Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 17.11.2009 13:54:46
|
|
|
|
HuAnita
|
Ojla, da nas ruknem na 1. stran! Kje&kako ste? Avgustivke 06...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2009 11:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2010 11:42:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 16.1.2010 20:36:03
|
|
|
|
issa
|
hej čvekice,niste nič čvekaste?? joj malo da nas vržen na 1. stran!! Kako ste kaj? Mi smo vredu, pri teh leti ma naš mali ziher že ruge, skrite pod lasmi,..100% jih ma...pri tej mali žlehtnobici... joj me kaj šele pride!! drugače smo spet po starih tiri, ni več problem za vrtec (december je bil katastrofa za v vrtec), pri plavanju še malo obotavlja ampak na koncu gre brez problem....včasih me malo razjezi, ko ga doma vprašam oziroma mu povem da je čas za plavanje, pa ni problema takoj zrihta in gremo,..ko pa smo tam v rušah, te pa kar naenkrat ko je potrebno za noter, neka panike....ne razumem, če pa mi doma s takim veseljem gre saj zdaj je malce bolje, samo me je strah zdaj naslednji teden kak bo, ker ta teden sem bla bolna pa ga nisem mogla pelat (in pol ga nihče drug ni mogo) in je bil doma.....ah upam da bo ok... drugače pa mam prakso v vrtecu, morem še ugotovit če jo lahko naredim v dveh delih, saj tak dolgo zastojn delat tudi ne morem, hehe ker mam marca spet novi obrok.. in ostale? kako so kaj vaši sončki??? ste se kaj sankali?? lep pozdravček!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 18.1.2010 21:21:30
|
|
|
|
issa
|
hej že spet nas vleče na 3 stran!!! ne ne to pa ne dovolim... in kak ste? danes sem blav vrtcu in smo se igrali zdravnika, lekarno,..pač te zdravstvene hece, in smo se povijali, pikali z inekcijami,,,...vse samo da bomo zdravi!!! joj ta skupina je bila super, le počivat niso hoteli, ,..ampak me kar malce mrazi ob misli, h kateri skupini papridem jutri,..so me že vnaprej opozorila da naj zjutraj eno urng zajeto skodelico kave spije,češ da jo bom potrebovala.. no fajn me plašijo!!!! in ostale kjeeeeeeeeeeeee steeee????
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 18.1.2010 21:23:19
|
|
|
|
issa
|
joooj moje napake.........
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 19.1.2010 21:55:58
|
|
|
|
stuhica
|
ojal avgustovke , pr nas je aAlvin skoz neki z ušeski bolan, ga bomo verjetn dali cepit... tamla pa je ok smo ravno daens imeli pregled kolkov.... drugače pa sme svoj gestaicjski diabetes dla askoz a zdej se borim naprje Danes sem imela kontrolo za cuker. Moje vrednosti ravno mejijo na sladkorno bolezen in glede na razmere v družini sem itak potencialni kandidat... sem bila čist žalostna, pa še bolj zato ker sem se zredila nazaj za 6 kg. Komaj še zapenem kake hlače. Me je kr mal nadrla ker se ne bi smela tolk zredit, tkao da imam spet navodila za zdravo prehrano- v dveh mesecih do naslednjič morma izgubit vsaj 1 kg do max 2, ker več ni dobro ker potem hitr 3 nazaj dobim.... v glavnem sem se res zamislila, ful mi je težko pri srcu ker vem kaj me čaks če se resno ne vzamem v roke..t kao da v mojem življenju bo potrebno nardit temeljite spremembe... če ne bom kr kmalu na inzulinu pristala ne vem kako mi bo uspelo sploh shujšat če gredo pa kilogrmi kar gor... resno bom mogla začet spet jesti isto hrano kot prej... No evo punce nič ni koristilo da se celo nosečnost nisem nič zredila temveč le hujšala, zdej se pa redim kot prava pujska Toliko za danes.... Tako drag eavgustovke upam da se kaj slišimo vasje bolj malo gor... no sej vem ko so otročki mal starejši ni več toliko časa.... ma bo že
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 21.1.2010 16:34:51
|
|
|
|
issa
|
POzdravljene!!! Končno sem se navadla na te hudičke v tej skupini, jao,..zaradi njih sem bla včeraj tako utrujena da sem doma kar zaspala, ko sem prišla.joj, joj,...pa zdaj tudi ugotavljam da niso samo otroci težki, ampak tudi nekateri starši,..o jej... joj stuhica, držim ti pesti (močno,močno) da ti uspe shujšat, da nebo več še hujših težav! mislim da niso samo otročki, včasih se nam res ne ljubi it na pc in net,.. ampak jaz se bom potrudla!! lep pozdrav iz snežnega mb
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 21.1.2010 22:19:21
|
|
|
|
HuAnita
|
Stuhica --- Te štekam. Tudi jaz imam zdaj ene 13 kg več, kot sem jih imela prd porodi, s tem, da sem jih v zadnjem letu dobila 6-8 +++... Kr neki?!? Sumim ščitnico, ker se res trudim - telovadim, zdrava hrana, 5 obrokov, pa gre gor gor gor... Saj bo... Mi so izjemno fajn v hiši, otroka se že lepo igrata... Iz meseca v mesec je bolje....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2010 22:11:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 3.3.2010 19:46:47
|
|
|
|
issa
|
o jej, kej pa smo vse?? hehe morrak, to pa res da tale fb čisto zasvoji.... Jaz sem tudi večinoma tam,.. in drugače ženske kako smo?? Pri meni je totalna zmešnjava. Faks me je malo razočaral, sploh se ne držijo tistega kar so povedali na informativnih, tak da oziroma so zadeve neizmerno olepšali/ spremenili, in zdaj se pokaže vse čisto drugače,... Tako da bomo vidli, kako pa kaj! dajte ženske neke napište, pokažite da še dihatee!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 10.3.2010 19:55:05
|
|
|
|
issa
|
hej, kaj pa vreme??? Tako smo se že navadli na tistih nekaj prijetnih sončnih žarkov, zdaj pa na enkrat spet sneg??? že zvončke smo nabirali in trobentice gledli..... komaj čakam pomlad!!! in ostale? ste zasnežene, zametane? Mogla sem nas malo naprej spravit!! lp!
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 16.4.2010 15:19:47
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 13:32:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?