|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
17.9.2007 8:32:30   
pikovit
Punce hvala za lepe želje.
Skye črtica se lepo vidi.BRAVOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.9.2007 8:32:57   
šemalo
skye....čestitke user posted image user posted image user posted image

punce, gremo naprej....pa mal sončka naročite user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.9.2007 8:35:44   
kajatina
Skye kako lepo. Sej verjetno nisi zaspala nazaj, no jaz verjetno ne bi mogla. Čestitke za plusek.user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.9.2007 8:41:14   
Pija76
Skye - črtice tudi jaz dobr vidim - čestitke!!!!!!!!!

No jaz sem pa dons dve luštne modrice prdelala ne vem kako mi je to tako lepo ratal...

Naj vam tale ponedeljke čimprej mine user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.9.2007 9:00:31   
Amelia
Skye user posted image , čist noro, saj kar vsem uspeva, joj kakšno dobro statistiko imamo sedaj, punce, zelo ste pridne, držite pesti še za ostale borke. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.9.2007 9:53:43   
Goldy
Čestitke vsem novim nosečkam! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej!

Še več user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.9.2007 10:15:56   
pikovit
Pija to pomeni da si aktivna.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.9.2007 10:53:38   
Pija76
Ja moram bit aktivna...me pa kar mal noga boli od tega...jutri menjam lokacijo in sicer druga noga..
Kaj mislite...v petek imam UZ in ali si dam gonal predno grem na UZ al počakam kaj bodo tam rekli, ker za petek imam zadnji gonal od te runde user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.9.2007 11:06:39   
Pija76
Darmar: praviš da ti je dal dohtar po ET 5 dni bolniške, a nisi pol kr skoz doma? Jaz sem bila prejšnjo rundo doma do krvnega testa, pol pa sem zaradi negative mogla spet delat user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.9.2007 11:41:11   
pikovit
Kdaj si pa ga ponavadi daješ?Mogoče res lahko počakaš.Ne bo nič narobe če si ga daš kasneje.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.9.2007 11:46:14   
Amelia
Pija76, jaz sem prvo rundo dobila bolniške samo 2 dni po ET,  pa še ker je bil potem ravno vikend, sem šla v ponedeljek že v službo. Reš je rekel, da naj se obnašam kot vsak dan, da nima veze ležanje in počivanje z uspešnostjo postopka, meni je pa to tud čist pasalo, ker potem vsaj nisem o tem imela časa razmišljat.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.9.2007 11:53:40   
dajamaja
Najprej Skye čestitke, se je splačalo prebedeti noč za tako lep rezultat. Zdaj se pa v miru naspi!
Pikovit lepo čuvaj svoja dva junačka in se pri testih zgleduj po predgodnicah!
Blanch - zaostajanje M zaradi Dipherelina ni nenavadno. Komentar bo odvisen od volje user posted image , meni je reku "a tok vam zaostaja?", naslednjič pa ni nič komentiral. Saj veš, odvisno od zračnega pritiska, front ....   

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.9.2007 12:13:32   
Pija76
Pikovit: zjutraj si ga dajem...pravim da se dan po jutru pozna. Bom magar kar na kliniko poklicala in povprašala. Zdaj sem že vsa panična računala da nisem slučajno kdaj pozabila na fiks...pa nisemuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.9.2007 12:15:00   
Pija76
Amelia: men je rekla že sestra takoj ko sem prvič prišla tja da si potem avtomatsko na bolniški vsaj 3 mesece, pol pa odvisno od tvojega zdravnika. ampak to je klinika, pr rešu je zgleda drugače

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.9.2007 12:21:37   
Skye
Punce hvala vamuser posted image

Še kar ne morem verjeti in verjetno ne bom tako dolgo dokler ne bom začutila prvih brcuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.9.2007 12:49:42   
darmar
PIJA ene punce pravijo, da je čudež že to, da mi je sploh dal 5 dni. Po drugi strani pa BO sploh ni bistvena, bolj važno je, da uspe, pa če je potem vse OK, mogoče res ni pomembno ali si doma ali v službi.

Blanč tudi meni je potem prišla menstra 2 dni kasneje, prej pa vedno vsaj 2 dni prej. Ampak se mi je glih sešlo, ko sem porabila zadnjo, se mi je še tisti dan ulila. Tako, da sem pri Rešu naslednji dan dobila 1 diphereline in 2 menopur. Nič ne bo jezen če še ne bo user posted image , le ti boš mogla 1x več do njega.

