|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
11.2.2008 8:19:03   
L & L
Dobro jutro.
No sedaj smo pa mi bolančki, ima vročino in kašlja, danes ob pol 11 imava pregled bomo vidli kaj mu je upam da nič hujšega.
No sedaj ko imam čas bom poskusla ene par slikic pripopat
no da vidim če še znam

Sestavljam Mojstra Miha
user posted image
Šibam
user posted image
Povsod se zbašem
user posted image
Veliki braz razmišlja
user posted image
Kopanje
user posted image
3 afne se gugajo
user posted image
Je bilo treba pogledat kaj je notri
user posted image
Evo sem že zunaj
user posted image
Velika plavajoča šema
user posted image
Strigli smo se
user posted image
Rezultat
user posted image
Rezultat št. 2, pa še bolančkan sem
user posted image

Upam da je uspelo in da nisem pre več zatežila s slikami.
LP.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.2.2008 9:01:29   
tiasha77
Sandra* - čestitkeuser posted image user posted image user posted image  za še enega korenjaka, lepo se cartajte; kaj je tak hitro minilo 9 mesecev, se mi zdi da ni dolgo nazaj, ko si nam sporočila da boste imeli še enega

L&L - luštne slikice, vam pa tudi dogaja z dvema "falotkoma", ne? Upam da se tudi vi kmalu pozdravite.

Splet.ka - upam da bo s Saro kmalu bolje, držim pesti za vse tri user posted image , moje mnenje o homeopatiji pa itak že vešuser posted image .

Maškare - so bile in šleuser posted image , bila je prav luštna mucka, na pustni torek sem jo hotla oblečt, pa je bilo najprej ne-ne, ko pa sem ji narisala brkice, pa smrček, si je pa bila všeč in je pustila da jo še oblečemuser posted image . Slikico nalepim, ko jih snamemo (ja sej vemuser posted image ).

Nč, prazniki so minili, gremo delat naprej! LP vsem, T

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.2.2008 12:53:06   
melitkica
Sandra* - čestitke za še za enega korenjaka. user posted image user posted image user posted image  Je pa šlo hitreje kot prvič! user posted image  (mislim na PDP). Lepo okrevaj in se veliko cartajte in čim prej javi, kako ste!
Čestitam mami, očku in Marku!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.2.2008 20:09:28   
stuhica
ojl aBejbe,

sploh ne utegnem nič na RR ker sem imela še zadnja predavanja v šoli, pripr vljam s ena zadnja dva izpita ta mesec če mei le uspe da grem diplomco pisat, Drgač pa

SANDRA čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Spletka  mi je tvoj zadnjič povedal da ste bili spet v bolnici, res upam da se čimprej pozdravite in da bo  s saRo konlčno ok, mi smo  10 dni nazaj tud bili bolančkani neki manjšpi virus drgač je pa da potrkam zdej kr ok.

se morm učit

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.2.2008 20:14:18   
stuhica
me je kr vrgl naprej ne vem zakaj v gaalvnem vas pa vse pogrešam tako da upam da kobom uspela t02ole šolo s,0p0edenat da se3 bomo slišal te,
le ,0šte0voi
ilke +vme,ss
o
++ 23spso
pa 0
od alvina
lp pa se slišimo
kasneje ok

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 380
12.2.2008 7:24:49   
L & L
Jutro.
Jest sem še kar na bolniški, naš pikec ima vnetje ušeska, in mini virozicouser posted image .
Danes je še kar, čeprav ponavadi spi do pol osmih je dones ob pol 6 ko sta se ati in Patrik pripravljala za v vrtec, že reku mami geva.
No posledice so pa sedaj ker mi spi na kavču.
Včeraj je biu tok bogi da je skoraj ceu dan prespau, sam ne v postelji ampak pri meni OBVEZNO. Mah naj mu bo zdaj ko je bolančkan.
Včeraj ko sva bla pri zdravnici mi je rekla če je imev že kdaj vnetje ušes, pa sem rekla da ne da sva prvič tukaj zaradi bolezni, in ona pogleda v kartoteko in pravi sam res ostalo so samo posvetovalnice, jah gospa takih je pa malo, hvala bogu(ali kateremu koli ki nas čuva)
No tako da imamo prvič po skoraj 18 mesecih antibijotik.
Ta velik lump je zdržav še dlje se pravi skoraj 30 mesecevuser posted image user posted image .
No da se ne bom pre več hvalila, ker me to zelo rado štrafne.
Evo ga zdej se je pa zbudu in že govori mami men, men ( k meni).
Lp in bodite zdravi.
L&L

