|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
13.8.2007 14:24:01   
DaisyE
Mah jaz tud mislim, da ne bi smelo biti sile. Če gledaš normalno populacijo menda večina ljudi naredi otroke, ko so pijani. Če bi tolk na celice vplivalo, bi bilo pol Slovenije defektne, a ne? user posted image user posted image

Bom js vprašala, pa bo kar bo. Drugač je pa res, da mora bit v prvi meri mama zdrava. In če maš angino, je treba najprej to pozdravit, če ne bo več škode za zarodek. Al pa vročino isto. Manj škode ima zdravilo, kot previsoka vročina.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.8.2007 14:39:58   
blanč
pozdravljene punce!
Dopusta je konec in treba bo nazaj v vsakodnevne tirnice. Jaz za seznam sporočam, da sem zopet pri Reškotu, vendar še nevem a bo IVF ali ICSI saj ni važno, čakam user posted image user posted image user posted image , potem pa v LJ novim dogodivščinam naproti.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.8.2007 14:45:46   
DaisyE
Pozdravljena vijolična pošast. user posted image user posted image user posted image  Fajn te je spet brati.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.8.2007 15:12:30   
Sulfinija
Blanč,lepo da si se nam zopet pridružila.Želim ti veliko sreče in držim ogromne,močne in debele pesti da vama tokrat rata.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.8.2007 15:27:36   
Anonimen
kolk ste pridne punceuser posted image , ste naklofale starniuser posted image , ziher je kriva močna arabska jutranja kavauser posted image

na  hitrco, k vidim, da vas matra punkcija, ketonal svečke so zakon in nič ne vplivajo na celice, ne se bat. jaz mam drugače punkcijo vedno pod narkozo, v tujini je to praksa, tak da če tu ni panike, potem ni nikjer. Sem pa bila pri Rešu3x  in sem 2x skup padla od bolečin, celo v sedečem položaju, pa sem mu tretjič to omenila in je reku, da komot lahko doma vzamem ketonal, kasneje pa še za inekcijo prosim. Svečko sme vzela doma pred odhodom, tak da je prijela do punkcije, po punkciji pa takoj en naprosin in je bil blažen žegenjuser posted image .

sulfinia lepo teje spet brat, čeprav bi bilo še lepše na čvekanje v pričakovanjuuser posted image , ampak bo kmalu, a ne dauser posted image user posted image

marjetica, ti se pa pazi kako govoriš z vijolično pošastjouser posted image user posted image user posted image , ker nikoli n eveš s čim se prehranjujeuser posted image , mogoče ji rožice najbolje teknejo, sma upam, da ne pingviniuser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
13.8.2007 15:28:00   
cukica
Ej punce a mi lahko katera pove kam greš po zdravila jaz mam že vse papirje pa niti ne vem kako vse poteka.
Pa en lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.8.2007 16:39:10   
blanč
Marjetica, kje si se pa ti skrivala????
Ja zdej se bo začelo uzuni ohlajat naša stran pa postaja čedalje bolj vroča.
Pošast pa ima zelo rada pingvine in rožice ...., vendar samo za igro, drugače pa najraje je ovsene kosmičeuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.8.2007 17:06:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ej punce a mi lahko katera pove kam greš po zdravila jaz mam že vse papirje pa niti ne vem kako vse poteka.
Pa en lep pozdrav vsem.

cukica, sem opazila, da si v LJ. Tam ne vem kako poteka, ti bo ktera upam razložila. Kar sem pa pobrala na tem forumu in če me spomin ne vara, pa so dobile domov neko pošto in so potem mogle poklicat na eno številko, kjer so jim razložili kdaj po zdravila in ktera zdravilauser posted image . aja zdaj vidim, da sprašuješ kam, no bo re streba, da se ena dobra duša najde in ti pove

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 13.8.2007 17:07:12 >

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
13.8.2007 17:31:55   
zalazoya
hoj

pozdravljena blanč, kako gre hitro čas, pa smo spet na vrsti, tokrat mora uspet, ni druge. A si tud Reševa, kako njemu to rata, k nas je tooolk. A misliš da sploh kej spi, sej ne more po moje tudi ponoči umetne sanja user posted image . Model ni kej. Pa velik sreče.
Marjetica a ti pa že skoraj punkcija, odlično, a si že mela UZ user posted image  sem to že vprašala a ne user posted image  . Mene je zdele tud mal stisnilo ko sem pomislila na to, ja ni druge. Reš mi je reku, da je bolje če je brez narkoze, ne vem zakaj, lahko si je tud zmislu, če jo drugje dajo sigurno ni nič narobe. Ti ga kar lepo vprašaj, k si taka zgovorna bejba in nas boš vse Reševke rešla, ker se ga po mojem nobena ne upa vprašat, raj trpimo user posted image . Sicer imaš prav, veliko otrok je spočetih pod takšnim ali drugačnim vplivom. Mi smo pa itak čist zafiksane, me prav zanima kje se bo to poznal čez par let.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.8.2007 17:59:26   
upajoča
ojla ja marjetica ,moja tečka user posted image se bo počasi ,upam poslovila ,tako da user posted image zašibam naprej.v sredo grem k Reškotu na uz, potem bomo pa videli kaj bo naprej,lepo pozdravljene dopustovke,lp upajočauser posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.8.2007 18:09:48   
koala
cukica jaz sem šla v LJ v staro porodnišnico, spodaj v pritičju sen se najprej javla pri sestri Blanki, tam zraven ko delajo UZ, potem pa sem šla po zdravila na oddelek k sestram.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.8.2007 18:26:35   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

