|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
15.11.2007 13:24:09   
Ketrin
Simvir, danes pa skrbiš za odgovore user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala!

Kaj si nakupila prek dnevnih akcij v BC? Otroške zadeve?

Jaz tudi nimam izkušenj s kataloško prodajo...

Punce, a boste vse šle na ta 3D pregled.... Meni se pa to spet zdi tooook drago! Pa če je morfologija in mesečni pregledi??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.11.2007 13:28:54   
majazmaja
Najlepša hvala za odgovor.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.11.2007 13:59:13   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image uuuuuuuuuuuuu, moje aprilčice!

Jaz sem tak vesela!
Tud jaz nisem imela UZ, sva s sestro sam user posted image poslušali, pa bušija mi je zmerla. Maternični vrat pa mi je dr. Miglar pogledal čist na začetku, pol pa nič več.

MF imam v bolnici komaj 18.12. - tak da super, da grem še k dr. Miglarju!!! user posted image user posted image user posted image
Pa za cuker test sem rekla in mi je dala napotnico. Bom pa šla 20.12.. ko imam spet GP, pa 24t bom napolnila - mi je tako rekla - pa še za toxo...

Pa še vedno ostajam na -2kg!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa sem šla v šoping user posted image Mal sem pretiravala user posted image Pa sem v dobila za darilo kompletek - temno modre barve...sem rekla, če lahk kakšno drugo barvo??? Je trgovka rekla, a bo punčka? Sem se smejala, sem rekla da (še)  ne vemo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakam user posted image - pride prej, ker je serviser za tuš kabino najavljen... pol pa kuhanje kosila (kislo zelje, pečenica, pire).

...se še kasnej oglasim! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.11.2007 14:04:07   
Isabellabina
Zdravo spet .Meni je G naredila 3D že pri skoraj 14 tednih tako da sem bila presenečena kaj vidim in je blo ful dobr sploh nisem vedla da to obstaja ker pred dvemi leti nisem tud zasledila o tem 3D uz.Pa vprašam G kaj je to in mi pove da je to to in da se je splačal bit noseč še petič .Res hecno ko sem vidla baby že tko micenega.Imam pa slikice od tega uz.Rekla pa mi je da se bo na morfologiji vidl že ful veliko in že kar konkretno tko da naslednji teden pričakujem tudi 3D.Bomo vidl.

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.11.2007 14:06:07   
lepa posadka
Jest sem pa kar malo žalostna.
Sem samo preverila pri G, če imajo gnečo in kdaj naj pridem, pa je rekla sestra, da mi je dala napačne ure, da je že nehal delat v ambulanti in UZ danes???!!!

Sedaj sem naročena v ponedeljek. No, saj te tri dni bom že počakala, samo ko nekaj pričakuješ...pa se veseliš.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.11.2007 14:07:16   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Punce, a boste vse šle na ta 3D pregled.... 

Na MF mi preklopi na 3D... pa nič ne plačam user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.11.2007 14:13:29   
zolika
Vidim,da debatirate o Neckermanu...moja sestra je ogromno zadevic ( za user posted image  ) naročila prek kataloga - pa je bila vedno zadovoljna! Če pa se je že znašla kaka zadeva ki ni ustrezala pa je nazaj poslala in je blo...Tako,da mislim,da ni panike! user posted image

Sicer pa...a ste morda že kaj razmišljale o nakupih za božična darila? Jaz se že kr nekaj časa s tem ubadam..kajti moj mož si staršno želi imeti Carrerino avtocesto (zakaj - me ne vprašat) - ja velikega otroka imam doma...ampak glede na to, da ga ta zadeva po prestresni službi sprošča...mu naj bo!
A ve katera za kako ugodno ponudbo? Če ja, bom VESELA! user posted image

lp

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.11.2007 14:14:54   
Ketrin
Tosja čestitke za pregled! user posted image user posted image user posted image
In za šoping! user posted image user posted image  A semte razumela, da si nabavla tolk stvari, da si dobila darilo? user posted image  O,joj, kolk pa je to, cel avto? user posted image user posted image

