|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
30.10.2007 15:09:12   
u04111976
Ja, taka je navada, da skupaj kosilamo, potem se pa veselimo še celo popoldne.

Resnično srečna, sem vesela da je šlo vse tip-top in da si že nazaj!!!!  Na rezultate bomo pa vse čakale s tabo. Pa saj veš, pri tolk stisnjenih pesti ne more it nič narobe! Lepo počivaj.

Barb77, pri meni ni šans da bi še spala na trebuhu. Ležim tako napol, ampak me je že parkrat zjutraj bolel trebušček.

Pridne bodite, si pišemo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.10.2007 16:07:13   
Ketrin
Ku-ku drage moje!

Čisto na kratko, da povem kar imam za povedat, potem pa švrk domov in uživat praznike user posted image

Resnično srečna, sem vesela, da je šlo po maslu, da ni nič bolelo in da si videla svojega plavalca user posted image  Za naprej pa, kot pravijo vse punce. S tabo čakamo na dobre rezultate. In kot pravi Barby, ni vrag da ne bodo super rezultati....pri tolkih pestkah... In upam, da se ti ne kolca, ker tooooook vse mislimo nate! user posted image  Zdaj pa počivaj in seveda se javljaj, da bomo na tekočem!

Barb77, dobrodošla!! Kako super, da si se opogumila... No, če si nas brala že od začetka, nas pravzaprav vse že dobro poznaš! user posted image user posted image

Violica, hvala za razlago glede stetoskopa... Se mi je zdel, da se tko imenuje...pa nisem bla sigurna user posted image  Zdaj vem! user posted image

Katja, to si res toook lepo napisala za Resnično srečno! user posted image  Pa hvala, da nas opiminjaš na sprehode... Se moramo kr mal terat... Jaz grem skoraj vsak dan z user posted image  na sprehod... Ne tako zelo dolg, ker predno prideva iz službi, skuhava in pojeva kosilo je že večer... Greva pa! user posted image

Tasyo, ne bit slabe volje zaradi dežeka.... Saj veš, malo moramo zaliti naravo! Da bo aprila lahko vseee cvetelo, ko bomo me z vozički zunaj.... user posted image user posted image  Pa vse najboljše!! user posted image

Sasy bravo za brcke..... user posted image user posted image user posted image  Meni se tudi nekaj dosdeva user posted image

Urša, tudi tebi user posted image ! user posted image  Si pa res pridna, da takole pogostiš vse!!! Jaz imam RD poleti in vedno naredim piknik varianto....

Simvir, glede kilc... Joj, jaz sem se na začetku kar zredila za 3 kg. user posted image user posted image user posted image  Ampak me ni zdravnica nič kregala... Mi je toook sladko pasal, prej pa nikoli nisem bila ljubiteljica sladkarij. No, zdaj se nisem vagala, ampak po moje da sem se zredila zelo malo, ker me je sladkobno obdobje minilo in jem normalno in bolj zdravo.... Pa še slabost in utrujenost sta minili in tako lahko hodim na sprehode in telovadbo! user posted image  Imam pa že enih 14 dni nosečniške hlače. Razen teh ta finih za v službo še nisem kupila in potem imam kar z elastiko zapete ta stare....Čeprav je zdaj že grdo videt... Ampak grem jutri v ITA in upam, da jih kupim.... user posted image

Scorpiogirl, user posted image user posted image user posted image  za previjalno! Glede prodajalk pa te čist razumem! user posted image

Punce, glede user posted image  pa sem jaz malo na boljšem kot sem bila... Ampak še vedno ni to to! Tko da čakam na izbruh in napad! Možek pa najbrž še bolj! user posted image user posted image user posted image  Utrujenost pa je šla pa-pa! user posted image

Sploh nisem velik napisala, a ne?! Ah, kje pa! Sam celo stran!!! user posted image user posted image  Ja, sem morala vsako od vas posebaj obdelat, da grem zdaj lahko mirno domov in užijem praznične dni!

