|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
20.9.2007 19:33:43   
soncek.djukelica
ele, upam da se pocajtaš do drugega petka in nas prideš pogledat! Pot je pa čisto enostavna! Iz Lj obvoznice zaviješ levo za smer Kranj, Jesenice, (A) in se skozi voziš naravnost, ne levo ne desno, smer Medvode in od tam smer Zbilje!
Za vreme pa prilagam slikico, ki nam bo pomagala napovedat kaj lahko pričakujemo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.9.2007 19:36:13   
soncek.djukelica
user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.9.2007 20:28:13   
GoYa
Čer user posted image .

Gold fish, ne vem, kako je z LA-hatchingom v LJ. Katera so "prava" leta tudi ne vem. To se odločijo sproti, od primera do primera. Meni so ga npr. naredili v 1. postopku (pa naj bi ga delali komaj, ko je nekaj poskusov neuspešnih) in takrat sem bila stara 27 let. Meni se to ne zdi huda starost. Veš kaj, gledajo tudi kakovost zarodka, tako da je res težko kar koli v naprej vedeti. Lahko jih vprašaš, pa se kaj dogovoriš, če imaš željo za LA-hatching.

O, šiška piška, Pika74 user posted image . Če boš rabla pomoč pri vlomu, me kar pokliči za pomoč user posted image

Koala, tebe pa nosečniška skleroza daje user posted image . Ti je oproščeno user posted image .

A veš pikovit, da pri meni tudi pod LA-hatching tokrat ne piše niti DA niti NE. In valjda sem takoj G zakačila in vprašala, če so mi ga naredili. Pa je pokimal. Čeprav ga mal sumim, da pojma nima user posted image .

Dejzica, kar večkrat se oglasi. Te je vedno lepo brati.

Gloria, žal mi je za ss. Pri meni se je isto zgodilo v prvem postopku, tudi 11t. Glej na to kot slučajni dogodek, kajti naslednjič bo vse tako kot mora bit.

Zalazoya, jaz sem šla gledat za nazaj na forum za prvo nosečnost. Takrat so me po ET bolele joške in po user posted image  so me vedno manj. Tako kot je sedaj pri tebi. Tako, da ne skrbi glede tega. Mene npr. tokrat čisto nič ne bolijo user posted image .
Ti pa povem, da skrbi ni do konca konec user posted image .

Auuuuuuuuuuu, zdej vidim vrednost bhcg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Majko mila, to pa je rezultat. Čak grem na hitro pogledat moj rezultat pri mišolini. Evo - 21. dan po et 4091.

Darmar, lahko greš na jadranje. Drugače pa ne, nisem bila jaz tista. Ker če bi jaz bila, ti povem, da bi vse pobruhala user posted image . Pa če sem noseča, al pa ne.
REš pa krvnega testa ne predpisuje. To je praksa na GK LJ. Jaz sem ga šla samoplačniško delat v Adrialab pri prvi nosečnosti, ker me je panika grabila, ker ni bilo nobenih nosečniških znakov. No, kot sem zgoraj napisala mije 21. dan pokazal 4091, pol čez en teden (se mi zdi) pa okoli 29000. Tale hormon narašča, v začetku se podvaja na 48 ur, potem pa počasi začenja spet padat.

MIŠEK13, kako kaj tvoje počutje? Upam, da lepo okrevaš user posted image

Sayuri, držim pesti, da bo jutri rezultat user posted image .

S.D., se strinjam, da v večini primerov dajejo po dve zdravili. So pa tudi taki primeri kot je cukica. Neni je npr. tudi imela 1x to kombinacijo.

Lep pozdravček!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.9.2007 21:26:17   
gloria
April30 mogoče smo se ker se nam datumi skroz ujemajo pa še v lj.na GK.Na et nas je bilo 8 ali 9 od tega smo 4 bile na testu.A je to tvoj 1ivf?(z dvema sem se menla ko jim je bil1ivf, mogoče si bila ti).Lahk mi se javiš na zs.L.P. vsemuser posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.9.2007 22:23:53   
upajoča
Ojla,se malo javim da vidim kaj dogajauser posted image ,ste pa se razpisale,super krasni rezultati,lepo za spodbudo.Ele je pa bilo res grozno,samo da si bila na pravem mestu,da so ti lahko pomagali,počivaj in se pocajtaj.Na srečanje pa ne morem priti,ker delam do 19,res škoda mi je kar žal,pa saj vem da se boste imele krasno,uživajte še zameuser posted image . Mišek upam da si dobro,kot so punce napisale,si imela operacijo,upam da ti bo bolje sedaj in da so ti kaj pomagali.Kot vidim je kar nekaj puncam po jemanju Dipraheline user posted image  zamujala,ali se je kateri pa podaljšala,ker meni se je, za kar nekaj dni pri prejšnem postopku. uspešno še naprej user posted image user posted image  lp upajoča

