|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.8.2007 20:03:39
|
|
|
|
sayuri
|
Evo, mi je uspelo zvečer malce gor priti. Moj dragi je šel na , otrok se pridno igra - madonca, kok mam jst pridnega otroka . NJaprej sem rabila neki cajta, da sem se prebila čez vse poste Pozdravljena blanč . Lepo te je zopet brati. Zopet boš malce pred mano pri Rešu , tko da bom navijala do onemoglosti. Kako je bilo na dopustu? Še vedno pogrešam Shuko, Bety upa in ijo Slišim, da se pogovarjate o punkcijah. A vas je res vse tko bolelo Ker mene ni čist nč Malo sem sicer čutila, ampak ni bilo kake panike. Slabo mi je ratalo na poti do avta, pa leže sem se peljala domov, ker sem se čutila napihnjeno. Ok, čutila sem rahle bolečine potem doma, ampak res ni bilo nobene panike. Tisti dan in tud naslednji sem se bolj pazila, potem pa akcija naprej. Tko da mene ni punkcije nč strah Aja, pa Reš po punkciji priporoča mali aspirin na dan - sem si prav zapomnila reševke? zalazoya, čeprav sem iz J dela Slovenije, imam krasnega ginekologa v Postojni. Ja, dr. Likar . Ne zamenjam ga za nič na svetu. Spremljal me je tud med nosečnostjo in bil pri meni, ko sem rojevala. Človek z odprtim srcem, topel, miren in prijazen. Vedno se nasmejim pri njemu in vedno najde prave besede za vse. PA čeprav imam do Po eno uro vožnje, se splača it tja. Je pa včasih v našem kraju delal in zato sem potem kar ostala pri njemu. Drugače me je pa danes pregledal po SS in je stanje malce čudno. Zjutraj sem imela roza izcedek in danes je 28 dni od SS, tko da se pripravlja na M, v vsakem jajčniku sva pa našla dva ogromna folikla, ki kažeta, kot da sem nekje na sredini ciklusa. Tko da....pojma zdaj nimam, kaj to pomeni. Mislite, da je to še zmeraj od hormonskih injekcij, al kako? Ker je tud on rekel, da mu ni lih najbolj jasno . Bom vidla, če bo ta rdeča sploh prišla, ker nimam nobenih PREDznakov. Roža, kaj ti si tud učiteljica, al kako? upajoča, v sredo fajn opravi. Naj bo čimveč foliklov Evo, pa sem spet natrosila domače branje
|
|
|