Punce držite se, splača se fiksati, saj se prej ali slej obresutje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.9.2007 13:19:44   
anadejka
Skye bravo,krasna novica,čestitke user posted image user posted image user posted image .Kar pogumno še naprej,pa kar verjemi,si čisto prava user posted image  user posted image user posted image user posted image
Uživaj!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.9.2007 13:47:55   
sayuri
Skye, kaj si bla že na vrsti za test? Jst sm čist za svetom user posted image  ČAki malo...kateri dan je danes? U madonca... zihr sta dvojčka...sem 100%...ker sta črtici že tkole zgodaj user posted image user posted image user posted image  Uf...saj komaj sledim. Nosečke padajo, kod dež iz neba user posted image . Skye, čestitam in ti od srca želim vse vse vse lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZAlazoya,si naredila krvni test?
Vsem fiksarkam želim mirno roko in čimmanj modric user posted image  Naj vam bodo vzgled naše nove nosečke user posted image . Kar lepo po njihovi poti naprej. user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.9.2007 13:50:33   
GITA14
punce tri dni me ni na forumu pa je tolk dobrih novic

Nosečke čestitam vam in vam želim lepo nosečnost in zdravega dojenčkauser posted image .

Jaz sem bla pa v petek 14.9 v LJ in sem začela z špikanjem suprefacta 28.9 imam pa UZ.
Za vikend sem pa mal pohajala po Bledu in se naužila svežega zraka.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.9.2007 14:22:43   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur,  4.9. začetekKlomifen
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon, ET 16.9.
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, Gonal
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor
  • pija76 (IVF; LJ)
  • kikaa (1.IVF) Suprefact, Gonal

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
user posted image Navijačice: user posted image
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74. MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 17.9
Zalazoya - TEST
Ozone - ET
mandarinca - UZ

Torek, 18.9.
Skye - UZ

Sreda, 19.9.

Četrtek, 20.9.

Petek, 21.9.
kikaa - UZ
kajatina - UZ
Pija76 - UZ

Sobota, 22.9.

Nedelja, 23.9.

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

Skye greje user posted image user posted image  - TEST 24.9

pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 30.9.

user posted image DaisyE user posted image (PO)
user posted image upajočauser posted image (PO)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image FORTUNuser posted image (PO) pregled 24.9.
user posted image GOYAuser posted image (PO) pregled 27.9.
user posted image DARMARuser posted image  (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYAuser posted image (PO) pregled 1.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.9.2007 14:48:12   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Skye, kaj si bla že na vrsti za test? Jst sm čist za svetom user posted image  ČAki malo...kateri dan je danes? U madonca... zihr sta dvojčka...sem 100%...ker sta črtici že tkole zgodaj user posted image user posted image user posted image  Uf...saj komaj sledim. Nosečke padajo, kod dež iz neba user posted image . Skye, čestitam in ti od srca želim vse vse vse lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe...sem prehitevala.....sem mislila če je Goyi pokazalo tko hitr bo mogoče tudi meniuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.9.2007 15:10:26   
soncek.djukelica
ja, madonca poplava nosečk!

Skye, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj,maksimalno uživaj, danes se ti smeji, naj bo tako,vseh 9 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, punce, jaz sem v soboto bila na enem sejmu, kjer sem kupila kapice za svoja dva sončka, pa pravi prodajalka, da letos pa je ogromno nosečk!user posted image  
Jaz pa mordo ji rečem: Gospa, leto prašiča user posted image  je,zato je toliko nosečk! user posted image
In to je res, pa še nekaj časa bo, zato ste vse ve kandidatke! user posted image user posted image user posted image user posted image   

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.9.2007 15:13:58   
bojana4
Vsem nosečkam iskrene čestitke.

Mene pa spet zanima nekaj okrog prvega UZ po jemanju Superfacta.  Namreč ta UZ imam juti in imam menstruacijo.. Kako ste to izvedle?  Se slekle v garderobi, lavfale na mizo in povedale, da imate menstruacijeo ali niste povedale?  A ste si sp. hlačke slekle tik preden ste zlezle na mizo?

Vem da težim, pa vseeno prosim za odgovore.

A za potrdilo, da sem imela UZ za svojo zdravnico rečem kar na UZ?

Hvala za odgovore in lep dan.  Bojana

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.9.2007 15:39:16   
Pija76
Bojana4: ja v garderobi se sleči pa pojdi do mize, itak te pa vpraša ali je bila menstruacija pa poveš...pa sej verjetn gre h koncu. Jaz se ne bi nič sekirala, tud jaz sem jo še imela malo.
Potrdilo pa mislim da ti da sestra, ampak vprašaj pr zdravnici...
Pa srečno jutri, želim ti da že začneš z novimi zdravili...

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.9.2007 18:07:28   
mandarinca
Zivio!
Sem z UZ-ja in tako vesela, da vam kar moram javiti - v sredo imam punkcijouser posted image user posted image user posted image
je kar 6 jajčk nad 19mm, pa še nekaj manjših, je bil dr. tudi navdušen user posted image
in je kar rekel, da bo punkcija, in me še vprašal, če se strinjam.
Ja valda, komaj čakam.user posted image
Grem še zdaj hitro enega (brezalkoholnega) spit, pol pa konec! Sem se kar držala vašega nasveta in je očitno veljalo!user posted image

Se še beremo! user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......