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.9.2007 9:20:54   
darmar
user posted image user posted image user posted image  Punce sem ful vesela, da se vidimo. Še uro moremo določt. Jaz sem za 15 oz. 16 oz. 17. Povejte, pridem pa vsekakor, tudi če bo meeting kakšno drugo uro. Kako se bomo pa najdle? Jest še nisem bla nikoli na takem srečanju. Sem pa iz Kranja, če kateri kaj pomaga moj prevoz.

Vprašanje: jaz sem sedaj 19. dan po ET, in nisem delala krvnega testa, CB  mi je 2 x pokazal user posted image , pa na enem testu še skoz vidim +, ki ga seveda vsak večer prečekiram. A je zdaj smiselno delat še tisti krvni test, a ti tudi kaj pove glede tega ali je 1 ali sta 2 user posted image ?

Mandarinca kako rada slišim, da imaš že enega korenjaka s pomočjo IVF, pa je tudi uspelo kar v prvo in sedaj mora še v 2. A kaj veš zakaj ne gre po naravni poti? Ker pri nama je vse OK, pa ni in ni šlo 3 leta. In naš skoraj petletni sin si že zelo zelo želi bratca ali sestrice.

Mogoče pride na srečanje z menoj tudi sinko (če ne bo varstva), vedar se bojim, da potem ne bom mogla toliko klepetati. Je pa v Zbiljah tudi super ograjeno igrišče za otroke, pa labode in račke lahko hraniš.

Vse lep pozdravi in komaj čakam, da mine ta teden in se vidimo.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.9.2007 9:43:51   
pikovit
Darmar ja kri ti pokože tudi če sta dvojčka.Kot je Sonček že gor razložila,kako je bilo pri njej.Visok bhcg zna pokazat tudo dvojčke.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.9.2007 10:09:18   
darmar
Hočem samo, da mi ena potrdi, da mi zdaj ni treba delati bhca, saj bom itak vedela pri čem sem 1.10.. Ta test bi bil le ena potrditev več. Ni to pač ena stvar, da bi mi blo pol čez 1 mesec žal da je nisem naredila. Če je to to, da dojenček bo, bo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.9.2007 12:11:49   
soncek.djukelica
ojla,

danes je resnično lep dan!user posted image  Darmar, morda si nestrpna, se hočeš še 1x prepričat,da si noseča, kar itak sama veš! Nevem,ali ti je smiselno plačevat, še na krvni test, ker prvi UZ ni več tako daleč!user posted image

Jaz predlagam ob 16, dan bo trajal še nekaj časa, pa tudi službe bodo takrat že zaključene! Upajoča, ti pa lahko pol prideš!user posted image  

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.9.2007 12:45:31   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Koala, tebe pa nosečniška skleroza daje user posted image . Ti je oproščeno user posted image .

GoYa kaj sem sfalila? Mi nič ni jasno.
Pozabljiva pa sem 100 na uro, to je pa res.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.9.2007 13:20:43   
mandarinca
Zivio!
Sem prišla končno k sebiuser posted image , neverjetno kako me je ta punkcija (ali pa anestezija) zdelala! Ah, za user posted image user posted image pa bom že potrpela!
Darmar - jaz imam neprehodne jajcevode, eden pa je baje še full zamotan, tako da imam 2% možnosti zanosit po naravni poti - kar se mi zdi skoraj nič, in sem se raje odločila za pomočuser posted image . Je pa res, da je moj gin. kar redkobeseden, in ne zvem prav dosti od njegauser posted image !

lp zaenkratuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.9.2007 14:04:32   
kikaa
Pozdravljene!

No, da še jaz malo poročam. Danes sem bila na UZ (1. po 14-dnevnem jemanju Suprefacta in Gonala), pa moram že kar jutri zopet priti, ker je v enem jajčniku 3, v drugem pa 5 foliklov. Veliki so tam 17, 18,...eden pa celo 21, tako da je jutri ponovno UZ, mogoče pa tudi že stop injekcija.

kajatina in Pija76 - kako pa vidve, kako je bilo? Upam, da bosta kaj lepega povedali...

