tiasha77
|
Hej, punce, dober večer! Neli99 - dobrodošla in čestitke za še eno Kar se tiče hranjenja je pri nas tako, da jo večinoma hranim jst (tudi v varstvu jo varuška), ko imamo več časa in lakota ni prehuda, pa ji damo vilčko in ji pomagamo nabadat gor koščke in si sama nosi v usta, pri žlički je bolj problem ker bolj teče okrog, tako da ji dam da sama je samo kako bolj gosto kašico, z rokico jest pa ni problem , zvečer pa tudi dobi še flaško mleka in jo z veseljem spije Huanita - jst nisem jezna nate, samo kronično mi zmanjkuje časa za internet , mogoče še uspem prebrat, napisat je pa že malo težje; pa kar ne morem verjet koliko zob že ima tvoj mali, po moje bi lahko dobil kak pokal med avgustovčki Melitkica - ful luštne slikice, mala je bila ta glavna Miši - verjamem da je težko pri uvajanju, samo bo boljše, boš videla Stuhica - čestitke za izpit Drugače pa nič kaj ekstra novega, razen da ima naša mala nove teniske, jo je bil poln Hervis, ko smo probavali , pa zrastla in zredila se je tudi že od pregleda, pa nameravam jo vpisat v knjižnico (sej ma doma cel kup knjigic, samo tako da se navadi hodit tja), pa ko sreča kakega fantka, je prava šarmerka s svojimi okicami, pa ... dnevi in tedni tako bežijo da ne morem verjet pa se mi zdi da je zmeraj kaj novega, sploh če delam popoldan, pa je ne vidim cel dan. Ima že svoje finte, tisto česar ne sme, je najbolj zanimivo, pa navadila se je da prinese knjigico, se mi vsede v naročje in jo nahitro skupaj pogledamo, pa zadnjič je bila pri kolegih, ki imajo že večje otroke ful zanimiva igrača-kuhinja, pa doma bi odprla vse predale in omare, pa ... kaj bi vam še nakladala, ko same veste, česa so zmožni avgustovčki . Aja, gocori pa v nekem svojem jeziku, pa ful je luštna ko poje . Me pa zanima, če se vaši malčki še hočejo vozit v vozičku? Mi ga skoraj ne uprabljamo več; odkar je shodila bi samo še šibala tako da kak daljši sprehod ne pride v poštev. Nč, mejte se lepo, pa oglaste se še kaj. LP, T
|