|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
12.11.2007 20:32:43   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica, tejč29

22.11. violica_23

26.11. SpeliG

27.11. Barb77

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
03.12. Katja271, bela vrtnica

04.12. matejchykam

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20

07.12. maja24-2, NiLe

11.12. barby78

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca

14.12. tipriga

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 12.11.2007 20:44:48 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.11.2007 20:39:54   
kekec in mojca
Tosja,  12. imam tudi jaz morfologijo. A gre katera od vas v MB porodnišnico?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.11.2007 20:45:08   
tosja
Pol sem te sfalila user posted image Oprosti.

Jaz grem tud v porodnišnico, sam G bo mi komaj v četrtek povedala kdaj.
29. sem naročena pri dr. Miglarju.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.11.2007 20:50:07   
scorpiogirl
Lep večerček, punceuser posted image

crknjena dons totalno, tako da bom sigurno pozabila ful stvari, ki sem jih mislila napisatuser posted image

najprej tole, ker je res KRASNA novica ... Resnično srečna, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tako vesela za super rezultat pauser posted image , mi tudi kar na jok greuser posted image

še Urška tako fajn novičko, pa smo zmagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malecka, ne se krivo počutit, nisi mogla pričakovat tega ... sedaj se res fajn crkljaj pa počivaj, pa bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barby pa Sasy, kakšna fajn trebuščkauser posted image moj še ne izstopa tako, ker je precej obloženuser posted image user posted image user posted image važno, da z mojim user posted image veva, da rasteuser posted image

aja, za testiranje za sladkorno sem še hotela napisat, da kolikor vem pri nas ne delajo tega vsem, ampak samo po tistih dejavnikih tveganja (vsaj moja G dela tako). En dejavnik izpolnjujem (kileuser posted image ), pa ni nič rekla, da moram it na to ... najbrž bi povedala ... dala mi je napotnici za naslednjič za vodo pa kri, nič pa ni omenila tega testiranja ... upam, da se mu izognem, ker me nič ne mika pitje sladke vode pa špikanjeuser posted image user posted image

malamalinca, vse najboljše pa najlepšeuser posted image user posted image a se meni samo zdi, al je kar precej škorpijonk med aprilčicami?user posted image

fajn se imejte, šibam po user posted image , pol pa crkljanjeuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
12.11.2007 21:02:18   
kekec in mojca
Ni panike, Tosja. Za pregled v porodnišnici se moraš naročit sama, ko boš imela napotnico. Ko boš klicala tja, pokliči v ambulanto za UZ. Ob sredah ima UZ dr. Japelj, ki je še posebej dober za pregled srčka.

Tak, zaj pa grem, ker je Grda račka na sporedu.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
12.11.2007 21:59:43   
NaTaŠa*
Dobr večer aprilčice!

Evo se še jaz malo oglasim po tem čudnem ponedeljku. Danese sem res full čudna ceu dan me že dol vleče da sem mogla it mal ležat, tako sem čudna da tudi na sprehod nisem mogla it.

malamalica- vse najboljše user posted image user posted image

resnično srečna- čestitam za super rezultate ina pa za tvojo user posted image . Glede na to kok nas je držal figice je pa že mogu bit rezultat uredu.

tosja- res sem vesela da si nazaj ker sedaj so redno osveženi teli naši seznami in smo na tekočem z vsem.

Mene pa zanima kaj je to AC?

Aha, kar se pa tiče glukoze pa jo ne dajo za piti vsem user posted image , razen če imaš sladkorno ali pa če jo imakdo v družini. Tako da sem kar vesela da mi jo ne bo treba piti, vsaj upam da ne.

Za enkrat bo dost drem gledat Razočarane gospodinje pol pa v postlo.

LEP VEČER ŠE NAPREJ!!!

PA-PA!

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.11.2007 22:07:19   
barby78
Malecka,verjemi da bo vse vredu in ne krivi sebe,ker kaj takega kot je krvavitev res nisi mogla predvidet.je pa čist normalno,da če imaš majhnega otroka,da ga kdaj pa kdaj tud vzameš v naročje.še jaz bi včasih svojega sedemletnika,pa se ne pusti več crkljatuser posted image .ti samo počivaj in se pusti razvajat.boš videla da bo vse OK user posted image .
Scorpiogirl,saj tud moj trebušček ne izstopa samo zarad nosečnosti,to je menda bolj od tega ko kar naprej čepim v kuhinjski omariciuser posted image .
Malamalinca,oprosti sem ti čist pozabila čestitat,pa sem že prej razmišljala.Vse naj,naj za tvoj osebni praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa lahko noč,grem še mal moje gospodinje pogledat.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.11.2007 6:24:54   
resnično srečna
ekola mene...he he...bi kar do stropa skakala...čeprav se je našemu prvorojencu malo svet podrl in ne bo dobil "sokošarkaša"...sem pa presrečna...po mojem včeraj nisem od telefonskega klica več stopila na tla ampak sem samo letela...

