|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
25.4.2008 20:45:01   
issa
pa ne no....spet smo nekam zadaj padle......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.4.2008 20:38:11   
issa
kako smo kaj avgustovke?? lepo vreme zunaj pa smo večino skos na luftu,..dokler pač ne zažene paniko pol pač gremo noter...drugače pa je luštno,..sonček...ah samo še bolj toplo more bit pa bo!user posted image
vaši že vsi hodijo na kahlico?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 427
29.4.2008 16:21:25   
HuAnita
Hojla, spet med živimiuser posted image
Deco imam te dni doma, danes sta pri mami, kjer bosta tudi spalauser posted image user posted image user posted image   Sem povsem skulirana, enostavno sem preutrujena, da bi se mi dalo še z njima ukvarjati, ko ju daje tečnobauser posted image , naj se malo zdivjata tam, jaz itak delam do večera, tako da ju ju3 dopoldne dvignem. Razmišljam ,da bi nocoj atija kam peljala, kino ali pa večerja, ko bova 1. sama zvečer doma, odkar se je rodil Petja.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.5.2008 14:34:51   
issa
uh huanita,.upam da sta uživala z tvojim..to je pa res prilika,ki jo morat lepo izkoristit!user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.5.2008 22:46:43   
stuhica
kaj je zdaj to punce, sem mogla na 3 stran pogledat kam ste padle!!! Nas morm mal naprej potegnt!

Midva z alvinom sva bila zdej cel teden doma saj je naš mali lump pokasiral norice!! Po svoje sm kr vesla da smo jih bomo zdaj zdaj dali skozi, v glavnem drugače mi je pa muka ker naš skoz dela in sem za vse sama pa cel teden doma nč ven za popeniti!  

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.5.2008 20:30:25   
issa
pozdravljene!
ja tuga,to vreme...no vsaj pri nas je tak....user posted image user posted image
o jej stuhica saj bo,..pol boste pa lahko cele dneve zunaj..user posted image user posted image user posted image  ja tak kot si rekla jih bote vsaj hitro dali skoz,....
moj tudi dela cele dneve tak da malega glih zjutraj vidi ko se zbudi,in ko odpeljem v vrtec,pol ko pa pride domu pa mali že zdavnaj spi,...smotano to delo ko začneš ob enajstih pa do devetih,..nimaš nič od dneva...user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.5.2008 14:08:21   
piscancek
Živjo moje avgustovke!

Se po dolgem času oglašam in sem še le zdaj videla, da sem dobila ZS za srečanje decembrauser posted image . Upam,da ste se imele fajn.

Ne vem kje naj začnem.....v glavnem naša čebela na velko čeblja in ponavlja vse živo, je pridna, še vedno se dojiva , rada hodi v vrtec, rada je,....skratka, res je priden otrok. Trenutno je vse njenouser posted image , zelo rada poje, zato imamo vsak večer karaoke pred kopanjem, las ima še vedno bolj malo,......

Js pa finiširam mojo diplomsko. V petek jo nesem tehnično pregledat, pol pa vezat. Komaj že čakam, da diplomiram,ker se mi enostavno ne da večuser posted image .

Kakp pa kaj ve? Nisem nič za nazaj brala....se bom potrudla in tudi to storila, če ne prej,pa v ponedeljek.

Ajda zdaj spi,ko se zbudi gremo na piknik, jutri pa na obhajilo....

lep dan vsem

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
27.5.2008 10:05:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
27.5.2008 11:52:14   
HuAnita
Gremo spet na 1. stran!user posted image

Pa napišite kaj, kako se hladiteuser posted image , meni je za znoret vroče...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.5.2008 22:52:11   
melitkica
pa nas jaz vržem na prvo stran (ne za dolgo).

pupe, kaj vas pomlad daje?user posted image Saj vem, da ni časa. Priznam tudi jaz non stop čekiram, pišem pa bolj slabo. Zdaj ko je pa toplo, pa smo itak cele dneve zunaj, razen ko je "hica" se hladimo v stanovanju, kjer brez klime ni vzdržno (mansarda). user posted image

Trenutno smo bolani, kurimo že tri dni, pa ne vemo vzroka (jaz menim, da zobeki nagajajo). Smo bili pri zdravnici in pravi, da je vse ok, razen pregledati moramo vodo, ki pa nam je ne uspe prinesti v laboratorij. Bo nam jutri uspelo. Upam...

