|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
20.12.2007 12:05:05   
Splet.Ka
Dober dan.

jaz sem že četrti dan v službi in lepotička je že četrti dan zdravauser posted image . ta teden jo čuvata moja mamim in tašča. Jima gre super, tudi mala ful uživa. Škoda, ker ne moremo nonstop tako delat.

Nea, bravo tudi za vaše zdravje! Upam, da tako ostane tudi čez praznike!

Melitkica, lepe slilice. Ste pa res srečni, da vaši otroci poznajo sneguser posted image . Pri nas na Gorenjskem ga namreč nimamo. No, pa še kombinezona za Saro še nimamo, ga bo prinesel Božičekuser posted image .

Melitkica in Tiasha, bi tudi jaz takole pekla piškote. Ampak pri nas ne smemo na pultu imeti NIČ niti pet minut, drugače to zavohajo mravlje faraonke in imamo takoj celo mravljišče...če bi piškote lahko nekako v hladilniku delala, bi bilo idealnouser posted image .

Da vam sporočim, da sem srečala v največji gužvi v trgovini v LJ andrejoz. Vam sporočam, da se imajo fino, so zdravi, andreja pa tudi zgleda super in zadovoljna! In vsa vitka!user posted image

Morrak, naša se tudi boji vode, ampak samo, če zn njo umivamo laske. Tušira se rada. Ko pa zmočimo lase, pa živalsko TUUUUULI. Pa žal nimam pametnega nasveta zateuser posted image .

Dojenje...ja, mi se še precej dojimo....pa je tale forum preveč javen, da bi šla v podrobnostiuser posted image .

Tiasha, a vi pa kar smučat? Super. To boste uživali. Potem nam pripni kakšno fotko!

Ja zob imamo mi še vedno malo....štiri zgoraj in dva spodaj...kje so še sedmiceuser posted image . PA jaz ji še vedno redno dajem Fluonatril tabletke...je ena spraševala, če jih dajemo.

Kaj bodo vaši otroci dobili za darila? Naša bo dobila pametnega kuža...zaostajamo za vami za eno letouser posted image .

Uživajte!

Cvetim...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.12.2007 14:22:00   
Nea
Evo mene spet.... trenutno imam čas za kavico in čvek...ne zgodi se vsak dan user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zdravje hru... hm splet.ka user posted image

darila - Ema si je zaželela radio. Zadnje čase rada posluša pravljice in pravi, da bi rada v svoji sobi imela radio. Zato sva ji nabavila en taki luškan  philipsov... upam, da ji bo všeč. Od babi in dedija dobi dva CDja s slovenskimi pralvjicami.
Lara dobi copatke in enega klovna s plastelinom. Ema dobi še perlice, ki se sestavijo in zlikajo.
Upam, da bosta veseli.

Zdaj grem delat kekse. Lara je ravnokar zaspala in je čas treba pametno izkoristit.

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.12.2007 22:17:02   
melitkica
se oglasim jutri, ker mi je cel post odpihnilo neznano kam....user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.12.2007 19:43:09   
L & L
Lp. Sto let se že nisem javila, služba dela svoje.....
Skratka samo toliko da vam zaželim lepe, mirne in predvsem zdrave praznike.
LP in uživajte s svojimi sončki....
L & L

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
22.12.2007 20:31:34   
issa
POzdravljene!!
no zdaj se pa res že dolgo nisem javila,..tam pri mojih doma ni bilo interneta,zdaj pa ko smo spet v mb pa ga končno spet imam,pa sem kr hitro prišla pogledat kako ste!!??
naš pišek je že full zraso v pravega user posted image user posted image ,hehe,tako da smo zelo napredovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ..
in kako so kaj vaši malčki?
kakšna darilca jim bo božiček prinesel?
no lepo se imejte...
lp

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 330
23.12.2007 12:41:31   
Splet.Ka
Dober dan!

Mi smo včeraj postavili smrekico, je Sara prav navdušena nad lučkami. Samo še darila spodaj damo.