in lahko bi objela ves svet...ne samo vas vseh, ki ste držale pesti in me bodrile...

celo na telovadbo sem odšla, da bi Katrin videla in še kaj pomigala, vmes pa sina odpeljala...pa je žal zaradi bolezni odpadla...šmrc...

vaši bušiji so pa cortkani...samo moj je po mojem večjiiiii....he he...se moram en dan spravit pa ga poslikat...po mojem bo prva slika padla na 20 teden...

odvajanje od lulanja v pleničke...Barb ti kar brez pressinga...počakaj na poletje...boš videla...čez noč bo suha...ker to mora ona sama urediti v glavici pa dobiti občutek...mi smo Matevža pustili in nekega dne je sam od sebe rekel:« ne več ničke«...sicer je še prejšnjo noč imela zjutraj plenica 3 kg...od tistega večera pa ni niti enkrat več pomočil postelje...

za vsak slučaj...podloge Racman so super...niso plastične, otrok jih niti ne čuti...ti pa ne premoči do jogija...drugače pa ne sili in jo pusti, da sama to začuti...

Urša...držim pesti, da 14. vse urediš in da bodo rezultati čim prej in taki, kot si jih želiš...

Pramette je tudi najina izbira...Lubici a si zraven že vzela tudi lupinico v teh 400 EUR?...midva iščeva barvo soleo...ker želiva kljub temu, da sedaj vemo, da je punčka, nekaj nevtralnega a vseeno dovolj živega, pa da se da fino kombinirati z drugimi barvami...jaz sem pri tem zelo picajzlasta...

malecka 24...ne ženi si k srcu...tega tvoje dvigovanje ni povzročilo...verjemi..ti je bio pač namenjeno in aprila boš vesela mamica...samo sedaj malo poleži in umiri sebe in svoje telo, da se maternični vrat ne bo odpiral...verjamem pa da je ob 3letnici to zeloooo težko...

tosja bravo za brce...pa za lineo negro....sedaj boš videla, kako fina avtocesta to postane...kdaj pa izgine pa človek sploh ne ve, saj se takrat ukvarja predvsem z enim drobčkenim teleščkom...

ekola ženske...tole oddajam šele zjutraj...včeraj je bilo preveč napetosti in preveč evforija, pa sva se z najdražjim šla malo pocrklat in razvajat našo "pupo"...

dobro jutro vsem in lep dan...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.11.2007 6:25:46   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbe!

Upam, da imate zjutraj čas spit kakšno kavouser posted image ... men se ne da tolk prej vstajat, tko da ostanem brez do malice ... pa bomo vseen preživeli, sam da ritem ujamemuser posted image

lep dan pa fejst uživajteuser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.11.2007 7:16:42   
sasy20
Dobro jutro!

Včeraj pa ste bile pride...upam da ne bom kaj pozabila napisati user posted image . Ja danes sem bolj zgodnja ker čakam da mi sestra pripelje nečakinjo, da bo pri meni, ker imajo v vrtcu rotavirus. Tako da se bom malo crklala z 2 letno pupiko user posted image .

Resnično srečna user posted image user posted image user posted image  kako sem vesela, obrestvovale so se vse pestke ki smo jih držale in pozitivne misli. Čestitke user posted image  
Malecka 24 nič si ne očitaj da si ti kriva, da je do tega prišlo, ti sedaj le počivaj in boš vidla da bo vse ok. Pa kar pozitivno razmišljaj. user posted image user posted image user posted image  
Malamalinica vse najboljše user posted image .

No pa smo spet tam ko sem pozabila kaj vse moram napisati user posted image ....
Ja nič sedaj grem spit eno dobro user posted image  potem pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.11.2007 7:20:09   
simvir
Jutro!

Jaz sem v službi, sem že skuhala čajček, v teh hladnih dneh mi ful paše.