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
12.2.2008 7:37:37   
L & L
eVO ZDEJ JE PA PRI MENI V NAROČJU ups črke user posted image .
Še ene dve pripopam a prou
To je Patrik preden smo ga ostrigli
user posted image

To pa je sedaj
user posted image

Pa še naš bogi Loris
user posted image

Zedaj je pa res dovolj, se dolgo nisem oglasila zdej pa skos neki težim.

LP, L&L

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.2.2008 22:09:00   
HuAnita
Sandra* --- čestitke!!!! Čimveč cartanja, prespanih noči in eno samo veselje z novorojenčkom!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.2.2008 22:11:51   
HuAnita
L&L  --- luštne lsikice. Ja, z zdravjem s epa ni za hvaliti, čim se pčohvališ, že stankeš --- vprašaj nasuser posted image

Spelt.ka - je Sara zdja ok?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 384
16.2.2008 15:22:40   
najina pikica*
ku ku po dooooolgem cajtu še iz moje in nikcove strani....mi je kr mal narodno k se nism tolk cajta oglasila user posted image  ampak enostavno ne sfolgam it na računalnikuser posted image ...
...zdej sm pa na hitr mal zatišje v službi izkoristla ....včasih delovni vikend prav pride...user posted image
najprej vsem en velik user posted image  vsem
sandri*pa čestitke ob novem naraščaju user posted image
tut jst mam eno lepo novico za ščeblat...tut mi pričakujemo,tokrat upam,da brez neg.presenetljivih zapletov,malo pikico in sicer v septembru (PDP imam 5.9.)tokrat je mami meduser posted image  nosila štikle,tako da upam da bo pupa...user posted image ...sicer moram pojamrat da se prva in druga nosečnost ful razlikujeta pr nikcu lahk rečem da sploh nisem imela občutka,da sem noseča razen,da so me mal prsa bolela in celo nosečnost  mi je bilo le par dni slabo,zdej pa user posted image  sm bila 14 dni na bolniški k sm zamenjala najboljšo prijateljico za wc školko pa še prav tesno sm jo objemala...hvala bogu je zdej bolš...no sicer pa samo,da bo vse ok...user posted image ....sm tok vesela da bi najraje kr upila od sreče al pa do zvezd skočila al pa še dlje če bi šlo...me mal meče navdušenje...user posted image
nš Nikc pa je že ratal mali gospodič,ga moram pohvalt je ful priden no ko hoče bit user posted image  se zna pa tut zase postavt ko kaj vneto hoče imet,nikakor ne odstopi od tega....ampak mami se ne da,....le po kom ima to trmo in vstrajanjeuser posted image  user posted image drgač je pa na veliko mahnjen na videospote in muziko,pr ns samo še turbo angels,verner,natalija verboten in lepi dasa upijejo po bajt...sm mu videospote posnela na cd...tako da na veliko posluša in jasno densa k kak taprav plesac....user posted image
...ko bom na domačem rač. obljubim,da vam pošljem kako slikco od našega blondinca...user posted image
ok zdej pa neham ,da se prevč na razpričam....
....lep sončni dan vam želim....

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.2.2008 13:55:17   
stuhica
najina pikica čestitke!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

oh kaj bi dala da bi meni tudi useplo še enkrat ! No ja upam da bo sem prav vesela k sem končno ta rdečlo dobla  privič od nosečnosti, tako da zdej lahko skočimo veselo na delo!!!

Bravo nosečke in nove dvojne mamce!

lp stuhica

Spletka a ste se pozdravili, upam no da ste se!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.2.2008 20:32:36   
tiasha77
Hojla, punce!

