|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
9.9.2007 20:51:34   
HuAnita
Knedl ima skora 37 vročine, 14.,  15. in 16. so tik na tem, da predrejo kožouser posted image user posted image user posted image
Mislim, polno kapo teh zob že imamuser posted image user posted image
Ponoči pa veselica.

Hruška, naš mali malo pojoka, ko ga pustim v varstvu, sem z njim kakih 15 minut, potem pa grem, pa mu jasno povem, da se vrnem popoldne ponj. Vem, da me še ne šteka, pa me bo... varuška pravi, da malo pojokca in pojamra, ampak vse brez solz, sicer pa se lepo zamoti (kot se zna domauser posted image )...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.9.2007 12:10:13   
neli99
živijo mamice!

mene pa zanima kako gre kaj pri vas hranjenje? sploh tiste ki jih že mate v vrtcu, a potem kar sami jedo kosilo a kako? ...

jst namreč mojega kar hranim sama, kadar sem pred njega postavila sklečko, jo je najprej vrgel po tleh, pa se mi ni več dalo ukvarjati s tem. no zdaj pa sam kaže zanimanje za hranjenje, pa mu dam pred njega posodo in žlico. pa pol on malo packa, pa meša, hranim ga pa še zmeraj jst.

kakšne koščke že je samostojno, pa sadje ... sam kosilo (kar je na žlico) to pa je še daleč od tega da bi se sam nahranil.

kako pa kaj flaše? midva mava zjutraj in zvečer mleko v flaši ... pa sem probala enkrat dat v šalco, pa je totalno protestiral (ni hotel piti) ... pa pol nisem več težila.

zanima me kako je kaj pri vas s tem.

čau. neli

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.9.2007 19:31:43   
tiasha77
Hej, punce, dober večer!

Neli99 - dobrodošlauser posted image  in čestitke za še eno user posted image
Kar se tiče hranjenja je pri nas tako, da jo večinoma hranim jst (tudi v varstvu jo varuška), ko imamo več časa in lakota ni prehuda, pa ji damo vilčko in ji pomagamo nabadat gor koščke in si sama nosi v usta, pri žlički je bolj problem ker bolj teče okrog, tako da ji dam da sama je samo kako bolj gosto kašico, z rokico jest pa ni problemuser posted image , zvečer pa tudi dobi še flaško mleka in jo z veseljem spije

Huanita - jst nisem jezna nate, samo kronično mi zmanjkuje časa za internetuser posted image user posted image , mogoče še uspem prebrat, napisat je pa že malo težje; pa kar ne morem verjet koliko zob že ima tvoj mali, po moje bi lahko dobil kak pokal med avgustovčkiuser posted image

Melitkica - ful luštne slikice, mala je bila ta glavnauser posted image

Miši - verjamem da je težko pri uvajanju, samo bo boljše, boš videlauser posted image

Stuhica - čestitke za izpituser posted image

Drugače pa nič kaj ekstra novega, razen da ima naša mala nove teniske, jo je bil poln Hervis, ko smo probavaliuser posted image , pa zrastla in zredila se je tudi že od pregleda, pa nameravam jo vpisat v knjižnico (sej ma doma cel kup knjigic, samo tako da se navadi hodit tja), pa ko sreča kakega fantka, je prava šarmerka s svojimi okicami, pa ... dnevi in tedni tako bežijo da ne morem verjetuser posted image  pa se mi zdi da je zmeraj kaj novega, sploh če delam popoldan, pa je ne vidim cel dan. Ima že svoje finte, tisto česar ne sme, je najbolj zanimivo, pa navadila se je da prinese knjigico, se mi vsede v naročje in jo nahitro skupaj pogledamo, pa zadnjič je bila pri kolegih, ki imajo že večje otroke ful zanimiva igrača-kuhinja, pa doma bi odprla vse predale in omare, pa ... kaj bi vam še nakladala, ko same veste, česa so zmožni avgustovčkiuser posted image . Aja, gocori pa v nekem svojem jeziku, pa ful je luštna ko pojeuser posted image .

Me pa zanima, če se vaši malčki še hočejo vozit v vozičku? Mi ga skoraj ne uprabljamo več; odkar je shodila bi samo še šibala tako da kak daljši sprehod ne pride v poštev.

Nč, mejte se lepo, pa oglaste se še kaj. LP, T

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.9.2007 12:25:33   
neli99
ena cvetka od našega sinka:

naša uradna prva beseda (smo prvo dešifrirali) ni ne mami, ne ati, ne avto ampak ROPOTA ... sine z vso vnemo reče t-t-ta kadar kej brni, ropota... user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.9.2007 22:56:58   
Splet.Ka
Dober večer!