Pri nas doma bo Sara dobila pametnega kuža, smo ga kupili že jeseniuser posted image , da ga ne zmanjka spet. Pa malo luštnih cunjic za oblečt.  

Pri tašči bo menda kombinezon za na sneg in igrišče iz Little People serije (s kmetijo se zelo rada igra). Moja mami ji je kupila eno preprogo za pod mizico in stolčke v njeni sobici in trenirko. Moja teta pa je financirala zimske čevlje, ki smo jih šli kupit včeraj.

Melitkica, oglasi seuser posted image ...upam, da ti posta spet ne odpihne neznano kam.

LL, hvala za voščilo! Enako!

Nea, kakšne kekse si pekla? Jaz še vedno mislim na tiste cimetove zvezdice, ki jih hočem spečt že od lani. Pa se kar ne lotim...tudi zato ne, ker takoj, ko se kaj s hrano dela, na dan pridejo mravlje iz vseh luken. Potem si predstavljate, kakšna umetnost je pri nas kuhanje kosilauser posted image .

Lepo se imejte, lepo praznujte. Ah, pa saj se še oglasimuser posted image .

Cvetim...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.12.2007 21:19:38   
melitkica
ho ho

pa se res malo oglasim in srčno upam, da mi posta ne odpihne (slet.ka user posted image ), ker bom jezna... imam že tako ali tako slab dan. Namreč moti me vmešavanje drugih v vzgojo moje hčerkice. Itak sama vem, kaj in kako, koliko lahko .... tašča in ostali ji vedno govorijo, kaj ne sme (beri: vedno govorijo ne to, ne ono...), jaz pa jim povem, da lahko in naj nehajo, ker potem otrok več ne ve koga naj posluša....in tako dalje in tako naprej v nedogled, verjetno celo življenje. Za pop..... Vidiš tiasha77 koliko slabosti je, če živiš s starši ali s taščo. Upam, da se pri vas to ne dogaja.

Sem pa vesela, ker imam vas, da se lahko malce izpovem (kljub zelo javnemu forumu in dobro poznavanje mojega nicka v našem kraju) in me seveda razumete. Ne bom vam več težila, raje vam povem kako je bilo na Dedku mrazu. Mraz, drugače pa odlično, lepa predstava, rajanje, prihod bradatega moža in slikanje z njim. Eni starši so ful silili svoje sončke, da se naj slikajo. Eno so bili prav zeleni od straha, joka...Mislim....čemu to, samo zaradi slike. Jaz pa sem šla z Azro na oder in sve se kar obe poslikale. Dobila je eno račko z odejico in zbirko pesmi internega vrtca. Vam ob priložnosti prilepim slikico, ki še ni naložena. user posted image  Toliko o tem.

Piškoti so pečeni, jutri še sadni kruh (pečem ga za Božič), darila zavita, Azra dobi lego kocke (Duplo, velika kmetija), jelko postavimo jutri popoldan, ko prideta nečakinji in s skupnimi močni postavimo jelko in jasli. Bo slikala in prilepim, vendar po Božiču.

Se pa bom poslovila, ker sem utrujena in grem "štrikat" brezrokavnik Azri.

Želim vam lepe praznike, veliko topline in zdravja

user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.12.2007 21:44:30   
Nea
Pekla sem: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3024
Jutri pa sprobam: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10761

Smrekico smo postavili. To leto jo je Ema okraševala, Lara pa je okraske dol dajala user posted image   in bila navdušena nad lučkami.
Zadnjih nekaj dni Lara noče zaspati. Takoj ko ji omenimo, da gremo spati se začne user posted image user posted image user posted image  in se nikak noče umirit. Pred tem pa nikoli nismo imeli težav. Jok traja kakšne pol ure in potem cela objokana in seveda ful utrujena zaspi. No ja... tudi to bo enkrat mimo.

