|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
12.8.2007 10:54:22   
pikovit
HEEEELLLOOOUUU  ČVEKE

Jaz sem pa pred eno uro vstala obesila perilo in vas brala skoraj eno uro.Nam se še ne mudi.Tako da sem prav na izi.

Mišek ku ku.A si se končno prikazala in razpisalauser posted image user posted image user posted image
Goya  ja ja živalski vrtuser posted image .Super odločitev.Ko bom jaz simela otroke bodo spali in živeli v ZOO.Obožujem živali.

Cukica dobrodošla med nami.Držim pesti.

DaisyE ko si pisala kako lepi sončni vzhod imaste pri vas,sem se spomnila ene knjige,ki sem jo brala v osnovni šoli(15 let ) nazaj pa sm ratala mal nostalgična.Prav lepo si napisala.Bi lahko pisala knjige.

Koalica kako si pa ti kaj?Kako preživljate dneve?Kakšna slabost,utrujenost mogoče?Če je naj hito hitro mine.Trebušček že kaj raste?

Zalazoya kdaj pa dobiš tečkouser posted image ?Jaz imam pri Rešu 30.8 prvi uz.Mogoče se vidiva kaj.Sporoči mi.

Sayuri bravo za vašega malega in njegov spanec.upam da to pomeni da je dolgo spaluser posted image  in možeka ki kot vidite punce znaju tudi presenečatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.8.2007 10:55:30   
pikovit
Koala to bo moj 5 ivf.Sem videla da imam ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 327
12.8.2007 11:10:32   
pikovit

Ok zdej bom pa jaz spet mal tečna.Kdaj se bomo kaj dobile?Že dolgo nisem nič težila

Samo jaz sem zdaj na dopustu.Pa Sončekd tudi.Citrončica bo tudi šla.Tako da punce kaj pravite?Bi bilo to mogoče izvest?Jst bi bila tako vesela.bi šle lahko kaj  user posted image  in kakšen user posted image   zvrnit.Lahko gremo pa tudi nauser posted image .

A STE ZA TO?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.8.2007 11:51:58   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13
Zalazoja ti samo pazi, da ti kje tak zic ne naštimajo, da še dol nauš hotla, ker ti bo fajnuser posted image .

user posted image  Da ne boš na koncu kot tista nuna, ki se je vse popoldne s kolesom vozila po dvorišču samostana. Potem jo je pa mati prednica prosila, da naj kolo posodi še kateri drugi. Ker je bila nuna po nekajkratnih opozorilih še vedno veselo na kolesu, ji je mati prednica zagrozila: "Zdaj je pa dovolj! Dol s kolesa, sicer ti bomo sedež gor namontirali."

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.8.2007 12:44:19   
pikovit
No tako mi smo zrihtani pojemo kosilo in user posted image    user posted image   na
user posted image          user posted image       LP PIKOVIT 

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.8.2007 17:50:01   
koala

AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča(2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya(2.IVF;PO,dr.Reš)začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele(2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8

SEPTEMBER
    BORKE ZAuser posted image
  • Goldy(1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč
  • Ana_P razgovor 17.8; začetek postopka september
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica(1.IVF;LJ,dr.Ribič)

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Evo pikovit dodano.

Ena je spraševala po počutju. Ja kakor kateri dan, včasih mi ni nič slabo, potem pa pride spet kak dan da mi je, pa se ne sekiram, vsaj vem zakaj mi je slabo. Ja trebušček pa že tudi raste.

Srečanja, jaz sem še vedno ZA!!!!!!! Samo v soboto potujem na morje in se vračam 30, potem pa ni blema.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.8.2007 19:29:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Seksanje na sekunde je pa res najboljše kar te lahko v življenju doleti. In jaz pravim, če ne drugega sem iz svoje neplodnosti potegnila vsaj to, da je seks zdaj namenjen samo še užitku in nikoli, nikoli, nikoli več mi ne bo treba na uro! Pa če tole ni fajn, pol pa tud ne vem, kaj je. user posted image  JUPI.

user posted image  ne bodi tako zelo prepričana user posted image  user posted image  user posted image  

Moj/najin seks je bil namenjen samo užitku user posted image user posted image user posted image

...pa je prinesu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 332
12.8.2007 19:54:13   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

smajlikisetepepoglavi in smajlikizglavobutavzid. zdaj pa mi je tak nerodnouser posted image . Goya sme bila prepričana da sme zalimala tortico in darilček, zdaj ap res vidim, da je srček in to celo razpokanuser posted image . oprosti. v glavnem tortica in darilček za tvojo hčerkico. Evo in zdaj sme hotela zalimat ta dva in tortice nimam, imam pa dva razpokana srčekauser posted image nič mi ni jasno. aja zdaj sme še zalimala tega smajlija ko farba in mam tudi 2 tak da ne vem kateri bo dejansko se vidu. 

Ej, mišek, ni panike user posted image .