Se beremo...

Čaw!

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.9.2007 14:08:34   
kajatina
Kikaa tudi jaz sem že doma in imam jutri stopko, ter v ponedeljek punkcijo. Jaz sem imela lepa jajčka in sicer v levem jih je 6, v desenm pa pet, samo upam, da so tudi kvalitetna. No, če greš jutri na stop, se pa spet vidimo v ponedeljek.

Pozdravček

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.9.2007 14:37:20   
Pija76
Kikaa in Kajatina: jz grem pa v nedeljo še 1x na UZ, so mi za 2 dni dali še dozo. Super za vaju bosta prej fertig, no jaz bom pa še mal počakala....Držim pesti pa javita kako je bilo.

Vsem ostalim sončne pozdravčke!

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.9.2007 14:43:27   
sayuri
Punce, samo na hitro se javim. Nimam nč cajta. user posted image  Bom zvečer še kaj pokukala na net.

Danes smo mi na urgenci povedali in dali tudi histološki izvid, da je šlo pri moji nosečnosti za molo. user posted image  Sem se kar ustrašila. Nekaj o tem vem - kolikor sem prebrala in mi je kar malo čudno, da se to lahko zgodi tud pri umetni oploditvi user posted image  A katera kaj več o tem ve? No, rezultat beta hcg je bil danes drugič negativen. Na ponoven odvzem krvi moram čez en mesec. Sedaj, ko vem, da je bila mola, mi je vse v vodo padlo. user posted image  Bom morala Reša klicat in datum na november prestavit. No ja....saj bo tud november en dva tri tukaj.

Se beremo zveer.
Aja- srečanja-jaz sem za ob 16h.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.9.2007 18:31:36   
DaisyE
No evo drage moje, kaj pa mene v luft vrže...

Dons sem se pelala iz šihta in poslušam Dogodke in odmeve ob pol štirih in slišim tisto, da so našli novorojenčka v smeteh. user posted image  Zdaj pa berem na teletekstu, da je res. Pol se pa človek vpraša, kje je fora? Toliko ljudi bi ga imelo, toliko ljudi bi bilo pripravljenih iz srca skrbet zanjga, a boga duša ti takole konča. Pa sem se bentila čez splave, ki jih delajo tisti, ki ne znajo za kontracepcijo poskrbet, pol pa tole!? Mislim!? Kje je tule fora? Pa saj sploh ne najdem besed. Tole je prva stvar po dolgem času, ki so jo povedali na poročilih, da je mene spet čisto iztirilo. Stiska gor, stiska dol, še vedno ga lahko daš v posvojitev, al ga pa na enmu pragu pustiš, samo živega. Tole, tole je pa stvar, ki je res ne morem prebavit. In mi ni jasno. In ne morem razumet. Ne morem, pa da se ubijem. Če mi lahko kdo razloži, prosim. Jaz res, RES, ne dojamem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.9.2007 18:43:37   
DaisyE
KJE JE NAŠ MIŠEK!!!!

Tolk visim na netu, samo zato da izvem, kaj se z njo dogaja. A ma kera kake info? Upam, da je ve tipitopi.

Za vse ostale si moram pa enkrat konkretno čas vzet. Ampak samo toliko, da je jasno... Navijam ko norc, pa ful mislim na vas.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.9.2007 18:51:20   
sayuri
PA kje ste vse? Se vidi, da je petek user posted image . JAz sem ravno prišla iz dvournega šprintanja. Sem ta malega s seboj vzela na sprehod.Sva šlauser posted image   gledat.  Je hotel it z biciklom. Pol si pa predstavljate, kako sem user posted image za njim.

kikaa, kajatina in pija76 so imele danes UZ in vsaj dve sta pridno poročali. user posted image  Tudi ve počasi korakate proti dnevu D user posted image
darmar, evo jst ti potrdim, da ti ni treba delat krvnega testa user posted image . Počakaj na UZ pri Rešu.

