odločila, da preverim,če se mi je kaj vgnezdilo, tako da bom šla kar v Adria lab v ponedeljek, ko bo 10 dan - če me prej kaj ne preseneti. V dveh dolgih postopkih sem dobila user posted image na 10 dan.
V postopku z zamrznjenčki sem šla na 8 dan in je bilo 18 (pod 10 je negativno), kar pomeni, da je do vgnezditve prišlo. Kasneje se je razvoj zrodka ustavil, saj je bil test negativen. Žal mi je samo, da nisem šla testirat še kaka dva dni kasneje, da bi vidla, do kod gre. Tale moja raziskovalna žilica mi kar ne da miru....

Počutim se kar OK, sem doma, malo počivam, malo se sprehajam s svojim user posted image , ki me pridno razvaja s svojim kuhanjem. Bi šla kar v službo (veliko dela, ki čaka samo name...), pa me zdravnik dobesedno ne pusti. Ve kako službo imam, zato je vedno absolutno za počivanje do testa. Tokrat po tej boleči punkciji, pa sploh. Res je da še zdaj čutim bolčeine - še posebej, če se malo bolj smejem, ali vsedem... ali ko grem na WC... Verjetno je bilo tudi malo hiperstimulacije saj so se še močnejše bolečine pojavile tri dni po punkciji.

Reni70 - zaradi suprefacta, ki deluje supresivno, user posted image rada zaostane dan ali dva, lahko tudi več, tako da nikar ne skrbi.

kajatina in kikaa - srečno, dober začetek posttransferskega obdobja, ja in mirne živčke vama želi teh 14 dni - tako kot tudi vsem ostalim trepetalkam.

Zdaj pa na kalamare - itak jih imam rada, če pa kaj pomagajo toliko bolje.
Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.9.2007 13:39:24   
Crnitulipan
Sem spregledala;

Pija tudi tebi en dober skok v posttransfersko obdobje s čim manj živciranja.

Srečno!
Čarna

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
30.9.2007 14:51:13   
sonček500
Tudi jaz sem ena izmed vas, ki čaka da bi zagledala user posted image , vendar SE MI NEKAKO NOČE POSREČIT.V oktobru pričakujem svoj 1 IVF postopek dr. Tomaževič.
Če mi katera zna pomagat oz. odgovorit bi ji bila zelo hvaležna. Po vseh teh preiskavah ti rečejo ,da pokliči prvi dan mens. kaj pa če ta nedlega pride v nedeljo oz. danes? Kaj jutri normalno pokličem pa čeprav ni prvi dan? Če katera ve kaj sledi za tem naj mi pomaga PROSIM!!!!!
VSE PA ŽELIM ,DA BI BILI TI POSTOPKI ČIM KRAJŠI ,DA SE NEBI TAKO DOLGO VLEKLO IN ČIM PREJ user posted image !

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
30.9.2007 15:40:56   
sayuri
sonček500 DOBRODOŠLA MED NAMI user posted image user posted image user posted image
Odgovor na tvoje vprašanje pa ne poznam. Ti bo kaka druga odgovorila.user posted image  SAmo počakaj, da bo večer, da pridejo s sončka domov.user posted image

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
30.9.2007 15:41:53   
Sulfinija
Sonček500,dobrodošla med nami.Naj tudi vama čimprej uspe.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
30.9.2007 16:20:56   
Pija76
Sonček 500: ja pokliči prvi delovni dan in povej kdaj je bil prvi dan menstruacije.
Sayuri: ta tvoj seznam je res FENOMENALEN, pa kolk ažuren. Res same pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem hvala za lepe želje,moj test je 15.10.

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
30.9.2007 17:10:14   
Abra
Sonček500, dobrodošla! Tudi jaz ti ne znam pomagat, ker nisem na GK, ziher pa bo kakšna punca vedla.

