|
RE: IVF-ICSI avgust,september 13.8.2007 13:54:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Hej punce, kje ste? A ste šle vse po tosjinih stopinjah naravno otroke delat? Sem jaz edina preživela tu gor? In zalazoya, ki nas še iz šihta čekira? Če bo še dolgo tako zatišje, si bom odprla tri nove emajle in se trikrat registrirala na RR pod različnimi imeni, pol se bom pa sama s sabo pogovarjala. Upajoča a je tvoja že prišla? Sayuri prosim, prosim, prosim, ne omenjaj še besede na š.... Daj mi še malo živeti v upanju, da so počitnice še dolge. GoYa, tele sanje so bile potem, predvidevam, nočna mora. A si iz mize zbežala? Cukica za kavico glavni pobudnik je pikovit, ki je pa trenutno na dopustu. Bo po moje potem, ko se vrne, še bolj zavzeto poprijela organizacijo. Ker mi je strašansko dolgčas, sem šla čekirat seznam. Zdaj me pa zanima, če se ele kaj oglasi. Vidim, da je samo en dan pred mano, predvidevam, da ima jutri uz? Če jo vidite, dajte jo pobarat kako se kaj počuti. Jaz sem ko cedilnik. V ustih mam smešen okus, pa filing mam da mi zadaj pri križu kar dve buli nastajata, ker me skoz tišči. Šlogam si ene 5 do 7 foliklov. Na koncu. Dajte malo na glas razmišljat, kako se naj človek pri punkciji zadrogira. To mi zdaj počasi postaja glavna skrb. Čutim, da se bliža. Šlogam si jo nekje v soboto, nedeljo ali ponedeljek. Ena opcija je, da me naš nokavtira. Prosim, če predlagate kaj bolj človeku prijaznega.
|