Lepe praznike vam želim!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.12.2007 11:36:43   
issa
pozdravljene!
ja dan se nam je začel nekako slabo,..mali se je že vse od pol treh zbujal,(ponavadi spi celo noč).. vsake toliko z bučnim jokom,tak da me je vsakič skor s poslje vrglo,..no smo ugotovili da ima miško vročino,.... zdaj je zaspal,tako da lahko malo pobrskam,...
in pokukam za kake ideje kaj naj še spečem,..neki sem že,..če bom mela čas (beri = mali dopustil) bom še kaj,..
melitkica čisto te razumem,...glih zaradi tega smo se mi odselili,..samo pri meni so bili pa moji starši,.prava groza.......raje so gledali kako malega zebe namesto da bi zakurlili,..mislim haloo....
eh,..nič lepe praznike vsem neglede na težave,če jih imate!!!!!
lp

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.12.2007 20:25:04   
tiasha77
Čer, mamice!

Ne se čudit, da pišem na tak dan in tako pozno, sem namreč v službi (dežurstvouser posted image ) in skoraj nobenega ni (ja valjda ker so vsi na večerjiuser posted image ), ampak sej ni panike, tale urca bo še hitro minila, potem pa me pri mojih doma čakajo z večerjo, mala pa naj bi že spala. Danes je bila dopoldan, ko sem bila z njo in prej popldan ful pridna, tako da bo Božiček danes ponoči pustil nekaj lepega pod smrekico zanjo (ker še ne zna bratiuser posted image , vam lahko zaupam da bo to mini kuhinjauser posted image ). Včeraj smo imeli pravo družinsko kosilo pri nas in je bilo prav luštno, še skuhati mi je uspelo kar dobro, kar je že dogodekuser posted image , pekla pa nisem, je bila ena od babic zadolžena za sladicouser posted image  (tiste moje piškotke smo že zdavnaj pojedli). Je pa zdajle zunaj prava idila, prav lepo zasneženo, tako da imamo pravi whute christmas, prej dopoldan pa je bil obup, samo ledeni dež in prava drsalnica zunaj. No, da ne bom preveč hvalila, se je že začelo pokanje.

Morrak - oprosti sem mislila da imaš fantka, pa vidim da je punčka tista, ki se boji vode; mogoče je pa ne kopaš nekaj časa, ampak poskusiš s tuširanjemuser posted image  ali pa samo umivanje; ja pri nas si zudi Zoja sama nameče igračke noter, pa potem letijo ven iz banje, pa gor in dol na polico, ... Mogoče pa tvojo punčko moti samo umivanje las user posted image , no kakorkoli že, upam da je situacija že boljša.

Nea - ja, sej je Miklavž glih tko fajn, samo da nekaj dogaja za otročkeuser posted image , kar se sank tiče, pa bomo še videli, če bojo Zoji všečuser posted image , recepti se pa dobro berejo, najbrž so tudi sladice odličneuser posted image . Kar se tiče pa spanja, smo imeli tudi mi probleme oz. jih imamo še. Včasih je zaspala brez problema, zdaj pa noče in noče, je že čisto utrujena, ko pa jo dam v posteljco, kar pljune dudo ven, vrže zajčka stran (drugače ni šans, da bi ji vzel to njeno opremo brez problemovuser posted image ) in joka in stoka in hoče ven iz posteljce. Jst ponavadi popustim (moj mož ne), pa jo vzamem v roke in v naročje, pa že skoraj zaspi, ampak takoj ko jo odložim, se ponovi istouser posted image , tako da pri nas je uspavanje prava muka. Potem pa že skoraj zaspi in sedim zraven posteljce in se hočem odplazit iz sobe, pa takoj glavo gor in ue, pa se  lahko usedem nazaj in to se po možnosti ponovi še kdaj ponoči in lahko sedim zraven tudi po pol ure; če pa jo vzamem k nama v posteljo, pa vsi trije slabše spimo, ker se premetava in naju zrine vsakega na svoj rob, tko da ... samo upam da ta faza kmalu mine.