Soncek.djukelica, meni na laparoskopiji niso nič čistili, ker niso imeli kaj - vse je bilo uredu, nikjer nobene ciste, prehodni jajcevodi, skratka z Drobničevimi besedami "ni fizične ovire za zanositev", zato me to vseskupaj tako čudi.
Mi je pa Reš predpisal Estrofem (vsebuje mikronizirani estradiol) in to 3 na dan v naslednjem ciklusu. Ali ima katera iskušnje s tem? Tablet še nimam, sem pa malo po internetu gledala in se mi zdi vseskupi samo še bolj čudno. Tablete naj bi predpisovali ženskam, ki so jim odstranili maternico ali jajčnike in jim posledično pade estradiol, s terapijo pa naj bi odpravili oz. zmanjšali klimakterične simptome user posted image Če bi zanosila, naj bi jih jemala do 12 tedna, v navodilih pa piše, da je uporaba kontraindicirana med nosečnostjo user posted image Pa še dnevni odmerek naj bi bil 1 tbl.
Na srečo imam še dva tedna časa, da se malo bolj podrobno pozanimam.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
30.9.2007 17:23:51   
Anonimen
Abra ne skrbi glede estrofemauser posted image , je ena izmed oblik kako pripraviti telo na zamrznjenčke. Nekatere imajo spontani cikel in opazujejo folikel, če pa ženska nima ovulacij ali pa ima neredne M se predpiše klomifen in s epste opazuje folikle. Če pa s epredpiše strofen, potem pa ni treba opazovati folikla, ker ga ni, pripravijo pa tablete tvoj endometrij na sprejem zamrznjenčkov. Ta oblika j epri tebi š enjaboljša, saj če pravi, da imaš veliko malih cistic oz nepočenih foliklov, je težko napovedat kdaj O in kdaj potem ET, ap še endometrij ni bil zadosti debel.
Tudi jaz sem nazadnje imela terapijo z estrogenom, ko sme šla po zamrznjenčke in naslednjič bom tudi. Je še bolj praktično, ker se ne rabiš bat, da bi zamudil pravi trenutek, ker ne rabiš stalno hodit na UZ-je, da bi ti spremljali velikost folikla, ker ne rabiš stop inekcije, ker ne more nič splavati po vodi, zaradi predčasno počenih foliklov in pretankega endometrij.
Jaz sme pršla 10 dan na UZ, endometrij je bil že dovolj debel, nato so počakali toliko dni kot so stari zamrznječki in so jih vstavili. Sem se pa tudi jaz presekirala vendar sem tudi na drugih forumih spraševala in so nekatere punce imele tak postopek.

jemala sem jih 3 tablete na dan, po vsakem obroku, od prvega dne M vse naprej, če bi bila noseča bi do 12 tedna. Zavira pa M, zato dokler boš to jedla in jemala progesteron, ne boš dobila M. Meni se je rjavo-rdeč izcedek vseeno pokazal.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 30.9.2007 17:24:23 >

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
30.9.2007 17:35:50   
GoYa
Pikovit user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da ni uspelo.

Blanč, seveda bo kaka polna. Joj, ta Reš zna včasih bit user posted image .

Darmar in zalazoya, jutri je vajin dan, ko bosta zagledali user posted image . komaj čakam novičke user posted image .

No, meni je pa po malem na momente že mal slabo.