Naj najprej pojamram: prejšnji teden sem bila čisto kaput; tamala je v ponedeljek zakuhala, v torek kličem v službo da bom ostala doma z njo, ne mine petnjast minut me že začne mrazit (vročina, itakuser posted image ), smo bile obe z malo čisto mim, prespale sva večino dneva, HB za taščo, ki je prišla s kosilom in parom rok za pomoč. V sredo je bila mala že OK, a je ostala doma, men pa je sekal po glavi (lahko si mislite, kaka sem bila do 12-tih), me je spet rešila tašča, v četrtek sem bla že skor OK, v petek pa nisem več mogla ležat in sem šla v službo. Mala je bla super, edino kašelj jo muči in ko noče skašljat sluzi, ji gre refleks na bruhanje, pa imamo veselico. Tako, zdaj sem že spet fituser posted image user posted image user posted image .

L&L - luštne slikice, frizura pa čisto profesionalnauser posted image

Stuhica - lepo da si se oglasla, vidim da spet pridno študirašuser posted image

Najina pikica* - čestitke za nosečnost, pa držim pesti za pupouser posted image

Tak, še pol urce, pa grem domov k moji žabici (baje že spi), ati je pa spet na službeni poti - danes je šel v Beograd; me kar malo skrbi...

LP, T

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 387
19.2.2008 9:34:58   
HuAnita
Najina pikica* - čestitke za user posted image , upam, da bo spol po vajinih željah, sicer pa ga 'zakrivi' možek, tako da...user posted image

Tjaša - upam, da bo vse ok tudi pri vas, slkužbena pot v BG - ti res ne zavidam...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 388
19.2.2008 12:01:51   
Nea
Hojla!

Še ena taka, ki je prejšnji teden bila bolana. V ponedeljek zvečer sem zakuhala in potem od troka do petka imela vročino, ležala v postelji, kašljala in po vrhu dobila še vnetje sinusov user posted image  Tako bolana nisem bila že leta.

V četrtek in petek je še Ema imela visoko vročino, Lara pa šmrkala (kar je pri njej standard). Edino mož se je izvlekel. Upajmo, da tako tudi ostane.

najina pikica - čestitke in čim manj slabosti. Jaz sem jih imela in v prvi in v drugi nosečnosti in točno vem kako je to user posted image  Bilo mi je slabo od lakote, ko pa bi kaj pojedla je bilo še hujše. Uf!

L&L - fuul lepe slikice. Res luštna ta dvoja pobalina!

tiasha in spletka - upam, da ste spet zdravi!

sandra - čestitke za novega korenjaka in veliko crkljanja!!!!

Drugače smo OK. Lara je zelo živahna, veliko govori, ima 12 zob (spodaj 4 in zgoraj 8), rada poje... Zadnje dni je aktuelno Happy birthday to you... najprej reče dear Ema, potem dear Lala, potem pa dear Node (beri noge)...

Povedati zna veliko in zdaj že počasi veže besede in tvori krajše stavke. Npr. Mami eno pageti pade (Mami, padla je ena špageta).

Glede na to, da hodi v nemški vrtec, kjer posluša samo nemščino že zna nekaj nemških besed. V glavnem... z njo nikoli dolg čas.

Najraje se še vedno igra s pupikami, jih oblači in slači, prenaša, prevaža v vozičkih in avtih. Z njimi se igra več kot se je Ema igrala.
Glede na to, da je zadnje dni lepo sonce, se gugamo na gugalnici na vrtu. To je zdaj IN!

Lepo se imejte in ostanite zdravi!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.2.2008 8:49:33   
tiasha77
Hojla!

Oj, Nea, vidim da si bila ti tudi bolj bogauser posted image , upam da si že OK.

Huanita - hvala za skrb, moj je že nazaj, ni bilo hude panike, vsaj tam kjer se je on zadrževal, pa še ful dobrega kajmaka je prinesel,mmmmm

Drugače nič ekstra novega, govori Zojča še zmeraj bolj malo, ampak razume pa vse (če hočeuser posted image ). Nč, grem še naprej iskat variante za letni dopust - kaka idejauser posted image ?

Lp, T

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.2.2008 10:56:12   
Splet.Ka
Dober dan.

