|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
23.9.2007 9:51:52   
Pija76
Pokorno se javljam - danes pade stopka. V vsakem so mi našli 4 foliklčke, punkcija v torek.

Lepo preživite nedeljo!

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.9.2007 9:59:21   
pikovit
O POOPSIE zdej pa si mi privabila solze na oči.Joj kolk sem vesela da si se oglasila.Še tukaj čestitke za Tjaško.Ja zdej imam še en teden čakanja pred sabo.Vidim da imaš na avatarju Tjaško.Kok je luštna.Tudi jaz veliko mislim nate.Če boš kaj lutala po Ljubljani pa kar pokliši pa greva lahko na kavo.
Še enkrat hvala ker misliš na mene.

Kajatina malenkost za nasvet.Bom držala pesti.Pa še malo zobe stisni pa bo.Skye je pa že srečkauser posted image .Pa hvala za lepo rožico.user posted image
Sayuri vidim da si se imela lepo in da je mali tudi užival.A ni fajn ko so otroci zvečer tako zmatrani da kr dol padejo.Pol pa nimaš nobenega pregovarjanja.Jst bi to,ne jst bi uno,jst sem pa ful žejn,mene pa lulat......
Sayuri dones pa imaš na hipodromu v Stožicah konjske dirke.Gresta lahko z tamalim gledat.Pa še lep dan bo.
Držim pesti za jutrišnji punci in njuni punkciji.
Želim vam lepo nedeljo.
Pri nas je še megla in mraz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.9.2007 10:02:35   
pikovit
Pija user posted image  še čisto malu pa boš na konju.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.9.2007 10:44:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O POOPSIE zdej pa si mi privabila solze na oči.Joj kolk sem vesela da si se oglasila.Še tukaj čestitke za Tjaško.Ja zdej imam še en teden čakanja pred sabo.Vidim da imaš na avatarju Tjaško.Kok je luštna.Tudi jaz veliko mislim nate.Če boš kaj lutala po Ljubljani pa kar pokliši pa greva lahko na kavo.
Še enkrat hvala ker misliš na mene.

pikovit, tolikokrat sem ti že mislila napisati par besed..ampak sedaj je toliko malo časauser posted image ...uglavnem z veseljem te pokličem, bi te prov rada videla in obljubim, da te povabim na kavouser posted image .
hvala za čestitke in komaj čakam, da tudi jst tebi čestitamuser posted image .
drži se in verjemi v tvojauser posted image user posted image !!!

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.9.2007 10:53:21   
pikovit
Poopsi zlata si.Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.9.2007 13:08:28   
dajamaja
Kajatina in Kikaa držim pesti za nežno punkcijo in čimboljši pridelek!

Sayuri, kaj se ti je tole eno sr.. nakopal. Če prav razumem si že ven iz krize, ker imaš že 3 negativne izvide!? Pocajtaj se!

Mišek, zdaj si pa ja že doma!? Dej se javi in razveseli z rezultati!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.9.2007 14:23:18   
kikaa
dajamaja - hvala! upam, da bo vse v redu... ena user posted image  zate...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.9.2007 16:31:30   
Anonimen
Živjo pupeuser posted image user posted image user posted image evo mene, na zelo hitro. Hvala vam iz srca za vse želje in pesti

sem med živimi, več si lahko preberete na čvekanje v tri dni. vrnem se k vam, ko pridem mal k sebi in ko zadiham s polnimi pljuči, mogoče že jutriuser posted image .

kaj novega, kolk nosečk v tem času, en hiter pregled bi mi prav pršeluser posted image

(odgovor članu kikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.9.2007 16:35:10   
sayuri
Mišek, dobrodošla nazaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.9.2007 18:35:17   
sayuri
Od dolgčasa grem seznam urejat user posted image
To je pa tko, če nimaš moža tri dni doma user posted image . Še dve urci, pa pride user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.9.2007 18:56:04   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8, punkcija 19.9. ET 24.9. 
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon, ET 16.9.
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur, punkcija 24.9. 

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, Gonal,
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor
  • pija76 (IVF; LJ), punkcija 25.9.
  • kikaa (1.IVF,LJ,dr.Požlep) Suprefact, Gonal , punkcija 24.9
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.4.

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele
user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 24.9.
mandarinca - ET
kajatina - punkcija
kikaa - punkcija
Skye - TEST
user posted image fortun - pregled

Torek, 25.9.
pija76 - punkcija

Sreda, 26.9.

Četrtek, 27.9.
user posted image Goya - pregled
Petek, 28.9.

Sobota, 29.9

Nedelja, 30.9.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 30.9.

user posted image DaisyE user posted image (PO)
user posted image upajočauser posted image (PO)

user posted image

user posted image NOSEČKEuser posted image

user posted image  FORTUN (PO) pregled 24.9.
user posted image GOYA (PO) pregled 27.9.
user posted image DARMAR (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYA (PO) pregled 1.10.
user posted image SKYE (PO) pregled ??

