Nea
|
Joj kako ste pride s pisanjem... Mie že od sobote imamo spet obiske (moževa sestra z družino is Slo) in sem ves čas ful bizi. Danes sem jih pelala v zoo v Stuttgartu in smo tam ostali skoraj 5 ur. Vreme je res krasno, smo se ful nahodili, otroci pa maksimalno uživali. Lara je bila najbolj navdušena s papigami, ki so prosto letele okrog nas in z ribicami. Zdaj sem s puncami sama doma. Lara spi (ta teden ima totalno zmrdan ritem ), Ema gleda risanko in malo počiva, jaz pa čakam obiske, da se vrnejo iz Stuttgarta domov... in seveda koristim gužvo za RR Naša Lari je ful dobrovoljko, edino da je zadnje dni strašno vezana na mamico... verjetno zato ker nas je v hiši tolko in bi jo vsi radi gnjavili, ona pa se ne pusti vedno. HuAnita - z Emo se še nič ne mlatita, čeprav je ta mala zelo trmasta in se strašno jezi... na kar Ema popusti in je potem vse ok. Včasih celo vodo noče piti iz svojega kozarca, ampak zahteva Eminega. Zna pokazati kolko je zrasla, če poje npr. celi jogurt potem z rokico pokaže da ga ni več in reče ni-ni, zna s prstkom pokazati ne-ne, sestrično Taro kliče Taa, za sovo reče tova, kuža Riki je iki, zna oponašati muco, kravo in leva , brrr-brrr so avti, vlakeci, motorji... Najbolj hecna je ko nekaj je... če ji je hrana zelo všeč potem pa po vsakem zalogaju pokima z glavo v smislu: mmm, kako je dobro Samostojno hodi samo če se ji ljubi, kar pomeni da en dan ful šiba po sobi, drug dan pa se ves čas za prstek drži. Sandra - čestitke za !!! Mene tudi daja nostalgija ko se spomnim kako je lepo biti nosečnica. Mogoče spet čez kakšno leto... hruska - supera da vam v vrtcu gre gladko. Tudi jaz z Emo nisem imela nobenih težav in upam, da bo z Laro enako. Čeprav bo tokrat vse skupaj zelo komplicirano. Delati začnem 3. septembra, Larin vrtec pa se začne oktobra. Delala naj bi samo dva tedna, potem pa sem 4 tedne na dopustu. Še vedno ne vem kdo bo ta dva prva tedna pazil na Laro. Ena varianta je da k nam pride moževa sestra, druga pa da plačam varuško, ki ni glih poceni. Upam, da se bo vse skupaj dobro končalo. aezzz - dobrodošla!!! slavnjencem pa želim vse najboljše in seveda, veliko lumparij v naslednjem letu sončnica13 - ful lepa frizura!!!! andrejaz -vi ste pa imeli ful lepe torte. Take profesionalne. Jaz sem Larino sama naredila, obiski pa so vseeno na rito padli, ko so jo zagledali. Ker Nemci za RD prakticiirajo čim bolj enostavna peciva, kavo in čaj. Zato z veseljem prihajajo k nam na pojedino Punce, zdaj moram it. Obiski me čakajo. Fajn bodite!!! Nea