Ste zdravi? Upam. Midve sva bili v bolniciuser posted image . Lepotička je nekam čudno dihala v soboto. Sem klicala dežurnega, so rekli, naj jo priperljem. Jo je poslušala, pa je rekla, naj "se gremo na Jesenice pokazat", na pediatrični oddelek. Mi sploh ni vžgalo, da nas prav v bolnico pošilja, sem mislila, da bo pač malo še pediater poslušal njena pljuča in poskušal saturacijo nekako z 92% spraviti malo višjeuser posted image .

No in sva do včeraj zaradi obstrukcijskega bronhitisa ostali v bolnici. Na srečo to ni tak bavbav, kot sem si predstavljala.

Glede vrtca imava zgleda res srečo, da gre vse prcej gladko. SVa začeli prej hoditi, preden se je oblikovala nova skupina, tako da se je samo naša punčka uvajala. Pa tudi zdaj so v novi skupini samo trije taki, ki so se na novo uvajali. Se mi zdi, da se pozna.

Ja vrtec dela prave čudeže. Naša user posted image  noče nikakor več jesti tako, da bi ji kdo dajal. Hoče sama. En kup stvari zna povedati, pa povsod spleza (prej tega ni počela), stolp zna po novem tudi zgraditi (Tiasha, si jo motiviralauser posted image ), avto zna peljat,... Če mene ni, brez težav zaspi sama. Tudi pri očiju.

Moramo pa nekaj s sprednjimi lasmi naredit. Sponko si vleče dol in ima vse na očeh. Malo me mika, da bi jo jutri peljala k frizerju....to bo DREEEEEEETJEEEEuser posted image

Aja, pa tretji zobek smo dobili...za koliko že zaostajamo za Huanitouser posted image

Neli, dobrodošla. Od kod pa si? Čestitke za sestrico...joj, pa saj to bo kmalu!!!

HuAnita, evo, jaz klepetam s tabouser posted image .

Lep pozdrav vsem!

Cvetim...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 155
12.9.2007 20:16:10   
neli99
živjo mamice!

se pozna da sem doma in mam čas viset na internetu ... user posted image . komi čakam da kera kaj napiše... pri nosečkah pa popišejo po tri strani na dan.

hruška jaz sem z gorenjske, selška dolina nad škofjo loko. sem pa vesela da mate vi malo manj zob, me je huanita kar mal prestrašila ... našmu so se kar nekako ustavli na 6 ... zdej pa rojevamo te zobe že ene 3 mesece (to pomeni, da jst pravim, da bo zob vsakič ko je siten ... moj pravi, da bi jih mel že za izvažat, če bi bil pol res vsakič zob user posted image ..

sem pa danes hecala sinka, da je shodil. sej vem da sem malo sitna... sam mam že tako okrogel trebuh, da res že komi čakam, da shodi... (čeprav po premisleku, mislim da pol ne bo manj nošenja in dvigovanja ... pol bo pa vsak kamenček, pa listek na cesti zanimiv, pa itak ga bo treba v posteljo, pa iz nje, pa v stol pa iz njega, pa na previjalno, pa iz njega ...

nič, držte se, zaposlene mamice ... grem še nosečke pozdravit!

neli

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 156
12.9.2007 23:29:51   
piscancek
čeruser posted image

dopust je za nami, imeli smo se krasno....

ampak pot nazaj domov je bila pa malo manj krasna, ker se je naša pikica skoz jokala. Sva bla že čist obupana, ker je ni nič, niti ziza pomirilo.
Ni hotla pit, ne jest, ne dojit, nič.... sam jok.
Naslednji dan jo peljeva k zdravniku, kjer zvemo, da ma naša mala sor po žreluuser posted image , zato ni čudno, da ni hotla nič. Dobili smo neko raztopino in po dveh dneh je bilo bolje.
En dan sma jo peljala in ostala z njo v vrtcu na uvajanju ( bilo je grozljivka!!! otroci so takooooo jokali, da se mi je srce trgalouser posted image user posted image user posted image , Ajdi je bilo sicer všeč, je pa bila vsa začudena, ker so vsi jokali.