Malecka24 verjamem da si bila zelo prestrašena. Zdaj pa počivaj in se pusti malo razvajati. Verjamem da se bo vse dobro končalo.user posted image

Vidim da se danes že začenjajo pregledi morfologije. Bomo spet vse pričakovale dobre rezultate nas aprilk. Jutri pa ima še Urška AC user posted image - že danes držim pesti, da se vse konča tako kot pri resnično srečni.

lp

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.11.2007 7:49:16   
tasyo
Dobro jutro in hval za dišečo kavico!

Resnično srečna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Sploh si ne moreš misliti, kako sem vesela zate! Se mi zdi, da nas je kar nekaj doživljalo tole zgodbo skupaj s tabo.... Upam da sta se z možekom dodobra pocrkljala. Pa punčka - verjetno si zelo vesela, da bo parček, kajne?

Malamalinca - malo pozno, pa vendar iz srca čestitam za RD!

Malecka - nikar si ne očitaj, saj je vendar normalno, da med nosečnostjo ne pozabiš na svojo veliko punco! Zdaj pa le počivaj, saj bo vse ok!  Stiskam pesti, ni vrag, da ne bi pomagalo!

Urša, tebi pa veliko sreče jutri in naj vse poteka tako, kot mora! In komaj čakamo, da nam še ti prineseš novičke... user posted image user posted image user posted image

No, zdaj sem pa tudi sama začela intenzivno gledat vozičke, jih primerjat in potreben je sam še moj mož, da greva skupaj po trgovinah in se dokončno odločiva - med PP GT3 in Chicco S3. In potem babici in dedka poslati v italijo - ker so se tako velikodušno ponudili, da nama oni kupijo voziček. Pa bo še izlet  - sicer mi je že zdaj kristalno jasno, da zaradi razlike v ceni ne bo ostal niti en evro več v denarnici, pa vendar... Bomo videli, mogoče me pa presenetijo.

In najbolj pomembno - mogoče sem danes zjutraj začutila par nežnih brcik, ampak nisem prepričana, da je to to, tako da še ne skačem do stropa.

Zaenkrat toliko, pozdravček in božajte trebuščke!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.11.2007 7:51:19   
tasyo
Ob vsem tem pisanju še vedno kaj pozabim - Modrookica in Tejč -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobro opravita na morfologiji in seveda čimprej poročajta!!!! 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.11.2007 8:14:28   
Lubici
Jutro.
Evo včeraj nabavila in sestavila voziček. Sva se ful namatrala, to je cela znanost, ha ha. Ampak sva hotla videt, če je vse okej, ker je bil zapakiran v škatli. Kar se tiče barve, je res, da po novem letu ponavadi nove barve dajo ven, samo Pramette gre ven iz produkcije, zato jih več ne bo nikjer za dobit. Če hoče katera prav ta voziček je mejbi pametno, da čimprej pokliče dobavitelja oz naroči voziček preko interneta, kjer so še dodatni popusti (www.mami.si). Zdej ko stoji voziček tukaj poleg mene sem pa tud jst z nasmeškom na obrazu in počas zavedna, da čakam dojenčka. Hihi.
Vsem, ki ste že uspešno prestale redne preglede čestitke in super, da je vse kot mora bit. Ene pa nas to še čaka in tudi upamo... fino fajn se mejte, pa toplo se oblečite, v Lj. je prav peklenski mrzzzz user posted image  

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.11.2007 8:26:43   
NiLe
Jutroooo... sem ravno pri jutranjem Nescafeju in sem prav vesela, da mi ni treba ven na mraaaazzz-tu v LJ. je -3C ...

Malecka24: počivaj, počivaj in še enkrat počivaj. Pa nikar si ne očitaj, da si nosila svojo pupo. Tudi jaz večkrat dvignem mojo 2,5 letnico, ki ima 13 kg ... pa kaj čem, včasih tako pride in naši otročki nas rabijo. Boš videla, počitek ti bo dobro del.

Urška: jutri bomo pa držali pestke zateeee user posted image user posted image user posted image !!!

Malamalinca: z malce zamude ... vse najboljšeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki imate v teh dneh morfologijo oz. preglede: dobro opravite in seveda poročajte ter uživajte ob gledanju vaših user posted image , kako so že pravi korenjaki/nje.

Lep dan ... jaz grem pa še malo v toplo posteljo!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.11.2007 8:58:03   
barby78
Morgen aprilčice!
Urška jutri bomo zate držale pesti in boš videla da bo vse OK,tako kot pri resnično srečni.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lubici čestitke za nakup vozičkauser posted image .jaz bi tud že kar šla ponj.zaenkret še samo gledamo in izbiramo.verjetno,pa bomo v veselem decembru mahnili čez mejo in ga kupili.
Tosja,sorry ker ti včeri nisem dala navodil za slikico prpopatuser posted image .a si jo mogoče že sama?