cukica jaz sem šla v LJ v staro porodnišnico, spodaj v pritičju sen se najprej javla pri sestri Blanki, tam zraven ko delajo UZ, potem pa sem šla po zdravila na oddelek k sestram.

ja,jaz isto,le še prej pokličeš,kdaj priti tja...imaš v navodilih,da kličeš prvi dan user posted image  najprej,potem pa itak sproti navodila dobivaš...bo šlo??user posted image

Kar pa se punkcije tiče in bolečin...name so prvič pozabli,je bilo pred novim letomuser posted image ,sem šla brez vsega na punkcijo in po njej oba ketonala pojedla,pa ni bilo tako hudo...sem že pozabila,
drugič me je vprašala,če bom injekcijo ketonala,al tableto,pa sem kar tableto vzela,itak sem se o tem z dr.Drobničem pogovarjala,omiliti te notranje bolečine ne moreš,le tisto splošno oz.bolje se počutimo,če nekaj vzamemo,
večkrat sem že tu gor zasledila,da so ketonal svečke najboljše,ne vem pa,kje se jih dobi,
sicer pa kar tablete,
najbolj pa pomaga,če sestro,ki je poleg,prosite,da se vam nasloni na trebuh,ful je lažje-preverjeno!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.8.2007 18:33:59   
upajoča
Ojla po punkciji sem jaz vzela nalgesin ,zelo hitro prime in mi je kar pomagal. lp upajoča

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.8.2007 19:17:54   
cukica
Ja to vem da moram prvi danuser posted image poklicat in hvala bogu jo bom dobila glih 1.septembra moram jit pa še tja po napotnice za kri za spolno prenosljive bolezni.
Nisem vedela da dobiš napotnice v svetovalnici tko da greva dat drug teden kri pol pa veselo na dopust.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.8.2007 19:53:09   
*medica*
pozdravljene punce...
evo kot marsikateri se je tudi meni končal dopust...uživala sm in ppočivala...
vidim pa da ste ve pridno čvekale kar je tudi prav..user posted image user posted image moja user posted image trenutno poteka ok in komaj čakam drug tedn da vidim kako napreduje moja user posted image
vsem ki čakate na postopek in ki ste v postopku vam želim veliko veliko sreče in da čim prej zagledate user posted image user posted image ..vsem user posted image pa želim uspešno in zdravo nosečnost..

za zdej lep pozdravček

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.8.2007 20:03:39   
sayuri
Evo, mi je uspelo zvečer malce gor priti. user posted image  Moj dragi je šel na user posted image , otrok se pridno igra - madonca, kok mam jst pridnega otroka user posted image user posted image user posted image user posted image . NJaprej sem rabila neki cajta, da sem se prebila čez vse poste user posted image  
Pozdravljena blanč user posted image user posted image user posted image . Lepo te je zopet brati.user posted image  Zopet boš malce pred mano pri Rešu user posted image , tko da bom navijala do onemoglosti.user posted image  Kako je bilo na dopustu?

Še vedno pogrešam Shuko, Bety upa in ijo user posted image

Slišim, da se pogovarjate o punkcijah. A vas je res vse tko bolelo user posted image  Ker mene ni čist nč user posted image  Malo sem sicer čutila, ampak ni bilo kake panike.user posted image Slabo mi je ratalo na poti do avta, pa leže sem se peljala domov, ker sem se čutila napihnjeno. Ok, čutila sem rahle bolečine potem doma, ampak res ni bilo nobene panike. Tisti dan in tud naslednji sem se bolj pazila, potem pa akcija naprej. Tko da mene ni punkcije nč strah user posted image  Aja, pa Reš po punkciji priporoča mali aspirin na dan - sem si prav zapomnila reševke?

