|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
13.8.2007 6:53:15   
zalazoya
jutro punce

Mišek si pa revca. Se strinjam da zjutraj bolj kofi paše. Jaz sem tud trlica nikakor da dobim gramček mase, lahko jem pa jem pa nič. 

Kje je pa marjetica? A si zaspanka? 

Pri nas v službi so vse noseče in so na bolniški-porodniški, vsak dan je ena manj me prav zanima kaj bo danes ko ena pride z dopusta in tudi dela na user posted image , če sploh pride. Upam, da bo kera tam konc mesca ko bom imela postopek al bomo kar zaprli. user posted image  Letos je res ogromno nosečk al to sam mi vidmo k imamo težave. Upam da se letos te teževe za nas zaključjo bi bil že čas a ne?
Se morem urediti, pa pridem na hitr uč vržt če še katera kofi pije predno grem drugače pa en lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.8.2007 6:56:33   
DaisyE
No guten morgen opet.

Kako je fajn, da je kufe že kuhan. Mišek, kako se po dubajsko reče dobro jutro? A je pri vas sploh še jutro, al ste že v polnem zamahu. Madonca punca pazi nase, da ne boš šla v minus. Mislim, da se mi je dons sanjalo, da so te klicali, pa si pol na forumu povedala, da so izvidi zelo dobri. Sem mogla poštudirat, če je to res blo. Vidiš... dr.M. daje dobro prognozo.

Kaj pa dohterji pravijo na tvoje intenzivno prijateljevanje z wc školjko?

Dobro jutro zalazoya. A si že kaj plava? Jaz sem na enem mestu že rumena.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.8.2007 7:20:28   
zalazoya
no zasanka a si le vstala

jaz nisem nič plava, rumena, me pa full peče ko si dam piko, v rito me nič ni bolelo, ne vem no sej ni tok hudo, od danes si jo moram dat vsak dan. Upam da se menopur da v tazadnjo, drugač bo buši čist preluknjan. Dons je dan za user posted image  upam da ne bo kej zamujala.

u glavnem zdej pa šibam v službo pa se ujamemo na popldanski kavi.

čau

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.8.2007 7:25:12   
DaisyE
Žal, zalazoya, žal. Tudi Menopur gre v vampe. Čeprav sem se zdaj spomnila... Mislim, da je reku, da je vseeno kam ga daš. No pol mi ga je pa vseeno v trebuh pribil. Jaz pa zdaj vztrajam.

Pridna bod, se beremo.

Jaz grem pa brat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 354
13.8.2007 8:43:55   
GoYa
Jutro, kofetkarce. Al bi biu mogoče že čas za kak pir user posted image . Eh, ne pijem ne enega, ne drugega. Bom kr na vodi ostala. Čeprov sem si pir tudi nabavla in se mi moj sam reži. Bi rad vidu to sliko - jaz s pivom v roki.
Sem pa sanjala danes mojega G, kos mo že pri sanjah. Ma je bil čuden. Zahoviču podoben user posted image . Sam men je Zahovič ful grd, pa se opravičujem, če sem s to izjavo koga užalila.

Alo šjore, bejžte delat. Jaz sem zdej dva dni na dopustu user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 355
13.8.2007 8:47:51   
sayuri
Jutro še od mene. user posted image  Na hitro se javim, ker potem šprintam na sprehod user posted image . ME kolegica že čaka na dvorišču user posted image .
Danes se mi je končno napovedala ta rdeča user posted image . En tak roza izcedek je bil zjutraj na papirju, kar pomeni, da danes enkrat pride user posted image . Prva user posted image  po SS.user posted image  Sem je prav vesela. Poleg tega imam pa ob enih še pregled pri svojem gin. v Postojni. Čist rutinski pregled, ki ga je treba 4 tedne po SS opravit. Mogoče se še kaj tipkamo danes - ne morem nič obljubit. Jutri pa moram delat v šolo user posted image  So me klicali, da me neki rabjo user posted image  NAredite si lep dan user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 356
13.8.2007 11:13:50   
taša33
Lep pozdrav vsem skupaj, po junijskem postopku, ki je bil negativen se spet oglašam. Drugi teden grem k Reškotu, da se zmenimo za 3. postopek ICSI, in upam, da bo le ta uspešen. Pri prejšnjem postopku sem imela diphereline in 3 ampule gonala in pridelala le 5 celic, tako , da bo sedaj doza  verjetno močnjejša- si sploh ne predstavljam,...saj ne bom sama, vidim, da Vas je že veliko aktivnih že v avgustu in v čakalnicah bo gužva.
Moram reči, da ste na tem forumu prave borke- kar tako naprej, saj mi je z vami lažje.
Čestitam vsem novim nosečkamuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 357
13.8.2007 12:49:41   
zalazoya
hoj bejbike

sam na hitro iz službe, očitne ne morem brez vas.

taša 33 pozdravljena tole bo plodna jesen boš vidla, držim pesti zate, zase in za vse nas. user posted image

sayuri kako da imaš G v PO a si z unga konca, tam so baj zlo v redu a imaš Likarja? Jaz moram nujno zamenjat osebnega G, ker je čist mem, ko nisem mogla zanosit mi sploh ni hotla dat napotnice 2 leti kao da je vse Ok, sploh ni vidla da mam PCO, mislim za znoret, o prijaznosti da ne govorim. Problem je da nikjer ne jemljejo, kakšne ideje punce, sem pa iz Lj.
ma itak nimam cajta se pol javim.