Spletka - ja, smučat gremo, ampak z mojimi starši, tako da bo kar šlo, tudi kar se varstva tiče, moja mami itak ne smuča, ati pa bolj na izi, tako da bi si midva z mojim lahko privoščila, ampak ne vem, če bo šlo, je namreč v soboto probal pancerje, pa ga tiščijo ravno tam, kjer se je poškodoval, tako da user posted image , vam še javim, če smo kaj smučali ali smo se samo sankaliuser posted image , Zoje namreč še ne mislim dat na smučke, je pa vseeno še premala, ups premladauser posted image . Kar se pa tiče faraonk, a se jih še kar niste rešli? Pa to je problem samo v vašem stanovanju ali (če še prav spomnim) po celem bloku?

Melitikica - pri nas je ravno obratno kar se tiče dedkov in babic, moja dva ji namreč vse (ampak skoraj čisto vse) pustita početuser posted image , potem imam pa jst probleme, ko ji česa ne pustim. Ampak tako je, sem se že sprijaznila s tem, da ne bo kompatibilno. Vseeno pa mislim, da otrok točno ve, kje kaj lahko in česa ne sme in koga lahko vse naheca, pri kom pa mora bit red in uboga, tako da se ne obremenjuj preveč, ko bo Azra malo večja, bo že razumela in vedela, kaj je prav, okuser posted image ? Me veseli, da ste se imeli na Dedku Mrazu lepo, tega da nekateri silijo otroke se slikat, pa tud jst ne razumem, midve sva tudi obe na sliki z njimuser posted image . Pa čestitke za pletenjeuser posted image , jst sem včasih tudi kaj naštrikala za Barbiko, potem pa je šla ta spretnost v pozabo, mogoče me še kdaj primeuser posted image .

Darila - punce dale ste mi super ideje, mislim da bojo vaši malčki navdušeniuser posted image

Želim vam miren in lep božični dan, za novoletni večer pa po želji ali eno hudo fešto ali pa en lep večer v družinskem kroguuser posted image , jst pa se oglasim po novem letu s poročilom o smučanjuuser posted image ! Joj, kolk sem naklofala, se vidi, da ni gužveuser posted image .

PS: Pozabila sem vam povedat, kaj je pri nas trenutno najbolj fora: mala si najraje slači hlače in žabe in se kao oblači nazaj ali pa leta naokoli z golimi nogicami, ko jo pa hočem nazaj oblečt, je pa jok in stok in kreganje. Tudi za to dazo upam, da kmalu mineuser posted image . Aja, pa včeraj ji je prvič uspelo splezat na kavčuser posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 335
25.12.2007 21:14:22   
stuhica

naj se vsaka skrb stopi
naj se misel osladi,
naj sekira pada v med
celo leto spet in spet!