Drugače pa smo vedno v pogonu, Azra se najraje igra s sestričnama v peskovniku. Tobogan (velik) je osvojila v nulo. Rada kolesari (oz. sedi, mama vozi), uživa v vožnji s prikolico, tricikel je še vedno in, govori vsak dan več, je nagajivka, ... skratka ni da ni, veseli jo vse kar se igrarije tiče, koga pa ne. user posted image   Kako so lušni ti naši razposajenci, ki bodo kmalu upihnili že drugo svečko. Kako čas beži.user posted image

Moram vam še povedati, da sem postala čisto prava vrtnarka, namreč imam svoj vrt in neizmerno uživam, ko ga obdelujem. Vedno sem imela odpor delati, ker mi je mama govorila, to ne - to ja, pazi tisto.... in se mi ni ljubilo. Zdaj pa ne moram opisat, kako lepo je. Sama svoja šefica, pomaga mi pa itak mama z delom in nasveti. Samo, da nisem preveč zatežila z kosom zemlje!?user posted image

Piščanček - ne morem verjet, da si se oglasila, ful sem te pogrešala, čeprav čekiram na mami. Tudi midve za Azro se še vedno dojive, izključno zvečer. Še se kaj javi, pa čestitke Pju za diolomo. user posted image

Hruška ups.... Spletka - kje si????????? Te pogrešam. Si že praznovala RD?

Tiasha77, Nea, andrejaz, miši, TODI (kako lepo, da si se javila. Kdaj imaš PDP?), ...  pa avguštine kje ste? Pišite kaj.

Vse napisane in nenapisane, javite se.

Kje planirate dopustovati? Mi po vsej verjetnosti ob Kolpi, ki je zakon za naju. Azra še ni bila, vem pa, da bo uživala, ker ljubi naravo. Na morju se ne vidim letos, čeprav mi je lepo. Letos si želim reke... mika pa me še (kot vedno) gorenjska. Upam, da na koncu ne bo tako kot pravi rek: da se zarečenega kruha največ poje. user posted image

gre v vodoravnega, pa lahko noč (lejko nauč)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 435
29.5.2008 9:59:13   
Splet.Ka
Juhuhu, na prvi strani. (A ne po moji zaslugiuser posted image ).

Jaz sem počakala, da se je nabralo malo več novicuser posted image . Grem od začetka.

1. Še danes in jutri sem v službi, potem pa za 3 tedne na dopust. En teden bom uživala doma, malo spravila v red nered, ki se kopiči in kopiči, malo bom hodila na sprehode, malo v šoping, skratka uživala. Če kaj ne pride vmes.

2. A gre katera na Lošinj od 7. do 22. junija? Povejte, da se kje srečamo.

3. Mi bomo decembra spet zibali. juhuhuuser posted image . Smo prešli s faze "kaj pa, če bi bila Sara kar edinka" v fazo "naredimo še enega dojenčka". Je pa prav hecno, ker imata decembra rok obe moji najboljši prijateljici (nismo se zmenili).

4. Kar se tiče moje nosečnosti, se mi tedni očitno množijo, ne seštevajo. najprej naj bi imela rok sredi decembra, potem 10., potem 8., od včeraj naprej že 3. decemra. Da ne bom na koncu nekje pri septembrkah pristalauser posted image .

5. Naše veselje, ki ga je povročila moja user posted image , je malo skazila novica o slabih histopatoloških rezultatih treh odstranjenih maternih znamenj. Eno je bilo ok, po enem je mrgolelo atipičnih celic, pri tretjem pa so se že spremenile v melanom, na srečo samo na površini in v začetni fazi. Tako da so mi samo malo tkiva naokoli še odrezali in je vse ok. Je pa to opozorilo, da sebe in otrok ne izpostavljajte soncu, zaščitite se fizično in s kremicami, ker nikoli ne veste, kaj sledi...

Verjetno sem vam pol stvari pozabila napisat. Ampak vbam moram povedat, da vas rada preberem, kadar kaj novega napišete. Je pa moja lenoba za pisanje očitno še večja od vašeuser posted image .

Vedno se sicer odločim, da bom bolj redno pisala, ampak če nekaj časa ni odziva, me kar mine.

Lepo se imejte in vam pišem še kaj!

Cvetim...

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
30.5.2008 15:32:36   
HuAnita
Ooooo, hruška!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Čestitke za pogum, imela boš tako malo razliko med deco, dobri 2 leti.... No, ampak jaz se trenutno nimam več kaj pritoževati, ful se lepo igrata in sta zaveznika v vsem... Če bi imela pa zdajle Capinko staro že skoraj 4 leta, bi mi bilo že 'prelepo' in preudobno, gotovo ne bi imela več dece!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
30.5.2008 19:20:13   
Nea
Super novice Spletka user posted image user posted image user posted image
Lepo nosečnost ti želim!