Sploh ne vem, ali naj napišem ali ne...ker zadnjič, ko sem imela samo NAMEN napisat, se je "sfižilo". Naše zdravje mislim.

No, Sara je razmeroma zdrava. Privoščili smo si še enotedenski dopust, z mojim vd možem sva tudi malo smučala, skratka uživali 100 na uro.

Tudi jaz sem se pozdravila, ampak je tudi pri meni kar nekaj časa trajalo. Sem iz navadne viroze potem dobila vnetje sinusov in sem imela občutek, da mi bo eno oko eksplodiralouser posted image . Nea, veš, o čem govorim, kajneuser posted image . Pozdravi se!

Vse mamice, ki ste bolne, pozdravite se kmalu!

Tiasha, kam pa vas vleče na dopust? k sosedom, kam dalj? Kdaj greste? Mi verjetno ne bomo šli v hudi vročini...razmišljamo o juniju. Btw si že ok?

Stuhica, vi pa kar hitro user posted image  in čim več uspeha. Vidim, kako si želiš še enega user posted image , držim pesti, da kmalu uspe.

Najina pikica, čestitke. Držim pesti, da bo tokrat vse ok! Praviš, da bo punčka? Ti že vešuser posted image

L&L, sem se prav smejala tvojim fotkam. Me je čisto zbegalo, ker sem mislila, da je na slikici punčkauser posted image

Nisaa, kako pa kaj tvoja dvojčka? Saj vem, da nista dvojčka, ampak sploh ni videti, da je med njima eno leto razlikeuser posted image . Upam, da sta zdrava!

Melitkica, kako imaš lepo slikico v avatarju. Kaj se oglasi!

HuAnita, sem se že s tiasho pogovarjala malo o homeopatiji...praviš, da tista stvar iz Arnike deluje? Kako jo "doziraš"?

A se malo pohvalim? Včeraj sem šla po dolgem času malo na aerobiko...k miši, ona jo vodi. So me mogli doma prav zbrcat (in miši tudi), da sem šla..in se prav fino počutim. Upam, da bom vztrajala.

Drugače se z miši velikokrat vidimo in se ima fino, čisto je hiperaktivna, njihova Ajda tudi. Čeprav je bila dolgo časa med najbolj zdravimi mulčki, je tudi pred kratkim malo zbolela, ampak zdaj je že nazaj v vrtcu.

Pa andrejoz včasih srečam, ona je pa itak vsa dobre volje in nasmejana. Ji bom rekla, naj se kaj oglasi in deli dobro voljo z nami.

Pa stuhico tudi včasih srečam, ampak ona se pa pridno oglaša, tako da je sploh nimam priložnosti za hrbtom opravljatiuser posted image .

Punce moje, lepo bodite.

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.2.2008 22:35:44   
melitkica
čer,

moja miška spi, jaz pa se trudim nekaj napisat, ker se že nekaj časa nisem javila. Trenutno smo zdravi, prehlad je komaj minil. Jaz sem najboljše odnesla, sem le nekajkrat kihnila in to je to. (trkam) Dragi pa je itak na vsake kvatre bolan.user posted image  

Zobeki nam rastejo kot gobe po dežju. Dolgo smo jih čakali, zdaj pa rastejo še za nazaj.user posted image
Je pa ok, ker dobro prenaša, brez vročine. (spet trkam). Je pa postala prava punca, ki se postavi zase, živa je 100/h, jedec nikakvi (več), prava suhica je postala, zdaj ko hodi. Še dobro, da pri sadju nima omejitev in seveda pri grahu (ta je zakon). Tudi prava plezalka je postala, pa še dokaj previdna je. Ima visok prag bolečine, ne cmeri se za vsako figo. user posted image  Vstane, mama poljubi ali popiha in gre novim podvigom naproti. Tudi bolj odprta je postala do drugih ljudi, vendar ne neznancev.  Je pa zeloooo velikkka trma (pravijo, da po mami in potiho priznavam - ne na glas user posted image ). Še vedno zelo rada riše (pravi, da nariše blak = oblak), bere knjige in neskončno uživa zunaj na sončku. Prilepim današnjo slikico iz parka.
Toliko....čeprav bi lahko še nekaj časa naštevala. Drugič...