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 157
12.9.2007 23:35:58   
piscancek
....sem prehitro poslala...

no, v soboto je pa nosek začel točit, v ponedeljek sem jo peljala k zdravniku, ker je začela še kašljat. Naredili so ji inhalacije (se je fulll jokala) in se ji je nosek fajn počistil. Svetovala pa nama je, da ostaneva ta teden doma, da se čist pozdravi in potem v ponedeljek začneva jovo na novo z uvajanjem. Js upam, da bo pol vse ok. Je pa tudi malo slabokrvna.

Huanita, vašmu se pa nekam mudi z zobkiuser posted image user posted image , sej vam mi pridno sledimo. Ajda jih ima že 12.

Neli- dobrodošla in pa čestitke za user posted image , pa tudi vsem ostalim nosečkamuser posted image .

nč, šibam počas proti spalnici.
lahko noč

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 158
13.9.2007 14:07:52   
Splet.Ka
Hm. Zanima me, kako svojim malčkom obuvate čevlje?

Mi smo se ravnokar soočili s to težko nalogo. user posted image

Imam občutek, kot da bi en tanek zelo razkuhan špaget tiščala v enega malo večjega z luknjo...ne gre noter, pa če se na glavo postavim!user posted image

Cvetim...

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 159
13.9.2007 14:14:45   
Nea
hruska - kakšne čeveljčke imaš?
Mi imamo zelo mehke, usnjene, skoraj do gležnja visoke čevelje in če vezalke lepo dam na razen, nogica kar sklizne noter. Brez težav.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.9.2007 14:38:16   
Nea
Hojla!

Moji pupiki gledata risanko. Ema vsak dan po kosilu lahko gleda risanko, Lara pa se je tudi pridruži. To je namreč edinih 10 min ko je lahko pri miru in lepo sedi. Drugače je pa vedno v akciji  - z njo seveda tudi mamica user posted image

V službi je super, edino da se nikak ne morem navadit, da se tako zgodaj vstanem, ob 6ih. Imam kronično pomanjkanje spanca in HuAnita, ja, točno vem kako se počutiš.
Ko pridem domov ob 11ih, Lara še spi. Ko se zbudi in me zagleda se takoj zelo razveseli in me objame.user posted image user posted image user posted image V takih trenutkih je res čudovito biti mama.

neli99 - če je kakšne kašice in juhice jo potem jaz hranim. Ostalo pa je sama. Včasih ji v plastičen krožnik dam fruhtzwerge ali pa jogurt in to potem sama paca.
Flaško dobi zjutraj ko se zbudi. Na to se je pred kratkim navadila. Prej pa sploh ni hotela piti iz flaške, samo iz kozarca.

tiasha - Lara se še vedno vozi v vozičku. Kakšna maratonska sprehajanja ne pridejo v poštev, ampak do pekarne pa nazaj je ok.

hruska - čestitke za novi zobek user posted image user posted image user posted image in upam da boste zdaj dlje časa zdravi!!!

Naša Lara se zelo rada pogovarja po telefonu. Če nas kdo pokliče, se  oglaša in na ves glas ful govori  - seveda v svojem baby jeziku. Včasih tako glasno, da onega na drugi strani telefona sploh en slišimo.
Ko je lačna, me primi za roko in reče: mama, mama, am am!
Zna kako se oglaša muca, konjiček, kuža. Ko zagleda sosedovega zajčka, reče Ajči! Rada obrača strani knjigic in posluša ko ji nekaj berem. Upam, da bo tako kot Ema, ki že dalj časa hodi v knjižnico in sama izbira knjigice. Pred spanjem ji vedno moramo prebrati dve pravljici potem pa še ona sama pogleda najmanj dve knjigici.

Še jutri v službo potem imam 4 tedne dopusta.
Jupiii!!!!

Fajn bodite,
Nea

Upam, da ste se že pozdravili!!!!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.9.2007 22:05:04   
andrejaz
Ojla punce

Da se še jaz malo oglasim po dolgem času. Konec avgusta sem končala z dopustom in začela spet delati, tako da se mi zvečer doma sploh ne ljubi prižgati računalnika. Pa še modem se je pokvaril, tako da so včeraj prišli popravit zadevo.

Sara ima sedaj že 9 zobkov. Samostojno še ne hodi, že nekaj časa pa hodi tako, da jo držimo za eno roko. V vrtec pa zelo rada hodi – sedaj hodi v vrtec že 1 mesec. Dojim pa jo še zvečer pred spanjem

Sedaj vas grem pa še malo za nazaj prebrati, da se seznanim z vsemi novostmi.