Stuhica  z družinco 

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.12.2007 7:35:11   
najina pikica*
ho ho ho.....da se še jst mal oglasim po dooooolgem času
mi smo ok,tamali je mali navihanček ampak priden,smo kr zdravi no eno majnšo virizo smo preboleli in eno user posted image  trebušno viroza tale nam je dala kr mal vetra smo vsi trije bruhali in kakali,ampak smo že vsi ok....no če ne za druzga je blo fajn za moje kile user posted image  k smo čudežno padale!
drugače nam pa nagaja samo spanec in zobki oz zobki in spanec....ker smo jih tako nestrpno čakali,saj do 15 mes ni blo ne duha in ne sluha o njih user posted image  bi zdej naj raje vidli da jih še do zdaj nebi imel user posted image  v pičlih 14 dneh so mu ven pogledali 4 zobki,in še kr rinejo vn in rinejo....zdej imamo vse 1,zg obe 2,in koničke zg obe 4 ter sp L 4....tako da ponoči bol kot ne "žuramo" user posted image
sm zasledila,da ste imele spet srečanje,sm prepozn ZS pregledala,pa sej sm dragač itak delala,no ampak lahk bi si kako zamenjavo našla user posted image  škoda,spet sm za J......
a niso fajni teli decembrski dobri možje....user posted image
no pri nas miklavž prinese tako mal za "zrajcat" se temu reče in predpriprava na velikaaaaa darila user posted image
miklavž nm je prinesel jah kaj čm predvsem kile memici,tamalemu pa kako malenkost(copatke,štunfke,...) sm se pa letos tut jst potrudila in spekla parknle in sadni kruh.....ja pol se pa sprašujem zakaj gredo kile gor user posted image  če je pa bilo tako doooobro
dedek mraz pa je bil bol paketno radodarn user posted image
drgač smo pa kr doma praznovali v krogu družinice,samo mi trije,tamali je šel spat tm okoli 9h,midva sva si pa naročila čajniz večerjo ob svečkami in ......bilo je fullll lepo....romantično....
naslednji dan smo se pa zmenili  še z tvema paroma k mata tudi male navihance,da smo si naredili majnšo večerno pojedino,ja spet samo jemo in jemo,in malo obdarovanje za otročke in malo večje otroke...user posted image

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE
polno radosti,sreče,zdravja,ljubezni in notranjega miru!

petra,nik in očka

ld

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 19:43:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
29.12.2007 23:45:48   
HuAnita
Babnice avgustovke 006 - vam in vaši deci, sorodnikom... želim, da bi dokončali in uredili vse iz starega leta, pa uresničili tudi nove želje in zadovoljili sprotne potrebeuser posted image !
Letos me več verjetno ne boste brale tule, gremo za nekaj dni na lepše.

Lepo pričakovanje 2008!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 339
30.12.2007 22:07:13   
andrejaz
Pozdravljene po zelo zelo dolgem času

Pri meni so dnevi kar nekako prekratki zadnjih nekaj mesecev in enostavno zvečer nimam več časa za RR.Zato se malo bolj redko javim.

Pri nas se ne dogaja nič posebnega:
Sara je postala že velika punca – vse bi sama rada naredila kot obula in sezula čevlje,…
Zob ima 16 – nekaj dni nazaj sta ji na plano pogledala 15 in 16 zob in je najbrž zaradi tega imela 2 dni malo vročine. Zdravje nam vsem dobro služi že nekaj mesecev (že od začetka avgusta)in upam da tako tudi ostane naprej. Jima dajem vsak dan sirup Echinax Bimbi, pa zmeraj jima dajem 100% sadne sokove in pa kar naprej jima težim s sadjem in zelenjavo. No zelenjava jima glih ne gre, zelenjavne juhice z veliko kislo smetane pa jima kar gredo v slast.

Je že prav lušno postalo, ko se skupaj zaigrata. Včasih je tudi pri nas malo hude krvi. Ponavadi je tako, da Mark izziva, Sara pa ga nazaj ugrizne.

Nad darili, ki sta jih prejela od Miklavža in Božička, sta čisto navdušena

Grem vas še malo za nazaj prebrat, da bom malo na tekočem kaj se pri vas dogaja.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.12.2007 22:39:45   
andrejaz
Ko sem šla gledat za nazaj sem ugotovila, da se nisem javila že skoraj 2 meseca

Sem prebrala, da so bili nekateri avgustovčki kar precej bolani – želim vam obilo zdravja in da se bolezni prenehajo

Todi in Lampica – čestitke za user posted image

Dojenje – jaz Saro dojim še pred spanjem. Mislim pa, da je Sari postalo že čisto vseeno, ali bi se zvečer dojila ali pa ne. Zaenkrat imamo še tak večerni ritual.

Pa kar malo bom rabila, da se bom navadilo na Splet.ko namesto Hruško

Pa za konec še naše voščilo

Naj bo novo leto obžarjeno z ljubeznijo in prijateljstvom,
polno malih presenečenj in presenetljivih radosti,
drobnih nepričakovanih daril,
ganljivih in čudovitih objemov,
zašepetanih zahval in otroških poljubov.

