|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
28.9.2007 13:28:07   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Crnitulipan

Joj bom tečna od tega progesterona - ta je namreč glavni krivec za večino naših PMSov. V eni strokovni literaturi 'Pharmacotherapy' sem našla celo stavek, da pri nekaterih ženskah progesteron povzroča 'mental disorders' - mentalne motnje??!!! Jezus...

Oo šit, s čim se vse ne zafrkavamo ... sej je včasih res boljš čim manj vedet, pa kaj, ko ne moremo iz svoje kože ... mene je tudi ta progesteron mal hecal, sem bla tkoooo laaaačna, grozljivo ... pa sama svinjarija mi je pasala - sem user posted image dvakrat al celo trikrat poslala v mcdonalds, pa tega drugače nikoli ne jem. Sva že mislila, da so to kaki nosečniški znaki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da je kar z veseljem dirkal ... je blo pol vse skupi vsaj bolj zabavno

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
28.9.2007 13:40:40   
Abra
pikovit, jaz na tvojem mestu še ne bi nehala - ko bo dan za test, naredi še enega in boš takrat vidla. Lahko, da je preživel samo eden, pa še ni dovolj hormona, čez dva dni bo pa že. Dokler ni krvavitve ne obupat!!! Res, da nekaterim že prej pokaže, vsem pa tudi ne in ti si med slednjimi - pokaže takrat, ko mora - na dan za test!!!
Zdej pa stiskam pesti do nedelje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
28.9.2007 13:44:18   
soncek.djukelica
pikovit, user posted image  ima prste vmes tudi pri tebi!user posted image
skušaj pridet, pliz!
se strinjam z abro, kar nadaljuj!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
28.9.2007 13:49:44   
dajamaja
Črnitulipan, YESSSS! Razturaš. Bravo! Pa le nismo še za odpisat me tastare user posted image   Tudi jaz imam 3x200 Prometriuma. Klasika je 2x 200, ampak sem imela že + test pa po parih dneh ss. Od takrat mi daje 3x200. Tokrat še aspirin. Glede trebuha pa jaz žepanično iščem eno bolj razvlečeno jopico, da me kdo v službi ne bi vprašal če sem noseča.

Pikovit, sej test je predviden šele za nedeljo, ne? Ti kr čakaj in jemlji tablete. Ne se dat!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
28.9.2007 14:28:08   
Crnitulipan
pikovit - morda pa še ničas za test? Verjetno sem spregledala, da si že 14 dan po ET?

Jaz verjamem v urinski test samo 14 ali 15 dani po ET; najbolj zanesljiv je le krvni test.
Če pa je negativen, nikar ne obupaj - sama vem kako zelo slabo se lahko človek počuti ko zagleda negativen test. Sama sem ga zagledala že 4x!!! Na tak dan bi najraje samo spala in spala.. če me moj user posted image ne bi spravil ven, bi znala kar tako obviseti v stanovanju.

Prav neverjetno se mi zdi, vsaj meni se to dogaja, da me vsak tak postopek tako zelo izolira od vsega... takrat so pomembne injekcije, pa datumi UZ, pa punkcija, pa ET, to stalno pričakovanje me vedno znova odnese stran od realnega sveta...

Naj še povem, da sem pri sebi naredila prelomnico, ko sem slučajno pristala pri Rešu - privolila v IVF v spontanem ciklusu, tvegala... celico smo ujeli, lepo se je oplodila, še LA-hatching so naredili, da so embriju naredili luknjico v ovojnico.. pa nič. In tu sem prvič pomislila, da morda, mi pa res NE BO uspelo. Dopustila sem tudi to možnost in naenkrat sem začutila kot, da bi mi eno veliko breme padlo z ramen...
Pa to ne pomeni, da se ne grem več - že drugi dam user posted image sem prišla k Rešu, da sva začela s kratkim postopkom... I evo ET, spet čakam ta dva tedna... Sploh pa sem mislila na službeno potovanje po punkciji, vse sem nekaj planirala..Pa so me bolečine ustavile. Kljub zahtevnemu delu, ki čaka samo name, sem se odločila, da bo kar doma, saj sem še vedno v bolečinah z napihnjenim  trebuhom... Bo kar bo.