Imejte se lepo, pikice moje in pridne bodite! Se pišemo novembra!!!!!! user posted image

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.10.2007 19:41:31   
barby78
Ojla aprilčice!user posted image
Najprej lep pozdrav naši novi članici Barb77user posted image .Upam,da se večkrat slišimo.
Jaz imam pa zopet eno vprašanje.Ja,saj že veste,da jaz vedno zagnjavim s kakšnim vprašanjem.Zadnjič enkrat,ste se pogovarjale o izcedkih,oz. belem toku.meni se je pojavil pred 2 dnevoma in moram povedat,da me spodaj kar pečeuser posted image .večkrat na dan se umijem (seveda samo z vodo,nič mil) in zamenjam spodnje perilo.zanima me ali je katera imela podobne težave,da jo je peklo ipd.ne vem ali bi lahko sedaj med nosečnostjo uporabila kakšno kremo,npr. Canesten.brez posvetovanja z G po moje ne bi bilo najboljš.strah me je,da ne bi to vnetje ali karkoli že je,kaj vplivalo na našo pikicouser posted image .
LP vsem aprilčicam

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
31.10.2007 9:17:55   
resnično srečna
barby 78 ...nekateri Canestena ne priporočajo najbolj...mogoče najprej poskusiš s čim, kar lahko dobiš v lekarni brez recepta...mislim da je kekec in mojca pisala nekaj o Boraxu oz. ena podobna stvar...če pa se ti ne mudi prehudo počakaj na G pregled...pa ti bo tvoj G svetoval ali pa pokliči po praznikih tja...jaz sicer prej nisem imela izcedka, v nosečnosti se je seveda začel pojavljati...zato uporabljam dnevne vložke ampak striktno od Carefree, ker so bolj bombažni in nisem potem vsa vneta (občutljiva pač)...

drugače pa se jaz počutim tudi danes ok..včeraj sem šele ugotovila, da imam trebušček popolnoma rjav od jodovega razkužila ampak ziher je ziher in bom z umivanjem raje počakala...ker se bojim kot user posted image , da ne pride do infekta...

se vidi ogromna razlika 15 let med prvo in drugo nosečnostjo...kompliciram tako, da grem sama sebi na živce ampak se bojim, da ne bi šlo kaj narobe...tako da sem si sredi noči merila vročino...besna sicer nase ampak ne morem iz svoje kože...

drugače pa moram priznati, da je moj najdražji zelo potrpežljiv he he...celo po nakupih gre danes sam, ker so mi zabičali, da ne smem po stopnicah v dveh dneh hoditi...

v glavnem današnje kosilo: golaž s polento (ne vem kaj je z menoj, ampak tale otrok v meni je čisto mahnjen na domačo hrano), skleda solate in blazinice iz listnatega testa z gozdnimi sadeži...

če bom še dolgo doma se bojim, da bo tehtnica začela poskakovat v višave, zato upam, da bom lahko čim dlje delala...ker drugače me bodo z žerjavom spravljali v porodnišnico...

uživajte v boljšem vremenu, prostem dnevu in imejte rade sebe, da boste lahko imele rade ljudi okrog vas...

pip

G.

PS: še trinajst dni...naj že čas leti...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
31.10.2007 10:08:41   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

zanima me ali je katera imela podobne težave,da jo je peklo ipd.ne vem ali bi lahko sedaj med nosečnostjo uporabila kakšno kremo,npr. Canesten.brez posvetovanja z G po moje ne bi bilo najboljš.

med nosečnostjo beli tok?   Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 28.10.2007 13:47
Spoštovani,

beli tok je v nosečnbosti celo pogostejši kot izven nosečnosti, ker hormonske spremembe v nosečnsoti ter presnova nožnične povrhnjice izboljšajo pogoje za razvoj in rast glivic, zlasti kvasovk. To nosečnosti ne škodi, lahko pa povzroča težave. V prvih tednih (do 13 tednov) tega ne zdravimo oziroma, če povzroča težave zdravimo z nožničimi antiseptiki (Vagisan, Foragyn, borax glicerin), po 13. tednu pa specifično s protiglivičnimi zdravili (Canesten, Gynodaktarin)

takole barby...da te ne bom zavajala sem poiskala nasvet za izcedek - beli tok med nosečnostjo od Pušenjaka...

upam, da ti bo prišlo prav...

drugače pa se vidi, da mi je dolgčas zaradi počivanja in se skušam zaposliti na vse mogoče načine...

aja...pogrešam tosjo našo žabico...upam, da bo kmalu spet virtualna he he...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
31.10.2007 11:10:30   
NiLe
Pozdravljene souser posted image

sem izkoristila 10 min. miru, saj moja dva škrata gledata Kekca in sta čist notri padla user posted image user posted image Eden redkih trenutkov, ko sta pri miru in je čista tišina.