Lepe praznike, topel in varen dom, ter sreče in uspehov polno Novo leto 2008

Andreja z družino

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.1.2008 12:53:19   
Tanyka
Ko se ti pogled ustavi in v očeh zažari iskrica,
 ki je odsev takšne želje, ob kateri v srcu občutiš radost,
 v mislih pa si rečeš, kako lepo bi bilo...
Takšne želje naj se vam spremenijo v svetlo prihodnost,
tako svetlo in lepo kot je bela snežinka v soju zimske noči...

user posted image

Srečno in zdravo 2008

Tanyka & L & R & M

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   [Brisano sporočilo]
2.1.2008 23:04:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
3.1.2008 10:32:42   
Nea
Vsem skupaj obilico zdravja ter lepih trenutkov z vašimi malčki v letu 2008!!!!

Upam, da ste praznike lepo preživeli.
Mi smo bili precej bizi. Iz dveh sob in hodnika smo ven vrgli stare itisone in položili parket. Dela ogromno, za čistit in pospravljat še več, ampak je končano in zdaj imamo  ful lepo user posted image user posted image ... in nobenega starega poflekanega itisona več. Yes!

Za novo leto smo bili doma, samo mi 4je. Naredili večerjo, poslušali muziko, plesali. Ob 10 smo šli malo do trga, ob polnoči nazdravili in z okna gledali ognjemet. Punci sta šele ob pol 2eh zaspali user posted image  Midva z očijem pa eno uro pozneje.

Včeraj smo nažalost spet obiskali zdravnika. Lara se je veliko jokala in sem mislila, d aima vneto uho. Ni bilo uho, ampak popolnoma rdeče in boleče grlo. Spet antibiotiki. Drugič v enem mesecu user posted image user posted image user posted image .
Upam, da je to razlog zakaj v zadnjem mesecu zelo slabo je. Od slanega pridejo v poštev samo juhice, popečeni kruhki in testenine. Drugo nič user posted image  Včasih več ne vem kaj naj ji ponudim za jesti. Če ima katera kakšen predlog, prosim naj napiše...

Drugače se imamo fajn. Punci se vsak dan več skupaj igrata, kar nam je ful pomagalo ko smo delali parket. Čez praznike smo imeli nekaj snega in smo se dva dni šli sankat in kepat. Obe sta uživali!

Bom probala prilepit še kakšno slikico.

Fajn bodite,
Nea 

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 344
3.1.2008 11:27:08   
tiasha77
Srečno, zdravo, veselo in vse ostalo 2008!

Torej, mi smo nazaj z dopusta, bilo je prav luštno, en teden je prehitro minil, danes sem že v fazi pranja, likanja in kuhanja kosila, potem pa šibam v službo. Imeli smo se lepo, vsak dan je bilo sonček (ne ta megla kot tu pri nas), razen zadnja dva dni je bil hud mraz (okoli -9). Zoji je bilo sankanje prav všeč, uspelo ji je celo zaspati na sankahuser posted image (prilepim slikico, ko jih snamemo), pa tudi midva z mojim sva se uspela nasmučat (njega k sreči noga ni tolk bolela). Skok v novo leto je prespala (tako kot lani), zaspala je okoli 22-tih in je ni motilo pokanje in ognjemeti okoli njeuser posted image  (kar se spanja tiče, je malo bolje, zdaj ne joka več, želi pa si me (ali mojega) držati za prst dokler ne zaspi). Uspelo nam je skočit tudi v terme in tam je mala ful uživala, prav vriskala je v vodi in ona bi se kar potapljalauser posted image , ampak z odprtimi usti, potem je pa šok, ko pride voda noteruser posted image . Ima pa zdaj čisto tako hrapavo in suho kožo, mislim da ji bazenska voda ne odgovarja najbolj.