Ne razumem: a ti hodiš na vse preglede 2x? 2x NS, 2x morfologija.... al kako? Enkrat v bolnico in drugič k temu dr.??? user posted image

Dobro kuhaj!!! user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.11.2007 14:47:26   
barby78
Ojla aprilčice!
Tosja in Ketrin čestitke za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes bila v laboratoriju,na odvzemu krvi za toxo in sladkor.me je blo mal strah,da bi kje bruhala,ko sem morala na tešče spit tisto res ful cukrano vodo.ampak je kar šlo.sam na izvide pa nisem čakala,ker jih kar sami pošljejo k moji G.me je pa mal strah glede sladkorja,ker ko sem prišla domov,sem si ga zmerla ( res da sem prej spila kavo in pojedla štručko) in sem ga imela 7,3.če je tam pokazal izvid več kot 7,potem bom morala obiskovati ambulanto za diabetike.tako mi je povedala moja G.upam da bo izvid OK.

Glede naročanja prek Neckermanna,pa sem tudi sama razmišljala da bi naročila kaj iz baby kataloga.majo res luškane stvari.bomo probali.

se še čujemo
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.11.2007 15:03:28   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

A semte razumela, da si nabavla tolk stvari, da si dobila darilo? user posted image  O,joj, kolk pa je to, cel avto? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ni blo za cel avto, sam 120 ojrov... user posted image user posted image user posted image

Ne razumem: a ti hodiš na vse preglede 2x? 2x NS, 2x morfologija.... al kako? Enkrat v bolnico in drugič k temu dr.??? user posted image
Na NS sem bila sam v Avstriji, MF pa bom res imela 2-krat user posted image , da se ne bi kje pri spolu zmotli... user posted image user posted image user posted image
Dobro kuhaj!!! user posted image
MNJAMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako diši, kako je dobro! user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.11.2007 15:41:20   
sinskaT
Čestitke za pregledein šoping! To je pa fino, da imate nekatere možnost 3D UZ pri osebnem G, moja ga žal nima, zdaj pa da bi sam zarad 3D še kam hodila, pa glih ne bi...samo, da bo detece bp, pa je zaradi mene lahko tudi 1in pol D (hec)! Pa še brala sem nekaj o teh UZ, da ni ravno dobro prevečkrat otročička matrat s temuser posted image .

Imam pa vpr. okrog brcik. Zdaj sem jih že par dni kar čutila, danes pa samo enkrat. OK, vem ni problema, je še zgodaj ampak kako to, da sem prej čutila bolj pri popku, zdaj in včeraj pa čist spodaj, mi kar na mehur že pritiska. Upam, da je to normalno, pač se je malček preselil v nižje nadstropje...pa prav čutim, da je spodaj bolj  napeto..zelo bom vesela kakšnega odgovora.

Sem odtelovadila, tako da me sedaj čaka kuhanje, kasneje pa crkljanje z mojim, ko pride  domov...

...uživajte!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
15.11.2007 16:25:51   
petty82
hojla čveke...učeri sem pa tud jaz prvič obiskala telovadbo za nosečke...user posted image je fajn mal migat spet ker sem se v zadnjem času kr polenila,pa posledično povečala rit...user posted image tko da grem dons spet...že komi čakam...

ketrin jaz sem bla v oktobru v celovcu v tem centru...pa se ne spomnim dober če sem vidla kakšno trgovino za otroke...sam verjetno je...jaz sem bla preveč osredotočena na nosečniške cune user posted image ...drugač pa ni težko do tja pridt tud jaz nisem vedla kje je to pa tud nemško ne znam nič...ko prideš v celovec greš skoz naravnost pol pa pri mcdonaldsu zaviješ desno pa naravnost pol je pa ob cesti nekje tabla za ta center in zaviješ levo...no upam da boš najdla...pa uživaj v šopingu user posted image

jaz tud ful razmišljam da bi šla na 3D UZ sam je res kr strošek...tko da še nisem čist prepričana da bom šla...je pa res lepo za vidt svojga otročka tko jasno...jah no bomo vidl...
uživajte user posted image

