Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 9:42:41
|
|
|
|
pikovit
|
Rebeca kakšno je to čudno vprašanje ali me sprejmete med se? We are one big happy family.Tu sploh ni nobenega vprašanja. DOBRODOŠLA Rebeca .Jupi še malo pa bo 4.10. tukaj in se boš začela veslo špikat. Evo si že eno stopnico višje do .Še čisto malo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 9:48:39
|
|
|
|
pikovit
|
Danes pridemo samo še: Darmar Citrončica Sonček.djukelica Pikovit Zalazoya?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 10:15:18
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, jaz vseeno pridem! Sayuri, res škoda! Rebeka, pozdravljena, welcome!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 10:19:37
|
|
|
|
mandarinca
|
Zivio čvekice! Pošiljam vam en velik sončen pozdrav iz Prekmurja, vse, ki boste šle danes na "sestanek" , uživajte, uživajte še za nas, ki ne bomo prišle , na veliko fotkajte, da bomo še potem me ostale imele kaj od tega ! Jaz sem čisto KO, križ me boli ko , spodaj napeto - tako, da ne vem, kaj je z mojima tam spodaj! Upam, da se že kaj igrata ! Vsem skupaj en velik !
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 10:28:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mandarinca,jaz pa mam eno idjeo.Kaj če bi se midve dobile v kratkem na enem dobrem ,namreč jaz sem iz tvojih krajev. Punce lepo se imejte danes na žuru in se fino načvekajte. No moje še ni,le špikanje mam ful dobro po jajčnikih.Jutri delam test,če M seveda ne bo. Danes zjutraj sem prišla domov iz prireditve bilo je nepozabno lepo,sedaj pa na veliko pečem pecivo,kajti jutri ima moja tašča žur praznuje svojih 60.let.Bo pa spet napeto.Morem še dolečene stvari danes urediti,jutri pa še skočiti po torto,... Mandarinca javi mi,če si za srečanje? LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 10:45:04
|
|
|
|
mandarinca
|
Sulfinija, jaz sem vedno za ; ti samo povej !
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 10:54:47
|
|
|
|
Skye
|
Rebeca dobrodošla...še malo pa boš tud ti špikarca tassi1 jaz sem začela pivo piti, ko sem se začela špikati . . po eno na dan..seveda brezalkoholno. Tud jaz ga ne maram...pa za ga spijem cel zaboj če treba mandarinca mogoče pa imata tvoja že prave wrestling boje tam spodaj ...možno je pa tud da imaš rahlo hiperstimulacijo...dosti tekočine pij. Sulfinija držim pesti da M ne bo in bo jutri testek pokazal en debel plusek
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 10:59:48
|
|
|
|
konina
|
Pozdravljene, punce. Dobordošle vse,ki ste na novo na forumu. Predvsem pa čestitke tistim, ki jim je tokrat uspelo postati srečka . Veselim se z vami in upam, da bo vse v redu z vašimi pikicami. Jaz sem imela včeraj razgovor pri G in mi je dodelila terapijo suprefackt ( a sem prav napisala?) in menopur. Potem pa sem se šla naročit in če bi prišla en dan prej, bi že jemala terapijo. Tako pa sedaj čakam na , da potem začnemo. Tako da se vpišem med oktoberke in novemberke. Na srečanje pa danes na žalost ne morem, ker delam do 16.00 pa še potem z Dolenjske priti je nemogoče. Upam, da se boste imele v redu, in zažurajte še zame. LP, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:06:39
|
|
|
|
dajamaja
|
rebeka, dobrodošla! Črnitulipan, sešvercam iz službe,da preberem lepo novico- go,go, go!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:07:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
mandarinca pol pa javi na zs kdaj se dobima in kje? Ja punce bilo bi fino,da moje M ne bi bilo bi jutri tašči namesto voščila lahko povedala veselo novičko. LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:12:37
|
|
|
|
Abra
|
rebeka, dobrodošla !!! tuki je tko fino - jaz sem tu komaj dva dni, pa se že počutim tko domače in evo že dajem dobrodošlice
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:36:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Mandarinca se že veselim najinega kofetka .Torej drugi teden se boma spoznali,jupi. LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:39:52
|
|
|
|
zalazoya
|
sam na brzino, žal mene danes ne bo, lepo se mejte. ajdi
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:44:19
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Danes pridemo samo še: Darmar Citrončica Sonček.djukelica Pikovit a zdej pa samo me 4 ostanemo? zalazoya, škoda no!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija in mandarinca, a še mene vzameta zraven? Tudi jaz sem iz vajinih krajev.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 11:57:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: roda17 Sulfinija in mandarinca, a še mene vzameta zraven? Tudi jaz sem iz vajinih krajev. Roda zakaj pa ne,tudi jaz sem iz MS.Daj piši na zs! LP