L&L  - lepe slikice, še lepše pa frizurce. Meni ne vem, če bi uspelo, čeprav jaz Azro strižem s škarjami. Lepo, da ste uživali na dopustu.

najina pikica - želim ti, da boš čim manj krat objemala školjko in brez kakršnihkoli zapletov. Drži se in uživaj v edinstveni situaciji.

tiasha77 - da v Prekmurju ni nobenega brega? user posted image  Oja, pa je in mi imamo to srečo, da ga imamo kar na vikendu mojih staršev. user posted image  Ti pripopam slikico. Ni ne vem kaj, ampak cenim to. Najvišji vrhu v Pomurju je kar 418 metrov za informacijo in to je na Kugli na Sotini v občini Rogašovci (zelo atraktivna točka za turiste, žal moram priznat, da še nisem bila tam). user posted image  Zoja je za pusta bila muca, kako lepo. Imaš kako slikico? Mi smo za pusta bili bolani, in bo kustum zajklje počakal na sestrico. user posted image  Mmmm... kajmak. Lepo, da je z dragim vse ok.  Kam pa bi šli na dopust? Mi bomo letos kar v naše prelepi deželi uživali, zaljubljena sem v gorenjsko. Moj dragi pa maksimalno uživa ob reki Kolpi (jaz tudi). Za prvi maj pa bomo šli po vsej verjetnosti v Pulo. Toliko, upam, da ti nisem zatežila.

Slet.ka - vi pa ste kar uživali na medvedjem dopustu. user posted image Kako lepo, sem zelo srečna za vas, da ste si nabrali moči, ki vam jo je nenehno bolehanje izpilo. Kako je Sara, še vedno se dojita? MIdve tudi. Mi je kar nerodno, ko me vprašajo o tem. Se mi zdi, da nisem dovolj vztrajala, ko bi mogla? user posted image  tudi za miganje, tudi jaz bi se mogla nekaj zmigat, upam, da jeseni zagotovo uspem. user posted image

Toliko o mojem čvekanju, še nekaj slikic

evo mi 3je in babica v ozadju, na našem bregu
user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
21.2.2008 22:49:52   
melitkica
bom jutri prilepila slike, ker je vse nekam odpihnilo! user posted image

Lahko noč, bodite zdravi

Neposredna povezava do sporočila: 393
22.2.2008 8:24:44   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: melitkica

Mi smo za pusta bili bolani, in bo kustum zajklje počakal na sestrico. user posted image  

Melitkica,
a je ta "sestrica" skrita želja, al pa tudi vi pričakujete  štorkljo user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 394
22.2.2008 19:20:43   
stuhica
ojla babure!

Sem si odtrgala par minut se učim english for tomorow mam izpit kriza upam le da mi uspe končno še to spedenat!

Ful ste pridne vidmi, naš alvin je pravi mali pobalinko zdej mu že 3 ven lezejo od zobkov tako da imamo spet mal vročinice in rdeča lička., se kar mal slabo počutm ker sem ga ta teden skoz pri mami puščala da se lahk učim ampak se tolažim da bo pol pa bolje!

Spletka lepo te je blo brat upam da s eše slišmo kej!

Andrjaz pša pogrešam se nisva vidle že pomoje od lani!??

Miši tud sploh nisem vidla, za sandro včasih še kje pkaj preberem itd,, niso včasih srečam na cesti a sem vedno v letečem in hitečem položaju!

morm letet se slišmo pa mislte name jutr zjutraj  please!

