tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Brcike - po moje se nimaš kej sekirat, Sinska, ker ima tvoj pikec še dovolj prostora in se lahko po mili volji obrača in premetava, tako da ga boš čutila na vseh koncih. Po moje. Ampak to so zgolj ugibanja, ker sem prvič nosečka in brez izkušenj. In glede na to, da sem mogoče dvakrat čutila brcike, potem pa nič več (verjetno pa tudi takrat to ni blo to), ti kaj več ne znam napisat. Bo katera izkušena povedala.... Jaz sem že kar malo razočarana, ker se še nič ne dogaja. In pol fantaziram, da je naše detece premajhno, da sigurno zaostaja v rasti, da ni slučajno kaj narobe... Pa še trebušček se mi zdi čedalje manjši oz. se mi zdi, da se nič ne veča. Sploh ko vidim vaše... Saj vem, da sem grozna, pa vseeno si ne morem pomagat. Se mi že par dni take misli porajajo ponoči - in potem slabše spim. Bo že, samo ker moram še tako dolgo čakat na Uz, mi je pa še bolj hudo... zdaj te bom pa za dobro jutro mal skregala: ti, ti, ti Ne se tolk sekirat z brcikami, boš videla, da pridejo. Jaz sem tud včeraj dobro uro čakala na kavču - nič... z angel sondom sva poslušala - jaz ne vem, če je to mogoče ampak ko ga-jo posluša ati, pa se pogovarja z nji-njo se našemu otroku "sfrtajčka" tELOVADI, SE PREOBRAČA, KO ENA VRTAVKA, POL PA SPET KAJ REČEŠ...MALO TIŠINE - KOT, DA POSLUŠA... (se opravičujem za črke!). Mi2 se kr narežima, pa ga tud ne poslušama vsak dan. No včeraj, ko pa se spravimo spat (zelo zgodaj 21.00), ker se je poznalo, da ni bilo jutranjega spanca. Naš pikolino "podivja" Pol se pa ati heca, da ga je treba reda naučit - kdaj se spi!!! tasyo: tvoj buši pa je verjetno tud vedno večji, le da tega več ne opaziš-mo, ker jih velik gledamo Tud sama vidim, da mi kr fajn zraste...pol pa spet mal miruje... simvir: nič nisem kupovala za . Sam sebe sem oblekla! Trgovka mi je sam darilo dala - kompletek!!! kekec in mojca: že deluje! ...šibam nekaj pojest!