Tudi pri meni je razlika 2,5l in se pupiki velikokrat igrata skupaj, tu in tam pa pade kakšna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Največkrat zato ker si v istem trenutku želita isto igračko. Drugače pa se obožujeta in prav skrbita ena za drugo.
Zdaj ko je Lara večja se imamo res lepo in je veliko lažje kot je bilo prej. Včasih me celo primi, da bi bila še enkrat user posted image . Samo glede na to, da to in naslednje leto imam nekaj drugih planov, mislim da bo user posted image  malo počakala.

Kaj pa ti HuAnita... a bo padel še kakšen user posted image ? user posted image

melitkica je vprašala zakaj se ne javljamo... po pravici povedano se mi ni več ljubilo pisat in potem dneve in tedne čakat na kakšen odgovor. Čakanja pa res ne maram user posted image

Upam, da bo forum spet malo zaživel.

Mi smo v Sloveniji bili za 1. Maj, čez dva tedna pa gremo na dopust. Najprej na kmetijo v Črno Goro, od kod prihaja moj mož, potem pa še na morje, verjetno na Hrvaško. Veliko se bomo vozili ampak glavno, da nam bo lepo!

Uživajte!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 438
31.5.2008 12:11:53   
issa
pozdravljene!
uf ja vroče pa je te dni,..tako da smo kar  bazenček napihnili pa se naš capin notri čofa,...jaz pa noge not namakam,..tako da se malo hladimo...user posted image user posted image user posted image

Spletka user posted image user posted image user posted image user posted image - čim lepšo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi tako razmišlam da bi  bila user posted image ,pa imam še toliko obveznosti letos,...hmm mogoče pa bomo kaj nalsednjo leto v tem času razmišljali,..user posted image user posted image

hm mi pa gremo kar 15 avgusta na Nin,na hrvaško...upam da bo vredi,ker gremo s tašo in tasom..user posted image user posted image user posted image
lep dan vam želim.....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.6.2008 13:25:53   
melitkica
hojla

hruška isskreeeeeeeeene čestitke za nosečnostuser posted image , naj mine lepouser posted image . vau sem veselauser posted image , mi pa bomo drugo leto delali na drugem.user posted image

Ja, tudi mi komaj prenašamo vročino, se hladimo v bazenčku in neizmerno uživamo ob tem, najdemo kako debelo senco (pri dediju na vikendu pod lugašem), ali pa doma v klimatiziranem prostoru.

Mejte se, me čaka polno dela

uživajte

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.6.2008 19:30:48   
tiasha77
Hojla, avgustovke!

Sej vas spremljam (nekje enkrat tedensko), pisat se mi pa nekak ne da iz podobnih razlogov kot Nei. Tokrat bo čast, da nas potegnem na prvo stran, pripadla meni.

Najprej Spletka - iskrene čestitkeuser posted image , pa čim lepšo nosečnost; naj ti bo lažje kot prvič. Mi2 sva pa na smene, najprej enega drži, da bi imeli še enega, potem pa drugega, enkrat ko se uskladiva, bo pa akcijauser posted image . Pa uživajte na dopustuuser posted image , žal mi ne gremo na Lošinj.

Piscancek - WBuser posted image , tebe že tak dolgo ni bilo, da sem te res pogrešala, pa malo Ajdo tudiuser posted image . Srečanja mislim da ni bilo. Čestitke tudi za dokončanje diplome, naj ti tudi zagovor hitro mine.

Huanita - že zidateuser posted image ? Hladimo se mi s klimo, pa zunaj v senci, bazenček moramo pa zamenjat, lanski je namreč pridelal luknjo v podnu.

Melitkica - upam da je mala že zdrava, pa super za vrtnarjenje; tudi jst opažam da me Zoja ful posnema (dojenčkom daje jest, pa na WC jih nese, pa pleničko jim kao menjauser posted image , zdej samo čakam da ji postane še čiščenje zanimivouser posted image . Za dopust še nimam pojma kam, najverjetneje Hrvaška, imamo samo termin, to je v sredini julija. Čeprav se tudi Kolpa dobro sliši. Če boste šli mimo KK, se kej oglasite na kavici.

Nea - tudi tebi želim lep dopustuser posted image , za prvi maj ste ziher uživali, ne?