bye bye

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.3.2008 11:39:42   
najina pikica*
KUKU spet iz moje strani
no sm spet na šiht,mam delovni vikend pa spet mal izkoriščam "prioriteto" delovnega vikenda user posted image  user posted image
drgač sm bla pa cel teden doma spet na bolniški,sm spet bruhuhu pol je pa še tamali staknu visoko vročino (39,7),sicer brez kakih drugih znakov prehlada (kašlanja,smrkanja,...) tako da niti ne vem al je bila viroza,spet pohod zobkov,.... al pa kej druzga.sicer sva bila pri dohtarju k mu je vzela kri in vodo amlpak je vse bilo bp user posted image  tako da nam ni čist jasno kaj se je kuhalo...sicer je pa važno da je vse za nami tako smo spet čili in zdravi....
drgač pa kokr smo zdravi,nimamo nobenih takoh al drgačnih težav se mi pa zdi da vsak zob k mu raste čutmo dvakratno...tako da močno upam da mu teli zobki hitr zrastejo,da se nočno stanje umiri in da se nehamo zbujat na uro...
...drgač imam pa v petek NS in komaj čakam,da končno spet vidm pikico in mi G.pove kaj lepega...vam sporočim če sm bla jst v čevlih al pa spet moj lubi...user posted image

se mi neda nazaj kukat a ste imel še kaka srečanje avgustovke?

ah ja službena dovžnost kliče....papa

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.3.2008 22:41:32   
melitkica
hojla "nečvekice"

nič se ne javljate več, kje ste? Tudi jaz ne blestim v javljanju, ampak vseeno... še tiste, ki ste se javljale vas ni (ex hruška, tiasha77, huAnita...).

Nea - ne ni na pohodu sestrice ali bratca. Nekje drugo leto je planiran/-a, itak pa boste na tekočem. Je pa res, da me malce daje, ker me oblega polno nosečnic...user posted image  Malce mi je user posted image  zaostajala in sem se že potiho veselila, ampak je danes potrkala na vrata, ko ima moj dragi rojstni dan.user posted image

najina pikica - zelo sem vesela, da je s tabo vse ok, razen slabosti. Želim ti lepo nosečnost še naprej in javi, kako opraviš na NS.

Punce upam, da niste bolani, mi se ponovno borimo s prehladom, ati nam pač nosi domov viruse, katere pa Azra ne prenaše glih najbolje. Le meni ne pride nič do živega (trkam).  

Obljubljene slike prilepim drugič, ker grem v vodoravni položaj. Dragi ima danes rd in smo imeli obiske, sem pekla pizzo in seveda brez torte tudi ni šlo (Sacher). Sem se nadelala. Pa še sporočim vam, da se je danes tašča huje poškodovala. Stopila je na lego kocko in se ji je spodrsnilo. Zdrobila si je gležen, je bila takoj operirana, ima štiri "šraufe" in do petka leži v bolnišnici. user posted image  Naj samo čim prej okreva....grem ker komaj gledam.

lahko noč in pišiiiiiiteee, plis!  

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.3.2008 21:07:10   
Nisaa
ojoj