zalazoya, čeprav sem iz J dela Slovenije, imam krasnega ginekologa v Postojni. Ja, dr. Likar user posted image . Ne zamenjam ga za nič na svetu. user posted image  Spremljal me je tud med nosečnostjo in bil pri meni, ko sem rojevala. Človek z odprtim srcem, topel, miren in prijazen. Vedno se nasmejim pri njemu in vedno najde prave besede za vse. PA čeprav imam do Po eno uro vožnje, se splača it tja.user posted image  Je pa včasih v našem kraju delal in zato sem potem kar ostala pri njemu.
Drugače me je pa danes pregledal po SS in je stanje malce čudno. Zjutraj sem imela roza izcedek in danes je 28 dni od SS, tko da se pripravlja na M, v vsakem jajčniku sva pa našla dva ogromna folikla, ki kažeta, kot da sem nekje na sredini ciklusa.user posted image  Tko da....pojma zdaj nimam, kaj to pomeni.user posted image  Mislite, da je to še zmeraj od hormonskih injekcij, al kako? Ker je tud on rekel, da mu ni lih najbolj jasno user posted image . Bom vidla, če bo ta rdeča sploh prišla, ker nimam nobenih PREDznakov. user posted image

Roža, kaj ti si tud učiteljica, al kako?

upajoča, v sredo fajn opravi. Naj bo čimveč foliklov user posted image

Evo, pa sem spet natrosila domače branje user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.8.2007 20:08:22   
DaisyE
Ehhh, js še prvega uzja nisem mela, kaj šele punkcije, samo rada prognoziram. Saj mogoče pa sploh do punkcije ne pridemo.

Kaj je zdaj s temi ketonal svečkami? Sliši se mamljivo. A jih dobim brez recepta? Saj za po punkciji me nič ne skrbi, samo na licu mesta bi bila pa res rada vsaj malo omamljena.

Glede moje zgovornosti pa samo tolk, pri Rešu sem pridna ko bubica, še ust ne upam odpret, samo kimam in skušam brati njegove želje v očeh, da me ne bi slučajno kregu.

Nisem glih tršica, ampak delam pa v šoli in sem vezana na pedagoški proces. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.8.2007 20:16:15   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Glede moje zgovornosti pa samo tolk, pri Rešu sem pridna ko bubica, še ust ne upam odpret, samo kimam in skušam brati njegove želje v očeh, da me ne bi slučajno kregu.

Si te ne predstavljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.8.2007 20:58:23   
konina
Če nisem preveč radovedna, sayuri, iz kje pa si? Kateri konec J Slovenije? Morda sva pa sosedi. Pa tudi jaz sem v šoli. Delovno mesto učiteljice, profesija pa ne čisto.  Upam, da nisem preveč radovedna.

Lp, Nina

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.8.2007 21:45:03   
mandarinca
Dober večer, čvekice! user posted image
Ker ste tako fajn punce tle gor, pa ker vse veste, pa ker se večinoma tu zadržujem, bom kar tu vas vprašala; če mi bo katera vedla pomagat;
torej - moje počutje je na totalni nuli; glava me boli vsak dan in to samo na levi strani - pa cela leva leva stran obraza je občutljiva na dotik; slabo mi je, še posebej zvečer; menstruacijo sem imela dva dni (ponavadi 5 dni), in od takrat imam čist mičkeno izcedka, nekam čudne roza barve ... Opažam, da se je to začelo po tem, ko sem začela jemat Femoden tabletke - a bi to lahko bila reakcija na te tabletke?
Sicer bom jutri klicala svojega dr., če me lahko malo pretipa; gin. pa komaj za konec septembra naroča - torej bom prej v Mb na vrsti;
ampak vseeno, če je katera imela takšne težave in kaj bi lahko pomenile?

Drugače pa, le tako pridno naprej, vas vse z velikim užitkom berem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.8.2007 21:57:02   
sayuri
mandarinca, jst bi ti pomagala, če bi znalauser posted image  Nimam takih izkušenj, zato ti ne upam nič svetovat. Se bo kaka punca zihr našla, ki je imela podobne težave. Upam, da te čimprej neha glava boletuser posted image , ker vem, da zna bit zlo zoprno.

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.8.2007 22:15:37   
Goldy
Jaz sem eno nevedno bitje in me zanima, ali vsaka najprej jemlje kontracepcijske tablete? Zasledila sem, da nekatere le-te jemljete in šele pol začnete s špikanjem.
Jaz moram recim septembra 1 dan M poklicati v LJ. A to pomeni, da bom najprej začela jesti KT, ali se bom začela že isti mesec oz. ciklus špikat?
Se zahvaljujem za odgovore!

Lepe sanje!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 397
13.8.2007 22:19:17   
konina
user posted image Hej, jaz pa sem uspela celo nekaj slikic dat v album!! user posted image Da se malo predstavim. Na slikicah smo vsi razen moje, opa naše, muce. Bom še poiskala.

Lp, Nina

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.8.2007 22:20:23   
sayuri
Goldy, mislim, da se postopki čisto razlikujejo v MB, LJ in pri Rešu. Jaz sem pri Rešu in ni bilo nobenih KT prej.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.8.2007 22:24:18   
sayuri
konina, ful ste luštni na sličicah. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!