Včeraj je bil en takoooo grozen dan, saj sta oba otroka staknila en virus in sta od jutra jamrala zaradi bolečin v trebuhu, tamlajša je pa do 3h popoldne 15x bruhala user posted image user posted image (pa ni nič zaužila, samo malo čaja, zato je bruhala samo slino in žolč). Je bila tako boga, da me je ful skrbelo, ampak potem se je pa bruhanje ustavilo in do večera je celo nekaj pojedla. Se je pa ponoči zbudila spet vsa pobruhana - od las do pižame, posteljnine user posted image
No, sedaj zgleda OK in upam, da smo s tem opravili.

Resnično srečna: fuuul sem vesela, da je AC za tabo in sedaj bomo skupaj odštevali dneve do rezultatov. Sej bo, boš videla user posted image Jaz tudi počasi pripravljam kosilo: govejo juhco, pečenko in krompir v pečici, zeljnato solato, na desert bomo šli pa kar v slaščičarno, ko se bomo vračali z groba. Ja, mi bomo danes opravili te obhode grobov, da bo jutri mir.

Tosja: pogrešamo teeee ... upam, da selitev dobro napreduje in da se kmalu priklopiš.

Urša in Tasyo: vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa lepo praznujta in se veselita v družbi najdražjih in prijateljev.

Barb77: dobrodošla med nami. Jaz še vedno spim na trebuhu, no, ne čisto, saj si eno nogo podložim z blazino in prav fino spim.

Ketrin
: želim ti uspešen shoping - pa poročaj, kaj si lepega nabavila. Mi bomo šli (če bomo zdravi) v petek v Graz, v Ikeo, HM in še kam ... a katera ve, ali imajo v HM-ju kakšne fajn nosečniške trenirke?

Simvir: kile user posted image user posted image Ja, na začetku oz. do 10 tedna sem se zredila za 3 kg, sedaj pa držim isto kilažo ... upam, da bo šlo počasi gor.

Pozabila sem povedati, da sem bila v nedeljo na urgenci, ker sem v soboto malo zakrvavela in me je ful dol tiščalo, zato sem se  šla pokazat in  je vse OK, razen, da imam maternični vrat izredno občutljiv. Omenila je tudi moj zadnji bris, ki sem ga dala pred zanositvijo in pravi, da ni ravno najboljši  (C10), čeprav moj G ni ravno omenjal, da bi bilo kaj hudo narobe. Sedaj bom do naslednjega pregleda doma - to je pa naslednja sreda.

Lepo se imejte. Zunaj je sonček in tak prijazen, jesenski dan ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
31.10.2007 12:19:02   
NaTaŠa*
Ojla barby78!

Tako kar se tiče tega tvojega izcedka oz. belega toka je pa tako. Drgač ja baje normaln če ga ima user posted image , vendar pa kar se tiče tega da te spodaj peče pa nevam če je to dobr, pomoje gre za kakšno vnetje in je najbolje da greš čim prej h G da ti nekaj predpiše ponavad so to kšne svečke ali pa kj podobnega. Dodatna nega oz. dodatno umuvanje nevem če bi ti kaj pomagala, ampak se spomnim da smo mi na predavanjih rekl, da mora takrat user posted image  čim prej na pregled ker bi baje lahko škodovalo otroku,... Tako da je  najbolje da se takoj po praznikih odpravš h G in ti on nekaj svetuje ti bo bolj pomagal kukar pa mi. Tako da nobene panike pa lepo pjt h G na pregled in posvet.

LEP DAN ŠE NAPREJ TEBI barby78 IN PA OSTALIM APRILČICAM!!!