Vsem ostalim pa en lep sončen pozdravček.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.9.2007 17:38:55   
reni70
Uff jaz dobila user posted image user posted image user posted image .Jutri ob 6h pa k dr.Rešu po Menopur.
Punce povejte mi neki,tiste,ki ste pile pivo se res ful pozna pri rasti foliklov.
Kaj pa kvaliteta celicuser posted image
PIKICA 26 kaj je s tabo?Se ti je pokazalauser posted image user posted image .
Ojoj sem firbčnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.9.2007 17:48:31   
GoYa
Glede piva ti povem mojo izkušnjo. V prvih treh postopkih nisem nikoli pila piva in sem imela 2x 7 celic in 1x 6 celic. V zadnjem postopku sem pila pivo in imela 14 celic. Kaj je vplivalo, pivo ali kaj drugega user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
30.9.2007 17:59:58   
Abra
Oo, Mišek hvala!!!user posted image user posted image user posted image
Ti si prava enciklopedija v teh postopkih.
Meni so vse te stvari tko nove in očitno res paniko zganjam. Pa še te ciste, ki so se kar naenkrat pojavile, so me čisto iz tira vrgle.
Na uz sem naročena dvanajsti dan, zdej samo upam, da mi menstruacija zaradi cist ne bo zamujala. Do zdej je bila vedno tko točna ... no, samo še enkrat naj bo, pol je pa raje kar neki časa ne bi vidla ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
30.9.2007 18:13:44   
kajatina
Pikovit pogumno naprej in en velik user posted image .
Pija zdaj si se pa nam pridružila. Super in upam, da bosta še druga dva o.k., da jih boste lahko zamrznili.
Vsem puncam hvala, da boste trepetale z mano in ostalimi, ki sedaj grejemo naše pikice.
Sonček dobrodošla in nič se ne sekiraj kdaj poklicati, če dobiš M med vikendom. Pokliči v ponedeljek in povej kateri dan M imaš, potem te bo pa sestra naročila na 22 dan M. Takrat greš k sestri Blanki kjer te vpiše za začetek postopka in dobiš še zdravila. POtem pa te itak vodijo naprej. Če boš pa imela kakšno vprašanje pa seveda kar napiši.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
30.9.2007 18:17:09   
mandarinca
reni70, naj ti še jaz odgovorim glede piva;
do zdaj sem imela tri postopke; v prvem 2 oplojeni jajčeci, 0 zamrznjenčkov, v drugem postopku 1 oplojeno jajčece, 0 zamrznjenčkov, v tretjem postopku 5 oplojenih jajčec in 3 zamrznjenčki, pivo pa sem po nasvetu punc tukajuser posted image user posted image user posted image pila samo v tretjem postopku - tako da mislim, da nekaj je na tem!
Pa še mimogrede eno vprašanje; kdaj izginejo simptomi hiperstimulacije, recimo po kolkih dneh po punkciji oz. transferju izzvenijo; če mi katera ve povedat?!?

Lep pozdrav vsem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
30.9.2007 18:26:27   
zalazoya
hoj

jaz sploh več ne sledim, si bom vzela čas in prečekirala kaj se pri vas dogaja. Goya men je non stop slabo, zjutraj da sploh ne govorim, tekom dneva se malo umiri, utrujena do konca. To je tudi razlog da nisem tolko z vami, v službi me čist izžamejo tko da sem vikend kar prespala. Se mi zdi da sem čist brez moči, vendar sem kljub vsemu presrečna. Komaj čakam jutri, upam da bo vse OK.

Drugač pa čestitke vsem za uspešne ET- je. Pridne kokške.

Pikovit draga žal mi je da ti ni uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim en lep pozdravček.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
30.9.2007 19:39:38   
blanč
Zalazoya, Darmar jutri pa lepe pikice in poskočne srčke na pregledu, drugače bom jaz user posted image   , ker nočem več prebrati nobenih slabih novic. Ste me razumele!!!!!
Želim vama da dobita lepe slikce in da kakšno potem tudi nam pokažeta.
Zdaj pa čakam 21.00 h, da mi moj stopko špikne.
lepo in mirno noč vam želim.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
30.9.2007 19:42:46   
blanč
Goya, da je Reš včasihuser posted image  je pa čist prelepo, je kar vednouser posted image . Sam kaj ko ima pa take čedne očke. Jaz ga imam že kar rada z vsem njegovim sarkazmom vred.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
30.9.2007 19:56:16   
cukica
A mi lahko katera pove,če je imela CETROTIDE kam ste se piknile.
Jaz se skoz v nogo jurri pa si moram dat gonal pa še cetrotide,ker mam 2.10. UZ pa bi prosila za pomoč.

Hvala

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
30.9.2007 21:24:57   
Pikica26
Sem bila dva dni odklopljena od interneta tko da še nisem uspela vsega prebrat, kaj se je dogajalo.
Pikovit, žal mi je za tvojo user posted image , kljub vsemu ti želim veliko pozitivne energije.

Reni70, ne nisem še dobila M in me že cel dan skrbi... A da res navadno zamuja zaradi Dipherelina? Jaz bi jo namreč mogla dobit v petek in tolk mi še nikol ni zamujala, ker sem jo do sedaj vedno imela točno. In zdej mi vse mogoče misli begajo po glavi. T ciklus sem prvič jedla klomifen, ampak sem šla delat krvni test tisti dan, ko sem začela z injekcijami. Tko za vsak slučaj, če bi se kaj zgodilo, pa je bil negativen.
Ima mogoče katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?