Prihajam novembra!!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
15.11.2007 18:52:24   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: petty82

jaz tud ful razmišljam da bi šla na 3D UZ sam je res kr strošek...tko da še nisem čist prepričana da bom šla...je pa res lepo za vidt svojga otročka tko jasno...jah no bomo vidl...
uživajte user posted image

Ko sem bila na NS je tud preklopil na 3D, pa je bil pikolino v takem položaju, da ga nismo ravno dobro videli - v ritko in hrbet...
Pol pa je res škoda plačat... user posted image Moje mnenje! user posted image

(odgovor članu petty82)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
15.11.2007 18:53:26   
tosja

16.11. user posted image Srčekgirll-GP, user posted image pikica030407-GP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
15.11.2007 18:55:04   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

22.11. violica_23

26.11. SpeliG

27.11. Barb77

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
03.12. Katja271, bela vrtnica

04.12. matejchykam

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20

07.12. maja24-2, NiLe

11.12. barby78

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca

14.12. tipriga

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
15.11.2007 19:04:41   
tejč29
Pozdravljene čveke - evo mene-sem pravi dezerter, se vam oglašam po obrokih... toliko dela imam da nikakor vam ne utegnem slediti.
tosja si me spomnila de sem imela v torek morfologijo...vse OK...spola pa nismo videli ker je bil mali ali pa mala tako obrnjena, da se ni nič videlo...moj je rekel da je sigurno baba, ker jo že zdaj skrivauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.11.2007 19:05:08   
Jo@n
Joj, punce, kako ste bile pridne in vse napisale... Vas dva dni ne berem, potem imam pa za celo popoldne dela, da se prebijem čez vse poste...

Katja 271, čestitke za dobro izbiro vozička (Bebebconfort High Trek) , midva sva že ponosna lastnika celotnega kompleta...

Drugače pa smo GP uspešno prestali, vse je ok, na kratko mi je naredila še UZ (brez slikice), in vidimo se 11.12. na MF. Brcik še ne čutim, z lubijem delava vsak svoj seznam imen..., počutje pa je ok... Kilce so nekako na +2 (po moji evidenci, po podatkih iz materinske pa +4, vendar vem, da sem zanosila z mojimi kilami... in imam tako ali tako dovolj podlage... )

Pravkar sem si v spletni alisi naročila dva nedrčka... upam, da bosta bolj udobna od trenutno premajhnih.

Ali katera ve, v katerem tednu se dela 3d UZ, in kolikšna je cena?

Toliko za danes, pobožajte bušije!

(odgovor članu petty82)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.11.2007 19:16:32   
tejč29
Pa še hitra reportaža: slabosti nimam več, počutim se super, pridobila sem vse izgubljene kg + 2 kg, buši kar raste (baje da nosim otročka čisto spredaj), kupili smo voziček - cam comby family (nama je bil blazno všeč), v službi me kar malo izrabljajo dokler imam še odvečne energije-nič zato, dokler sem ok mi paše delati, ker tako mi čas prav beži...pa vsaketolko spijem deci črnega za kri in nora sem na krvavice in repo....zdaj pa šibam kaj skuhat za večerjo - vem da sem malo pozna ampak prej nisem utegnila... čuvajte bušije

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.11.2007 19:32:22   
Katja 271
Čer! Kako ste kaj, rožice?

Da se spet vrnem k prehrani tega tedna - francoski solati :). NiLe, si spraševala za recept, pa ti bom kar link prilimala, ker delam na isti način, razen da grah in koren kuham kar skupaj, pa rumenjake zrežem zraven beljakov in jih ne mešam posebej z majonezo. Še bolj poenostavljeno. Včeraj mi ni uspelo, danes pa sem jo res naredila. Pa dober tek.
http://www.mojirecepti.com/recept/francoska-solata.html

Me zanima kako je naša Urša, se ni nič javila po AC. Upam da jo je uspešno prestala in da se nam kmalu javi...

