|
RE: IVF-ICSI avgust,september 20.9.2007 20:28:13
|
|
|
|
GoYa
|
Čer . Gold fish, ne vem, kako je z LA-hatchingom v LJ. Katera so "prava" leta tudi ne vem. To se odločijo sproti, od primera do primera. Meni so ga npr. naredili v 1. postopku (pa naj bi ga delali komaj, ko je nekaj poskusov neuspešnih) in takrat sem bila stara 27 let. Meni se to ne zdi huda starost. Veš kaj, gledajo tudi kakovost zarodka, tako da je res težko kar koli v naprej vedeti. Lahko jih vprašaš, pa se kaj dogovoriš, če imaš željo za LA-hatching. O, šiška piška, Pika74 . Če boš rabla pomoč pri vlomu, me kar pokliči za pomoč Koala, tebe pa nosečniška skleroza daje . Ti je oproščeno . A veš pikovit, da pri meni tudi pod LA-hatching tokrat ne piše niti DA niti NE. In valjda sem takoj G zakačila in vprašala, če so mi ga naredili. Pa je pokimal. Čeprav ga mal sumim, da pojma nima . Dejzica, kar večkrat se oglasi. Te je vedno lepo brati. Gloria, žal mi je za ss. Pri meni se je isto zgodilo v prvem postopku, tudi 11t. Glej na to kot slučajni dogodek, kajti naslednjič bo vse tako kot mora bit. Zalazoya, jaz sem šla gledat za nazaj na forum za prvo nosečnost. Takrat so me po ET bolele joške in po so me vedno manj. Tako kot je sedaj pri tebi. Tako, da ne skrbi glede tega. Mene npr. tokrat čisto nič ne bolijo . Ti pa povem, da skrbi ni do konca konec . Auuuuuuuuuuu, zdej vidim vrednost bhcg . Majko mila, to pa je rezultat. Čak grem na hitro pogledat moj rezultat pri mišolini. Evo - 21. dan po et 4091. Darmar, lahko greš na jadranje. Drugače pa ne, nisem bila jaz tista. Ker če bi jaz bila, ti povem, da bi vse pobruhala . Pa če sem noseča, al pa ne. REš pa krvnega testa ne predpisuje. To je praksa na GK LJ. Jaz sem ga šla samoplačniško delat v Adrialab pri prvi nosečnosti, ker me je panika grabila, ker ni bilo nobenih nosečniških znakov. No, kot sem zgoraj napisala mije 21. dan pokazal 4091, pol čez en teden (se mi zdi) pa okoli 29000. Tale hormon narašča, v začetku se podvaja na 48 ur, potem pa počasi začenja spet padat. MIŠEK13, kako kaj tvoje počutje? Upam, da lepo okrevaš Sayuri, držim pesti, da bo jutri rezultat . S.D., se strinjam, da v večini primerov dajejo po dve zdravili. So pa tudi taki primeri kot je cukica. Neni je npr. tudi imela 1x to kombinacijo. Lep pozdravček!
|
|
|