zdej se pa res že dolg nisem javla...
no tko bom probala mal na hitrco natipkat ,no zadnč pred enim tremi tedni smo mel razvojno za Gaja in prvič tud za Maja,ga je terapevtka prjavla k sm ji rekla mal za poslabšanje roke oz. da ne dela ok z njo , je ao rekal nč ga bomo kr prjavl dokler dohtarca dr. Veličkovič še dela....
no uglavnem za Gaja nimam kje posebnega za povedat ,treba je pač delat tko k zmeri drugač ej pa super.napreduje in vse več al manj tko k je treba glede na njegovo zdravstveno stanje to da je hipoton in da ma parezo...
no pri Maju je pa mal drugač,sem prnesla izvide sabo in med tem k je brala izvedie nevrologa na Jesenicah in gledala Maja si lohk sam slišal joj površno,površno user posted image ,pol pride do izvida od EMG-ja v Lj pa prav ja kaj ej pa tuki sploh gledala ,ja sm rekla nevem ona je rekla da nevidi nobene pareze ,in mi pove ja seveda je ni vidla če je pa napačno mišico gledala,jst pa sam kaaaaj user posted image user posted image user posted image ,ja je rekla če je gledala drugo mišica tisto ,ki je ok ji ni moglo nič pokazat....nevem zakaj dr. na Jesenicah tega ni opazil ,sej zato ker je bil vedno sam mal tko pogledan Maj ,izvidi pa zgleda tud tko mal na hitrco user posted image user posted image ...no tko pol se vsedeva pa gleda Maja ko se je igral in mi govori stvari,ki jih prej sama oz. jih niti nisem in nebi vidla,ker tud ne znaš gledat tko s takega vidika,rečmo med drugim da ma ramo krajšo ,da vso težo bolj prenese na levo stran, da če gremo roko desno zmert da je sigurno krajša,vse kar hoče vzdignit on dela s celim telesom ne samo z rokami..........
no uglavnem je rekla on je zdej že prilagojen na to da pač z desno nemore tolk naredit in vse bolj na levo stran leti ,da tko mu nič ne manjka ker on se za sebe čist dober počut..pol mi še reče da pri takih poškodbah ,se lahko zgodi da tudi roka neha rast ,no samo to se ni tako grozno slišal ko je ona rekla ,ker je blo to zlo mal vrjetno ,samo omenila pa je...no pa še dost drugih stvari da rečmo po vrvi nikol ne bo plezal ,da bo mel omejitve pri poklicih in take stvari......
tko poslala ga je na delovno terapijo,da še storimo kar se še da popravt....
pol sm ji še hotla rečt da so ga na Jesenicah vedno bolj površno pogledal ,pa me je že vmes prekinala da so zdravniki visoko usposobljeni,študirani in tko ,pa da jim ne smem zamert ,ker če se tega znanja kako otroka pogledat niso naučili v šoli ,pol je to tko težko se kasnej naučit ,pa nekak hočjo notr prinest ampak ne gre tko ,ker je to zelo težko.....no sej te njene besede tud povedo da je ona edina razvojna ped. za celo gorenjsko,(nevem če ji še velik manjka do 70 let oz. če jih ni že clo presegla)in da je za zdej še nihče ni uspel nadomesti...tko Maja bo zdej gledal tam nekje na 6m. ker je rekal da pri njem se nebo tko hitr pokazal napredek,da je to bolj na dolgi rok....
na konc še pove da se mi lahko opravičijo zato kar so mojim otrokom oz. meni stroli ,na Jesenicah,da še ni imela primera kjer bi oba otroka imela parezo....
tko da  no coment

no drugač se mamo pa super skoz bolj se pozna da sta mal narazen fajn se že igrata skupi Maj ga boža lupčke tala ,piškote mu nos pa rk sve bi mu dal,Gaj pa itak ves vesel če ga lohk za lase cuka ,sicer ga pol Maj mal grdo pogleda sm  ni nobene zamereuser posted image ,govorimo bl švoh  tko kej že pove sam nč dost konkretnega,zobki tud ful rastejo zdele trojke tud ,dobr da nimamo problemou z vročino in podobnimi stvarmi,drugač sta zdrava sam ene par dni nazaj je Gaju mal začel tečt z nosa pa pol še Maju....

tko a nism slučajn rekla da bom hitra oz. kratka matr sm se razpisala nč držte se...

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

Neposredna povezava do sporočila: 398
7.3.2008 17:00:17   
HuAnita
Nisaa - vse dobro tvojim!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
7.3.2008 20:26:27   
najina pikica*
kuku
eh ja jst spet v službi in še izkoriščam zadnjo uro šihta...user posted image
jst sm pa imela danes NS sm končno po 3 tednih vidla svojo pikico.se že vse tako lepo vidi user posted image  ja kaj nej rečm sm misla da se bom od navdušenja stopila....uglavnem vse je tako kot mora biti,vse ok,mi je zračunala NS 1:5000,lepo se vidi tudi nosna kost in tista dolga kost.tako da jupi.zdej me je naročila pa šele čez 4 tedne,tako da nimi čist jasno kako mi bo uspelo zdržat,k sm že te tri tedne komaj komaj....
mi smo drgač ok,zdravi,pridni,....
jutri je 8 marec a vas bodo kake rožice čakale?no midva z mojim imava jutri posebni dan jst "praznujem" dan žena...moj dragi pa ima rojstni dan...tako da on vedno več dobi ta dan k jst user posted image   user posted image on meni kupi ponavadi rožico,čokolado jst pa njemu pač darilo za rd... user posted image
Nissa-en user posted image  za vas še iz moje strani

ups izmena predaja kliče,se slišmo papa in lepo praznujte dan žena,pustite se razvajati....user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?