Pri nas nič kaj ekstra novega, razen tega, da ima zadnje čase strah pred njej neznanimi ljudmi, pa da zjutraj včasih joka, ko jo pustim v varstvu (prej je že veselo tekla k varuški), pa da je mojo tridnevno službeno odstonost prav lepo prenesla, pa da je ati zakon (za kopat, pa za dajat spat, ...), pa da zdaj že posluša pravljice, če jih bereš (prej smo samo listali naprej), pa da ni več zakon Nodi, ampak Čebelica Maja, pa Slonček Benjamin, pa s kolesom se tudi rada pelje, še raje pa ima njen tricikel, pa nekoga da jo rineuser posted image , ..... skratka dnevi kar letijo, moja mala pa odrašča.

No, evo, pa je dež. Lepo se imejte, tipkajte kaj, da mam kaj za bratuser posted image !T

Neposredna povezava do sporočila: 441
3.6.2008 14:47:27   
HuAnita
Issa, mi smo bili pa lani čisto blizu Nina.... Si že bila tam? Meni plaže niso bile všeč, ne vem, kako je točno v Ninu, ampak v naši 'vasici' je bolj spominjala na močvirje oz. jezero, tisto blato pod nogami --- bljak.... Mi ful ni bil tak užitek, kot mi je, ko skočim v kristalno čisto vodo...

Nea, tiasha77 - vidve kar pišita,, če ne, pa se Celjankam pridružita, resno. Same fajn punce, pa še vedno smo na vrhuuser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.6.2008 17:04:23   
L & L
Juhuuuuuuuuuuu
Spletka iskrene čestitke, pri nas načrtujemo tretjega, vendar drugo poletje, mogoče pa že kaj prej če se kaj zalomi, posreči user posted image .

Sem kratka ker nimam časa.

LP Uživajte vseeeeeeeeeeeeee

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 7:22:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
4.6.2008 8:14:56   
Nea
Kako je fajn ko smo spet na prvi strani user posted image

tiasha77 - če spustim to, da je Lara imela virozo in da je dežurni v Domžalah sumil na pljučnico ter nas poslal na infekcijsko kliniko v Ljubljano, nam je res bilo fajn. Ema celo ni hotela domov. V Sloveniji ima veliko sestričn s katerimi se je ves čas super igrala in se ji enostavno ni šlo domov. Lara pa jo je odnesla  s hudo virozo, doma pa zaradi vnetja grla končala na antibiotikih.
Ampak od takrat, da potrkam, je pravi mali navihanček in vse kar počne starejša sestrica mora tudi ona: pelati tricikl, imeti tattoo na rokah in nogah, pihati balončke, sama jesti sladoled na palčki, loviti sosedovega mucka ....
A ja... pa še na Bledu smo bili.

huanita - sem že razmišljala, da se pridružim celjankam, ampak sem se premislila ker se prepogosto dobivate na user posted image ... pol pa bi meni bilo fejst hudo, ker sem predaleč. No ja... upam, da bo tukaj tudi spet bolj živahno...

fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.6.2008 8:26:14   
Splet.Ka
Juhuhu.

Ne morem verjet, koliko ste napisale. Punce, kar po moji poti, vse lepo spet user posted image , pa bo debata stekla in bomo vedno na prvi strani.user posted image

Najlepša hvala vsem za čestitke. Tedni tako hitijo, da jih sploh ne dohajamuser posted image .

Drugače sem pa ta teden na dopustu. Sem si privoščila cel teden pred morjem, da ne bomo tako hiteli s pripravljanjem. No, sem pa tako natrpala svoj urnik, da sem že danes, ko je sreda, čisto crknjena: sem bila na vseh možnih obiskih, pri kozmetičarki,... se kar nabereuser posted image .

Zdaj grem kuhat govejo juhico, potem pa vam še kaj napišem.

Kaj pa boste pri vas danes jedli za kosilo? JAz si bom skuhala še blitvo...sem čisto obsedena, sem v neki zelenjavo-zelenjavni dobi.user posted image

Lep dan!

Cvetim...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.6.2008 13:00:24   
melitkica
hi hoj,

jaz kuham špinačno juho, skutne svaljke in ogromno zelene solate s paradižnikom. Sledila pa bo sladica http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11460  in sicer malo prirejena, z občutno manj sladkorja na vrhu bodo jagode. Namreč je prišla nečakinja (5 let) iz bolnice in bo za dobrodošlico. Kosilo pa imamo bolj pozno, ker smo se potepali po mestu, je dragi ta teden na dopustu. Azra pa sladko spi.

