melitkica
|
pa nas jaz vržem na prvo stran (ne za dolgo). pupe, kaj vas pomlad daje? Saj vem, da ni časa. Priznam tudi jaz non stop čekiram, pišem pa bolj slabo. Zdaj ko je pa toplo, pa smo itak cele dneve zunaj, razen ko je "hica" se hladimo v stanovanju, kjer brez klime ni vzdržno (mansarda). Trenutno smo bolani, kurimo že tri dni, pa ne vemo vzroka (jaz menim, da zobeki nagajajo). Smo bili pri zdravnici in pravi, da je vse ok, razen pregledati moramo vodo, ki pa nam je ne uspe prinesti v laboratorij. Bo nam jutri uspelo. Upam... Drugače pa smo vedno v pogonu, Azra se najraje igra s sestričnama v peskovniku. Tobogan (velik) je osvojila v nulo. Rada kolesari (oz. sedi, mama vozi), uživa v vožnji s prikolico, tricikel je še vedno in, govori vsak dan več, je nagajivka, ... skratka ni da ni, veseli jo vse kar se igrarije tiče, koga pa ne. Kako so lušni ti naši razposajenci, ki bodo kmalu upihnili že drugo svečko. Kako čas beži. Moram vam še povedati, da sem postala čisto prava vrtnarka, namreč imam svoj vrt in neizmerno uživam, ko ga obdelujem. Vedno sem imela odpor delati, ker mi je mama govorila, to ne - to ja, pazi tisto.... in se mi ni ljubilo. Zdaj pa ne moram opisat, kako lepo je. Sama svoja šefica, pomaga mi pa itak mama z delom in nasveti. Samo, da nisem preveč zatežila z kosom zemlje!? Piščanček - ne morem verjet, da si se oglasila, ful sem te pogrešala, čeprav čekiram na mami. Tudi midve za Azro se še vedno dojive, izključno zvečer. Še se kaj javi, pa čestitke Pju za diolomo. Hruška ups.... Spletka - kje si????????? Te pogrešam. Si že praznovala RD? Tiasha77, Nea, andrejaz, miši, TODI (kako lepo, da si se javila. Kdaj imaš PDP?), ... pa avguštine kje ste? Pišite kaj. Vse napisane in nenapisane, javite se. Kje planirate dopustovati? Mi po vsej verjetnosti ob Kolpi, ki je zakon za naju. Azra še ni bila, vem pa, da bo uživala, ker ljubi naravo. Na morju se ne vidim letos, čeprav mi je lepo. Letos si želim reke... mika pa me še (kot vedno) gorenjska. Upam, da na koncu ne bo tako kot pravi rek: da se zarečenega kruha največ poje. gre v vodoravnega, pa lahko noč (lejko nauč)
|