Jo@n, čudovit voziček sva izbrali. Ti kar zavidam, da ga imaš že doma. Midva bova z nakupom počakala do drugega meseca, ko bom ravno v ITA. Upam da ga bova dobila. Čeprav za barvo se še kar ne moreva odločit.

Glede 3D UZ - dela se med 25 in 28 tednom. Super zadevšna, po moje nepozabna. AMPAK 50-80 EUR (odvisno kje) je res veliko denarja samo za to, da vidiš otročka. OK, nuhalno smo plačale, ker nam razkrije riziko za kakšno bolezen. Ampak samo za survenir, se mi zdi pa res škoda toliko denarja. Midva bova verjetno raje kakšno koristno stvarco za bebo kupila. Sej tistim, ki si boste to privoščile "zavidam" in vam želim ogromno užitkov! Aja, pa še to je menda kar pogosto, da se lahko otroček čudno naštima in se nič ne vidi - pa greš domov z dolgim nosom in prazno denarnico. Evo, samo toliko, kolikor sem se jst informirala in seveda MOJE mnenje.

Punce, svaka čast tistim, ki redno obiskujete telovadbe! Bravo! Jst zaenkrat samo na sprehode hodim vsak dan, da se malo svežega zraka nadiham (Sem drugače skoz v zaprtih prostorih).

Pa bravo tistim, ki ste uspešno opravile preglede in vso srečo tistim, ki jih še boste!

Lahko nočko pa lepe sanje!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
15.11.2007 20:11:06   
scorpiogirl
Pozdravljene, bejbeuser posted image

Men se tud zdi tale 3D predrag in mi je grozno hudo, ker ga moja G nimauser posted image privoščim pa vsem, k si boste vseen to privoščile, da se vam pikci fajn nastavljajo pa pozirajo ... če dost migajo, dobiš tudi filmčke posnete na CDuser posted image
čestitke vsem za fajn pregledeuser posted image

sem vse prebrala, pa pozabila tud, kaj bi blo treba komentirat, tko da bom dons bolj tihuser posted image nosečniška raztresenost, pačuser posted image

uf, komej čakam, da pride user posted image domov ... se čist premal vidiva zdej, ko dopoldne delamuser posted image pol se hočem pa cel večer crkljat ... pa tko al tko sem čist fertik, če mam popoldne še faks ... pa hitr zaspimuser posted image

lahko noč ... jst grem še nekej pojest ... takle cajt men paše metat hrano vase ... se bo tud na tehtnici to kmal poznalo, pomojeuser posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.11.2007 21:50:18   
kekec in mojca
Tosja, zakaj nimaš ZS? Tako rada bi te nekaj vprašala... user posted image in popasla svojo radovednost... user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
16.11.2007 7:25:04   
simvir
Dobro jutro!

Kako je mrzlo zunaj. Sem se zjutraj hotela oblečt žabe, pa so me v pasu vse tiščale, tudi če jih na boke spustim. Ima katera že ta problem, kakšne ste si kaj kupile?

Vsem user posted image za opravljene preglede, srečno tistim, ki jih imate danes.

Tosja to je bil pa res velik nakupuser posted image , a to si že otroške stvari kupavala, oblačila ali tudi opremo?

Ketrin ja včeraj se mi kar ni dalo dela, pa sem večkrat sem gor prišla, sam na koncu ti pa nisem uspela odgovorit. Prek BC sem v dnevnih akcijah kupila prenosno posteljico in stolček za hranjenje PP. Stolček sem šla najprej pogledat v trgovino, potem sem ga doma pa naročila.

Urška tudi jaz te že pogrešam, upam da je vse ok ker se nič ne javiš.