Hruška uživajte!

lp

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.6.2008 14:47:10   
HuAnita
Nea - mi se nič ne dobivamo, to so samo tiste vozičkariceuser posted image , ki so doma, na porodniški. Mi se bolj tako virtualno dobivamouser posted image

Babnice - danmes sem dobila gradbeno dovoljenje. Poleg vsega mi je to ptirzanje, da znam biti tudi jaz tečna na kvadrat in kako stvar izsiliti na rok od raznih uradnikov.....user posted image   Skratka, danes s ega napijem - en gin tonik, pa bom ležala pod mizo, samo se moram strateško lotiti, ker pride ati šele ob 19.00 domov, sem sama z deco.

Vsa čast, če se odločate še za 3user posted image .... Mene v tej zgodbi ni!

Neposredna povezava do sporočila: 448
5.6.2008 8:20:24   
Splet.Ka
Dobro jutro, čveke!

Kaj imate raje - da se najprej razjezim ali da izrazim svoje navdušenje?

Bom najprej navdušena nad debato. Obseg me nostalgično spominja na stare čase. Se bom potrudila, da bom nivo vzdrževalauser posted image .

Jezna sem pa zato, ker sem napisala cel roman...kliknem Potrdi...in potem tista bela stran s Sorry... Grrrrrruser posted image user posted image user posted image . Se bom spet morala navadit, da skopiram besedilo, preden ga objavim.

V glavnem, moj dopust je deževen. Prvotno sem ga vzela zato, da bom šla vsak dan na dolg sprehod okoli jezera. Pa mi do danes, ko je četrtek, še ni uspelo. Imam pa tako natrpan urnik z družabnimi obveznostmi, šopingom (se kdo javi za sponzorja) in opravki, da nimam niti minutke porstega časa večuser posted image .

HuAnita, če je šlo vse po sreči, imaš danes zmernega mačkauser posted image . Od tistega enega kozarčka kaj hujšega ne more biti, čeprav bi bilo toliko tudi meni dovolj za dobro voljo ves večer. Čestitam za dovoljenje. Kdaj boste v novem domeku? Vem, da prehitevam...

Melitkica, je bila punčka vesela presenečenja? Kakšna zanimiva torta. Jaz imam še vedno zelenjavno-zelenjavno fazo. Danes bom za predjed imela (spet) kuhano blitvo, za kosilo pa juho iz kumar z ogromno skledo solate. Mogoče zraven kakšen kos kruha. Hormoni, ni kaj.

L&L, le pogumno, navijam še za enegauser posted image . Da te ne bom spet prezgodaj označila za user posted image  in ti čestitalauser posted image .

Morrak, si lahko bolj konkretna, kdaj je divje z dvema z majhno razliko? Da se psihično pripravim. user posted image

Nea, kdaj pridete naslednjič? Upam, da boste izpustili obisk dežurne ambulante... Če se potrudimo in bolj pogosto klepetamo tukaj, ti ne bo treba "skakati čez plot" k Celjankam...malo se hecamuser posted image

Tiasha77, naša Sara je tudi postala vsa zadržana do tujcev. Samo skrije se k meni in na vsako vprašanje odgovori z "mami". Kot da bi želela povedat, da ona ni pristojna za dajanje izjav in da naj se obrnejo kar name...Ah, moja poklicna deformacija prodira v družinsko življenje...

Lepo se imejte, še kaj se oglasite!

Cvetim...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.6.2008 12:47:04   
issa
pozdravljene!!
danes taklo lepo dežije pri nas,..včasih paše malo dežeka da kaj noter postorim,ker drugače morem skos zunaj za tamalim bit,..pa laufat za njim!!user posted image user posted image user posted image  pa perila za zlikat mam tako veliko, pravi mali triglav,.tako da bom danes za likalno desko,..user posted image user posted image   cjo hmmm naš ima spet to obdobje trme,..da se dere kot jesihar ker mu ne paše nekaj,..user posted image user posted image user posted image  to me vedno tak dvigne,...samo ga pol poskušam nekako strateško obrnit,..včasih celo rata..user posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa grem malo na balkončka zadihat,..user posted image user posted image

ja v NIN grem zdaj drugič,..mi smo ponavadi palo višje gor od tistega močvirja (kar sem pa zadj slišala da je za kožo super), vem zase da tudi jaz nebi bila zadovoljna če bi se v blatu pogrezala,.tam ko smo mi je taka mehka mivka,..mamo pa apartma, 500 m od plažr,.no meni je bilo predlani lepo,.kako bo pa leto pa bomo vidli,..user posted image user posted image
in ostale kako ste kaj?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?