Če tudi tokrat ne bo nič, bom pa vzela te dni bolniške kot en zelo dober počitek pred novim študijskim letom in novimi nalogami, ki me čakajo.
Po novem letu, pa ponovno v boj..

Vmes pa zajemnje življenja z največjo žlico tega sveta - s svojim user posted image

Drži se!!!
Čarna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
28.9.2007 14:56:12   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Glede trebuha pa jaz žepanično iščem eno bolj razvlečeno jopico, da me kdo v službi ne bi vprašal če sem noseča.

user posted image Veš, da boš najraje razkazovala svojga lepga bušija user posted image
... še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
28.9.2007 15:05:34   
Pija76
Črnitulipan: čestitam!
Rebeca: DOBRODOŠLA! Pa mislim da tudi Abri nisem zaželela dobrodošlice, Abra dobrodošla.

Pikovit: ne nehaj jemat, počaj še malo, v nedeljo naredi še en test!!!

Kikaa in Kajatina: jutri je vajin dan!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
28.9.2007 16:04:31   
kajatina
Črnitulipan tudi jaz ti čestitam in držim pestke za tebe.
Ker se pa vse tako hitro dogaja pa upam, da nisem katere izpustila in ji zaželela dobrodošlico.
Ja Pija jutri je pa res pomemben dan in sem že kar malo na trnih.

Vse punce, ki ste se zbrale na Zbilju verjetno se imate ful fajn in mi je žal, da nisem z vami. Poročajte  kako je kaj bilo.
Kikaa jutri se pa že vidiva.

Lep deževen pozdravček vsem

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
28.9.2007 16:29:44   
cukica
Sam na hiter se javljam da vas pozdravim in želim vsem vse lepo in čestitam nosečkam,dobrodošle novinke in lep pozdrav vsem ostalim.

Lep vikend vam želim,...

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
28.9.2007 16:44:22   
Sulfinija
Roda in mandarinca se vidimo v ponedeljek ob user posted image .JUpi kako se veselim,da se bomo tudi končno v živo spoznale.Upam,da bomo skupaj proslavile mogoče mojih user posted image  ali pa user posted image ,bomo videle.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
28.9.2007 17:01:10   
mandarinca
Superuser posted image user posted image user posted image ,
tudi jaz komaj čakamuser posted image user posted image user posted image !
Se vidimo!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
28.9.2007 17:22:45   
Skye
Pikovit...žal mi je, da je bil test negativen...mogoče pa še ni vse zgubljeno user posted image user posted image user posted image

Čarna čestitke za uspešno prestani transfer...zdaj pa pridno grej svoje user posted image user posted image . Si pa imela enak izzid kot jaz...tud meni so vstavili dve, tri pa zamrznili. Zdaj pa pridi za menoj tudi, kar se rezultata tičeuser posted image user posted image

DarmarCitrončica, Sonček.djukelica ....a ze pridno cvekate.....fajn se imejteuser posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
28.9.2007 18:00:08   
Pija76
Kajatina verjamem da si na trnih! Ampak sej valda se naši otroci lepo razvijajo in komaj čakajo da pridemo po njih. No srečno jutri, pol pa poročilo prosim napiši. No pa moje otročke pozdravi, povej jim da pridm kmalu!