Kje ste ostale babuške?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.9.2007 18:52:59   
soncek.djukelica
daisica, se strinjam z teboj!
a je to pomanjkanje samozaupanja,a je to pomanjkanje ljubezni? preljubi bog, kaj žene mamico/dekle v to,da zavrže na tak krut način svojega otroka! v kakšnem začaranem krogu se je to dekle znašlo,da niti svojem staršem ne zaupa več, da niti svojemu partnerju ne zaupa več! Jaz vem le nekaj, za nič na svetu ne bi zavrgla svojega otroka, ne glede na kakšen način je bil spočet, ne glede na to, da so vsi proti meni,da ni nikogar,ki bi mi pomagal!
In hudo mi je za otroka, naj počiva v miru božjem! In hudo mi je za mamico,ker se ni zavedla kaj dela!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.9.2007 18:53:53   
sayuri
Ja rožica, tudi mene je ta novica o mrtvem novorojenčku zelo potrla. JAz tega ne morem doumeti. Toliko možnosti je...ta mama je pa izbrala smrt za nič krivega otročka user posted image .Ah....

Mišek se pa še ni nič javila po operaciji. Upam, da dobro okreva. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.9.2007 19:40:06   
dajamaja
Čer, babuške!
Ojla Marjetka, sem vesela, da si spet na temi, pa čeprav s tako grenko novico. Jaz nisem tega slišala. Si pa ne znam predstavljati kaj lahk pripelje kogarkoli do tega, da tako nebogljeno bitje odloži v smeti. Četudi bi bilo že prej mrtvo, vsaj malo spoštovanja si pa zasluži.

Mišek daj se nam javi in sporoči, kako ti je uspelo. Pestke že bolijo.

Sayuri, ti si pa na turbo navojih.

Sonček.d si še kaj lepega kupila za svoja brcača?

Tudi ostalim lep pozdravček, mi koncentracija nese sam za par postov user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.9.2007 19:58:15   
soncek.djukelica
čer,

kikaa, kajatina,pija pri vas se bo pa drug teden dogajalo najbolj pomembno! Veliko jajčk in veliko zarodkov!user posted image user posted image user posted image
sayuri, sej prav,da športaš! tudi jaz sem bila danes na sprehodu,celo uro! se moram mal pripravit na december,ker mislim naravno rodit! no,če se bo dalo!user posted image
dajamaja, nisem več nič kupila!morda bom jutri kaj, drugače pa sigurno drug mesec, ko pride plača!user posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.9.2007 20:00:18   
GoYa
Čer punce.

Kaj pa je tole danes? Nič kaj dosti materiala za brat user posted image . Ok, naj vam bo. Vikend je pred vrati. Čeprav meni nič ne pomaga, ker imam jutri spet seminar user posted image . Lih da se mi user posted image .

Darmar, ne rabiš hodit na krvni test. Jaz sem pač šla, ker sem paniko zganjala, ker na prvem UZ ni bilo še ploda oz. srčka videt. Sem ga pa imela kar zgodaj. Že en teden po testu.

Koalca, hehe, ma nč. Sam tam si eni nekaj čestitala (tudi jaz ne vem več zakaj user posted image ), pa nisi vedela komu, sam to da ji čestitaš.

Kikaa in kajatina, vidve boste pa kmal na miziuser posted image . Pa še Pija76 se vama kmal pridruži. Punce, držim pesti, da ste v tem času ratale dobre kokoške.

Sayuri, zakaj boš pa morala prestavit postopek, če je mola? Kaj to sploh je user posted image . Drugače pa bo november res tik tak tukaj. Naj ti čimprej mine.

DaisyE, pa ne morej verjeti, da se to dogaja tudi pri nas user posted image . Ljudje so brez srca. Na drugi strani so pa ljudje, ki bi dali vse na svetu za eno tako nebogljeno bitjece. Ni pravično.

No ja, bodte pridne, pa se beremo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.9.2007 20:07:11   
DaisyE
Ej babuške moje, saj jaz bi verjetno precej več visela tu gor, če bi mela kaj povedat. Tako pa... nič. Sem sicer ene take, kakobičlovekreku, znosne volje, samo tule ne bi mogla pa ničesar doprinest, samo safer bi začela slej ko prej furat, tega pa ne bomo počeli, ane da ne?

Kaj počnem te čase? ... Diham. V glavnem ne razmišljam in če mi to uspe, potem se imam kar fajn. Bi reku človek, da mam pester lajf. user posted image user posted image user posted image

Zato pa rajš ne težim, bom pa spet težila, ko bom v naslednjem postopku.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.9.2007 20:16:42   
GoYa
Dej no dejzi, ne seri. Kdo pa pravi, da težiš? user posted image

Drugače pa je res tako, da te not potegne, takrat ko si v postopku in se takrat bolj javljaš. Vem, kako je. Jst sem tudi zdej vsak večer gor prkloplena. Prej pa "ni blo časa".

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!