tiasha77
|
Čer, mamice! Ne se čudit, da pišem na tak dan in tako pozno, sem namreč v službi (dežurstvo ) in skoraj nobenega ni (ja valjda ker so vsi na večerji ), ampak sej ni panike, tale urca bo še hitro minila, potem pa me pri mojih doma čakajo z večerjo, mala pa naj bi že spala. Danes je bila dopoldan, ko sem bila z njo in prej popldan ful pridna, tako da bo Božiček danes ponoči pustil nekaj lepega pod smrekico zanjo (ker še ne zna brati , vam lahko zaupam da bo to mini kuhinja ). Včeraj smo imeli pravo družinsko kosilo pri nas in je bilo prav luštno, še skuhati mi je uspelo kar dobro, kar je že dogodek , pekla pa nisem, je bila ena od babic zadolžena za sladico (tiste moje piškotke smo že zdavnaj pojedli). Je pa zdajle zunaj prava idila, prav lepo zasneženo, tako da imamo pravi whute christmas, prej dopoldan pa je bil obup, samo ledeni dež in prava drsalnica zunaj. No, da ne bom preveč hvalila, se je že začelo pokanje. Morrak - oprosti sem mislila da imaš fantka, pa vidim da je punčka tista, ki se boji vode; mogoče je pa ne kopaš nekaj časa, ampak poskusiš s tuširanjem ali pa samo umivanje; ja pri nas si zudi Zoja sama nameče igračke noter, pa potem letijo ven iz banje, pa gor in dol na polico, ... Mogoče pa tvojo punčko moti samo umivanje las , no kakorkoli že, upam da je situacija že boljša. Nea - ja, sej je Miklavž glih tko fajn, samo da nekaj dogaja za otročke , kar se sank tiče, pa bomo še videli, če bojo Zoji všeč , recepti se pa dobro berejo, najbrž so tudi sladice odlične . Kar se tiče pa spanja, smo imeli tudi mi probleme oz. jih imamo še. Včasih je zaspala brez problema, zdaj pa noče in noče, je že čisto utrujena, ko pa jo dam v posteljco, kar pljune dudo ven, vrže zajčka stran (drugače ni šans, da bi ji vzel to njeno opremo brez problemov ) in joka in stoka in hoče ven iz posteljce. Jst ponavadi popustim (moj mož ne), pa jo vzamem v roke in v naročje, pa že skoraj zaspi, ampak takoj ko jo odložim, se ponovi isto , tako da pri nas je uspavanje prava muka. Potem pa že skoraj zaspi in sedim zraven posteljce in se hočem odplazit iz sobe, pa takoj glavo gor in ue, pa se lahko usedem nazaj in to se po možnosti ponovi še kdaj ponoči in lahko sedim zraven tudi po pol ure; če pa jo vzamem k nama v posteljo, pa vsi trije slabše spimo, ker se premetava in naju zrine vsakega na svoj rob, tko da ... samo upam da ta faza kmalu mine. Spletka - ja, smučat gremo, ampak z mojimi starši, tako da bo kar šlo, tudi kar se varstva tiče, moja mami itak ne smuča, ati pa bolj na izi, tako da bi si midva z mojim lahko privoščila, ampak ne vem, če bo šlo, je namreč v soboto probal pancerje, pa ga tiščijo ravno tam, kjer se je poškodoval, tako da , vam še javim, če smo kaj smučali ali smo se samo sankali , Zoje namreč še ne mislim dat na smučke, je pa vseeno še premala, ups premlada . Kar se pa tiče faraonk, a se jih še kar niste rešli? Pa to je problem samo v vašem stanovanju ali (če še prav spomnim) po celem bloku? Melitikica - pri nas je ravno obratno kar se tiče dedkov in babic, moja dva ji namreč vse (ampak skoraj čisto vse) pustita počet , potem imam pa jst probleme, ko ji česa ne pustim. Ampak tako je, sem se že sprijaznila s tem, da ne bo kompatibilno. Vseeno pa mislim, da otrok točno ve, kje kaj lahko in česa ne sme in koga lahko vse naheca, pri kom pa mora bit red in uboga, tako da se ne obremenjuj preveč, ko bo Azra malo večja, bo že razumela in vedela, kaj je prav, ok ? Me veseli, da ste se imeli na Dedku Mrazu lepo, tega da nekateri silijo otroke se slikat, pa tud jst ne razumem, midve sva tudi obe na sliki z njim . Pa čestitke za pletenje , jst sem včasih tudi kaj naštrikala za Barbiko, potem pa je šla ta spretnost v pozabo, mogoče me še kdaj prime . Darila - punce dale ste mi super ideje, mislim da bojo vaši malčki navdušeni Želim vam miren in lep božični dan, za novoletni večer pa po želji ali eno hudo fešto ali pa en lep večer v družinskem krogu , jst pa se oglasim po novem letu s poročilom o smučanju ! Joj, kolk sem naklofala, se vidi, da ni gužve . PS: Pozabila sem vam povedat, kaj je pri nas trenutno najbolj fora: mala si najraje slači hlače in žabe in se kao oblači nazaj ali pa leta naokoli z golimi nogicami, ko jo pa hočem nazaj oblečt, je pa jok in stok in kreganje. Tudi za to dazo upam, da kmalu mine . Aja, pa včeraj ji je prvič uspelo splezat na kavč .
|