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
28.9.2007 18:45:00   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image Veš, da boš najraje razkazovala svojga lepga bušija user posted image
... še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole si jaz pol u živo predstavljam, kako strašim po firmi z razgaljenim bušlnom. Dedce (ki so v veliki večini) bi po moje dotolkl. user posted image

Kajatina, Kika, lepo se zrihtita za jutri, da bojo otroc ponsni na mame. Lepo opravita!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
28.9.2007 18:58:11   
Crnitulipan
Ojla deklice,

dajamaja.. res nismo za odpisat tastare, ampak jaz sem res že mal u letih, vsaj kar se reprodukcije tiče - 40 (kdaj je to prišlo?) - resda, lahko skrijem tudi do 10 let - včasih mi ja kar mal čudn, ko pridejo do mene kaki 30 in manj letniki..Jezus, saj ni slabo, samo... ponavadi ssamo odprejo usta, ko jim povem, naj si poiščejo katero svojih let. No, zdaj ko sem pa že leto dni v zakonskem stanu, sva z nocim tako zaposlena drug z drugim, da sem postala pravi zapečkar.. No, da ne zaidem na stranpot...

Na tujem forumu sem preverila in popvprašala embriologa za mnenje - moram rečt, da sem bila takoj boljše voljeuser posted image user posted image user posted image - saj mi je vse današnje strahove razblinil v nič...

Zgolj v vednost za vse vas, ki vam vstavljajo morule ali jih celo zamrzujejo - v tujini je to normalno in je kao velika škoda morule vrečt stran, kot so to do sedaj delali v mojih prvih dveh postopkih. Od dveh vstavljenih so 6 morul v drugem postpku zavrgli.. v prvem pa 5 morul.

In tekočina, ki steče po transferju ven je del tekočine,  ki jo zdravnik potrebuje da očisti cerviks pred transferjem.
Pri brskanju po PubMedu, veliki bazi člankov, pa sem naletela tudi na enega, ki je raziskoval vpliv počivanja po transferju - v smislu - ali takoj oditi domo (kot pri Rešu) ali počivati 1 uro. Skratka, ta raziskovalna skupina ni našla statistično značilnih razlik. Seveda pa za naše dobro razpoloženje in občutek, da smo naredile vse, se pač tudi vsaka sama zase odloči ali gre takoj v akcijo ali počivat.

Mogoče se motim, a imata kajatina in kika jutri transfer - se mi zdi, da sem to zasledila na seznamu? Srečno!!!

Ja, Skye tudi jaz si želim takega rezutata - a imaš kak skriven recept, da je uspelo?

Zdaj pa spet malo počivat.
Držite se!!!
Čarna

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
28.9.2007 20:09:23   
GoYa
Čer.

Sam na hitrco, nimam velik časa. Najprej hvala za čestitke user posted image .

V glavnem, danes dež ni in ni hotel prenhat. Saj ni čudno, če ste se čveke zbrale na kupu user posted image .

Fortun, user posted image user posted image , ne še obupat. Vem, da je grozno čakat do naslednjega UZ. Vse me tukaj močno močno stiskamo pesti, da se bo  user posted image  premislil in začel hitro rasti. Nič še ni dokončno in lahko se še obrne.

Pikovit, žal mi je, da ni uspelo user posted image user posted image . Drži se punca.

Shuka, čestitke za službo in držim pesti, da te čimprej prešaltajo na nedoločen čas, da bosta lahko spet  v akciji.

Reni70, koliko je pa tvoja Lina stara? Moja je 13,5 mesecev.

Crnitulipan, user posted image user posted image  za Et. Glede prometriuma, pa so ga včasih predpisovali 3x200mg na dan. Jaz sem ga v prvi nosečnosti toliko jemala čez 12 tednov.

IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya
Kakšno pa mora bit telo za dvojčke user posted image .

Ne vem, predvidevam, da mal večje kot moje. Čeprav nisem taka trlica in drobižek. Mah, serje ga. On itak pravi, da na splošno žensko telo ni za večplodne nosečnosti.