Lp

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.9.2007 22:27:02   
andrejaz

Sem vas uspela malo prebrati za nazaj

Čestitkem vsem malčkom ki so že shodili. Mi še čakamo – upam da čimprej, da bo lahko sama hodila in je ne bo treba skoz za roko držat, da bi ona hodila.

Melitkica – res je slika moje Sare v zadnji reviji Moj malček. Poleg tiste slike ki si jo ti opazila (Sara na gugalnici), je Sarina slika tudi na naslednji strani  revije– slika iz prvega sankanja. Pa da se še malo pohvalim – Markova slika pa je v zadnji reviji Mama in sicer kako peče piškote – to je pri članku o kuhanju z otroci.

Nea – enkrat sem zasledila na RR, da punce poleg shrani.si za slikice uporabljajo tudi www.slikomat.com Nisem pa še sprobala

Neli99 – dobrodošla med nami in čestitke za user posted image Poleg tebe sta se kot  user posted image  zaenkrat oglasili Sandra* in najina pikica, Nisaa pa je drugega rodila že konec julija

Miši – kako je z uvajanjem Ajde v vrtec? Sta se že obe navadili? Jaz sem imela srečo, da nobeden ni začel v vrtec hoditi začetek septembra ko je najhuje zaradi formiranja novih skupin. Mark je šel v vrtec novembra pri 15 mesecih, Sara pa že letos avgusta, tako da so se lahko vzgojiteljice pri uvajanju precej posvetile mojim otročkom. Na srečo so k Sari v skupino začetek septembra prišli zaenkrat samo 4 novi, tako da ni preveč joka. Sara je zelo na kratko zajokala samo 3 in 4 dan uvajanja, drugače pa nič.

Hranjenje – včasih hoče sama jesti z žličko in ji tudi že kar uspeva, večinoma pa ji v usta dajem jaz. No najraje pa je kar z rokami

uporaba vozička – seveda bi tudi naša najrajši sama hodila, tako da jo držim za 1 roko. Vendar to pride v poštev samo za krajše relacije. Ponavadi sicer protestira ko jo dam v voziček, vendar po kakšni minuti neha, ko ugotovi, da je ne bom ven vzela.

Hruška – pediatrični oddelek v Jeseniški bolnici res ni tak bav bav, saj je v primerjavi z nekaterimi drugimi kar dobro poskrbljeno, še posebej če sta dobili svojo sobo, pa še izbiraš lahko kaj bi jedel. Se je Sara že pozdravila?

Piščanček – držim pesti, da se tvoja Ajda čimprej pozdravi

Obuvanje čevljev – že pri kupovanju čevljem sem pozorna na to, da se odvezan oz, odprt čevelj zelo razpre, da gre lahko nogica brez težav notri.

Sedaj grem pa počasi spat. Bo treba zjutraj zgodaj vstati za v službo

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 163
14.9.2007 20:35:37   
Nea
Lara je danes Emo za obraz ugriznila user posted image user posted image user posted image
Revica se ful jokala. Zdaj pa na obrazu ima dva modra fleka.
Pol pa je rekla: "Mami, kregaj Laro!!!"". Z besedami jo nisem mogla, ker jih še ne zastopi. Sem jo pa v njeno posteljico dala, tam se je pa 5 min drla kot kakšen user posted image

O jej, kaj me še čaka user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 164
14.9.2007 20:57:33   
andrejaz
Nea - jaz pa mislim, da tile naši lumpki že prav dobro razumejo kdaj jih kregamo. Tudi če ne razumejo vseh besed, jim že sprememba tona glasu pove da je nekaj bilo narobe.

Ima pa tudi Mark finte, če Sara kaj narobe naredi, da reče: Mami dej kregi Saro.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 165
14.9.2007 21:20:10   
stuhica
Ojla,

pozdravljene vse avgustovke in vsi sončki ter sončice!!

Sem  v takem pogonu da spoloh nimam časa več toliko kot prej mi sploh neznese ker imam še druge stvari za delat!

Hruška, piščanček jaz upam da se boste čimprej pozdravili?

Imam pa eno prošnjo če bi mi katera povedala malo več kako dat slike gor na forum?  prej sem šla na tisti shrani  zdej ga pa baje ni več a je še kakšna druga varianta!

Andrejaz se sploh nič več ne srečamo kajneda? Upam da se vidimo kaj!
Dobila sem novega šefa oz. moje delonvno mesto pripada zdaj pod drug oddelek zdaj pa upam le da bo ta  novi šef bolj človeški kot je bil prejšnji in da bom imela vsaj boljši delavnik!!