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.9.2007 18:59:25   
sayuri
Pozivam punce : Anonimna, taša33, zvezdica26, Ozone, Katica77, GITA14, blanč, dajamaja, MARTINŠČICA, da se nam kaj javite in poestae kaj o vašem postopku user posted image  -  saj veste - za seznam user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.9.2007 19:42:45   
kajatina
Dajamaja hvala za lepe želje.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.9.2007 19:55:06   
soncek.djukelica
čer,

Mandarinica, na uspešen transfer!user posted image
kajatina, kikaa želim vama čim manj bolečo punkcijo in veliko jajčk!user posted image
Skye, zate itak vemo da si najnovejša nosečka! user posted image
Fortun, pomahaj jutri svojemu otroku! user posted image

sayuri, kaj meniš, da daš seznam aktualnosti tedna čisto na vrh seznama? Kaj pa ostale menite?

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.9.2007 20:06:27   
Anonimen
Anonimna se javlja user posted image
Konec oktobra grem v Prago. Zdaj sem na Dobrostonu, ker moramo umetno sprožit menstruacijo, da jo bom drugi mesec dobila točno 24. Potem grem na hormonsko terapijo, ki bo trajala 12 dni, spremljali me bodo z UZ in takoj ko bo sluznica dovolj debela šibava za Prago.Če bo vse po sreči bo transfer 7 ali  8 novembra.
Tam bova 5 dni, nato bom pa trepetala do testa.user posted image
Drage moje berem vas vsak dan, ker pri vas se zmeraj kaj dogaja.Vsem, ki ste že srečke user posted image čestitam, tistim, ki čakate test želim, da dnevi hitro minejo.Tistim, ki se špikate, čimveč foliklov in jajčec, tistim, ki greste ta teden na punkcijo želim, da bi bile čimmanj boleče in veliko dobrih jajčec.
Tudi navijačicam vse dobro, tebi Sayuri pa vsaka čast, ker si tako pridna, da vodiš sezname in nas obveščaš, da smo lahko z vsem na tekočem.
                                                         Anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.9.2007 20:43:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

sayuri, kaj meniš, da daš seznam aktualnosti tedna čisto na vrh seznama? Kaj pa ostale menite?

Ej, a veš da sem ravno to danes študirala user posted image . bom pri naslednjem popravljanju malo premešala vse skupaj.user posted image
Anonimna, potem te bom dala na seznam za oktober/november, ok?
Kje ste ostale? Ste preživele lepo nedeljo? Midva s ta malim sva šla kolesarit.user posted image Za spremembo sem ga dala na moje kolo in sem skor dušo spustila user posted image  Sem pozabila, da ima že 18 kil in tole prevažat na kolesu je za znort težko.user posted image  Čist sem bla utrujena in aut. Pa sem mislila, da mam kaj kondicije, ko vsak dan hodm. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.9.2007 20:44:04   
sayuri
Sem pozabila vsem puncam, ki imate jutri ET, punkcijo, pregled....zaželet srečno user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.9.2007 21:22:07   
soncek.djukelica
Anonimna, naj ti čas do odhoda v Prago hitro mine!user posted image
Sayuri, da te ne bo jutri muskrfiber obiskal?user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.9.2007 8:07:30   
Sisy
Še ena ki se je kar malo uštulila na vašo temo...Rada bi se pridružila besedam ki vam jih je namenila Poopsie, še posebej zato ker me vaša tema spomne na začetke ko smo se takole po mesecih začele zbirat gor na forumu in odprle prvo temo IVF in ker sem bila tudi jaz leto nazaj na istem kot ve ...Lepo je vedet da se tradicija ohranja naprej... user posted image

Tolk pretečenih solz,pa nenehnega upanja na dve črtici pa želje po bebici pa nenehnega trepetanja a bo al ne...pa nam je vseeno uspelo, Reš nama je pomagal priti do najlepše princeske na tem svetu...zato verjemite  da bo tudi vam uspelo user posted image  Za vsako posebej močno,močno držim pesti user posted image

pa glede znakov-nč se zanašat nanje-jaz jih nisem imela,nobenih... user posted image

navijam za vas,srečno punce user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 24.9.2007 8:10:15 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.9.2007 8:12:00   
Sisy

Pikovit-še 6 dni user posted image  

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.9.2007 8:23:16   
zalazoya
oj punce eno vprašanje na brzino iz službe kako bi jaz do bolniške prišla, ker je pri Rešu ni avtomatsko. Ampak tole pr nas je nemogoče prenašat, kar je preveč je preveč. A je kakšna ideja.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.9.2007 8:25:30   
Bety upa
Lepo je brati vse to skupaj..Sisy, pozdravljena.....user posted image user posted image

Jaz sem šla na nujno potovanje in zamudila špikanje drugi dan M....user posted image ...sem bila predaleč ....Pa še en mesec čakanja.....Mogoče se lzgodi kaj v tem času.....lahko se skregava, pa mi ni treba iti na špikanje...user posted image user posted image ...Govorim neumnosti, ker sem živčna....

Ali ni danes dan testa za eno trepetalko??!!user posted image ....