Pa še prisrčna dobrodošlica vsem novinkam user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
28.9.2007 21:11:51   
Skye
Čarna....na žalost nimam nobenega skrivnega recepta...počivala sem sam 1 dan, potem pa normalno v službo....jedla aspirin 100. In kar je najvažneje, pustila sem se maksimalno razvajati od dragega...do te mere da sem mogoče že mal pretiravala....malo je majkalo, pa bi še lulat hodil namesto meneuser posted image user posted image user posted image
Jaz še danes gledam slikco mojih dveh blastocist in se sprašujem katera se je prijela....oz. ali sta se mogoče obeuser posted image

Sem te zasledila na enem tujem forumu....in ti moram povedati, da zelo dobro obvladaš angleščinouser posted image ....tud meni je ta forum super...sem že marsikatero koristno informacijo našla tamuser posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
28.9.2007 21:23:26   
kikaa
Ja, jutri pa je en pomemben dan... prvič v življenju bom imela v sebi živo bitje...kar ne morem verjet. Upam, da bo vse uredu in tudi, da so se celice lepo razvile.
Drugač pa sem danes bila ful pridna, vse sem popedenala in pospravila po stanovanju...madona, sem si enkrat sama sebi rekla "kot da grem že rodituser posted image ", vse uštimano, ampak to je bilo samo zato, ker imam rada red in da bom potem lahko lepo v miru počivala, da me ne bodo motile stvari okoli...da slučajno ni kaj pospravljeno. Tako da bom predvsem na sedežni oborožena s knjigami in daljincem, dragi mi bo pa futr prinašaluser posted image ...vsaj prvi dan bo tako, potem vem da ne bom imela več obstanka...

No, jutri poročam o poteku in rezultatih, do takrat pa lepo se imejte in srečno vsem!user posted image
LP!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
28.9.2007 21:35:42   
Skye
Kikaa in Kajatina....želim vama uspešen jutrišnji ETuser posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
28.9.2007 21:41:05   
kikaa
hvala, hvala...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
28.9.2007 21:48:54   
koala
Smo na hitro, se javim. Vem sem packa, ker se nekaj dni nisem in ne vem več prav kar se dogaja.

Pozdravček novinkam in veliiiiiiko sreče v njihovi borbi in seveda na user posted image user posted image .

Pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo še ne obupat pa prav?

Pa uspešne trasferje in naj čakanje hitro mine, vsem ki se jutri podajate na to pot.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
28.9.2007 23:17:40   
kajatina
Hvala vsem, da mislite name.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
29.9.2007 1:09:00   
pikovit
S.d,Darmar,Citrončica.Sem danes bila na poti proti Zbilju pa me je vse minili ko sem v Črnučah naletela na tako gužvo,da sem se samo obrnila in odšla domov.Tako da punce zelo mi je žal.Ampak res ni šlo.Na semaforju sem čakala 3 zelene luči.Potem pa sem se še domov vozila skoraj 45 min.Drugače pridem v 15ih.Tako da če se boste še kaj dobivale bom rade volje prišla.Upam da ste se načvekale in imele fino.

Drugače pa držim pesti vsem puncam za jutrišnji transfer.

Crnitulipan še enkrat hvalauser posted image

Hvala pa tudi vsem puncam,ki so mi ves ta čas stale ob strani.user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
29.9.2007 9:25:17   
dajamaja
Za transferke je menda še prezgodnja, pa vseeno čekirem - kako Kikka, Kajatina zdej bomo pa skupaj trepetalke.
Črnitulipan, sva istih let zato sem te še posebej pohvalila za rezultate.
Pikovit, ne obupaj prehitro!user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
29.9.2007 10:14:44   
citrončica
Dan
sem prišla prečekirat,če je katera od punc od včerajšnjega čveka že slikici prilepla,pa vidim,da še ne,
hvala darmar za slikice seveda!!,
v glavnem smo se načvekale,lušno je bilo,bile smo tri,pa smo se po 3h urah komaj poslovile,me skrbi kako bi bilo,če bi nas bilo 5 ali več...najbrž bi zdaj komaj domov prišlauser posted image user posted image ,
pa lep vikend....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?