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2007 12:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 12:30:14
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Punce pozdravljene!!!! Najprej dobrodošlica rebeci. Na srečo je bilo kaj za prenesti - ena velika lepa blastocista in ena morula, ki naj bi bila popoldan že blastocista. Morfologijo obeh zarodkov ves čas gleda in gledam in res upam, da ne bo treba več na to pot... Ja, pa 3 so še zamrznili, tako da sem kar zadovoljna. Me je pa zaskrbelo, ker sem potem, ko sem vstala začutila, kako mi nekaj teče iz nožnice, pa me je kar panika zagrabila Vprašala sem Reša, če lahko pade ven pri uriniranju, pa je rekel, da ne. Mogoče se bom malo bolj strokovno lotila tega in poiskala kak članek. kaj čmo, profesionalno sem čisto deformirana... Zdaj pa prometrium 3x200 mg/dan, pa en aspirin... pa kar doma bom ostala. Od punkcije me še vse boli,tako da se komaj vsedem, ponoči slabo spim... Itak me zdravnik - osebni - samo krega, da preveč delam. In ker imam res stresno službo, in tako v kateri sem kar precej aktivna, si kar ne predstavljam, da bi s temi napihnjenimi jajčniki in bolečinami v trebuhu delala. Pikovit - močno upam in imam občutek, da te na koncu vseh teh izcedkov čaka en velik debel +! Srečno ostalim, in prijetno srečanje vam želim. Mi je prav žal, da je transfer padel ravno na dan srečanja. Pozdravček, čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 12:34:26
|
|
|
|
mandarinca
|
Roda, midve sva se že enkrat menile za ; še velja! Več nas bo, bolj bo veselo! lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 12:39:15
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Črnitulipan, čestitke na dobro prestanem ET! Naj tvoji dve pikici lepo ostaneta pri tebi!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 12:41:58
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Danes pridemo samo še: Darmar Citrončica Sonček.djukelica Pikovit Moja tel. je 041 877-163, če vas slučajno ne najdem, me pokličte. Komi čakam klepet z vami. bajči
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 12:45:20
|
|
|
|
Abra
|
To je pa ful lepa novica Čarna, kar pet otrok!!! Zdej pa naj ti teh 14 dni čimprej mine in stiskamo pestke za Prometriuma ti je pa kar velik predpisal, v navodilih piše max. 400 na dan?? In to za stimulirane postopke oz. pri grozečem splavu (če se prav spomnim) Sicer pa ima že tok izkušenj, da že ve. Se mi zdi, da sem že brala za tako dozo. Si aspirin že kdaj prej jemala? Jaz tudi razmišljam, da bi mu kar rekla, če mi ga ne bo predisal - prvič mi ga namreč ni. Jaz sem ti po brskanju podatkov tut čist podobna, od kar je padla prva polovička klomifena moram vse prej naštudirat ... še dobro, da to traja komaj nekaj mesecev, drugače bi že o spremembi poklica razmišljala
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 12:46:24
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Moja tel. je 041 877-163, če vas slučajno ne najdem, me pokličte. Komi čakam klepet z vami. bajči sem vesela, da se vsaj ti nisi premislila! pa Martinščica se nam tudi pridruži kasneje, a ni tako?
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 12:58:51
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Ja, sem se tudi jaz zamislila nads tako dozo... Imam bolj tanko sluznico - evo, da sem ga pozabila vprašat koliko mm??? I mogoče zato tako visoka doza. No, amapk on že ve.. Joj bom tečna od tega progesterona - ta je namreč glavni krivec za večino naših PMSov. V eni strokovni literaturi 'Pharmacotherapy' sem našla celo stavek, da pri nekaterih ženskah progesteron povzroča 'mental disorders' - mentalne motnje??!!! Jezus... Potrpežljivost je mati modrosti, pravijo.... Že vidim, da bo teh 14 dni dooooolgih.. Seveda si jih bom krajšala tudi v vaši družbi! Jaz sem imela klomifenski test, da so mi preveriliovarijsko zalogo. Bilo je OK; tudi svoje ovulacije imam - slaba stran tega klomifena (za katerega sem najprej mislila, da bo naredil čudež) je, da stanjša sluznico, kar pa seveda ni dobro za vgnezditev.. Pozdravček, Čarna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 13:25:44
|
|
|
|
pikovit
|
No zdej mam pa še jaz 2 slabi novici. prva je da tudi jaz ne vem če bom lahko danes prišla.Je fantu crknu služben avto in ga bom morala iskat v službo,ki pa je na primorskem.Če bom uspela se vam bom pridružila. druga je pa ta da sem danes naredila test in je negativen.Zdej mi pa sam povejte ali lahko neham z jemanjem prometriuma. Crnitulipan sem tolk vesela zate.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?