|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.8.2007 14:09:46
|
|
|
|
sayuri
|
Oj punce Madonca me je zmatralo tole delo v šoli po 6 tedenski pavzi KAr ne morem verjet, da se bliža novo šolsko leto. Jst sem z možgani še čisto na off in me današnje letne priprave in tisti fascikli ter učbeniki niso čist nič veselili Ampak sem ogromno naredila. Drug teden si grem en dan še učilnico uredit, pol se pa že konference začnejo Vsega lepega je enkrat konec in treba bo spet v roke pljunit. NAjprej moram pozdravit vse nove članice: Ozone, zvezdica26 in tudi barbarela77 Vesele smo vsake nove čveke, ki bo z nami delila vse svoje špike, folikle, celice in Clear bluje Navijam za vas in držim pesti za vsako posebej. Ne pozabite napisat vsako spremembo, ki se zgodi, ker smo ful firbčne in tud lažje navijamo - če vemo, za kaj gre zalazoya, evo ti direkt številka od ZD-gin.ordinacija: 05 70 00 722 PA kar vprašaj, če sprejema nove. Ravno včeraj je bila ena pred mano prvič pri njemu. Dela pa ob ponedeljkih dopoldne in vsako prvo in tretjo sredo v mesecu popoldne. Jaz sem se odločila, da bom pri drugem postopku malo bolj tiho, kot pri prvem. Mislim - kar se tiče sodelavcev itd. Saj tlele bom po moje čist čvekasta in če kdo od sodelavcev bere tole-pol ok, bo itak vedel, kaj se dogaja, ostalim pa ne bom nič razlagala-tko kot sem prvič. Je prišlo celo do tega, da so skor prej vedli, da je bil test pozitiven, kot jst Pa potem je prišlo do SS sredi počitnic in kar groza me je čez 14 dni v šolo priti, ker bodo zihr vsi v moj trebuh gledali in me spraševali Uf...se moram psihično na to pripravit. Nekaj dobrih prijateljic med sodelavkami sicer ve za SS, ne pa vsi... Tko da...JA, bolj tiho bom pri drugem postopku. blanč, a si ti iz Celja, a ne? Neki smo se menile za srečanje v začetku septembra in smo nekako predlagale nekje med LJ in MB - recimo Celje. Poznaš kak dober plac, kamor bi se lahko zapodila kakih 10-15 fiksark? No, zdajle me je moj dragi klical iz službe, naj spakiram najnujnejše, gre po ta malega v vrtec, pol pa gremo na morje Mi je slušalka dol padla, ker nič ne vem, za kaj gre Se mu je čist zmešal. GA moram nazaj poklicat....
|
|
|