melitkica
|
čer, moja miška spi, jaz pa se trudim nekaj napisat, ker se že nekaj časa nisem javila. Trenutno smo zdravi, prehlad je komaj minil. Jaz sem najboljše odnesla, sem le nekajkrat kihnila in to je to. (trkam) Dragi pa je itak na vsake kvatre bolan. Zobeki nam rastejo kot gobe po dežju. Dolgo smo jih čakali, zdaj pa rastejo še za nazaj. Je pa ok, ker dobro prenaša, brez vročine. (spet trkam). Je pa postala prava punca, ki se postavi zase, živa je 100/h, jedec nikakvi (več), prava suhica je postala, zdaj ko hodi. Še dobro, da pri sadju nima omejitev in seveda pri grahu (ta je zakon). Tudi prava plezalka je postala, pa še dokaj previdna je. Ima visok prag bolečine, ne cmeri se za vsako figo. Vstane, mama poljubi ali popiha in gre novim podvigom naproti. Tudi bolj odprta je postala do drugih ljudi, vendar ne neznancev. Je pa zeloooo velikkka trma (pravijo, da po mami in potiho priznavam - ne na glas ). Še vedno zelo rada riše (pravi, da nariše blak = oblak), bere knjige in neskončno uživa zunaj na sončku. Prilepim današnjo slikico iz parka. Toliko....čeprav bi lahko še nekaj časa naštevala. Drugič... L&L - lepe slikice, še lepše pa frizurce. Meni ne vem, če bi uspelo, čeprav jaz Azro strižem s škarjami. Lepo, da ste uživali na dopustu. najina pikica - želim ti, da boš čim manj krat objemala školjko in brez kakršnihkoli zapletov. Drži se in uživaj v edinstveni situaciji. tiasha77 - da v Prekmurju ni nobenega brega? Oja, pa je in mi imamo to srečo, da ga imamo kar na vikendu mojih staršev. Ti pripopam slikico. Ni ne vem kaj, ampak cenim to. Najvišji vrhu v Pomurju je kar 418 metrov za informacijo in to je na Kugli na Sotini v občini Rogašovci (zelo atraktivna točka za turiste, žal moram priznat, da še nisem bila tam). Zoja je za pusta bila muca, kako lepo. Imaš kako slikico? Mi smo za pusta bili bolani, in bo kustum zajklje počakal na sestrico. Mmmm... kajmak. Lepo, da je z dragim vse ok. Kam pa bi šli na dopust? Mi bomo letos kar v naše prelepi deželi uživali, zaljubljena sem v gorenjsko. Moj dragi pa maksimalno uživa ob reki Kolpi (jaz tudi). Za prvi maj pa bomo šli po vsej verjetnosti v Pulo. Toliko, upam, da ti nisem zatežila. Slet.ka - vi pa ste kar uživali na medvedjem dopustu. Kako lepo, sem zelo srečna za vas, da ste si nabrali moči, ki vam jo je nenehno bolehanje izpilo. Kako je Sara, še vedno se dojita? MIdve tudi. Mi je kar nerodno, ko me vprašajo o tem. Se mi zdi, da nisem dovolj vztrajala, ko bi mogla? tudi za miganje, tudi jaz bi se mogla nekaj zmigat, upam, da jeseni zagotovo uspem. Toliko o mojem čvekanju, še nekaj slikic evo mi 3je in babica v ozadju, na našem bregu
|