Sem prav utrujena, ampak grem še malo na hrvaški portal rr in RR ba pogledat je kar hecno!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 166
14.9.2007 21:34:32   
andrejaz
Stuhica - sej www.shrani.si še zmeraj dela,da lahko daš gor slike. Sem pa danes popoldan srečala tvojega dragega in Alvina. Je pa Alvin čedalje bolj podoben tvojemu dragemu

Držim pesti da si dobila boljšega šefa.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.9.2007 11:56:25   
Tanyka
Pozdravljene po dooooolgem času.

Sedaj vam na hitro nekaj naklofam in pripopam par slikic- potem pa v službouser posted image .Ja sem jo dobilauser posted image user posted image -ne vem kakšnega smajlija naj prilepimuser posted image user posted image

Mali je pravi falotek ga je povsod polno, ipičari kod mali vragec.Prej, ko še ni hodil v vrtec mi je lepo zaspal v svoji postelji, sedaj pa se meče pa izsiljuje pa,....................................user posted image user posted image  Traja včasih celo uro, da zaspi.

Drugače ni pri nas nič kaj posebej novega razen vsakodnevne vragolije, ki jih kot čitam tudi pri vas ne manjkauser posted image .

Čestitke vsem, ki ste praznovali, nosečkam, napredkom,.............user posted image user posted image

Še nekaj fotkic

Tako pa smo mi okrasili prostor za praznovanjeuser posted image

user posted image

Torta točno na moj rojstni danuser posted image

user posted image

Pa še ena za vseuser posted image

user posted image

Z botrco in botrom

user posted image

Dedi pa je itak moja lubicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

.................. in že me čas preganja

čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 168
15.9.2007 21:43:13   
Splet.Ka
user posted image

Ravnokar smo od dežurnega. Sara ima 39,8 vročine in laringitis. Toliko o našem zdravjuuser posted image user posted image user posted image .

Cvetim...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.9.2007 22:04:47   
HuAnita
hruška - kakšni pa so znaki za to bolezen?
Tanyjia - WB!!!!!user posted image user posted image user posted image

Andrejaz - tudi mi se že kregamo, če knedlu kaj ojštro prepovem - bi morala videti tisti užaljen izraz na szgornji ustnici + jooooooook, da kar dihati ne more zravenuser posted image user posted image
stuhica - čestitke za službo...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
16.9.2007 9:43:37   
matejas
Pozdravljene avgustovke in vaši sončki!

Po dolgem, dolgem času sem si spet vzela čas, da nekaj napišem user posted image . Sem bila vseeno pridna in vas redno berem, za pisanje pa ni bilo nikoli pravega časa.

No, naša Enya je 20.8. dopolnila 1. leto, hvala vsem za čestitke. Teden dni nazaj je tudi samostojno shodila in sedaj že veselo koraka in se na plazenje prav nič ne spomni večuser posted image  Komaj sem čakala na to , da shodi sedaj sem pa kar malo žalostna, saj je s tem spet konec enega obdobja v njenem življenju, ki ga ne bo več nazajuser posted image . Kako hitro rastejo tile naši racmani.

Enya ima za hojo obute Nike teniske, user posted image so zelo super, pa še dobro se lahko operejo, Cicibanke sem z pranjem uničilauser posted image

Kako kaj jejo vaši malčki, sama imam vedno večje probleme, saj še komaj kaj spravim vanjo. Je kot kakšen 6 mesečni dojenček okoli 100 ml juhice ali kašice na obrok in posledica 8300 g pri enem letu. Včasih je bila pripravljena probati in pojesti vse kar sem ji pripravila, zdaj pa moram skoraj klovna igrati, da spravim kaj vanjo, uf je naporno.

Službe nisem dobila nazaj in zato smo se doma skupno odločili, da mamica postane študentka Visoke šole za zdravstvo v Mariboru. Kako bomo to skupaj spravili, bomo pa videliuser posted image . Bo kar pestro glede na to, da imamo prvošolko in malo jasličarko, ki je že po enem tednu v jaslih staknila močan prehladuser posted image .

Vsem novimuser posted image , iskrene čestitke in vse lepo. Tudi mi smo mislili imet še kar enga škrata,  tako mi vsaj srce govori, razum pa govori, da zdaj še neuser posted image .

Nove slikice bom naložila še danes ali jutri, ker še jih nisem snela iu fotkiča.

Lepo nedeljo in veliko sončka,

mateja, Larisa in Enya.

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 171
16.9.2007 13:28:09   
lampica
Ojla punce!