čau

(odgovor članu taša33)
Neposredna povezava do sporočila: 358
13.8.2007 13:54:39   
DaisyE
Hej punce, kje ste?

A ste šle vse po tosjinih stopinjah naravno otroke delat? Sem jaz edina preživela tu gor? In zalazoya, ki nas še iz šihta čekira?

Če bo še dolgo tako zatišje, si bom odprla tri nove emajle in se trikrat registrirala na RR pod različnimi imeni, pol se bom pa sama s sabo pogovarjala.

Upajoča a je tvoja user posted image  že prišla?

Sayuri prosim, prosim, prosim, ne omenjaj še besede na š.... Daj mi še malo živeti v upanju, da so počitnice še dolge.

GoYa, tele sanje so bile potem, predvidevam, nočna mora. A si iz mize zbežala?

Cukica za kavico glavni pobudnik je pikovit, ki je pa trenutno na dopustu. Bo po moje potem, ko se vrne, še bolj zavzeto poprijela organizacijo.

Ker mi je strašansko dolgčas, sem šla čekirat seznam. Zdaj me pa zanima, če se ele kaj oglasi. Vidim, da je samo en dan pred mano, predvidevam, da ima jutri uz? Če jo vidite, dajte jo pobarat kako se kaj počuti.

Jaz sem ko cedilnik. V ustih mam smešen okus, pa filing mam da mi zadaj pri križu kar dve buli nastajata, ker me skoz tišči. Šlogam si ene 5 do 7 foliklov. Na koncu.

Dajte malo na glas razmišljat, kako se naj človek pri punkciji zadrogira. To mi zdaj počasi postaja glavna skrb. Čutim, da se bliža. Šlogam si jo nekje v soboto, nedeljo ali ponedeljek. Ena opcija je, da me naš nokavtira. Prosim, če predlagate kaj bolj človeku prijaznega.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 359
13.8.2007 13:59:03   
GoYa
No, DaisyE, se javljam. Zdaj mam mal časa, ko miška spi.

Drugače pa moje sanje niso bile v ordinaciji na mizi, ampak zunaj pred G-jevo hišo, to je pa 100 m proč od naše.

Glede punkcije, pa še sama ne vem. Jaz tudi trepetam ob misli, da bo treba spet to dat skozi. Pač tolaži se samo s tem, da veš čemu si tam gor. Tistih par minutk boš že zdržala, tud če zvezde vidiš user posted image . Ne vem pa, zakaj Reško ne daje te možnosti kot MB, da ti naredijo punkcijo pod narkozo. Tista injekcija v rito ni nič.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 360
13.8.2007 14:04:32   
DaisyE
A pol tist v rit nč ne pomaga? Kaj pa kak ketonal?

Jaz se drugače nimam za ne vem kako občutljivega človeka, bi rekla, da mam kar visok prag bolečine. Ampak tista punkcija, no, tisto je blo pa od hudiča. Sem šla dol z mize in sem si rekla nikad više. No, človek kar hitro pozabi. In itak, da bom preživela, kaj mi pa drugega preostane. samo malo bi vse skup omilila, če se da.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
13.8.2007 14:08:52   
konina
Meni je tista v rit pomagala, saj me ni preveč bolelo. Bilo je le neprijetno, pa tam pri 13, 14-tem (imela sem jih 15) me je že malo bolj špikalo. Potem sem pa še kmalu pojedla ketonal in je bilo kar o.k. Jaz bi vzela pred punkcijo kaj konjskega, pa potem tudi. Pa upam, da ne bo hudo. V Lj nimajo možnosti pod narkozo, vsaj da bi jaz vedela ne. Dajo pa po želji injekcijo v rit ali pa samo ketonal.