PA-PA!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
31.10.2007 12:24:59   
NaTaŠa*
Še enkrat jest - violica_23!!!

Zgoraj sem odgovarjala barby78 pa tm piše kao da je to napisala resnično srečna. Nevem kako je to ampak da mislim da je nekaj narobe.

PA-PA!!!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
31.10.2007 17:23:37   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image pozdravljene, aprilčice!!!

Vidim, da se dogaja...jaz sem zaenkrat še brez neta. Ko bom nazaj user posted image bom uredila sezname...
Sem bila včasih zelooooooooo tečna, pa sem zdaj mal v osami user posted image user posted image user posted image

DaNeS sem napolnila 17t - stopamo v 18t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe...selitev je končana user posted image sam net še fali user posted image

Bodite pridne, božajte bušije in bodite user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
31.10.2007 20:11:17   
barby78
Ojla aprilčice!
Najprej,da se zahvalim resnično srečni in violici_23,za odgovore na moje vprašanje.moram povedat,da je čez dan kar vredu,da me bolj pečt začne proti večeru.bom še počakala,kaj bo jutri in če ne bo nič boljše bom v petek poklicala mojo G in bom šla raje na pregled.boljš,kot pa da bi bilo kaj narobe z našo pikico (bog ne daj).
In kako ste kaj ve,moje aprilčice? se že vztrajno približujemo polovički.super,ne?user posted image
Grem še malce počivat.smo ravnokar imeli obisk,prej pa laufanje z enga pokopališča na drugega.saj veste kako to gre.
pa še malo so me pustili samo,sta tamali in user posted image  ravno odšla na sprehod z našim user posted image .men se pa res ni dalo.
se čujemo.LP vsem skupajuser posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.10.2007 21:47:57   
aprill
še ena bolj nova se vam pridružuje. pdp mam 25.4.

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.10.2007 22:30:15   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image !

barby78 ni kj za to pa smo tukaj aprilčice da si pomagamo.

aprill dobrodošla med user posted image  aprilčicami.

Zdaj je pa že nekaj časo od tekrat ko sem se nazadnje oglasila. Sicer se skos na forumu in berem ampak nimam pri nobeni nič za pripomnit tako da ostajam kr v ozadju. Drugače sem bila dons tko nekam lena nič se mi ni dalo, če mi ne bi bilo treba na WC bi pomoje kr ležala čisto brez moči in brez volje. Zvečer sem sla pa k mojemu user posted image  in me je kr spravu v dobro voljo. Mogoče je pa tudi to da user posted image  dela skoraj po cele dneve in mi manjka malo pozornosti. Ampak vsaj upam da bo bolj pol od aprila naprej srčno upam.

Za enkrat toliko se še kaj slišimo grem se mazati s kremo, mal srčka poslušat pa počas pol v posteljo.

LEP DAN oz. NOČ ŠE NAPREJ!!!

PA-PA!!!

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.11.2007 10:31:08   
SpeliG
Aprilčice, kako smo?
Vidim da je pred mano pisala Resnično srečna, pa ji res ne bi rada zbrisala post, ker vem da so neke težave s temi posti...
Jaz sem bila zdaj en čas brez računalnika in sem si danes prav morala vzeti veliko časa, da sem malo preletela vaša pisanja, da sem na tekočem kaj se dogaja. Torej, tudi jaz uživam na mini počitnicah, sva do ponedeljka oba z user posted image  prosta, pa še sonček se kaže, fino!
Imeli smo tretji pregled pri G, tokrat ni delal UZ (do zdaj ga je še vedno in naslednjič ga bo tudi), sva poslušala srčka in malo je ugotavljal kje točno se nahaja, torej kako visoko ga nosim. Vglavnem zaenkrat je vse odlično, izvidi vsi dobri, četudi imamo doma razvajeno mačko ni težav s tokso. Do zdaj sem se zredila za 1kg, čeprav bi lahko prisegla da ima pokvarjeno tehtnico, ha ha. Doma se namreč nikoli ne tehtam, ker se nikoli nisem obremenjevala s težo, pa se tudi zdej s tem ne ukvarjam. Pa nič ne pazim pri hrani (količinsko), je pa res da ne morem pojest veliko, zato pa moram jest večkrat na dan. Glede nakupov za otroka pa je user posted image  dobil v trgovini fiksno idejo, da bo kupil eno sicer zelo lepo bundico za dojenčka, pa sem ga le prepričala, da preden jo bo otrok rabil, mu bo že premajhna! Ja, je treba tudi gledat sezonska oblačila, preden bodo naši otroci rabili zimske stvari več ne bodo tako majceni dojenčki.
Pozdravček, božajte bušije in pojdite na sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.11.2007 12:51:00   
kekec in mojca
Nekaj časa sem bila na dopustu na morju... tak užitek je bilo odklopit vse skupaj in biti samo s svojo družino!