Zdaj pa grem neki pojest in spit topel čajček.me hoče neki grlo bolet.menda ja ne bom kaj fasala.
aja,sem pozabila vprašat,če pri hrani kaj pazite? recimo če jeste majonezo (jaz jo večkrat,čeprav baje to ni najboljš zarad jajc),pa zadnjič sem mal pršuta,itd? edino bifteka se res izogibam,čeprav ga obožujem.ja najhujš bo zdaj za praznike,se bom mogla orng zadržat (nič bifteka,francoske...,al pa?)user posted image

se čujemo PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.11.2007 8:58:57   
Ketrin
Dobro jutro!

Ja, resnično srečna, prav včeraj je odpadla telovadba....madona, sem bla kr žalostna! No, pa jutri!!!

Malecka, vse bo OK. Kot so vse punce napisala.... normalno da si dvigovala tvojo malo...Pa tudi iz trgovine vreče...saj nimamo nosačev, ne? Ti samo počivaj, pa bo vse ok. Pa ne se po nepotrebnem obremenjevat!!! Je že mene malo zaskrbelo, jaz kar naprej nekaj nosim (vrečke iz trgovine,...) v 3. nadstropje....Pa kaj naj.... Za vsako vrečko kličem user posted image ?! user posted image

Lubici user posted image user posted image user posted image  bravo za voziček!!!!!

Tasyo, ni vrag da niso bile tole brcike!!! user posted image  Primerjaš ista vozička kot jaz.... Pa se še vedno ne morem odločiti....user posted image

Urška, javi se prdno greš jutri na AC! Držimo pestke!!! user posted image

Punce, lep dan, pa trebuščke skrit, k je res mrzlo....user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.11.2007 9:10:35   
sinskaT
Ketrin mogoče veš ali tudi danes odpade telovadba? Da ne bom bz hodila...

Drugače pa vsem, ki imate preglede te dni (Urška AC), veliko sreče, tudi jaz držim pesti!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.11.2007 9:13:27   
Ketrin
Sinska, nimam pojma.... Mogoče bi bilo fino poklicati, da ne boš v tem mrazu zastonj hodila... Pokliči v ZD fužine! Pisalo je samo za včeraj! user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.11.2007 9:22:21   
malamalinca
Živjo aprilčice moje,

najprej resnično srečna, zelo sem vesela zate, da je vse ok in čestitke za user posted image , najbrž še vedno kar pokaš od veselja in prav je tako, saj si dala veliko skozi.Sedaj lahko končno začneš uživati, a ne?

Ketrin, Tosja, scorpiogirl, violica_23, barby78, Sasy20, NiLe in Tasyo ( če sem katero slučajno pozabila, naj mi prosim oprosti)- zahvaljujem se vam za čestitke, vse tiste tortice, ki ste mi jih poslale pa bi s takim užitkom zbasala vase...pa ne smem user posted image , imam že itak preveč kg.

Malecka 24, kot so ti že vse napisale, se nikar ne sekiraj, nisi ti kriva.
Tudi jaz vsak dan vzdigujem in nosim mojega 15 kg fantka, ampak brez tega se skoraj ne da, a ne?
Ne poznam mamice, ki  ne bi vsaj malo nosile svojih tamicenih, če so bile noseče.Ti samo lepo počivaj in bo vse ok, boš videla.

Urša, jutri pa imaš ti AC, če se ne motim.Držim pesti zate!

Pošiljam vam en velik topel sonček!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.11.2007 9:30:23   
tosja
Dobro jutro!

Danes se mi že od 6-ih smeji. Je user posted image dobil tak lep sms od sodelavca, ki je danes zjutraj dobil 3770 gtežko pupiko Zojo - 11 dni čez rok!
user posted image user posted image user posted image user posted image

tasyo - verjetno so začetki, ko bo močneje boš ugotovila, da je bilo to to.
Naš pikolino je včeraj zvečer spet ful telovadil, pa danes zjutraj. Očitno je tud on vesel...

tejč29 in modrookica
- dobro opravita in poročajta!!!