LP, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 362
13.8.2007 14:09:53   
GoYa
Mislim, meni uno v rit ne pomaga. Jaz imam nizek prag bolečine. Ketonal pa nisem še vzela. Pa sej kaj dosti tudi to ne more omilit zadeve...po moje. No, bo kera druga povedala, če ga je vzela.
V glavnem moja druga punkcija je bila tudi od hudiča, da sem rekla nikoli več. No, tako kot si rekla, človek hitro pozabi in čez pol leta sem bla spet na mizi. Ne boš verjela, čist mal me je bolelo. In to zaradi tega po moje, ker sem si mislila, da bo spet od hudiča kot drugič in sem bila pripravljena na zvezde, sam jih pa pol ni blouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 363
13.8.2007 14:10:39   
DaisyE
Hej GoYa ...jaz tudi trepetam ob misli, da bo treba to spet dat skozi... Kdaj planiraš nove boje. Gledam seznam, pa te ne najdem. Glede na to, da maš pir že pripravljen, predvidevam, da kmalu. A pri Reškotu?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.8.2007 14:11:26   
GoYa
Konjskega....ne vem, koliko je dobro jemati raznorazna zdravila (pred punkcijo), saj po moje tudi vplivajo kaj na celice.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.8.2007 14:14:05   
GoYa
Me ni še na seznamu, ker ne zberem poguma user posted image . Drgač pa ja, kmalu. Prov sklepaš po piru user posted image .
Sem pa kr pr mojmu G (dr. Merlo), ki pa dela skup z Rešem. K Rešu gremo sam mal prostore ponucat za punkcijo in ET.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.8.2007 14:14:06   
konina
Mislim, da če vzameš malo pred punkcijo, da na celice ne vpliva veliko, saj preden pride do njih verjetno nekaj časa traja. Potem tudi injekcije ne bi smeli dajat, kanje? Narkozo pa sploh ne, saj je najmočnejša? ali morda narobe razmišljam, ne vem.

Lp, Nina

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.8.2007 14:14:50   
DaisyE
To mam v mislih nina. Neki konjskega. Saj pol po punkciji ni blo panike, ko sem bila enkrat doma. Na kavč sem se nekako namestila, pol se pa pač nisem premikala.

Kaj konjskega? Jaz načeloma sploh ne jem tablet, tako, da me bo po moje vse pribilo. Ampak, jaz ne vem kaj obstaja. Samo za aspirin vem, ampak za tega pa dvomim, da bo pomagal.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.8.2007 14:16:15   
GoYa
Ma če vzameš tik pred zdajci, pa ti ne prime. In prime šele pol k je vsega mimo. No, sej tudi pol ti to pomaga, ker po punkciji zna tudi bolet.
Drugače pa ne vem, kaj in kako se sme in kaj vpliva in kaj ne. Zgoraj sem sam svoje razmišljanje napisala. Mogoče ni pravilno. Ne vem. Sem pa bolj ziheraške sorte in se ne bi šla tega.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.8.2007 14:16:50   
konina
Za aspirin so meni rekli v Lj, da PO Punkciji absolutno ne smem, ker pospešuje krvavitev. Za prej pa verjetno res ne bo dovolj. Če ti pomaga že kar koli, potem bo verjeno ketonal čisto o.k.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.8.2007 14:17:08   
DaisyE
Ja goya Merlota sem pa videla. Samo ne vem a pri punkciji al pri ET. Ne, punkcija je bila. Je prišu Reša neki spraševat, al neki vzet. Prav prijazno bitje je izgledal.

A mišolino si tud z IVF dobila?

Glede droge pa tako. Jaz bom reskirala eno kreganje od Reša in ga bom kar prijazno vprašala. Pol bom pa povedala, kaj je reku. Če bom pri sebi. user posted image user posted image user posted image   Oz. če ga bom sploh upala vprašat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.8.2007 14:17:32   
GoYa
No, Daisy, pol pa ketonal vzami. To punce jemljejo. Po moje eno uro prej vzami, pa bo v redu. Sam maš pa tudi različno močne ketonale. Pri tem ti pa več ne znam svetovati.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.8.2007 14:18:56   
GoYa
Ja, mišolina je pršla s 3. ICSI-jem. Merlo je pa res prijazno bitje user posted image .
No, ko smo že pri mišolini - evo jo, se je lih zbudila. Pa bo treba dol.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.8.2007 14:20:30   
DaisyE
lepo se cartlajte. Zvečer pa kaj več, če boš za. Me firbec daje.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.8.2007 14:20:32   
konina
Saj jaz tudi samo malo razmišljam. teh 5 let menda v času O in po O ne jem nič kar bi škodilo, iščem naravne metode... Se strinjam, da se ni za igrat. Mi je pa G rekla pri prvi nosečnosti, da je bolje kmalu poskrbet za bolečine kot pa trpet in upati, da bo minilo. Da s tem bolj škodiš zarodku. Takrat sem imela full hudo angino, pa je bila prav besna, ker sem se mislila pozdravit brez antibiotikov. Čajčki, limonca, med in podobno ni bilo dovolj. Me je kar malo okregala. Tako, da n vem, tudi jaz samo malo razmišljam.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?