Pogrešam Tejcho, odkar nam je pisala o smrti njene babice, se nam ni več javila. Kako ti gre, Tejčica?

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.11.2007 13:07:40   
Tejcha
Ojla, babnice z bušiji, :)

Sedaj pa so že, a ne?

Počasi se spravljamo skupaj. Za nami so res žalostni dnevi. Sama sebe v trenutkih, ko bi najraje na glas kričala, opozarjam, da gre življenje naprej in da bi tudi mama verjetno  želela, da se držimo že zaradi Tilna in Male bibe.
Njeno sliko imam v zelenem okvirju z marjeticami in čebelico in ravnokar gleda vame in se mi smeji - meni pa zopet lijejo solze. Res sem jo imela rada in jo  sedaj strašansko pogrešam. user posted image
S Tilnom greva tudi danes prižgat svečko, user posted image pa gre s svojo žlahto. Pogovarjala sva se, s kom bo letos naš "Veliki mali" in mislim, da ga po naši strani v teh dneh  res potrebujemo. Je naš sonček, ki sije tudi v najtežjih trenutkih.

Sedaj pa šibam skuhat torteline v smetanovi omaki, potem pa šibamo vsak na svoj konec.

Zvečer se bom podrobneje lotila vaših postov, sedaj res nisem spremljala...

S strani mojih Septembrk 2006 pa kopiram misel:

Bodite zdravi in praznike namenite tistim, ki jih imate najraje. Dan vseh svetih je namenjen tistim, ki nas gledajo z neba, vse prevečkrat po pozabljamo ali nimamo časa za vse te, ki so z nami … te dni preživite z njimi!

Božajte bušije!

Tea

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.11.2007 21:02:56   
simvir
Dober večer!

Se pozna da so prazniki, saj je tudi prav tako.

Resnično srečna me veseli da si boljše, zdaj se pa še malo pusti razvajati. Boš videla, da bo tudi čas do izvidov hitro minil.

Tasyo in Urška vse najboljše in lepo praznujtauser posted image user posted image .

Tosja user posted image  za uspešno selitev. Zdaj se pa bodo lahko že začele priprave na prihod user posted image .

Tejcha lepo, da sta bili z mamo v dobrih odnosih, tako se je boš vedno rada spominjala in svojima dvema škratoma pripovedovala o njej.

Barby upam da si boljše. Če pa te bo še srbelo je pa verjetno najbolje da se greš pokazat.

Ketrin javi kako je bilo z nakupi v ITA. Se je splačalo.

Aprill doobrodošla.

Zdaj bom pa nehala komentirati.

Res se že bližamo polovici in moj trebušček se očitno veča. Zdaj ga v nobenem primeru ne morem več skriti. No, saj ga tudi nočemuser posted image .

Imejte se lepo.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.11.2007 7:30:34   
tasyo
Dobro jutro, punce!
Se vidi, da so praznični dnevi in smo jih preživele z našimi najdražjimi... Saj je prav tako.

Najprej hvala za čestitke. Danes sva se z mojim odločila, da si bova privoščila kosilo zunaj in tako imela interno praznovanje, jutri pa pogostim še vse ostale. Bom naredila kar bolj ali manj klasično kosilo - zelenjavno juhico, pečenko, zraven krompirjeve polovičke s pistacijo, riževo pisano solato in seveda sočno sadno torto (ki pa je ne bom pekla sama, ampak moja teta, ker so njene torte fantastične). Potem pa še malo čveka, in bo konec dneva.