V ZOO je bilo pa super. Ta mala čist nora na živali. Za vsako je delala "mau" (mijav) al pa "wou" (hov), pa ni važno al je bil slon al tiger al ptič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
12.8.2007 19:54:55   
dajamaja
Hojla! Kaj ste se danes že zjutraj izčrpale al kaj? Mi je kar žal, da nisem zjutraj čekirala, ko ste imele tak zagon - pecikli pa tak. Marjetica, življenje v prestolnici ti pa res zavidam ... če se samo spomnem, ko sem se še vozila delat v LJ in me je nevarne izpostavljenosti soncu odrešila blagodejna megla. 

Upajoča, Zalazoya, sorči, da sem vaju pomešala.   

Tosja, srečka user posted image , kako si kaj? Si že pristala, al še krožiš ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 334
12.8.2007 19:56:15   
dajamaja
GoYa to ti da vedet, da bo poliglot user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.8.2007 20:00:36   
GoYa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 336
12.8.2007 20:13:47   
DaisyE
Zdaj pa tako, preden sploh karkoli preberem ali rečem... Dolg je dolg in jaz ga moram poplačati.

Goya...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postonjski sonček je polepšal Ljubljano. Upam, da sta z maliko šli v  ZOO.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 337
12.8.2007 20:28:21   
Sulfinija
Punce mi mogoče lahko katera od vas pove kako dolgo je dr.Zorn na dopustu?Jaz bi ga namreč jutri popoldan mogla poklicati zaradi izvidov in me zanima ali je na dopustu ali že normalno dela?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 338
12.8.2007 21:02:37   
DaisyE
No, zdaj se bom pa malo potrudila.

Mišek guess what sem jaz danes za kosilo dobila!? Tako je, odgovor je pravilen. RIŽ!!!! Upam, da je tvoj ostal, kjer mora biti in da se nasploh malo bolje počutiš. Jaz po tej porciji nimam občutka, da folikli bolj rastejo, suha pa sploh nisem nič bolj. Eni pač nimamo sreče. user posted image  Bom kar na piru ostala.

Cukica zelo lepo te pozdravljam. Daj malo deliti z nami svojo reprodukcijsko zgodovino. Bi rekla, da punce na tem forumu zelo zanima, ampak ker toliko propagiram odkritosrčnost, bom kar iskrena. Jaz sem firbec. Ta glavni. Ko sraka. user posted image  Ti pa garantiram, da bom septembra posebej zate navijala, ker itak ne bom mela drugega počet. Seveda bom navijala tudi za druge, amapk ni panike, jaz sem people's person in lahko enako kvalitetno navijam za vse na spisku.

Upajoča, kaj takega!? Pošlji hudiča k meni, še vedno ga lahko razsujem. user posted image  Kaj sta se pa zdaj z Reškotom dogovorila?

Koalca, najlepša hvala. user posted image  Če ne bo šlo zlepa, bomo pa malo porinili. Bom apelrala na navijače, naj nam stojijo ob strani.

Pikovit, še enkrat, uživaj na dopustu. Drugače pa, tako lepo si napisala, da si me kar v zadrego spravila. user posted image user posted image user posted image

Tosja no viš. Dejstvo je, da je seks iz užitka nartabulš. user posted image user posted image user posted image  A ti je že kaj slabo? user posted image  user posted image user posted image user posted image  Nesramnica jaz.

Dajamaja, tvoje opravičilo ne zadošča. Najprej me namočiš, pol se pa upajoči in zalazoyi opravičuješ, namestno glavnemu prizadetemu. Tako je, meni. user posted image user posted image user posted image user posted image  A je bil simpatičen un smajli, ki se krega? Meni je bil tolk carski, da sem ga kar nazaj hodila gledat in sem se skor na glas smejala. A si pometla plato?

Mojca, jaz sicer te informacije nimam, bi pa rekla, da kar pokliči, pa bo kar bo. Kako pa to, da si v LJ prešoltala? Malo sem bila odsotna, pa ne vem.

Kaj je zdaj hudiča!? A vi igre brez meja gledate? GoYa je nek pir obljubljala... Pa Zalazoya tud...

Jokam na glas user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
12.8.2007 21:08:44   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Zdaj pa tako, preden sploh karkoli preberem ali rečem... Dolg je dolg in jaz ga moram poplačati.

Goya...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postonjski sonček je polepšal Ljubljano. Upam, da sta z maliko šli v  ZOO.

No, vidiš, ga je blo dovolj še za vas. Ja, smo šli v ZOO. Lepo je bilo.

Kam si zdej zginla? user posted image Al si že kakšnega ruknila sama, pa si že koma? Sej jst sem tudi (koma), pa ne vem od česauser posted image . Grem kr spat.

Igre brez meja user posted image  A to še obstaja, al kaj? Včasih smo pa res gledali, ja.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 340
12.8.2007 21:16:27   
DaisyE
Ja, zdaj je slovenska verzija iger brez meja. Naš je gledal, jaz pa ne, ker imam doma IGLE BREZ MEJA ali drugače OD IGLE DO IGLE.