Andrejaz: lepo da si se spet oglasila

Nea: upam da boste kmalu zdravi, juhice so pa itak zmeraj zdravilne

Huanita: hvala za voščilo

Tolk na kratko, da ne bo preveč za bratuser posted image . Lp, T

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.1.2008 14:00:28   
HuAnita
Mi smo praznike preživeli v Bohinju, oz. eni vasici tam blizu!!! Divota, kakšna narava! Smo se hodili na Pokljuko sankat, žal mi je bilo le, da Capinki nismo vzeli smučk (čeprav iskreno, naš Citroen je bil takoooo poln, pa še trugo imamo?!?, da smo bili kot nekoč Poljaki, ko so potovali za 3 tedne k nam na morj,e pa so še vso hrano s seboj pripeljaliuser posted image ), ker se že zna peljati po vlečnici - da, obiskuje alpsko šolo, smo se pa nasankali, jaz navlekla deco po hribu, imeli smo najeto zg. nadstrojpje v hiši, noro, noro lepo je bilo, zraven je bila še 22m punčka (seveda z atijem in mamico), pa so se deca lepo zaigrala, malo hude krvi, pa spetr vse ok, tako da je bilo malo manj naporno kot sicer. Šli so do jezera, račke gledat in led pokat, potem pa včeraj domomuser posted image user posted image user posted image    Še praznikov!!!

Prilimam kakšno slikico, ko jih skinem.

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.1.2008 14:03:17   
HuAnita
BTW - nagradno  vprašanje: Kaj pomeni tingutin?

Naš knedl že tako čeblja, žal ga le jaz razumem, pa še to ne vednouser posted image , ampak ko zaštekam besedo, me pa nagradi s takim nasmeškom!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.1.2008 14:05:14   
HuAnita
Ati kaže knedlu v knjigi živali, mali pa ponavlja ---
ogdovor je: PINGVIN!  user posted image user posted image user posted image

Dol padeš, kakšne čeblja.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.1.2008 21:03:08   
Nisaa
O huanita pol smo se pa lohk srečal na Pokljuki smo bli  prvega gor na sankah ,me še dons rit boli od zadnjega spusta ...A ste bli pri Jelki???

No drugač ej pa naš Gaj dost dobu prvi zobek  , dva dni nazaj se pa še pravla ja nč nima trdo alpa kej da bi se vidlo ,joj dons je pa že zunej,Maj jih matud že 10 ..Dons mu ej  mama kupla smučke ,me prov zanima kako se bo obnašal na njih pomoje bojo letos še bolj za okras ,no bomo v nedeljo probal če bo lepo vreme ,ja pa mami gre tud probat mal smučat po enih 7,8, letih sem že čist pozabla user posted image ,
Zadravi smo tud zaenkrat ,ni pa dolg od tega k sta oba mela Bronhitis ,z gajem sva ga zdravla v bolnici maj pa se je doma inhaliral z ventolinom,no nas je dohtarca v bolnici predčasno domov spustila k je bil lih dan pred božičem in smo pol tud gaja še en čas doma inhaliral ,tko zdej ap upam da nau spet kej hujšga!!!!
Nč grem pa se beremo........

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.1.2008 9:49:49   
Splet.Ka
Juhuhu!

Dajmo se pofočkat vsi, ki smo bili čez praznike na Pokljuki. user posted image

HuAnita
Nisaa
ex-hruskauser posted image .

Mi gremo velikokrat tja gor (pa tudi v Bohinj, HuAnita, moraš povedat drugič, pripeljemo še več dece za igratuser posted image ). Ampak nam je všeč tisti hribček na Rudnem poljuuser posted image .

Drugače pa smo ok, uganke o tingutinu (user posted image ) nismo rešili brez pomoči.

Novo leto smo dočakali doma s prijatelji in je bilo prav luštno. Če bomo uspeli še kakšen teden, dva, tri ostati zdravi, bo pa sploh ok.

Lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?