Resnično srečna, vse čakamo na rezultate skupaj s tabo - pa saj kar hitro minevajo dnevi, kajne?

A veste da sem spet začela slabo spat ponoči - sicer sedaj zaspim nazaj, ampak me trebušček opozarja, da ne morem več spat na njem, potem pa ne najdem primernega položaja, pa boli me križ, danes me je vmes tako zaštihalo v rit in nogo, da sem že skoraj zbudila moža, ker se niti premaknit nisem mogla, tako je bolelo. Potem pa mi je nekak le uspelo in je bilo ok. Kar hitro se je tole začelo, kajne?
Komaj že čakam sredo, da končno spet vidim svojo pikico in mogoče celo izvem, kaj bomo imeli - čeprav je očka še vedno popolnoma prepričan, da bo punčka... Potem pa samo še prve brcike, nato pa bo pestro!

Tosja, čimprej nabavite net, ker je kar dogčas brez tvoje žabice!

Nič, lepo se imejte, uživajte v vikendu, pa se oglasim v ponedeljek. Do takrat pa pridno božajte trebuščke!

Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.11.2007 8:12:11   
sasy20
Dobro jutro!

Prazniki so mimo, super da je bilo sonce in da smo lahko izkoristili tale dva dni za sprehode.
Tasyo in Urška user posted image  lepo praznovanje in vse naj naj.
Aprill dobro došla med nami user posted image .

Tosja user posted image  za selitev.
Danse stopam v 17 t user posted image , upam da bodo brcike sedaj bolj pogoste user posted image .

Veste da je samo še 1 mesec in bo tukaj moja poroka...joj komaj čakam user posted image  danes grem še po čevlje in potem imam vse zrihtano.

Slabo spanje  Tasyo muči tudi mene, čim se zbudim ponoči da grem na WC potem zelo težko zaspim nazaj, ker ne morem več na trebuhu spat  user posted image  in se moram navaditi na drugi položaj pa mi še ne gre ...prej sem skos na trebuhu spala.  

Tako čvekice lep viken je pred nami tako da čimbolj ga iskoristite za sprehode po naravi in z našimi user posted image .

Lepo se imejte pa se tipkamo.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.11.2007 9:03:03   
kekec in mojca
danes me je vmes tako zaštihalo v rit in nogo, da sem že skoraj zbudila moža, ker se niti premaknit nisem mogla, tako je bolelo. Potem pa mi je nekak le uspelo in je bilo ok. Kar hitro se je tole začelo, kajne?

Tasyo, to se je meni dogajalo v prvi nosečnosti in tokrat spet. Začelo se je ponoči, potem pa postajalo vedno pogostejše, tudi podnevi. Enkrat se mi je to zgodilo v trgovini, in to tako močno, da sem se zadrla, prodajalka pa me je samo glupo gledala. Celo noga mi je klecnila od bolečine. Potem pa je prodajalka izjavila, da se bo enako dogajalo celo življenje. Na srečo se je zmotla, po porodu se je nehalo.

Tejcha, vesela sem, da si boljše volje in da si se nam javila. Če kdaj potrebuješ ramo za razjokat, mi lahko pišeš tudi ZS.

Glede spanca raje ne bi. Od vsega začetka se mi dogaja, da se ob štririh zbudim in dve uri ne morem zaspati. Zdaj, na morju, je bilo še huje. Včasih sem vsaj zadremala vmes, tokrat niti tega ni bilo. In ko sem končno zaspala, pa me je moje dete zbudilo z besedami: "Mami, jaz mam tebe tako lad. Se boma vstala?" Zdaj pa mi rečite, kako naj še ob tem spim naprej?

Je pa res, da sem še zmeraj kot kak hrček. SPim popoldan 2 uri, zvečer sem ob 9-ih koma in prej zaspim kot moje dete (hm... baje da obstaja tudi sex? Kaj je že to? a mi prosim, lahko katera razloži?user posted image ). No, saj če tako gledam, potem ni čuda, da se zbudim ob štirih zjutraj...