Koma nisem, ker ni nobenga, da bi z mano pir pil. Ti si pa sumljiva s svojo komo. Kolk pirov pa še maš v hladilniku? Da se ni število čudežno zmanjšalo, pa noben ne ve kako? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.8.2007 21:41:39   
DaisyE
No cukrpekar in cukica, dajmo kaj napisat. Če ne grem spat.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.8.2007 21:46:56   
cukica
DaisyE:
No da ti povem mojo zgodovino:
Leta 2004 okrog novega leta sva izvedela,da bova dobila otročka in bila sva vesela.Te sanje so se januarja razblinile ,ko sem začela krvaveti.
Odšla sem v Po porodnišnico kjer so me poslail domov,ker se ni videlo ploda.
Čez nekaj dni sem šla nazaj in spet so me poslali domov in naj grem na pregled k svoji g.
Ker jo ni bilo sem šla k nadomestnemu,ki je rekel da sem verjeten splavila.
No naslednji dan pa so me odpeljali in bila sem operirana na levem jajcevodu izven maternična nosečnost.Marca se je stvar ponovila in operirana sem bila na desnem ,ki so ga odstranili,ker pa sem nosila dvojčke so čez nekaj dni odstranili še levega v prepričanju da en jajcevod še imam in kot mi piše v papirjih.
Vendar jih ni tako sva pristala tukaj.
Zdaj pa sva se odločila po umetni poti in se veseliva,da bova enkrat tudi midva starša tako kot vsi mi ki upamo in vem da nam bo ratal.

Če te še kaj zanima vprašaj in hvala za podporo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 343
12.8.2007 21:58:52   
DaisyE
Madonca, si pa dala ene težke stvari skozi. Si sploh predstavljat ne znam. Jaz namreč še nikoli nisem bila noseča, je pa stvar taka, da ima naš premalo materiala, da bi lahko po naravni poti uspelo.

Zdaj bom pa sploh intenzivno navijala. Pa že zdaj prerokujem, da vama bo uspelo v prvo. In oba se bosta prijela. Če se boš za dva odločila. V nevemkakšno pomoč pa verjetno ne bom, ker ne vem, kako gre sistem v LJ, ampak boš videla, tule so punce zlata vredne in bodo pomagale po najboljših močeh. Kdaj pa maš predviden štart?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 344
12.8.2007 22:03:34   
DaisyE
No ne glede na to, da se je cukica javila, moram jaz spat. Navsezadnje moram zgodaj vstati. Vabim vas na kufe ob pol sedmih zjutraj. Zalazoya lep dober večer in lahko noč vsem nočnim pticam (glih veliko vas ni). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 345
12.8.2007 22:09:29   
cukica
Ja Daisye 1 septembra moram poklicat ja in odločila sva se za dva.
Upam da se kdaj spoznamo in gremo na kakšno kavico al pa kaj drugega.
Mi je dober ker vem da nas ni malo in lahko skom mal poklepetam

Držim pesti zate in vse ostele punce.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.8.2007 22:21:05   
zalazoya
čer
se opravičujem ker nisem prišla na pirček ampak po kosilu sem mal zadremala je tok pasal, pol sem pa nenapovedane obiske dobila, ki so ostali skoraj do desetih, en pirčke sem pa vsen spila je pasu zraven pice. Na kavico pa pridem jaz jo vedno pijem okoli pol sedmih.
Pozdravljena cukica ja si imela res smolo, jaz mam tud občutek, da bo v prvo ratal, držim pesti. 

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 347
12.8.2007 22:35:13   
cukica
Hvala punce za vse lepe želje sej boste itak med prvimi zvedele in sporočila bom kako se odvija.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.8.2007 22:52:13   
Anonimen
Cukuca.Brala sem tvojo zgodbo in se našla v njej.Pri meni je bilo tudi tako,2X izvenmaternična nosečnost,ostala sem brez obeh jajcevodov.In šla na IVF, uspelo nama je prvič,samo da so meni predlagali le en zarodek ker bi naj bila to prevelika obremenitev za maternico po vseh mojih izkušnjah.Pa saj sem vesela zaradi tega,kajti nosečnost zna biti tudi včasih malo težavna in res nimam takih skrbi,ker imam en plod.Upam zate,da se vse dobro izteče,da vama uspe prvič (saj drugih ovir ni bilo in si zanosila),prav tako vas berem dokaj redno in vsem želim da bi vam uspelo postati mama.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
13.8.2007 6:36:04   
Anonimen
evo kofeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse. Pira zjutraj ne točimouser posted image

Preden spet odjadram tja, kamor mi je že 3 dni mesto, naj vam zaželim lep sončen dan in veliko crklanja s user posted image in user posted image (za tiste, ki že imate kakega sončka)

Cukica user posted image user posted image , držimo pesti, mislim, da ti bo tokrat uspelo. Novembra sta bili 2 punci brez jajcevodov  in je obema uspelo.

Marjetica, nič ni bolje, sem danes na sprehodu samo molila, da ne bi med unimi vrtnarji skup padla, tak me je zvilouser posted image user posted image . Se pa kar fajn počitim slabo, že tak sem trlica, pa zgleda, da mi že mal normalne maste hrane primanjkuje. Pa tako sem se veselila, da grem danes mal v šopinguser posted image .

Goya tvoja punčka pa je res user posted image .

a pikovit pa že namaka svojo ritkouser posted image

Še več sončka za vse vas sončnice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?