Grem nekaj pojest...pa se spet oglasim!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.11.2007 9:32:32   
tosja
malamalinca - ne se sekerirat zarad kil... saj bo šlo vse dol!
Kaj naj rečem jaz, ko sem pred user posted image pridelala kil za tri  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.11.2007 10:23:25   
u04111976
Hvala punce za vse pestke!!

Res je kar nekaj škorpijonk med aprilčicami, ampak zdaj ko smo več skupaj jih bo do aprila še kar nekaj praznovalo!

Tosja-ti si res pridna! Mamo že tak dolg seznam, pa je vse na svojem mestu. Hvala od nas, ki nismo pripravne za take stvari.

Malecka - ti si nič ne očitaj, ker pač brez dvigovanja otrok, vrečk... pač ne gre! Če pa se je pojavil problem boš pa zdaj bolj pazljiva. Ampak jaz mislim, da je najhuje že mimo!

Lubici - super da sta že kupila voziček, tudi mi imamo že nagledanaega in planiran nakup v januarju.

Lepo da si slikate bušije, ampak žal ne morem pogledat v vse albume. Tud glede kilc se ne preveč sekirat-je pa res, da bomo do aprila dale skoz še vse tavečje praznike. Men se zdi da sem zadnja dva tedna kar kipnila - tako na hitrco, da sem včasih sama sebi malo napoti. Kile niso šle gor, ampak cm! Do zdaj imam le ene nosečniške kavbojke, bom pa po rezultatih AC šla po nakupih-obvezno!!!

Resnično srečna - moj pravi, da on je itak vedel da bo s tabo vse ok in tud da ni hudič da bi pri nas šlo kaj narobe, tak da njega zdaj zanima sam če je na NS pravilno videla spol, da ostalo bo tak OK.  Glede barv pa je prav da si bolj picajzlasta al kako si že napisala. Pri nas je ravno obratno, je moj bolj, tako da je on izbral barvo vozička-mogoče se vam bo zdelo malo čudno, ampak sva si zelo različna, ampak dobro veva kdaj ˝mora˝ biti po čigavem.

Ketrin - ne vem če bom še kaj na netu. Jutri sigurno ne, ker grem zjutraj ob 6.30 že z vlakom iz Celja, potem me pride pa iskat. Se mi je hecno zdelo, ko ti posebej povejo, da ti dajo še kosilo, potem pa lahko greš domov. Tak da bom pisala kaj ko bom doma.

Pridne bodite, si pišemo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.11.2007 10:46:22   
Isabellabina
Pozdravljene aprilčice
Odkar sem se vpisala imam težave z najmlajšim skoraj dve leti starim sinčkom.Vrtci so dobri ko pa se pojavi bolezen se vrtimo v krogu in naš je spet bolan.Bruhanje .driska,vročina,za znoret.Moj želodec pa tudi ves razdražen ,ker voham to bruhanje,danes ga pelem k zdravniku ker tud čajček takoj izbruha.
Za sladkorno te dajo testirat tudi v primeru da ste že rodile otročka preko štirih kg.Jaz sem bila testirana že trikrat in je zelo zoprna zadeva vsaj za mene.Bit moraš tešč potem ti dajo neko sladko vodo 3dcl za spit pol pa po dveh urah vzamejo kri.
TOSJA jaz imam morfologijo 23.11 07( tako za spisek.)Moji otroci so bli težki--3630kg,4280kg,4320kg in 4350kg zato so me tudi testirali samo nikoli ni bilo znakov sladkorne in očitno sem pač takšna da se vedno rodijo tako težki pa vsakič sem se zredila do 14kg.
No pa lep pozdravček

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.11.2007 11:05:35   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image

Kako preživljate te hladne novemberske dneve? Jest zlo slabo ker ne maram mraza in zime ampak bomo dal še eno zimo skos pol bo pa bol. Kar se tiče trebuščkov so zelo lepi si bom mogla enkrat cajt uzet in še jaz svojga mal poslikat pa dat gor da ga bote vidle.

Vozička še nimam umerkanga ampak upam da se bo to zgodilo čim prej in da ga bom jest tud mela kmal doma že sestavljenga.

Aprilčice dj te mi povedat kdaj mislite it u materinsko?
        Jest sm se glih prej zgovarjala z eno kolegico k ma rok z 21.12. in pravi da je najbolje iti čim prej, ona je sla ko je bla noseca 5 mesecev pa prav da je komaj zdela ker je trajal 2-3 ure in uni trdi stoli niso prav nič udobin.

LEP DAN ŠE NAPREJ PA BOŽAJTE SVOJE BUŠIJE!!!

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......