Drugače pa, vsem rojstnodnevkam iskrene čestitke. user posted image Sicer malo z zamudo, ampak vendarle iz srca...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.11.2007 12:26:27   
matejka ..
lep pozdrav!
dolgo me ni bilo sem bila v bolnišnici zaradi trde maternice.

barby78 med drugim me je tud peklo ko sem šla na stranišče.tako da boš morala obiskati zdravnika ker to ni dobro.dobila sem antibiotike za 14 dni, sedaj pa je v redu.

z otročkom sva v redu, le počivat morm.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.11.2007 12:46:11   
barby78
Ojla aprilčice!
Mislim,da se moje vnetje malce umirja.ampak sem vseeno danes klicala mojo G,ker sem mislila,da bolje da me pogleda,pa ima na žalost dopust.bom pa že morala počakati do torka,ko imam pregled.upam le,da se ne bo stanje poslabšalo.
In kaj počnete ob tako lepem vremenu?
jaz trenutno kuham,sem si pa že privoščila krajši sprehod in topel čajček s sosedo in njenim nadobudnežemuser posted image .moja dva sta pa ful pridna.zunaj podirata oreh,ki smo ga imeli pred hišo in pripravljata vse za nadstrešek.seveda s pomočjo sosedov.user posted image
moram povedat,da naš sedemletnik zelo rad posluša našo pikicouser posted image ,z Angel sounds-om.komaj čaka,da si nadene slušalke.res je prava faca,ta moj srček.
se čujemo,LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.11.2007 12:55:17   
MARUŠKA28
mateyka - me veseli, da si doma; tudi jaz bila že tri tedne v tej nosečnosti v bolnici pa vem kako je luštno domov pridit, čeprav sem se tam kar držala - saj kaj ti pa preostane kajne?

za vse ostale punce eno vprašanje: sem v 17 tednu (16t5d) - ali kdaj čutite kako špikanje v sp. delu trebuha oz. v predelu spolovila; no mene občasno mal prime, tako da se kar ustavim če npr. hodim in sem potem ene 10 min kar bolj previdna po hoji; potem pa spet pozabim in divjam po stanovanju sem in tja; sem namreč v bolniški in ne smem nič - vse kar si vzamem kar na lastno odgovornost so gospodinjska lažja opravila tolk da se amotim; okoli pa ne upam skakat - pa ne zaradi kakšne komisije ampak ker pravijo da je avto najslabše za take kritične nosečnosti kot jo imam sama;
vesela bom vaših mnenj glede tistih špikanj, da ne bom mislila da je to samoumevno pa recimo ni?!?
pa še to - zjutraj ali zvečer ko ležim dalj časa, kar čutim mal vezi ob nogi in nasploh maternico; ne morem reči da je ravno bolečina ampak kot bi imela že trebuh pa ga sploh nimam še skor nič; potem ko pa hodim in se stvar razmiga pa je kot da ne bi bila noseča;

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.11.2007 13:29:36   
Katja 271
Helou! Upam da izkoriščate vsako sekundico lepega vremena ;)

Barby78, glede tvoje težavice z izcedkom - najverjetneje gre za glivično vnetje. In na tem forumu sem že velikokrat zasledila, da so si punce pomagale z "domačo lekarno", tako da so v nožnico vstavile v navaden jogurt (Ego) namočen tamponček. Jst mislim, da to ne bi smelo škoditi ne tebi ne otročku, saj jogurt vsebuje povsem naravne bakterije, ki vzpostavijo normalno kislost v nožnici. Do torka in tvojega pregleda je namreč še daleč, tako da bi jst poskusila s to metodo...

Maruška28 mene večkrat kej špikne spodaj in mislim, da je vse posledica večanja maternice. Čeprav tista bolečina v spolovilu mi je malo nenavadna, ampak se mi zdi kot da čutim maternični čep - ampak ne bi vedela.user posted image

matejka.. me veseli, da si sedaj v redu in lepo doma. Pa le glej da boš ubogala zdravnike in veliko počivala.
Vsem, ki praznujete RD te dni, pa želim vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ostale pa uživajte vikend!!!