Pikovit...Kaj pravi prezgodnji test???user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
24.9.2007 8:41:11   
blanč
Tudi jaz na brzino iz službe. Nekaj časa se nisem javila, ker se mi zdi, da enostavno nimam kaj povedat. Imam eno špiko ""dephlerine"" ali kako se že napišeuser posted image  Pa potem še tri flaške menopurja. Obe inekcije si dajem sama v trebuh zjutraj ob 4:15, prvi UZ pa imam v četrtek.
Vsak dan (večkrat na dan) se priklopim na tole našo temo tako, da ne boste mislile, da sem pozabla na vas. Zelo sem vesela za vse naše nosečke in navijam za vse nas, ki smo v postopku.
Bety želim, da ti rata ta mesec, kar tako, brez stimulacije.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
24.9.2007 9:39:12   
GoYa
Dobro jutro.

Dva dni sem štrajkala user posted image . V soboto spet klinčev seminar, včeraj me je pa zvilouser posted image . Ne vem, kaj je bilo. Neke čudne bolečine - trebuh, želodec, črevesje, rebra, rit...ma vse tam spodaj. Čakam 12.30, da grem k zdravnici. Sicer sem danes bolje, ampak si nisem upala v službo, da me ne bi spet tam zvilo.
Sem včeraj skori do porodnišnice šla, da bi videla kaj se pa v moji maternici dogaja. Pa sem pol sam svojega G klicala, pa je rekel, da nimamo še kaj videt user posted image  (ni čist res). In naj počakam. Če me bo pa spet nevzdržno bolelo, pa naj ga še enkrat pokličem.

Ojoj, sayuri, sem prebrala tole na linku. Pa ti veš, a si imela delno molo. Uf, po moje ne bi bilo slabo poklicati G in se še z njim posvetovati. Dodatno mnenje ni odveč.

Kajatina, verjetno si punkcijo že dala skozi. Upam, da si bila pridna kokoška i da ni preveč bolelo. Poročaj.

Mandarinca, koliko sončkov pa ti greješ?

Fortun ima pa danes pregled user posted image user posted image . Povej nam, kako lepo je zagledati user posted image user posted image

Zalazoya, ma veš, da je bil tale seminar prav lušen. V bistvu delavnica. In je čas hitro minil. Samo kaj ko je bila sobota user posted image . Sem na anketni list (za našo kadrovsko službo) napisala, da nam niti slučajno več ne rihtajo soboteuser posted image .  Glede bolniške, pa kar pejd do svojega dr. in mu povej, da se ne počutiš najbolje.

Pikovit, ne zanašaj se na znake. Tudi jaz nisem imela čisto nobenih, razen na momente, da bo prišla M. Tako, da ne razmišljaj še o decembru punca. A ne vidiš, kako ploden je september.
Glede srečanja, pa mi ne bo zneslo. Ker lih v petek gre moj na NL in ne bi rada, da je mišolina cel dan v varstvu in brez staršev. Pa še prevoz bo problem, ker bom brez avta in bom šla v službo (LJ) s tastom in pol tudi domov.

Kikka, user posted image  za lepo število in velikost jajčec. ČAk, ti maš pol tudi danes punkcijo, a ne. Fajn odpravi user posted image .

Jutri pa še Pija76 user posted image user posted image . Držim pesti.

Poopsie, lepo da si se oglasila in dala mal vzpodbude. In ti tudi Sisy. Imaš pa tvoja pikica RD samo 2 dni pred mojo user posted image .

MIŠEK13, dobrodošla nazaj. user posted image

Bety, kako pa si to zamudila? A nisi vzela špik s sabo? Al jih še nisi imela? Mogoče pa je tako namenjeno in se je to zgodil z nekim razlogom user posted image

Blanč, dobra si da si sama daješ špike. Jaz imam za to možeka, ki zelo uživa v tem user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
24.9.2007 10:53:19   
pikovit
O punce kolk ste se razpisaleuser posted image

Mandarinca kako je bilo na et?
Kajatina,kikaa upam da je punkcija že za vama in da ni bilo hudo.
Fortun pa bo danes prvič ugledalo svoje user posted image .Javi nam kako to zgleda.
Anonimna bravo za dober štart in da bo Praga čim prej tu.user posted image
Sayuri ti pa si faca.user posted image Mati in pol
Sisy ja res lepo da si se oglasila in da šteješ z mano.Avatar maš pa ful lepuser posted image
Zalazoya pojdi do svojega ginekologa mu razloži kaj in kako in ga prosi za bolniško.Če ti ne bo ratalo pa pojdi do svojega osebnega zdravnika.
Bety nič me ne srbijo prsti,ker ponavadi dobim M na 8,9 dan.Tako da moram pregurat te dni potem bomo pa videli kaj in kako.Želim ti da ti ta mesec ratauser posted image
Blanč naj ti hitro mine to špikanje da se boš potem kaj več oglašala.
Mišek dorodošla nazaj še tukaj
Goya upam da ni s tabo nič kaj hudega ampak kakšen nosečniški znak.Ker jih do sedaj nisi imela si jih fasal vse na kup.user posted image Držim pesti da bo vse ok.
Pija user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za jutri.

Punce moje danes je 8 dan po et.Zdej mi grozijo 3 peklenski dnevi.Bomo videli če bo zdržalo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?