Moj g tudi nima 3D UZ, drugam pa verjetno ne bom hodila.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
16.11.2007 8:34:40   
tasyo
Dobro jutro!

Pri nas je zunaj že tako lepo sončno, da kar kliče ven, sam se bo treba fejs oblečt, ker je mraz... Joj, meni pa bo moja bundica glih kar preozka. Zaenkrat jo še dobim skupaj, ampak čist na tesno - kaj bom pa potem oblekla? A je katera zasledila kakšne bundice za nosečke - pa da niso svinjsko drage...

Glede nogavic - jaz sem si jih kupila v h&m prav za nosečnice. Imajo spredaj vstavek, ki je ultra raztegljiv in se prilagaja trebuščku. Sem jih včeraj prvič oblekla, pa me niso nič tiščale. Sem prav zadovoljna z njimi, bo treba še po kakšne.

Včeraj popoldan sem šla na obisk k moji mami, potem sem pa tudi jaz zavila še v trgovine - in kupila eno toplo tuniko in pa igrače za vse naše male pobalinčke, ki jih bo treba obdarovat za miklavža. Joj, kolko lepih stvari imajo! Ampak za našega pikolinota pa nisem kupila nič, ker nekak še vedno čakam na morfologijo, da mi povejo, da je vse ok.

Brcike - po moje se nimaš kej sekirat, Sinska, ker ima tvoj pikec še dovolj prostora in se lahko po mili volji obrača in premetava, tako da ga boš čutila na vseh koncih. Po moje. Ampak to so zgolj ugibanja, ker sem prvič nosečka in brez izkušenj. In glede na to, da sem mogoče dvakrat čutila brcike, potem pa nič več (verjetno pa tudi takrat to ni blo to), ti kaj več ne znam napisat. Bo katera izkušena povedala.... Jaz sem že kar malo razočarana, ker se še nič ne dogaja. In pol fantaziram, da je naše detece premajhno, da sigurno zaostaja v rasti, da ni slučajno kaj narobe... Pa še trebušček se mi zdi čedalje manjši oz. se mi zdi, da se nič ne veča. Sploh ko vidim vaše... Saj vem, da sem grozna, pa vseeno si ne morem pomagat. Se mi že par dni take misli porajajo ponoči - in potem slabše spim. Bo že, samo ker moram še tako dolgo čakat na Uz, mi je pa še bolj hudo...

Zdej pa ne bom več morila!
Urška, javi se!!!! Upam da si v redu in le pridno počivaš...

Pozdravček in božajte trebuščke!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
16.11.2007 9:06:35   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: tejč29

...vse OK...
...moj je rekel da je sigurno baba, ker jo že zdaj skrivauser posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke tejč user posted image user posted image user posted image

Očka pa sigurno čist ponosen, ker pikec skriva kaj nosi med nogami... user posted image user posted image user posted image

Uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjte!!!

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
16.11.2007 9:11:47   
Barb77
Dobro jutro čvekice user posted image .
tasyo - nič se preveč na sekiraj, tudi jaz pri svoji prvi nosečnosti nisem čutila brcik vse do 21 tedna - pa nisem tako hudo obdarjena, da bi to kaj oviralo (če ima sploh kaj veze s tem). Kasneje pa sem jih začutila konkretno in redno, tako da se sploh nisem več sekirala. Res pa je kar dolga za čakat na UZ če se nič od znotraj ne oglaša.
Tokrat pa je seveda drugače. Se mi je zdelo da sem brcike res že zgodaj začutila (po moje že nekje v 16 tednu), sedaj pa so redne -čutim večkrat na dan (vsaj 5×). Tako da je res živahen tale naš pikec.

Sem opazila, da ste že res pridne pri nabavi za vaše pikolinote - jaz na srečo imam že vse (od prve nosečnosti) tako da se s tem ne ubadam - samo se spomnim da je bilo nakupovanje res prijetno. Tako da kar uživajte.
No se še kaj slišimo!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......