< Sporočilo je popravil Katja 271 -- 2.11.2007 13:36:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.11.2007 14:27:15   
scorpiogirl
Pozdravljene, bejbeuser posted image

ravno s sprehoda, je blo super, ker je tak fajn sončekuser posted image

ena je spraševala gledeuser posted image (Barby mogočuser posted image ) ... jst sploh nisem opazila kakšne zmanjšane želje, mi v bistvu odkar sem user posted image še bolj paše kot prejuser posted image

Barby, Katja ti je napisala super receptuser posted image je za poskusit, ker do torka je res še daleč, taka vnetja znajo bit pa precej zoprnauser posted image

Maruška, mislim, da je to špikanje posledica širjenja maternice. tudi medenica se širi, tako da kakšno zbadanje pa bolečine spodaj niso nič nenavadnega. če so krči, se je pa treba it pokazat.

Matejka, super, da si doma in da je vse okuser posted image

bejbe, a kateri mogoč tudi kdaj otrdi trebuhuser posted image sem mislila, da se to dogaja šele proti koncu nosečnosti, men se je pa zdaj že ene dvakrat ... tak občutek kot bi mi kožo čist zategnilo, trebuh je pa na tistem delu kot kamenuser posted image

komaj čakam, da dobim angelsounds, da bomo lahko poslušali našo pikicouser posted image user posted image

lepo se imejte, pa izkoristite sončekuser posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.11.2007 18:16:12   
resnično srečna
Pozdravljene user posted image

he he...sej bi rekla še nosečniki, pa jih tukaj ravno ni...moj najdražji sicer redno sprašuje kaj je novega in jaz veselo opisujem vsako od vas in naše težave pa se ob tem veselo nasmiha...je že ok tako...mu vsaj ne težim stalno s temi dojenčki...

Maruška jaz imam iste probleme...špika in trga me...danes ponoči pa sploh, tako da sem se obračala ko kak invalid...in ne boste verjele ampak v treh dneh sem dobila takkkkk trebuh, da moj skoraj že za hribom spi...pa ga prej niti nisem imela...no ja v svoje hlače še zlezem, kako bo pa z udobnim zapenjanjem je pa po mojem vprašanje dni...

kekec in mojca...kaj je user posted image ?...morda nekaj za na kruh namazat?...ma sem ista kot ti...zaspim pri dnevniku, ob dveh zjutraj pa se zbudim in potem sem kot sovica Oka do kakih pol petih, ko spet malo zaspim...groza...

položaja za spanje pa sploh ne najdem...imam nekako iste probleme kot ti Tasyo...po mojem je to čisto normalno...naši nadebudneži pač sedaj sunkovito rastejo...naš ima že cca. 20 cm in ni čudno, da se počutimo v naših kožah vse bolj neudobno...

glede tega kako delajo naši ginekologi Barby pa sploh ne bi izgubljala besed...zato sem ti že takoj napisala, da raje počakaj na konec praznikov...pa ja...dnevi res gredo ja, samo nimaš pojma...ampak tole je mojih najdaljših 14. dni...sicer bo potem vse na kupu...pregled pri G, pa na ginekologiji zaradi mojega prežečega raka na materničnem vratu....ampak, če me bodo razveselili z novico, da je naš pikec ok...potem bo vse ostalo mala malica...

Sasy20 super za poroko...jaz si sebe sicer ne morem predstavljat, da bi se poročila v tem času in tem obdobju, ker sme prevelika žurerka in bi mi bilo žal, ker ne bi mogla preplesat cele noči in noret z drugimi...se je pa v podobnem času nosečnosti poročila moja sodelavka in se je imela lepo...zato uživaj...saj veš...želim ti, da bi bila to tvoja zadnja poroka pred srebrno, zlato, diamantno...

Tosja pohiti z internetom, mi te pogrešamo...

Matejka...kaj pomeni trda maternica?...sicer pa če je sedaj vse ok, potem se je splačalo preživeti čas v bolnici...upam, pa da ti v naslednjih mesecih ne bo treba tega več ponoviti in boš na otročička čakala lepo doma...

dovolj za danes...uživajte punce v prostih dneh in v družbi svojih najljubših...in ne pozabite nase...razvajajte se...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......