Po dolgem času se tud jz spet oglašam. Od kar sem v službi se nimam več časa spravit na RR in kaj napisat. Po večini vas samo berem, če le morem.

Naš lumpek dobiva ven še dv azobka na vrhu. Ne vem točno kakse jima reče. Ampak gha ta dva nbajbolj mučta do zdaj. Po 4-5x na dan je pokakan, kar do zdaj ni tišal v usta, tišči sigurno zdaj.

Vsepovsod ga je polno. TV in kake knjige sploh niso zanimive. Tak da je malo miru samo takrat ko spi. Tudi naš je bil bolan, ampak ne kaj hujšega. Upam da se bodo vaši malčki, ki so bolani čimprej pozdravili.

Govori že tudi nekaj besed. Poleg mame in ata in teta, pa stric je zelo aktualna beseda traktor. Zanimivo. Skoraj prej kot mama.

Naš lumpek je res najino zlato sonce.

Uživajte in lep pozdrav!

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 172
16.9.2007 20:30:38   
neli99
živijo mamice naših sončkov!

nea sem se spomnila našega lumpa, ko povzdignem glas in mu rečem NE za kakšno stvar. takrat nabere tako šobico in užge tak užaljen jok, da se mu moram pri sebi prav nasmejat. besed res ne zastopijo, točno pa vejo, da neki ne bo šlo. je pa res, zdaj se jim pač težko še take stvari dopove, so pa lušni, vsak ma že svoje fore.

naš na primer zelo rad testira, če je omara v kuhinji s smetmi še zmeraj prepovedana. odpre, pol pa mene pogleda, pa jaz rečem NE, on pa v jok, pa šobica ... zdej ko še niso veliki ego sitneži in trmice so še prav lušni.

hruška, piščanček, tut jst upam, da ne bo prehuda, da boste hitro spet ok.

tanyka, meni je tko lušno gledat velike familije (če so uni otročki vsi vajini), bi jst tut ...

matejas pogumno v študijskih vodah.

sicer pa je naš mali ta teden shodil. še vedno hodi z rokami u vis - lovi ravnotežje in je prav zabaven... ob tem in pa v polnem pričakovanju novega bitja, pa včasih pomislim: kako hitro mine vse to ... ne vem kako je bilo vam, meni so bili prvi meseci zelo težki in naporni (je veliko jokal, ni spal, dojenje je bilo cela drama ...), zdaj pa je kar nekako minilo in ostali so lepi spomini: najina posebna vez, ko sva se dojila, prvi nasmeh, prvi zob, prvi ... veliko je teh mejnikov ... prva igrača, ko je (končno!) začel s plazenjem, in zdaj prvi koraki ...

že zdaj se počasi trgajo in odcepljajo od nas. sej prav je tako ... včasih pa le pomislim, kaj vse še pride ... (sej to bojo nosečniški hormoni, pa sem mal bolj raznežena user posted image ).

naj vas grejejo vaši sončki, vsak s svojimi lumparijami in cvetkami!

neli

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 173
18.9.2007 8:24:44   
TODI
Pozdravljene!!

Evo mene spet po dolgem času, saj preberem sproti, sam za pisanje zmanjka časa, upam da bo ko bom v službi kaj bolj pridnauser posted image  user posted image .

Praznovanje rd je uspelo. Tukaj je nekaj slikic, upam da mi jih rata pripopati.

tukaj je torta z praznovanja z kolege:
user posted image

Naši mali prijateljčki:
user posted image

Tukaj pa sta torti s taglavnega praznovanja:
user posted image
user posted image

In še ena:
user posted image

Hodimo še vedno ne user posted image  na mojo žalost, upam da bo kmalu, ker je že kar precej sitna in kar neve kaj bi in kam bi šla.

Ko kaj hoče govori ana ana, reče mama baba dedi, oponaša živali gaga, mu, bee.

Pri zobih smo zaenkrat še vedno pri številki 6.

Spimo celo noč, čez dan enkrat tam okoli dve, včeraj celo tri ure.

V vrtec se nama še mudi, ker imam podaljšano porodniško, tako da z uvajanjem začneve 15. oktobra.

No tolk za sedaj se že prebuja, si je danes vzela podaljšan spanec user posted image  user posted image , no ja je bila pa že ob 6h budna user posted image

Lep dan še naprej!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 174
18.9.2007 14:02:37   
HuAnita
Imamo 16 zob, ponoči se zbujamo še cca 4x!!! Juhu!!!user posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?